Tid för förändring..

Idag bar det av till Uppsala.. Hade en tid hos hudläkaren, och på min kallelse stod det torsdag 30/3, det upptäckte jag såklart när vi skulle åka, men jag chansade och tänkte att dom skrev bara fel veckodag.. Men ack så fel jag hade, för jag skulle vara där i morgon.. Men det är bra när man går till privatläkare, för då blir man inköämd då dom tycker att man inte ska ha åkt nästan 1 timme helt i onödan.. =)
Så jag och pappa fick spankulera runt på stan ett tag.. Var inte så mkt att se så vi gjorde stan på typ 10 minuter, så upphetsande är Uppsala.. =P

Så nu ska vi se om min medicin har ngn verkar.. Jag satte in en hormonspiral för 4 år sen, och en av biverkningarna är dålig hy, och jag åkte ju på den, såklart.. Det ska oxå gå över, men inte i mitt fall, såklart.. Från att haft fin hy när alla andra i min ålder hade acne, till det här.. Är inte mycket så, betydligt mindre än många hade i tonåren, men ÄNDÅ..!! Så nu ska jag äta antibiotika och smörja nyllet med krämer morgon och kväll i 3-6 månader.. Spännande.. =)

På vägen hem stannade vi på en djuraffär och köpte nya fiskar.. 21 st med malarna inräknade, 700 spänn, pappa fick lätta på lädret.. hahaha.. tack pappa..
Det vart lite olika fiskar, men några var mollysar, några svarta och några vita, och lite olika slöjstjärtar och en golfbolls slöjstjärt, så coool.. =)
Iaf, svarta mollysarna attackerade ena svarta slöjstjärten, som fan, då vart jag så jävla sne att jag spolade ner fanskapet i toan, för jag trodde det bara var EN som va cå mongo, men nej då, för när den spolade jäveln var borta så fortsatte dom andra.. Jävla PISSfiskar.. Plockade ur dom så får dom bo i en cylinder tills imorn, för dom får oxå flytta till Tesse, kan ju inte ha elakingar.. Hit kommer istället hennes söndertuggade slöjisar, byteshandel lixom.. Jag verkar ha samma otur med mina fiskar som jag har med hundarna, jävla helvete..

Men nu har jag inte kvar sån dum jävel iaf, alla trivs bra nu och är snälla med varandra.. =)

En annan dag..

Så där, då var platysarna INTE min magont nå mer, för dom har flyttat, woohoo =) Hoppas dom blir uppätna..
Nu får vi ju se om vi hittar någon schysst djuraffär i Uppsala så vi kan köpa lite nya fiskar, ser aninen töntigt ut med 4 SMÅ fiskar i ett 63 L akvarium =P

Innan vi drar till Uppsala ska jag ut och promenera med Tesse, skönt att hon är sjukskriven nu, så man kan gå på dagen istället för kvällen.. Blir bara en vända för Pysen.. Tippan får jag ta på en promenix när jag är hemma från uppsala, och Extra får kuta på millen, låter fan som en bra plan det =)

haha, jag är fan gaaaanska så värdelös.. Sockertorsk som jag är så skulle jag sluta äta godis, inte dricka så mycket te (jag har nämligen sjukt mkt socker i mitt te) och ja, äta mer frukt.. Gick ju jätte bra, klämde i mig en liten kopp te i går morse, åt tre kiwis, sen inget mer så.. Kändes bra hela dagen tills jag blev så sjuuuukt sugen på ett påskgodis.. Eftersom jag ändå skulle handla lite så tänkte jag att jag köper bara lite, och kanske skippar tekoppen till kvällen istället.. Dom hade inte fått in godiset, jag blev så deppig att jag var tvungen att köpa något annat, haha..
Så det var ju inte så lyckat när jag åt mitt jävla godis, OCH drack min jävla kopp med te.. =P

Som tur är "tog jag mig i kragen" och hällde ut godiset, inte allt, men lite iaf.. Men det var egentligen för att jag hade fått ett hårstrå i munnen, då kändes resterande godis ganska så äckligt..  =/

Nej, jag vet, jag är inte tjock, jag behöööööööver inte gå ner i vikt, men jag VILL, okej..? Så pappa och Titti behöver inte kommentera det, tack  =P

Extreme makeover..!!

