Smartson

Det här hade jag helt glömt av..

"
Smartson söker fyra Testpilotsteam med två Testpiloter vardera till Canons nya systemkamera EOS 550D. Samtliga åtta Testpiloter utrustas med en kamera.

Om du blir uttagen som testpilot får du testa kameran kostnadsfritt i en månads tid. Du förbinder dig endast att svara på ett webbaserat frågeformulär samt skriva i egen blogg eller i gemensam blogg som Smartson skapar åt Testpiloterna. Efter genomfört test får Testpiloterna behålla kameran.

Vi kommer även att genomföra en tävling mellan Testpilotsteamen där Smartsons användare får rösta på bästa stillbild och videoklipp. Canon står för alla fraktkostnader. Anmälningstiden går ut den 30:e maj 2010.
"

KLICKA HÄR för att anmäla dig..


haha, idag var visst sista anmälningsdagen, men bättre sent än aldrig ;)

Det var helgen det..

I fredags bar det av till Västerås, som moster måste man ju vara barnvakt lite då och då, och då var det dags =) Lionel är en snäll unge så det gick bra, trots ett vredesutbrott..
När det var dags att byta kissblöja så slingrade den unge mannen sig som en jäkla orm, så det gick inte så bra att få på den nya blöjan.. Viftade lite med pekfingret och bad honom att ligga stilla, med värsta bäbis rösten, då var det som om fan själv flög i honom.. Han slingrade sig om möjligt ännu mer och började skratta åt mina tafatta försök att få på blöjan.. Nu vet jag inte vad han egentligen skrattade åt, men jag tog det som ett hån.. haha..

Han är för go den där skitungen


 

 

På lördagen var det dags att städa, heeeela huset.. Det var inte det roligaste jag gjort på länge kan jag tala om, men det behöver ju göras.. Var ner och handlade, sen låg jag på soffan halvdöd resten av kvällen..


Idag har det inte varit så mycket aktivitet heller, faster kom över på en fika.. Vi satt och pratade strunt i solen i några timmar, mkt skönt.. Tippan var ute och lekte med sin boll, men efter ca 30 min fick hon gå in igen, det var för varmt för henne..


Grillen slogs på, vi grillade och käkade, sen gick vi ner och satte oss vid poolen och rökte en cigg.. Då försöker kråkorna sno korven som pappa lämnade kvar på grillen..!! Dom kom inte åt den, för grillen va för varm, men vilken fräckhet alltså..


Av nån anledning är jag trött som en babian idag, orkar inte med nånting, så det blir nog soffläge resten av dagen..

Tippan idag:

 

 

 

 

 


Då var det väl dags igen då..

Jodå, håret vill visst falla av, igen.. Jag kan dra av håret i nacken.. Eller dra och dra var väl att ta i, det är ju inte så att jag sliter i håret, men jag drar handen igenom det, typ, och det lossnar massor varje gång.. =/

Nu har jag lixom sparat håret, planen är ju att det ska växa ut igen, som det var förut, men tydligen inte då..
Fan jag blir så jävla förbannad, kunde det inte räckt med EN jävla åkomma, eller två iaf, nej nej, måndagsexemplaret Johanna skulle få minst 10 åkommor.. Jo man tackar..
Mamma + pappa = DÅLIG avel..!!!

Jag saknar ju mitt hår, jag vill ha tillbaka det igen.. Samma längd som det var när jag fick raka av det lilla jag hade kvar.. FAN FAN FAN oxå..!!!

Så här ser längden ut nu:






Inte så långt, men bättre än inget.. Ursäkta den osnygga frippan, men fan ORKA.. =P



Det var fan bättre förr..


Jag borde gräva ner mig, i ren jäkla protest. Ända tills håret slutar jävlas med mig..!!!





Smal och fin, precis som det ska vara..

