Elda, nej fy fabian..

I söndags kom jag hit, till gubben, fy satan va skönt.. Va ju så länge sen att man blir typ nykär igen, haha.. Det är ju toppen =)
Vi har spenderat tiden med att mysa och promenera lite och haft trevligt helt enkelt, skrattat mesta av tiden, vilket har kännts fruktansvärt skönt, det behövdes verkligen, för det var ju ett tag sedan..
Enda nackdelen att vara här igen är eldningen, jag har verkligen INTE saknat den biten..

Jo men vädret är ju inte det bästa, igår när vi skule sova så började det spöregna, och jag lovar att det verkligen ÖSTE ner, och det lät nå fruktansvärt eftersom det smattrade redigt högt mot huset som har plåttak, och plåtfasad =/ men det var sövande efter ett tag när det slutade smattra så man trodde hörseln skulle självdö..

Tipsy försöka dominera Extra oxå, men efter två försök och två rediga morrningar från Extras sida så gav hon upp och la sig platt på backen, så det ska nog funka bra när hon får följa med hem.. Stenhårda regler och morgonpromenader är det som står på schemat sen, frågan är bara om jag verkligen orkar promenera VARJE morgon innan frukost, det ska nog gå bra, eller så kommer armen lossna eftersom båda vill ligga först och drar som idioter.. Extra slutar ju om man säger till, men den andra saten som bott hela sitt korta liv i hundgård tills för 4 veckor sedan hajar ju inte det där, så det blir blod svett och tårar vill jag lova.. =)

Nej, nu ska det eldas minsann, min favorit syssla, wiiiie.. =P

Imorgon...

..åker jag och Extra hem till gubben och hälsar på några dagar.. Ska bli kul, och skönt, man saknar ju sin partner när man är 20 mil bort mesta av tiden.. Men imorn blir det andra bullar minsann.. Dock åker han till jobbet rätt kort efter att jag kommit, och blir borta ett helt dygn =(  men jag åker ju inte hem igen under den tiden så det gör ju inte nåt, vi hinner spendera tid med varandra sen =)
Med mig hem sen följer både Extra och Tipsy, kommer bli fullrulle här..

Jag har då fan alltid otur, i någon form.. Idag när jag skulle till Jenni så såg jag att det var helt knökfullt på parkeringen där jag brukar stå, så jag fick åka längre bort och ställa mig bakom simhallen och gå muttrande ääääända till Jenni.. När jag varit där i kanske 15 minuter så skulle jag ta ut Extra och pinka, och man ser ju parkeringen, där jag brukar stå, från baksidan, och tro fan att det fanns hur många lediga platser som helst..
Vid såna tillfällen har man lust att dra av sig håret på huvudet och vräka ur sig de allra fulaste ord man kan..!!

Kanske ska jag kika förbi Rico imorgon, eller när jag åker hem igen, han har visst fått en sten nu (äntligen), måste ju nästan titta på den och tända ett nytt ljus och rensa lite skit som sist.. ja vi får se hur vädret blir, ingen höjdare att stå i regnet och försöka fjutta låga på ett ljus..

För någon vecka sedan när jag var på väg hem på kvällen så vart jag riktigt sur.. Det var ju såklart mörkt ute och jag skulle gå över vägen, jag stannade vid övergångsstället för att jag inte var säker på om bilen som kom mot mig skulle stanna eller ej.. Det var ju ändå samma övergångsställe där jag och Extra var milimerer ifrån att bli påkörda förut.. Så när bilen iaf närmar sig så saktar den ner, fan perfekt tänkte jag, men nej då, den stannade ju inte, såklart, utan den saktade bara ner för att kryyyypa förbi mig och glo så att ögonen höll på att trilla ur skallen på dom.. När dom sen kört förbi mig så gasade dom på igen, för det är ju trots allt 40 som gäller på den vägen..
Och det jag vart så sur över var ju att dom SÅG mig i tid och KUNDE minsan stanna och släppa över mig, istället skiter POLISEN i trafikreglerna som jag trodde gällde alla dödliga..
Jag tycker att polisen är bra att ha i mångt och mycket, men när dom skiter i trafikreglerna, och allat annat de leker gud över, bara för att det står polis på bilen och för att dom har en pistol vid höften så ogillar jag dom, starkt.. För jag har ju alltid trott att dom ska föregå med gått exempel, om det så fan bara gäller en sån liten sak som att stanna och släppa över vid övergångsstället..