Platysarna must DIE..!!

Inte nog med att dom skadat Adolf för livet, imorse när jag gick upp så hade dom jävlarna haft sönder "dillväxten" i akvariet, och det var bitar ööööööööööööverallt.. Fy fan vilken jävla start på dagen..!! Det var ju bara att ställa sig och försöka rensa upp skiten, och det var inte det enklaste.. Jag hatar mina nya fiskar, allihopa..!! Det var så jävla bekymmersfritt när det bara var Adolf och dom tre första platysarna, dom var kompisar och allt var frid och fröjd..

Såååå, fiskjävlarna har förstört min dag..!!

Och stackars Adolf, han är så ful nu.. Eller han var ganska ful innan oxå, men jag började gilla honom som fan, för att han är så sällskaplig och så, så han blev fin i mina ögon, men nu, nu är han verkligen ful, och mitt hjärta blöder =(


Före och efter bilder...:




Så här fin var han innan dom nya kom..



Och så här eländig ser han ut nu.. (ja det är samma fisk, bara dåligt ljus idag)




Stackars stackars Adolf.. Men platysarna flyttar idag, iaf dom nya, hoppas dom blir uppätna av Tesses monster..!!

Nej nu jävlar..!!

Visst fan är det härligt när saker och ting går som det ska..? Det måste det vara iaf, tyvärr har jag aldrig upplevt det då ALLT tamigfan ska strula för mig, jämt..!!

Idag vart det ett akvarium, från en annan affär, skit bra priser på större "byttor" än den jag hade "beställt" från virrpannan.. Drog med pappa och Tesse till Bromma Zoo, köper akvariet och lite fiskar, fler platysar eftersom jag hade tre som funka toppen bra med Adolf, och en kamphona, till Adolf..
Platysar är fredliga fiskar så det går väl bra med Adolf, eftersom de tre jag skaffade direkt efter honom funka skit bra med honom.. Jo men VISST.. Dom nya platysarna är ju för fan monster..!!

Slet sönder Adolfs fenor, han är SKIT ful nu.. Honom fick jag ju såklart flytta på när jag såg hur dom gav sig på honom, dom där nya jävla asen.. När han lämnat akvariet så gav dom sig på kamphonan, så jag fiskade upp henne oxå och tänkte att hon får bo med Adolf.. Nej men då börjar HON ge sig på Adolf och sliter sönder honom lite till..!! Jävla fisk helvete..!!

Då fick jag nog, tog honan och kastade tillbaka henne till monsterplatysarna.. Dom får väl ha ihjäl na då om dom vill, I don´t give a shit kan jag ju säga, bara ingen ger sig på min pärla Adolf..!! Av nån sjuk anledning låter dom bli honan nu, ger sig inte på henne mer, märkligt..

Så Adolf bor i ett litet pytte nu, men han trivs bra där, för han gillade inte pumpen i nya akvariet..
Men han är inte alls lika sällskaplig längre, dom har förstört honom, platysarna from hell..!!
Tesse har ganska elaka fiskar i sin tank, så dom nya (8 st) monstren får flytta till henne och får förhoppningsvis smaka på sin egen medicin, eller blir ätna, jag vill iaf fan inte ha dom.. Inte undra på att dom va så jävla billiga då, muterade jävla skit fiskar..!

Nu ser det ut som bara fan i akvariet, tomt och jävligt, lär ha några nya, lite större firrar.. Aldrig mer ska jag köpa billiga platysar..!! Det var en "dyr" läxa det där, inge dyr i pengar, men fan, man får gå den hårda vägen ibland, och jag får göra det varje gång.. Helvete.. Borde ha bara kottar och stenar i akvariet, dom kan ju iaf inte ta kål på varandra..

