Jävla AS..

..det jobbar på SKK då.. Ringde dom igår för att fråga vilka dagar det var avläsning av hd/ad plåtar, då var det tisdag och torsdag.. Tippans resultat lovade hon skulle komma upp på SKK igårkväll, need I say att inget dykt upp ännu..? Och nästa avläsning är på måndag, med min otur kommer resultaten inte komma då heller.. Man borde få resultatet direkt av veterinären tycker jag, att vänta är då inte min starka sida..

USCH, Extra ligger här på soffan, och hon drog just en smygfis som STINKER...!! Dags att fly fältet..

Dom är så sega..

..hos SKK..!! Imorn är det en vecka sen Tipsy röntgades, och jag vill ha svaren NU! Det hade ju varit toppen om dom kom typ samma dag, men nej, då ska man väääänta, och det är inte min starka sida, buhu buhu =(

Förövrigt HATAR jag comviq, bara strul med mitt abonnemang, arg arg arg är jag..! Okej om jag inte behövde använda telefonen varje dag, då hade jag inte brytt mig, men det ser inte riktigt ut så för mig.. SKIT comviq..!!
jaja, det blir bättre när jag skaffar kontantkort igen =) Så alla som inte blir uppringda, eller får svar på sina sms, ni får svar så fort det går igen..

Fy bubblan, igår var det mer än -30 i Dalarna.. Samtidigt i Bålsta, när jag gick hem från Tesse så var det -4, haha, snacka om skillnad lixom.. -30 känns lixom nästan lite äckligt på nåt vis, men -30  känns ungefär som när det är -15 i Bålsta, det är en sån jävla skillnad.. Här är det fuktig kyla, och i Dalarna torr och sträv, och jag föredrar is Dalarnas kyla, den biter inte som det gör här..
Men snart kommer våren, det ska bli sååååå skönt, och jävlar vad jag ska vara ute och promenera =)

HD/AD röntgen avklarad..

Det bar av till Enköping idag, det var dags för Tipsy att röntga höfter och armbågar.. Jag är ju bara van vid hur Extra blir och beter sig när hon får sederas, så det skulle bli kul att se Tippans reaktion.. Tipsy, a.k.a Fiolsträngen, blev ju lite trött och samarbetsvillig så, men inte alls så slapp och groggy som Extra blir..

Hela tiden på röntgenbordet så skakade hon med bakdelen, som hon och brorsan alltid gör, vilket gjorde att vi fick ta 4 plåtar på höfterna pga att hon skakde sig ur position varje gång, hehe.. Armbågarna gick blixtfort och bara en blåt per sida behövdes..
Höfterna såg bra ut iaf, nu kan eller får inte veterinären säga ngn grad, men kulan låg fint i sockeln iaf.. Men med min otur så får hon väl bajsresultat ändå, haha.. Så nu hålls tummarna STENHÅRT för att hon ska få bra resultat, det skulle vara riktigt nice att få ha en jycke utan problem med benen..

Mister hade en skada på ena benet som valp, vilket gjorde att han gick lite funky ibland med det benet som vuxen, Extra har dysplasi i ena höften, inte mycket, men ändå, vilket gör att hon går lite stukat, hon har ju dessutom massa andra problem, som med ögonen och så.. Sen var det Ärtan, dubbelsidig patella grad 2.. Mina hundar jag haft innan dom hade nog säkert allvarliga fel dom oxå, fast att dom inte visade ngt, jag menar, jag har ju otur lixom :P

Hur som helst, Tippan va inte ett DUGG seg eller trött efter att hon fick sprutan som hävde sederingen, då var hon fan på 10 sek preciiiiis som vanligt, och har varit det hela kvällen.. Dock tyckte hon att det var skönt som fan att komma hem och lägga sig i buren för att vila, men det gör hon alltid när hon kommer in, springer till buren och gosar in sig i bädden hon har där..

Förövrigt ÄLSKAR jag min veterinär, dom flesta där är klippor, och dom är mkt billigare är andra, och man får med sig en lista hem varje gång en hund sederas, vad den fått, hur mycket, vad man ska tänka på, och ett akutnr om ngt händer.. Har djuret varit sövd inne på OP, så ringer dom ALLTID dagen efter och frågar hur djuret mår.. Och det gör inte alla veterinärer kan jag lova.. Och så älskar dom Extra oxå, haha, kallar henne deras prinsessa, kan ju inte bli bättre =)

Första sittningen..

