Så fina så..

Här förevigade vi idag Pysens och Stellas 2:a platspris.. =)


Pysen - Chihuahua






Stella - AmStaff


Blå rosett till Pysen..!!

Idag var dagen D, idag bar det av till Vallentuna för att ställa ut Bullen och Bacon (Pysen & Stella)..
Blev hämtad av Marina vid 7 imorse, kvart i 8, ca, var vi framme.. Vet. besiktning och smacka upp burar stod på schemat innan det var dags för Marina att debutera i ringen, dubbel debutering då det var första gången för Pysen med..

Hon var andra personen in i den gruppen, Pysen var inte alls en fröjd för ögat måste jag säga.. Gud vad han visade sig dåligt, haha, trodde att han skulle åka ut direkt.. Bänglade litebåde på gräset och på bordet, och sprang som ett miffo.. Men han kom tvåa ändå..!!! =) 
Det var bara 5 i hans grupp, men de som fick sämre än honom visade sig, enligt mig, mycket bättre än honom.. Var jag domare hade jag givit andraplatsen till någon av dom, så KASS var han.. haha..
Men eftersom domaren tyckte att allt var bra med honom (trots hans övervikt), så knep han pallplatsen även fast han var KASS..

Pysen är lixom en högbent chihuahua med "lång" nos, och det är inte så poppis i sverige, här vill man hellre ha korta ben och kort nos, då väger dom oxå mindre, vilket oxå är poppis, så med en svensk domare hade det säkert inte gått lika bra.. Han är ju faktiskt i skrivande stund ganska fet, kan säkert gå ner ½ kg, och det är mkt för en chi..

Kritiken löd: Bra huvud och uttryck, bra kropp, bröst och svans. Men han behöver tränas, han rör sig inte bra.

Då ska man ha i åtanke oxå att han INTE tränats på att visa sig eller springa runt i nåt fjantigt utställningskoppel. Jag har BARA övat att visa tänder, och det gjorde jag inte så där seriöst, något jag gjorde några ggr bara, slapp som jag är.. hahaha..

Till nästa gång blir det att ligga i med träningen, för idag var det nog tur =)


Marina ställde sin amstaff tik för första gången oxå.. Även hon knep den blåa rosetten (andraplatsen alltså) i hennes klass.. GRATTIS som fan.!! =)
Och hon var lika sopig som Pysen på att visa upp sig.. Men lyckan var gjord..
Speciellt då en muppfan visade en rysk CH och bara fick "Good", och Stella fick "Very Good" hahaha.. Finns lite skit bakom historien bakom muppen med ryss CH´n..  But we lol´d  =)


Bilder på rosettsnyggona kommer senare.. =)

Schit oxå..!!

Ahapp, fann då ingen skit i min brevlåda, även fast det regnade igår.. När jag påtalade detta till den det berörde så menade han på att Tesse skulle gört istället.. Jävla mupp och bolla över skitgörat på andra när det var han som sa att han skulle göra det..!! Vilket jävla sätt om jag får säga det själv..! Jag skakar på huvudet åt professorn..

Annars så är jag APsne över att försäkringskassan är så otrooooligt sega, jag förstår lixom inte hur svårt det ska vara, ska man behöva vänta i all jävla evighet..? Försäkringskassan är fan bara skit numera, allt tar tid, bara att skicka ett jävla papper kan ta flera veckor, för att inte tala om beslut som ska tas, och pengar som ska skickas ut, fy fan alltså..! Allt var bättre förr..

Det är storm här igen.. Det har blåst som bara fan nu i ganska många jävla dagar, och nu drar dom däör skitsvarta molnen in, och det blåser kallt så in i helvete, som höststorm ungefär, fast ändå inte.. Vädret är skit och jag ör så förbannat jävla less..!!

Som om inte det räckte så skulle jag skicka iväg ett paket, jag hade beställt frakt och betalat det till schenker, då fattades det bara att skriva ut fraktsedlarna, det måste man göra på egen hand.. Och vad sker, jo skrivarhelvetet funkar inte..!! Först skrev den ut, men den missade ungefär hälften av allt som skulle vara, och sen larmade den om att bläcket var slut, men det är ganska så jävla nybytta patroner, och vi har då fan knappt skrivit ut ett jävla någe..!! Så vart fan kan då bläcket tagit vägen..???
Det vart att ringa runt och försöka jaga rätt på en skrivare.. Tesses brorsa skulle vi dragit till igår och skrivit ut, ja för hon blev igår min anställd, att jaga skrivare, men efter maten var jag så MÄTT att jag hade storknat om jag hade givit mig av dit.. Så idag fortsatte jakten.. Som tur var fick jag tag i min gamla PT som minsan har en fungerande skrivare.. Så jag drog dit.. Skulle skriva ut skiten, och tro fan inte hans jävla skrivare börjar larma om bläck..? Men det löse sig ändå, för den valde att samarbeta sen.. SÅ jag fick äntligen mina fraktsedlar, och paketet kunde skickas iväg.. TACK..!!