Nu är jag inte så sur längre =)

Jag kilade över till Tesse och spydde lite galla över Dagens Fitta, sen kändes det bättre..
Dessutom fick jag en födelsedagspresent, i efterskott.. Fan hon slog på stort, kändes lite konstigt alltså, för vi snackar inte nån hundrig eller så i kostnad, utan mycket mer än så.. Fick massa dyra saker som parfym, smycken, en bok som prislappen satt kvar på - och den var inte så billig, och annat som oxå kostar en del..
Men glad blev jag, som bara den =) Dagen kändes lixom inte lättare då, fast Dagens Fitta malde i bakhuvudet ändå.. Spott och fräs..

Drog till djuraffären, och tro fan  inte att akvarierna inte kommit ÄNN..!! Jag blev så jävla less att jag hade lust att dunka ner kärringens skalle i disken och pissa i akvariet hon hade där brevid.. Men det är ju bara sånt där argtänkande som fladdrar förbi en sekund eller så.. Skulle ju aldrig någonsin göra en sån sak.. Kanske KANSKE skulle jag kunna pinka i någons akvarium, tror jag.. Men jag undrar om man måste pinka i ett saltvattensakvarium då, eller är pink salt förresten..? Superkollen lixom..

Usch, jag låter ju ganska så dum i huvudet, och det är jag oxå, men mycket jag yttrar mig om är bara tänk, och man är väl inte dum i huvudet för att man tänker..? Som man säger "Man är inte bög för att man suger av en kompis.."  Är ju ungefär samma med mitt tänk, är ju inte dum i skallen för det, bara lite lagom dingdong, men det är bara schysst... man ska inte vara som alla andra, tråkiga medelmåttor..

Skit i det nu, hon sa iaf att nästa vecka, då skulle dom komma, det looovade hon, och för att jag väntat så länge och bla bla bla så skulle jag få ett JÄTTE BRA pris..! Ja det tror jag när jag ser det, ungefär, för så virrig som hon är så glömmer hon nog bort det samma sekund jag sätter foten utanför butiken.. Meeeeen, jag kan ju hoppas iaf =)

Aptiten är ju som bortblåst, igen.. jag äter ju, får ju tvinga i mig, men ingenting är gott, jo, kesella med hallonkräm, men inget annat lixom lockar direkt.. Ändå tröck jag i mig 2½ våffla idag, bara för att lixom, har äntligen ett våffeljärn och det råkar vara våffeldagen, lägligt..
Kan ju inte leva på kesella och kräm..
Jag som hade så stora planer för mitt tränande nu, men det går ju inte att träna när man inte äter som man ska, eller går och går, klart det går, men det som att ha på sig trosorna bakochfram, dom skär in i arslet, det är obekvämt, jobbigt och man tröttnar tillslut..


Usch nu kom tröttheten äntligen, får se om det funkar att ligga ner och sova inatt, eller om det blir en sittnatt med gamnacke =/  God natt..!

jag är sur..!!

Ja fy fan va in i helvete jävla sur jag är...!!

Priset som Dagens Fitta går oavkortat till den jäveln på tradera som kände för att förstöra min dag..!!



TACK..!!!








Favorit i repris tillägnad dagens Fitta..


Skit internet..!!

Fan alltid är det nåt som ska strula..! jag hatar mitt förbannade internet.. Skaffa aldrig mobilt bredband, det suger..!! Det har strulat som bara den senaste veckorna, jag har fan fått nog.. Tyvärr kan jag ju inte göra så mycket åt det heller  =( så jag får sitta här och svära, slå näven i bordet och slita mig i håret..

Jag har banne mig en ganska värdelös hund, lilla Extra.. Såg att hon spanade in något i morse, och jag kollade jag med, var ju nyfiken, så ser jag att det springer en STOR jävla spindel över mattan..!! VAFAN..
Hundfan bara ligger där och gluttar och gör ingenting, så jag får kuta upp, med hjärtat i halsen, slå ihjäl fanskapet och sen torka upp resterna.. Jag vet ju att spindeln är död, men någonstans i min dingdong-hjärna får jag för mig att den spelar död bara och kommer börja leva när jag slevar upp sörjan, kryper upp på min arm och skrämmer livet ur mig..!! USCH.. Spindlar är fan satans djur, spindlar och myror och alla andra kryp..
Gud jag ryser så nästan håren på armarna trillar av.. BLÄ..

