Dr. Duh..

Det är så roligt att gå till doktorn ibland.. Helst om man hamnar hos någon mupp som är SÅ säker på sin sak, men gör en undersökning iaf, som visar att doktorn inte alls hade helt rätt =)

Det hände mig idag.. Jag gick till vårdcentralen för att ta nya strumaprover, kolla värdena och så, och så har jag haft en jäkla massa hjärtrusningar på sista tiden.. Anyways, läkaren beställer blodproverna och lyssnar på hjärta och lungor och kollar pulsen och så där, säger att allt låter som det ska och förklarar om dessa hjärtrusningar som är så vanliga, men då jag berättar att jag fått göra ett EKG förr så beställde hon det oxå, varför vet jag egentligen inte, för det lät ju preciiiis som det skulle..
Byter rum, klär av mig, lägger mig på britsen, kopplas upp, klär på mig, går till provtagningen, får lämna blod hos värsta bitterfittan som fan knappt gjorde annat än att käfta med mig bara för att jag skulle lämna blod(??) och går tillbaka till läkarn som kollat på mitt EKG..

Då säger ju muppfan att det inte alls såg normalt ut, nej men det var ju konstigt, med tanke på att hon minsan var så säker på sin sak innan.. Hur som helst så får jag klä av mig igen och lägga mig på britsen, då ska hon lyssna igen.. Jag vet inte vad hon hörde eller inte hörde men hon beställde ett nytt EKG..
Så jag kopplades upp igen.. Den gången såg det bättre ut, men det var inte helt okej ändå, detta trots att hon minsan var så säker på att allt var som det skulle..

Innan jag går så säger hon att vi nog ska avvakta, för har jag pga struman hög ämnesomsättning så kan ju det göra sitt med hjärtat, men det fick hon ta tillbaka lite när det stod på EKG pappret att pulsen låg på 68..
Kanske blir det remiss till Enköping för fler EKG och skit framöver, men som sagt, vi ska avvakta tills blodproverna kommer..

Känns ju så där skit roligt att det kanske är en grej TILL som felar.. Fan jag vart måndagsexemplaret, dålig avel, verkligen.. Det känns ju så där SKIT roligt, verkligen..
Men det är nog inget allvarligt, jag kanske bara hade en dålig EKGdag, eller nåt =)

Min underbara pappa bytte spindelleden på min bil, men nu låter det lite konstigt, man hör det klonkar ibland, plus att det brakade till utav bara fan imorse när jag åkte över ett gupp.. Mystiskt det där, orka att ngt annat ska gå sönder.. Just my luck isf, jippi..!




Nu är det dags att sova bort dagens bekymmer..  =)


Ätbar "konst"..

Igår var jag på bilprovningen, det var EXAKT samma skit som förra gången, fast på motsatt sida..
Spindelleden måste bytas, och ena framdäcket.. Jag som hade hoppats att kunna ha det däcket resten av sommardäcks perioden och skaffa nya runt om nästa år, men nej då.. Jävla skit..

Pappa kom iaf hem idag med en ny spindelled, tack pappa..
Så jag ska sätta honom i arbete någon dag, jag menar, jag vet ju inte hur man byter den där, och han gjorde det ju så bra förra året ;) Min pappa kan fan allt.. Eller nej, inte allt, men mycket och mycket, ungefär..
Tänk om man hade haft en stockholmspappa (Läs kostympappa) som fan knappt vet hur man stoppar in kontakten i väggen, jisses.. Min farbror är oxå så där snuskigt händig, precis som Moffa var, kanske går i släkten..

Ikväll ska jag invadera Jennis tvättstyga och tvätta alla hundgrejer och sängkläder, drygt bara att det kommer ta typ större delen av kvällen.. =/ Men det är det värt, för hundgrejerna vill jag inte ta i maskinen hemma, det känns så äckligt, och sängkläderna går fortare att torka där i tumlaren och torkskåpet, så man får passa på lixom ;)
Undra va man ska hitta på för god middag till idag då, brunchen idag bestod av kyckling, potatis och keso, så äckligt jävla gott att hälften vore nog..

Jo men så hade jag noll och ingenting att göra för ett tag sedan, så jag provade på lite ätbar "konst".. Det vart inte så där skit bra, för jag hade inte direkt några bra knivar, skulle behövt en skalpell, då hade det nog blivit bättre..
Men det var ju första gången, så jag är nöjd iaf.. =) Kul som fan var det oxå, definitivt ngt jag ska fortsätta med, måste öva så man får mad skills =)

Usch, lär utrymma huset, Extra pruppar så man nästan storknar..



Den ätbara "konsten"..


Jomenvisst sörrö..

Nu kom (lite) bloggork tillbaka, så man får passa på..

En del har gjorts.. Flytten till nya huset är avklarad, vi har haft släktträff, mamma har fått påhälsning av mig, pappa, Jelena, Walter och Lionel, Jag och faster har fiskat (hon fick 8 st, jag fick ingenting!), öhh, sen är det en jävla massa saker som jag visst inte kan minnas.. =/

Just nu är pappa i Norrtälje och äter kräftor.. Jag ville följa med hade ingen hundvakt så jag fick stanna hemma..
iaf, det är bäcksvart ute, det blåser utav bara helvete här, saker åker ner i backen och jag bajsar nästan på mig varje gång.. Jag är lixom inte gjort att vara ensam, iaf inte när det är mörkt.. fast samtidigt är det skönt, men ändå inte.. Jaja, det är bara tills imorgon.. Men ändåååååååååååååååå..!!!!! Dumma dumma pappa som lämnar mig ensam när höstvindarna viner så där äckligt..!!   ;)



Jag hade massor av bilder att lägga upp i bloggen, men jag minns ju såklart inte vilka det var.. =/ En annan gång kanske

På återseende..

Idioti..

Hur får man en spegel till "nästan oanvänd"..? Står den i nåt jävla förråd och samlar damm, eller blundar man varje gång man går förbi skiten när den hänger på väggen..?








RSS 2.0