Sorg, i dubbel bemärkelse..

Exakt så är det, och ibland får man tugga i sig skiten och stå ut, hur jävligt det än är..
Tänker inte gå in på vad det gäller, men när man trodde att en grej var illa nog så uppstår det annat skit som gör det hela ÄNNU värre, som om det inte vore illa nog..

Det löser sig, det blir bra, men jag vill inte, jag vill inte ha förändringen, varken åt ena eller andra hållet..


Mitt hjärta blöder =(

I wish you weren't supposed to be set free..


HAPPY DAY..!!

Tippans resultat har kommit...


 


Halvdag på ackis..

Imorse trillade Tesse in i min hall, kastade in Korven och vi drog till v-centralen.. Hon undersöktes och stacks med nålen, sen var det bara att sätta oss i bilen och tuffa till akademiska sjukhuset.. Väl där tog det ju ett halvår att hitta en parkeringsplats som var ledig, och det var ju ett jävla arbete bara det.. Tillslut mötte vi framgång, och kunde bege oss in.. Det blev en hel del väntan, men sen gick det fort och strax efter 4 på eftermiddagen fick vi lämna sjukhuset..

Kom hem strax efter 5, och jag vete fan hur jag ens pallade köra hela vägen hem, hade inte druckit eller ätit på hela dagen så hjärnan och ögonen var inte direkt så vakna som jag hade velat.. Så nu hela kvällen har jag setat på arslet och det har varit såååå skönt, och snart är det dags att knyta sig, det har som sagt varit en jobbig dag..


Inga resultat har jag fått från SKK heller, såklart.. Imorgon har dom avläsning igen, och jag hoppas banne mig att resultatet dyker upp då, jobbig väntan bara..

Satans SKK..!!

Jävla SKK, fortfarande inga resultat..! Jag som skulle fått dom i torsdags sa kärringen i telefon.. jaja, det blir till att invänta nästa avläsningsdag, typ torsdag, men jag har en känsla av att det inte kommer komma den här veckan.. Piss och skit..




Mina puttisar lever och mår bra iaf.. =)


RSS 2.0