Ska ju inte kasta skit på Extra, hon är ju min gulligull, men jag tycker nog att hon är ganska värdelös när hon låter en inkräktare valsa över mattan sådär..

Jag har terapi idag, känner mig så jävla opepp, jag vill inte bota fobin just nu, det är för mkt jobb, jag behöver ju bli bättre, men jag vet inte om jag har viljestyrka och mod nog.. Känns bara som om jag går dit och sitter av tiden, nickar åt det dom säger utan att lyssna, går med på alla förslag och ljuger ihop att "Ja, det ska jag verkligen prova, det kommer bli svårt, men jag ska iaf PROVA.." Who am I kidding..? Jag vet ju med mig själv att det läxan jag får, det kommer jag ju aldrig att göra, men det känns bättre om jag sitter där och låtsas..
Jag är fan ganska värdelös, haha, men det gör ingenting, för jag är ju iaf medveten om det  ;)

Jävla skitkärring..

Otippat att kärringen från djuraffären inte ringde..? Inte ett jävla dugg.
När jag var förbi hade hon ju ljugit om när akvarierna skulle komma, så nu sa hon IGEN att hon ska höra av sig.. Kan nog se mig om i arslet efter det samtalet.. Fan jag blir så jävla sur..
Så det vart ju inget akvarium idag, typiskt..

Var iaf ut på en lång och dryg promenad idag, ja den var dryg för att det blåste så in i helvete, och ont i örat fick jag oxå, det fattades ju lixom bara det.. Pysen blev trött iaf, och jag är stel och kall om händerna förfatarande, och det var ändå 1½ timme sen jag kom hem.. jojo, vad gör man inte för dom små liven..

Nu kan jag iaf sitta på mitt arsle resten av kvällen, och inte ha dåligt samvete en enda gång =)




Guuud, jag måste ju göra klart armen snart oxå..! Kul att jag är världs sämst att ta tag i saker =P

I need a pooper-scooper..!

Mina ögon är verkligen INTE gjorda för att använda linser, what a bummer =(
Det är suddigt, trots att det är samma styrka som brillorna, och dom sitter lixom inte så bra som dom bör.. Så mina linskarriär slutade lixom där den började, som jag befarade.. Kanske, KANSKE, blir det bättre när jag vänjer mig, så jag krigar på.. Har ju ändå fått 4 paket med linser från optikern som ingick i priset, så ja, jag kommer använda upp dom..

Idag ska jag se om akvariumet kommit in, så Adolf & CO får flytta, igen.. Kärringen skulle ju ringa mig imorse, men det hände ju inte, som vanligt.. Det är flera ggr hon ska ha ringt mig när hon får in saker jag beställt eller varit nyfiken på, men inte en enda gång har hon faktiskt gjort det, så det är lite tröttsamt, men hon har mycket bättre priser än alla andra, så det får väl vara värt det ändå..

Hoppas det har varit, eller rättare sagt ÄR bra väder i Åre idag, pappa och onkel har inte haft sån tur med vädret hittills och knappt åkt nåt, så idag hoppas vi att det är bättre så inte resan var helt i onödan..
Men skönt och kul för dom att få komma iväg och göra ngt, även om vädret varit ganska ostabilt..

Skönt väder här idag iaf, ingen direkt som så, förutom i morse, men det är ändå över +10 ute, så nu fan smälter skitsnön fort.. Nackdelen är ju att jag missat några dogpoops på tomten som kommer fram nu.. Är ju bara att ta bort dom, men jag trodde verkligen att jag fått bort allt innan..

Jaha, då gör vi ett nytt försök då..

Linserna som optikern beställde till mig ska jag idag prova och se om dom är bättre.. Jag har inte så höga förhoppningar, men men, vi må si.. Inte har jag tränat ngt med blinkreflexen heller som jag skulle, gud, jag är så himla busig, fnizz.. =P

Överallt pratar folk om att dom deklarerat och vet exakt vad dom får tillbaka på skatten osv.. Är det bara JAG som inte kan deklarera..? När jag ska logga in på skatteverket och göra det så går det inte, står bara att det inte finns någon förtryckt blankett, jaha, och det betyder VADÅ..?????
Jävla piss skatteverket.. Inte nog med att dom ska sno massa pengar av en, flera ggr om, så får man inte ens deklarera..!! Jävla as..