Veckan i Dalarna var bra, vädret var lite tråkigt i några dagar, så det fanns inte så mkt att göra, men i det stora hela så var det bra =)

Igår ringde jag till veterinären, skulle bok tid åt Extra som har skum svansföring ibland, svår att sätta sig och kacka och lite smärtor.. Jag fick en tid samma dag så vi brummade dit..
Veterinären klämde och kände och böjde och hade sig, kunde inte känna ngt, men hon kändes lite stel i bakbenen.. Så skulle hon röntgas.. Fick lugnande och bars in till röntgen.. Där tog dom två plåtar, höfter och ländrygg..
Veterinären hittade inget fel, jag trodde att det var ngt med ryggen, men det såg fint ut, däremot visade det sig att hon har en rätt mild höftledsdysplasi.. Nu skickas inte plåtarna till SKK för bedömning, men veterinären sa att hon skulle nog gissa på grad C.. Alltså inte så farligt.. Och jag som hade befarat att hon skulle ha ngt jätte fel någonstans.. Så lite sjukgympa och tillskott är det som hon behöver..

Fick beröm av ena sköterskan, hon sa att det är där hundar SKA se ut, smala och muskliga, de flesta är för feta och har knappt några muskler, men Extra, hon va perfekt =)  Så musklig är hon ändå inte, eftersom hon haft lite vajkalle med svansföringen så det har inte blivit så mkt motion.. Men nu när det bara är att tuta och köra ska hon snart komma upp i sin sommarform =)

Hon va så loj igår kväll, som en dröm, haha.. Trött och seg från sederingen.. Synd att hon inte är så varje dag, fan hon tiggde inte ens när vi åt, och när hon fick smaka så vela hon inte riktigt ha.. Det är inte likt henne.. =)
Idag är hon sig själv igen, på både gott och ont, hon var fan klockren igår =P

Min farbror Tomas kom förbi igår kväll, han hade åkt hoj från Norrtälje, det är ett par mil.. Fikade och hade det trevligt, sen åkte han igen.. Kul med oväntade besök =)



Extra igår:













Ondskan har flyttat in, med sin banan..



Regn och kyla, burr..

Usch och fy vilket SKIT väder det är i Dalarna.. Igår när jag kom var det helt grått, men det regnade iaf inte.. Himlen öppnade sig på kvällen och det spöregnade fan hela natten.. Mitt på dagen idag var det dags för round 2, och det har banne mig regnat hela dagen.. Man har inte direkt haft så mycket att göra idag =/
Bättre lycka imorn.. Jag vill ha SOL och VÄRME perkele..!!!

Vi åkte iaf upp till Älgbacken idag, det är en backe i skogen där vi sett Älg förr, så den heter så nu =)
Vi hade med kikare och skulle se om vi såg några djur, men nej då, vi tänkte ju inte på att det blir så disigt när det regnar, så vi såg inte ett skit.. haha.. Så typiskt.. Så den aktiviteten tog väl en kvart, max..

Nu är gubben och jobbar, dygn, så jag får roa mig själv, woohoo, eller inte..
Tur att det finns massa serier jag inte sett på ett par veckor..

Så ja, en kopp te och lite serier är det som lockar nu..

Folksam, billiga, men muppiga..

Igår var jag och pappa in till stora staden stockholm, tog bara runt 20 min från hans jobb, så vi var jätte tidiga..
Men det gjorde inget, pappa passade på att dricka kaffe och äta kakor =)

Sen var det dags för mig att gå in till läkarn och få nervgift injicerat i kroppen.. Hoppas på ett bra resultat =)

Mötte upp pappa innan, på hans jobb så han fick köra mig in, och på motorvägen in till Jakan höll jag på att skita på mig ett par ggr.. Fan folk kör ju som rövhål, och gör idiotiska och farliga omkörningar, fan jag va hela skakis när jag kom fram.. Det var fan på f*tthåret en lastbil körde om och hade sig..

Idag har vi haft toppen väder hela dagen.. Trots min dumma mage så fick jag ett par timmar i solen, torkade av utemöblerna, satt på balkongen och jäste.. Mycket skönt..

Jo men så fick jag brev från Folksam idag.. Då hade jag visst tecknat en ny försäkring, på en tollare.. Vafan tänkte jag, är det Christian i farten igen =P  Men sen började jag koppla namnet på hunden ihop med rasen.. Så jag ringde farbrors fru och frågade om det var kusinens hund, och jo då, det var det ju.. Då har hon alltså tecknat en försäkring till sin hund, i SITT namn, men papprena kom till MIG, och det stod i MITT namn.. Vi har samma efternamn, men vi bor inte ens på samma ort.. Så dom måste klåpat till det och bara slagit på efternamnet, sett att jag fanns med och tecknat den på mig.. På nå annat vis kan det inte gått till.. Så hon fick ringa idag och rätta till felet så hon har försäkringen i sitt namn, och jag måste då ringa och säga upp den i mitt namn, för det kunde dom inte göra når hon ringde, för hon hade inte mitt person nr. Men att teckna den i mitt utan att jag ens ringt, det går minsan så bra så.. Jävla muppar.. Men lite kul var det oxå, att det kan bli så fel, hehe..