Äntligen..

Nu har jag äntligen fått datorn att funka, och fått igång mitt internet på datorn.. Inte en dag för tidigt..
Krävdes att jag lämnade in den, såklart, men nu funkar den som den ska iaf.. =)

Vart en satans resa till K-holm i måndags, det var hemskt att åka dit igen, jag tycker så illa om den staden, USCH.. Så det är ju iaf tur att jag slipper åka dit nåt mer.. Veterinärbesöket gick super, veterinären berättade för uppfödaren att det visst var patella, för han trodde ju inte på att vi hade ett riktigt PL-intyg från en veterinär här.. Så vi fick ju åka nästan 40 mil t.o.r bara för att han ville ha det gjort hos SIN veterinär.. SUCK..!! Dumt att säga det innan så man slapp gå till veterinären hemma, som HAN sa att jag skulle, idiot..
Hur som så gick det bra och det var inget knussel eller så.. Så fruktansvärt skönt att det är gjort nu =)

Snart ska jag åka hem oxå och "hälsa på", längtar =) Ska bli skönt faktiskt, fast inte den där satans eldningen, men att få vara med gubben, ska bli så skönt så skönt..

Jag har ju hunnit prova på öronljus oxå.. Vet inte riktigt om jag ska tro på det, haha, skeptisk som jag alltid är..
Men öronen rensades iaf, enda nackdelen är att jag efter det är känslig i ena örat när jag duschar, det gör ont om det kommer in vatten, och så knastrar det ibland typ när jag hostar eller så..
Vete 17 vad det kan bero på, drygt är det iaf..




Och kvinnojouren har man hunnit med att ansluta sig till, igen, haha.. Blir nog bra det där =)
Var på möte igår, känns som dom trampar på samma ställe som för två år sedan, mötesmässigt alltså, men det var trevligt att se vissa ansikten igen..

Farsdag..

Jo då vart det farsdag i år igen.. Pappa fick sin present  i morse, en hudkräm, som vanligt =) men han ville ju ha en så varför inte vara så tråkig och ge det..  Vi ska tuffa iväg och handla middag, han fick välja och jag ska laga, men han var inte så himla bra på att välja, så jag valde chili con carne =)

har ju lyckats bli sjuk oxå, låg hela onsdagen och halva torsdagen, var såååå dålig.. Ont i halsen, snorig, ont i huvudet och svag som bara den.. Men nu är jag på bättringvägen iaf, bara snoreriet och slemhostan kvar, haha..
Sen är jag fit for fight igen, typ..

Snart ska jag åka hem till gubben oxå, ska bli så skönt.. Jag bor ju hos pappa nu ett tag, är ju ngt i huset som jag inte tål så planen var att bo hos pappa tills vi hittar ngt annat.. Men man måste ju hälsa på, så det är vad jag ska göra snart, saknar ju honom  <3

Fy fan jag har hittat dom perfekta julklapparna till några, gubben min är en av dom, det blir fan svårslaget alltså =) Sen pratade jag och syrran om en grej till Bosse, det blir oxå bra som fan.. Kul att ge bort såna saker, istället för prylar..
Men vad jag ska ge pappa har jag ännu inte listat ut, hade ju en grej på g, men då hade han redan köpt en ny, så det sket sig ju, såklart.. Men skam den som ger sig, jag kommer nog på något riktigt bra till honom oxå..
Syrran och Christian är snart klara i presentväg, blir jävligt tråkiga grejer, haha, men dom kanske gillar dom iaf.. Sen har vi mamma, Walter, Qrakki och Simone kvar då.. Men det är väl ingen brådska, det är ju ändå ett tag kvar så man har ett tag på sig att klura ut något..
Det roliga är att jag varje år säger att jag ska köpa julklappar till alla på typ sommaren, så slipper man prishöjningen innan jul, och man har allt avklarat och färdigt så man slipper stressa typ månaden innan jul..
Men håller jag mig till det någon gång..? Svar: Nej.. Fan att jag aldrig lär mig, men nästa år så ;)

RSS 2.0