Fan oxå, nu började det klia som bara den i ena ögat, det kan stjälpa hela starten på linskarriären, har ju iofs 35 min på mig, det kanske hinner gå över, om man har tuuuuuuur =P



välkommen adolf..!

I fredags utökades familjen med ännu en kille.. Han heter Adolf, och är en kampfisk =)

Adolf är cool, går man fram till akvariet, iaf när jag gört, så simmar han fram och bara hänger där och glor på en, man kan säkert klappa honom oxå, vilket jag hört att ganska många kan med sina kämpar..
Hur som helst, eftersom han är så "social" så tyckte jag att han var så ensam, och han levde ju med andra småfiskar innan jag tog med honom hem, så jag tänkte att jag utökar hans "flock", eller stim eller vad 17 det heter.. Sagt och gjort, köpte tre fiskar, av annan sort så han inte har ihjäl dom.. Han simmade fram till dom och "käftade" och blåste upp sig, det var ganska kul att se =) Men sen efter ett tag så gick det bra och han simmade med dom andra till och från.. Blir ett lite större akvarium åt dom i nästa vecka, det blev lixom lite trångt.. Och då kanske det utökas med ännu nån firre eller så, färgglatt ska det vara =)

Nu var ju Adolf inte den snyggaste kämpen som fanns att köpa, men jag såg inte alla dom andra, och han skimrade i lila/rosa så jag ville ha honom.. Såg ju sen att han var den fulaste av dom som fanns, men då var han redan packad och klar att flytta så jag fick ta med han hem, och bra var väl det för jag gillar han som fan, han är as ball =)

Tyvärr går det inte att få med hans lila/rosa på bild, så han ser mkt fulare ut på bild än på riktigt, men ja, jag måste ju visa honom ändå, trots att han är ful =)





Lite gullig är han väl..?  ;)


Igår var släkten här.. Vi firade pappa som fyller 50 imorn, och det roliga var att han inte visste om vad vi planerat.. Han trodde att jag skulle ha kompisar över på middag, så han blev lite förvånad när släkten trillade in.. Lite sur oxå, eftersom han då inte visste att dom skulle komma och inte hade handlat hem något.. Men det hade vi ju redan fixat =)
Vi lagade fåraherdepaj med fetaost, och citron & marräng paj med glass.. MYCKET gott =)

Det var en lyckad, och väldigt trevlig kväll.. =)  Nackdelen är ju att det blev ett BERG med disk, och diskmaskinen är trasig.. Så jag drog nitlotten att få diska eftersom pappa drog till Åre tidigt imorse.. Jag började diska tidigare idag, men är inte ens klar ännu, så mkt är det och det går ju bara att ta lite i taget.. Nu är det inte så mycket kvar, men jag lär ha svampar för det är ingrott och diskborsten rår inte på skiten, så det tar jag imorgon efter att jag köpt svampar, vi har sluuuuuut på det hemma..

Vi frotterade oss med societeten på östermaaaaalm..

Nu jävlar börjar våren närma sig.. Vi har haft så fint väder några dagar nu, varmt och skönt i solen.. Schysst ju att pappa har semester nu så att vi kan sitta som två fån tillsammans ute i solen..

Det är ljust ute längre nu, men det känns ändå på något vis som att dagen inte räcker till, även fast jag inte har 1000 saker att göra, märkligt det där..


Jag var och provade ut linser igår, ingen hit, vart dimsyn för hela slanten.. Det var konstiga linser alltså, såg bra så gjorde jag, men det var suddigt som bara faan på vissa ställen om man säger så.. på vänster och höger yttersida typ, på båda ögonen, i mitten såg jag bra som bara den.. Optikern, som förövrigt verkar vara ganska virrig, skulle beställa hem andra linser och se om dom var bättre, men det är ju frågan om det blir bra det, virrig som hon var, ett jävla skämt för fan.. Jaja, vi får väl se hur min linskarriär ter sig..