..var det igår.. Gjorde alla konturerna och det tog bara runt 3 timmar.. Fy fan det kommer bli så jävla bra när det är klart.. Så jag ska väl komma på vilka färger jag ska ha och så, och det är inte det enklaste.. Suck och suck.. Men jag får ta det med tatueraren nästa gång, tror dock INTE att rosa orange och brunt är så snyggt som han påstod.. Brun och rosa, det köper jag, men jag har sjukt svårt för orange.. jaja, den som lever får se..


Resultatet:


FUCKBAGS..!!!

Jag vill bara säga tack till dom jävla FITTORNA som bestämt att Nexium ska tas bort från högkostnadsskyddet på apoteket.. Tack, verkligen..

Efter snart 10 år med marknadens i särklass bästa medicin tvingas jag nu att byta ner mig till sämre medicin, förutsatt att jag inte vill betala nästan 800 kr för under två månaders ranson..!!




Fan fan fan..

Jag är så jävla less på comviq..! Mitt abonnemang är spärrat, jag trodde väl att jag hade nått gränsen jag satt på det, och det ska ju gå från 15:e till 15:e varje månad, och idag är det den 16:e och det funkar fortfarande inte..!!! Så vad problemet då ligger vet jag fan inte, irriterad så in i helvete är jag iaf, jag kan ju inte ringa eller skicka sms..!!

Nej, jag ska byta tillbaka till kontantkort, och aldrig mer ska jag ha abonnemang, det blir alltid strul för mig, och det ska jag banne mig komma ihåg efter det här, och aldrig gå på massa jävla strunt nåt mer och bli lurad till nåt jävla skit abonnemang..!!
Nackdelen är att jag måste byta nummer, efter så många år =( Mitt nr är ju så jävla enkelt.. Bajs oxå..!!
Pappa ska ta över mitt abonnemang, så då kan jag iaf nr till honom i huvudet, ett ljus i mörkret iaf =)

Full rulle..

Jes, det blir full rulle nästa vecka.. Jag har två läkartider, på tisdag ska jag påbörja min tatuering, fick 4 timmar uppbokat för första sittningen - jajks, hur fan ska jag orka med det då..? Tipsy ska röntgas (höfter och armbågar) på torsdagen, fredagen blir det till läkaren.. Minns inte riktigt när jag har det andra läkarbesöket.. Som tur är får man påminnelse dagen innan på sms =)

Jag tror att mina puttisar, småfåglarna alltså, har saknat mig när jag har varit borta.. Jag lägger ut mat åt dom på fönsterbläcket, och imorse satt en och väntade.. Direkt när jag hade smulat sönder en skorpa och lagt ut så kom han som ett skott och börjad mumsa.. Ska köpa lite riktig fågelmat och lägga ut till dom, jag menar bröd och sånt i all ära, men dom mår bättre av rediga doningar.. Jag gillar mina puttisar.. =)

Comviq är bajs..!! mitt abonnemang är spärrat, jag har nått min gräns som jag satt, och idag skulle det ju nollas igen (går från 15:e till 15:e varje månad), men dom är jävligt sega.. Kan inte ringa eller skicka sms.. Fick smått panik igår när jag åkte 20 mil, tänk om ngt händer och jag måste ringa, kul att man BARA kan ringa 112, dom uppskattar nog inte att jag ringer för "småsaker" som dom inte ens kan hjälpa mig med =P

Det var ganska mycket blod, ja..

Idag blev Tipsy klippt ganska långt in i pulpan på två klor och jävlar vad det blödde.. Vi stod ute i snön när det hände och ja, hon är som veterinären sa, en blödare.. Det bokstavligt talat RANN blod från klorna.. Snön blev helt röd, gubbens skor var helt blodiga, jag klarade mig som tur var, jag fintade hennes små men många försök att hoppa på mig.. Sååååå, ingen mill på många många dagar säkert, för det går lixom upp igen och börjar blöda varje gång hon rastas.. Det blöder inga mänder då, men det blöder ju ändå..
Tack vare allt blod så kände jag att jag var tvungen att ge henne blodpudding i middagen, järn lixom för allt blod hon förlorade, hahaha.. Skit muppigt, I know, men det kändes bra, även fast det inte var jag som klippte henne i pulpan..