Imorn bär det av till Dalarna, jag håller tummarna för bra väder hela veckan jag blir där, eller iaf några dagar.. Gubben fyller nästa vecka, så då ska vi fira med ballonger och partyhattar, dricka saft och äta bullar.. Nee, han ska ju jobba den dagen, så det blir inga hattar och ballonger, säkert inga bullar heller  =(
Och bullar som är så goooooott.. Mumma



Extra idag:






 

 







Knähunden =)

Jo det var ju just snyggt gjort..

Idag så skulle jag fixa det sista med spegeln, vi skulle ta loss spegeln från ramen, pappa gnola flera ggr att det kommer inte gå.. Men jo fan, visst tusan går det sa jag.. Och det gjorde det oxå..
Man fick pilla loss allt satans lim och så bara, men det gick.. Men så klåpar jag till det, jag trycker för hårt på ENDA stället där limmet satt kvar, och spegel jäveln gick sönder.. Den hann bli exakt en vecka gammal, fy fan.. hahaha..
Så det var bara att dra till Ikea och köpa en ny spegel.. Jag trodde ju att dom hade såna speglar, utan ram, men icke, så vi fick köpa en annan, mkt snyggare iofs, men ändå.. Dessutom gick det inte att få till den rakt på väggen, så den hänger lite på sniskan, haha.. Men det får va så.. =P

Idag har varit en bra slappar dag, bortsett från att jag paja spegeln och fick dra till knökfulla Ikea, så jävla skönt, ska ta såna här soffliggar kvällar oftare, jisses, har njutit för fullt =)


Sprang på en video, lite sorglig så där, tack vare musiken, en dö katt på vägen och en levande som står och trampar och grejar, och sen lägger sig brevid och så.. Den kunde varit SKIT sorglig, verkligen, om det inte var så att kattfan pippade den döda katten.. Just innan 1 minut tror jag det var (typ 52 sek in i klippet), bakdelen flyttas ner mot den dödas, och den juckar en aning..
Mot slutet ser det ut som han försöker få till det, biter den döa i nacken och trampar runt, men stöter mot bildäcket med rumpan, typ.. Fick han inte till det så var han bra sugen iaf.. Det tar lixom bort en del av det sorgliga dom försöker spela på, tyvärr, blir istället lite motbjudande..




Prostitution! A smart career choice..

Jag satt och kollade lite tröjor, kanske måste bli någon till Lionel, men jag kan inte avgöra vilken..



"I Love my aunt.."




"Allt min pappa ville ha var en avsugning.."



"I am the living proof that my mom is easy.."





Syster & Svåger, ta det med ro, jag menar inte att ni är billiga eller så, som ni säkert vet, men det var coola tishor, som fan =)




Hittade några andra coola..





Den här vill jag ha, "Prostitution! A smart career choice.."




Och den här hade jag velat ha, om jag var karl.. Den är banne mig tuff..




Det är så mycket man vill ha, jämt.. Och så mycket man inte kan skaffa sig, tyvärr..
Som sista tishan, om jag bara vore karl, fy fan va många bra tishor jag hade kunnat skaffa då, det finns inte lika många coola till tjejer, och det är fan tråkigt..

Årets första äckel...!!

Igår kväll var det meningen att jag och Extra skulle ut och promenera en sväng, men jag blev lite ändrade planer.. Tesse hörde av sig så jag och Extra gick och mötte upp henne, rökte ett par cigg och snackade skit.. Så mycket man missar när man inte ses vidare ofta.. Sist jag och Tesse sågs så var Extra bara en liten putte, och snart blir hon ändå 3 (om en månad ungefär), så det var ju en del nytt man fick veta, om man säger så =)
Måste börja ses lite mer, finns vissa av mina gamla vänner som jag fortfarande vill umgås med, brädda umgänget lite igen, ha det typ som förr i tiden då man faktiskt umgicks mycket..