Inatt hoppas jag att jag får sova som folk, fan palla vakna varje halvtimme, orka springa och pissa 4 ggr varje natt, ORKA ha svårt att somna om igen varje gång man ska till att vakna..!! Jävla skit sömn, fan va less jag är..!!





Dom kallar mig för bitter, det lyser inte igenom va..? ;)

Gubbfritt..

Jomen så att Tesse har gubbfritt hemma, det blev en lagom slö dag bakom kullarna i solen.. Professorn kom förbi en sväng, kubb stod på schemat, men kungen blåste nästan omkull i stormen så det sket sig.. Jag hoppas på bättre tur imorn, även fast vi visst har blivit lovade regn.. Jag väljer lixom att inte tro påt..

Men jag hoppas att det blir regn, för professorn sa att han skulle skita i min brevlåda om det blir regn imorn, allt för att jag dödade en äcklig spindel som inkräktade på min filt..!! Upp till bevis säger ju jag, skulle vilja se honom klättra upp på min brevlåda och lägga en klubba, HA..!

Samtidigt hoppas jag att det INTE blir regn, för det blir lite staketbygge, och mina händer behövs, skulle vara så smutt med fint väder så Pysen och Korven kan leka där ute.. Eller a, Korven är ju så jävla tjurig, så hon vill ju inte leka, så Pysen får väl leka med sig själv då, men ändå, skönt iaf..

Ångest som bara FAAN har jag förövrigt.. Käkade som FAN med Tesse idag.. Kyckling, grönsaker, och MASSA vitlökssås i pitabröd, fy fan jag har inte käkat kolhydrater så där på flera veckor.. magen svällde upp som en jävla ballong och gaserna var ett faktum.. Sen toppades det med glass, kolasås, och rån.. BRA där..!!
Man måste ju ha ätardagar, men fan, det här gav mig mest bara ångest, ingenting jag vill göra igen på bra länge, det blev bara för mycket.. =/ Ska inte ha en ätardag så som många andra, att dom mejar ner allt som kommer i sin väg, utan jag unnar mig nog en glass då och då i solen istället, det känns bättre, och magen blir inte lika arg..




Idag har det fan sugit i magen, i dag har jag saknat, känns inte ett dugg kul =(

karma is a bitch..!!

Ja visst är det väl så.. Allt jävla skit man gör mot andra kan lixom komma att bita en i arslet (eller ansiktet), och nu har det hänt..

Det gäller ett ex, en dum jävel som vi kan kalla för M helt enkelt.. Han tyckte att det var helt okej att spöa på sin flickvän, dvs mig.. Det hände mest när han var på fyllan, inte för att det ursäktar ett jävla någe, men ja, det var ju så det var.. Han kunde komma hem på natten, jag satt i köket och rökte under fläkten, sa ingenting till honom, hann lixom inte ens säga hej innan han deklarerade att han var arg på mig.. Jag undrade såklart varför, och svaret var ju smart "Jag bara känner för att vara arg på dig, för det känns lixom bra", och sekunden efter fick jag en smäll, rätt i ansiktet.. Jaha, tack för den.. Det var såklart inte det enda den jäveln gjorde, men det får räcka så..

Jag lämnade sen honom, och gick vidare med mitt liv.. Hämnden är ljuv sa jag till mig själv hela tiden, så jag höll ändå kontakten med honom, sporadisk kontakt var det, väldigt sporadisk, men ändå kontakt.. Han var ganska så tacksam att jävlas med, det hände en och 100 gånger, minst..

Hur som helst fick jag idag reda på att hans hund (shitbull) har bitit honom i läppen, HAHA bara på den meningen, men det slutar inte där.. Han hade då varit på Akademiska i Uppsala, vilket inte så långt härifrån, så jag frågade på facebook vad som hänt, så berättade han att hundfan bet av han läppen och han fick åka till Ackis för att det var ganska allvarligt.. Om det nu är så att han blev av med hela läppen(som han sa) eller om det bara blev ett jävla sår, eller om en bit av läppen fattas vet jag inte..
Hunden har har förövrigt kvar, den dumma faan.. Jag hade aldrig någonsin behållt en hund som bitit av mig läppen, men han bara försvarade det hela med att hunden blev trängd när dom busade.. Lixom VA..? Och så hade han ju druckit vin.. Jamen vafan, hunden var nog ganska van med det efter att ha bott med en jävla suput i flera år.. Ja jag säger då det.. Vore det min hund som gjort så där hade den varit död för länge sen..!!