Men den där Tipsy, hon är fan konstig.. Aldrig har jag hört henne gnälla eller ens skrika till när ngt gör ont, hon har blivit ganska så tilltygad hon veterinären förra året, inte så att dom gjorde fel, men det dom var tvugna att göra måste gjort ont, hon har blivit biten rätt i ansiktet, och idag klippt lååångt in i pulpan.. Hon ryckte väl till lite, men sa ingenting.. Skönt att hon inte är som många andra hundar, larvar sig och skriker bara man tar i dom, men att inte ens gnälla till idag, shit, och det gör ju gaanska så ont att klippa i pulpan.. Hon känns lite skum, haha, min lilla galenpanna..

Jag köpte skumtomtar igår, tänkte att det kan ju vara gott en gång om året så där.. Jo men både igår och idag när jag ätit dom så fick jag sveriges jävligaste halsbränna och sur jävla mage/hals, det var fan något av det värsta jag varit med om på länge.. Så tomtarna åker i soporna, jävla skit tomtar, var ju sista gången jag köpte sånt skräp.. Fan 10 spänn helt åt helvete, haha.. Eller hur pappa..? ;)

Komsi komsi Sommar..

Dagarna rullar på, och det gör snöovädret oxå.. Har jag sagt att jag är trött som fan på snön..? =P
Vi får skotta varje dag, och värst är det vid in/utfarten, usch usch, och varje gång säger jag att nej nu vill jag inte skotta något mer, men tji får jag, varje gång..
Men men, det är nästan halvtid nu så har man klarat sig igenom första halvan så går andra halvan bra den oxå..

Igår bar det av till jakobsberg, till tatueraren, skulle lämna in motivet och boka en tid.. Men såklart var inte den snubben där då, min vanliga otur, så jag får vänta tills han ringer mig, och förhoppningsvis kan jag få det hela bokat på telefon istället för att åka dit bara för det... Det är ju ändå några mil..
Jag har så jävla bra motiv alltså, kommer bli så sjukt bra, det dryga är bara att det inte sker NU, jag hatar att vänta, men det är värt det ändå när det är klart =)



Ofrivilligt frittfall..

Jag och pappa stegade oss ut till Tippans hundhus idag, det var dags att skotta all snö från taket så det inte rasar in, en lekstuga tål inte hur mkt som helst.. Pappa skulle minsan upp på taket och skotta, fast jag inte ville det, jag hatar när nära och kära utsätter sig för en risk.. Hur som helst, det gick bra, och det gick fort, sen var det dags för pappa att kliva ner.. Jag hade fan onda aningar, och tro fan inte att pappa missar stegen och föll rakt ner..!! Det var kanske strax under 2 meters höjd, och nej det låter kanske inte så illa, men att falla rakt på ryggen i ganska hårt packad snö kan inte vara skönt..!! Gissa om jag fick panik, jag började fan grina.. Fallet såg ganska illa ut, och jag VET att han gjorde sig illa, fast han inte erkände det.. Nu efter så sa han att han fick ont i benet som han slog i i stegen, men jag tror att han nog har ont på andra ställen.. Jag HATAR när sånt här händer, hela fallet gick som i slowmotion och han landade fan illa..  =(

Kunde väl varit en bättre dag, inte nog med att tarmen bråkar som fan så ska pappa falla och göra sig illa, vad mer som väntar idag kan man ju fråga sig..

Dag 26 – Saker jag saknar

Jag kan inte komma på ngt speciellt som jag direkt saknar.. Visst finns det vissa bra/personliga saker som man haft bort, kastat eller förlorat, men det känns mest bara synd.. Jag saknar hellre personer, än saker..

Dag 25 – Min favoritplats

Min favoritplats är alltid hemma.. Jag är en hemma-människa, jag gillar att vara hemma, jag trivs hemma..


*************

I övrigt är det här en riktigt SHITTY day.. fy fan asså.. Och som grädde på moset så har jag sveriges jävligaste huvudvärk..

Fuck början på 2011..

RSS 2.0