Tesse såg ngt som kröp på Extras kind igår, en fästing så klart..!! Usch, årets första.. Tur att hon såg den, för jag hade nog missat den eftersom jag inte såg den sidan av jycken..

Idag är det inte så himlans fint väder, men solen lyser lite iaf, så Extra har letat upp solfläcken på golvet i vardagsrummet, som varje dag när solen är framme.. =)






haha, det ser ut som hon har en cancersvulst i käken på den sista bilden, jo men det var snyggt, verkligen =)


Idag är Björns begravning, jag önskar jag kunde vara där, men tyvärr går det inte.. Jag ägnar honom tusen tankar idag.. Vi ses på andra sidan sen =)

Dags att sätta igång med alla satans åtaganden..

Varför städar man inte bilen oftare..?

Idag fick bilen sig en redig omgång, nu är han så fin så.. Skiner och blänker, inge dammig på instrumentbrädan, fin helt enkelt..
Jag höll på och donade som en tok i runt 2 timmar, precis när jag var klar och skulle ställa in dammsugaren kom lite regn.. Hela förmiddagen såg himlen ut att snart bjuda på oväder, men efter att dom där (få) jumbodropparna föll så kom det inge mer, och dom svarta molnen lixom seglade bort.. Då skyndade jag mig helt i onödan ju..

Sen strejkade ju msn såklart när jag skulle skriva till gubben, ingenting jag försökte skicka levererades, så jag skulle måla om hallspegeln istället.. Plockade ner den, slipade och hade mig och målade, men attans otur att det vart så JÄVLA fult då.. haha.. hade nog slipat för dåligt.. Får nog måla ett antal lager innan den blir okej.. Och om den ändå inte blir så bra så lär jag skaffa en ordentlig färg och måla över det tragiska försöket.. =)
Det blir nog bra tillslut, man får bara inte ge upp..

Det blir ingen tattig hundgård, det blir en riktig, ordentlig hundgård.. Det blir en rätt liten en, men sen när jag flyttar tillbaka till Dalarna så har jag ju ett antal sektioner där som vi köpte när vi flyttade till huset, så jag slipper nog köpa fler.. Det är fint som snus det..

Tattig hundgård is the SHIT..!!

Tusen och en saker har jag varit upptagen med sista tiden..

Simone flyttade ut i lördags, spenderade den dagen på ikea och fick sen städa som en galning här hemma, jag tycker att man iaf städar efter sig när man flyttar ut, oavsett om nån bor kvar eller ej..!!
Hela helgen var stressig, det var massor av saker jag hade att ordna och greja, och på måndagen bar det av till ikea igen för att skaffa det sista..

Min kära syster kom i måndags och sov över, det var schysst att få ensam tid med henne, precis som förr i tiden lixom =)  Vi tog en promenad på kvällen och sen satt och pratade fram till småtimmarna, mkt trevligt..
Och Lionel är ju en liten gullunge oxå, förutom när han snorade ner min morgonrock med sitt gröngula klet snor.. Uuuhhhh, snor är fan äckligt.. Men som tur var så skulle ju den ändå tvättas och då fick jag äntligen arslet ur vagnen..

Igår bar det av till enköping, det skulle inhandlas lite grejer till Tipsys hundgård, hon ska få flytta ut igen.. Så jag irrade runt i enköping och åkte från den ena affären till den andra, och tillslut köpte jag stängsel.. Men så trodde jag att dom hade billigare på ett ställe i jakan, så det bar av dit.. Hade ju ringt innan och fick veta att jodå, dom hade sånt stängsel som jag sökte, och det kostade si och så lite.. vafan halva priset, så klart jag drar dit och köper det, sen åker tillbaka till enköping och lämnar tillbaka det andra.. Men väl där så var det inte sånt jag egentligen skulle ha, men jag köpte det iaf, för Tipsy biter inte på gallret, plus att jag ska bara ha hundgården här hos pappa, så det får se SKIT tattigt ut, för det kommer det göra.. hahaha.. Men så länge byrackan inte tar sig ur den så är det perfekt =)

Så idag bär det väl av till enköping och lämna tillbaka det dyra (men fina) stängslet.. Fan vilket rännande.. SUCK..!!

RSS 2.0