Så jag känner lite så här att jag behöver inte hämnas längre, han fick fan vad han förtjänade den jäveln..!!  =)Och med tanke på att han har hunden kvar så KAN det ju hända igen, så han kanske får betala sin skuld till Karma flera ggr på samm sätt.. =)



Annars har vi små ekorrungar här på tomten.. Två stycken är dom, och dom brukar sitta på fönsterbrädan till badrummet, på andra våningen.. Skiiiit söta är dom  =)



Pooläckel..

Nu har jag legat på latsidan ett tag, inte orkat skriva något, men jag kan bjuda på en liten uppdatering..

Gjorde en ganska vidrig upptäckt igår.. Poolens öppnades upp och på botten ligger det en död mus, och en död padda.. Det vidriga var att dom var, vad ska man kalla det för, ludna.. Dom hade som en mögel ludd på sig, vitt och äckligt.. Såg inte så skoj ut, och det värsta är, att det där vattnet ska man bada i i sommar, haha.. Får tejpa igen munnen så man inte får någon kallsup eller sådär..

Jo men godisätandet går bra, eller så kan man ju inte kalla det, för jag har inte ätit godis på..... hmmm, jag vet inte hur lång tid det gått, men 14 - 15 dagar där nånstans.. Inget annat skit heller, bara mat och frukt..
Då försvinner ju lite fett från kroppen, och mina förhoppningar var väl att det skulle krympa lite vid ben, arsle eller mage, men nej då, bröstkorgen har börjat bli lite benig, och där bak preciiiiiiis ovanför svanskotan.. Så nu gör det ont att sitta, även på något mjukt..! jaha, ja man tackar.. Jävla skit..
Det är ju för varmt för att motionera, så ja, viktnedgång är det ju knappt tal om.. Inte för att jag behöver gå ner så, vill bara inte vara så sladdrig, vill strama upp lite här och där bara, om man säger så..
Fast det blir ju svalt på kvällen, får börja gå ut och gå då, det låter som en bra jävla plan..

Vad fan är fel egentligen..?

Som jag skrev tidigare hade jag två döingar i akvariet i morse.. En blå och en gul platy.. Jag hade tre av varje.. Hur som helst så tog jag bort liken, och matade fiskarna, alla åt som dom skulle.. Efter bara någon timme dör en till gul platy.. Jag snackade med Tesse, frågade om hon vill ha dom jag har kvar eftersom hon sagt förr att hon vela ha blåa platys.. Så då var det alltså två blåa kvar, och en gul.. Efter bara någon timme till så är en till blå jävel död..!!
Då var det bara två kvar, en gul och en blå, och dom tog jag till Tesse.. Efter en stund så låg den blåa på botten, DÖD..!
Så går det väl någon timme till, Tesse skojar om att den gula dött, jag går till akvariet, och visst fan var den död, hon hade rätt med sitt skoj, fast hon satt ett par meter ifrån och inte såg..

Så vad FAAN var det för fel på BARA dom gula och dom blåa..? Jag menar, jag har 5 röda, och dom verkar ju må bra.. Och allt hände så fort, pang bom på lite över ett halvt dygn så var det 6 dödsfall, jävligt märkligt..

Nu är det iofs lugnt och skönt i mitt akvarium efter att jag har 6 st färre, men ändå, man blir ju LACK..!!


Jävla skit fiskar..!!

Sthlm International Dog Show, here we come..

Jag har ÄNTLIGEN bytt stav..!! Nu slipper jag 2 meter läkstav.. Dock har den där riktigt dåliga gängor, så jag lär ju skaffa en ny imorn eller ngt..

Pysen är nu anmäld till utställningen, hoppas det går bra, hoppas han inte åker ut med en spark i arslet och ett hånflin.. Måste dock öva på det där med att stå, blir nog så bra så..




Och så har ju hösten kommit, eller vintern kanske man ska säga.. Hagel igår, och snö idag.. Dessutom är flingorna stora som lappvantar..!! Jisses.. Tur att det inte lägger sig på marken, men ändå lixom..