Jo men vi var till sophiahemmet igår jag och pappa, så på vägen dit var det ju såklart kö, det var ju strax efter 8 på morgonen och Sthlm blir ju omöjlig att komma fram i.. Hur som helst, det var någon olycka på vägen som stoppade upp lite grann, och när vi precis åkt förbi det så tvärnitar bilen framför, så pappa hängde sig på bromsen och jag lovar, vi var milimeter från att smacka in i den andra bilen, och han bakom var lika nära att smacka in i oss.. Hade ju blivit en sån där gullig dominoeffekt.. Var ju nästan så man korvade lite i kallingen, men bara nästan =)

Väl på sophiahemmet betalade pappa för att parkera, över en timme betalade han för, och vi var där MAX 15 min, så det var en timme kvar på parkeringsbiljetten.. En farbror tog pappas parkeringsruta när vi skulle åka och eftersom vi hade en timme kvar på biljetten så gick jag till farbrorn och sa att han kunde få den, så slapp han iaf betala för en timme.. Han frågade vad jag ville ha för det, och eftersom det rörde sig om vadå, 15 kr bara, så ville jag ju såklart inte ha ngt för det, och han blev så glad farbrorn, så det var dagens goda gärning.. Nu förväntar jag mig mycket fina paket av tomten till jul.. =)

13:e mars..

Men hallo, det var länge sen nuuuuuuuuu...

Mycket och ingenting har hänt, i korta drag.. Vi har fått en ny medlem i flocken, lilla Chihuahuan Pysen, a.k.a Paska, som betyder skit på finska för dom som inte förstår.. Inte alla luktar mumma i gapet när man äter färskfoder..

Pysen är iaf Extras kärlek, hon är så kär så.. Vill gärna leka hela hela heeeela tiden, men eftersom det skiljer typ 20 kg mellan dom så leker dom på väldigt olika vis.. Extra slåss som en katt och smackar ner alla hon kan med en tass på ryggen, och det går inte för sig med den här lilla.. Och så är hon ju inne i en "vägra lyssna" period, så man får tjata fan mer än vanligt och bli förbannad på henne, har man då tur så KANSKE hon lyssnar vad man säger, och isf bara en kort kort stund.. Verkar vara genetiskt för den här rasen, antingen lyssnar dom inte alls, eller så lyssnar dom en pyttekort stund, märkligt det där.. Och folk som bara läst om rasen, och aldrig ägt någon själv skriker ju jämt högt om att dom är så jävla förarveka, HAHA, I wish fan..! Givetvis finns det ju förarveka APBT oxå, men jag har då aldrig stött på någon som är vidare förarvek, och jag kan inte påstå att jag träffat bara en eller två, om man säger så.. 
Hur som helst så funkar dom iaf väldigt bra ihop, och det är det som räknas =)

Idag fyller jag år dårå, så det har varit kalas.. Vissa har varit bannlysta pga sjukdom, så vi vart inte så många som jag hade räknat med, och det märktes ju på fikat som jag hade planerat, men jag grinar inte för det, för då får man fler dagar på sig att måffa goda saker.. Gjorde en tårta, SKEETA god, och en frozen cheesecake, to die for..!! Jisses vad gott det var, och det finns kvar av allt, haha, det blir kalas igen imorgon skulle man kunna säga =)

Det var iaf trevligt att samlas, Jelena, Christian och Lionel kom från Västerås, Mamma & Bosse kom från stora staden Stockholm och Faster Titti åkte heeela vägen från Bro, det räckte lixom bra så =)
Fikade, snackade en massa skit, ja precis som vanligt lixom..


Så TACK alla som kom, och TACK för dom fina presenterna.. Jag blev ju rik på alla lotter jag fick, hela 160 kr kammade jag hem, undrar vad jag ska köpa för fint för dom pengarna, haha..


Syster, Mamma & Jag..




Frozen cheesecake med tillbehör.. Observera den käcka lila färgen =)




Lilla Pysen..




Pusspuss..


RSS 2.0