Självklart går det inte så bra i akvariet heller, såg sent igår kväll att en platy va död.. Eftersom jag inte var ensam i huset så tog jag inte upp den, det låter ju en del när man ska ner och krångla där i och ha sig..
Såg oxå en annan platy ligga och typ tok ventilera på botten, tänkte att den där är död imorn, och ja, imorse när jag vaknade så var den död.. Säkert min enda gula hane, har lixom inte kommit till att plocka upp dom ännu.. =P

Så nu vet jag iaf att jag inte ska köpa fisk i gamla Bålsta, dom bara dör..!!

Jävla tandläkare alltså..!!



Var ju hos tandhygienisten idag, skulle ta bort lite missfärgningar på tänderna.. Så säger den jävla idioten när hon är klar att "Det var som jag trodde, det här kan man bara bleka bort.."
Jaha, TACK för den.. Det betyder att jag gjorde en behandling för 700 kr för att fittan inte kunde öppnat käften och sagt från början att det inte gick att göra något åt..!!

Hon är utsedd dagens fitta..!! Jävla idiot..

När jag betalat och svurit ett antal ggr så ska jag dra till piercaren, då är det ju såklart stängt idag och imorgon pga sjukdom..!! SÅKLART..!! Så jag måste dras med min meterlånga jävla läkstav ännu längre..
Och jag tänker då fan inte dra dit på onsdag, eller öht den här veckan, fatta vad äckligt, smitthärden ska gräva mig i käften, NEJ tack..!!

Fy fan vilken jävla dag det blev, hade inte haft ett skit emot att somna och vakna igen, så är det måndag på nytt och jag kan göra den här dagen helt annorlunda.. Jävla helvetes kukfan oxå..!!


Men så finns det ju roligare saker å.. Pysen ska ställas i slutet av Maj.. Utställning alltså.. Stockholm internationel dog show hette det nog om jag inte minns fel.. Men jag ska inte ställa ut honom, utan det blir min handler CPMorsan.. hahaha.. Det föll på henne att kirra biffen =)
Undrar hur fan jag ska stå ut med så mycket folk, kan ju få sån jävla panik.. Får ta med mig lugnande och drägga järnet, hahahaha.. Nej, då kommer CpMorsan aldrig mer prata med mig efter det, för jag brukar inte vara så jävla trevlig då ;)

Hur som helst, så hoppas jag iaf att det går bra för dogsen.. Vet inte om hon ska ställa bägge sina, eller bara ena, men hoppas det går bra för den, eller båda, hon ställer, och för Pysen oxå såklart.. =)


Nu ska jag strax arga av mig och ta en promenad med Tesse, kan behövas när en hel dag har gått åt helvete..!!

Dag 6 utan godis.. Jag krigar på..

Nu är jag inne på dag 6 utan godis =)  Det känns fan bra tråkigt att inte ha ngt att stoppa i munnen när man glor på tv om kvällarna, men frukt i små bitar funkar ju oxå, och grönsaker med vitlökssås..
Vanan att i affären gå till godiset och hiva ner något i korgen sitter ju kvar, får ju påminna mig själv att dit ska jag inte alls gå.. Funkar ju ändå förvånansvärt bra, var inte alls så svårt som jag hade tänkt mig..

Tidigare i år slutade jag äta chips och sån skit, vilket jag annars gjorde ofta, och jag som aldrig varit en godisråtta innan skaffade mig ett godissug istället, haha.. Måste alltid ha ett substitut..!! Det är konstigt hur man funkar egentligen..

Jag spelar safe ändå, jag har faktiskt godis hemma, inte lixom utifall att, men det blev över lixom när jag skulle sluta, och så har jag ett paket bragokex, där är mitt safecard.. För jag har inbillat mig att kexen är bättre att äta OM jag måste ha något, än godiset.. Massa socker i dom oxå, tror att 1 kex är typ 33 kcal, och prova ät bara ett kex lixom, det går ju inte, haha..
Men hur som helst så har jag inte rört kexen iaf, duktig som jag är =)


Idag bär det av till tandhygienisten, stavas det så..? Ska putsa och fixa lite så att det inte syns att man druckit litervis med läsk och te hela dagarna förut.. Rökningen gör ju sitt å, men det skiter jag i..
Nu är det så att andra tydligen inte sett mina märken på gaddarna, inte ens min tandläkare förstod vad jag menade när jag sa att jag ville gå dit, och var tvungen att komma riiiiktigt nära för att se vad jag menade.. Men JAG vet att det sitter där, JAG ser det, och det räcker för mig..!!

jaha nehe, dags att utfodra djuren och röra ihop en kesellafrukost till moi.. =)


RSS 2.0