Hipp hipp hurra...

Idag fyller min syster år, GRATTIS..!

Så igår var mamma, pappa och jag över och fikade och så.. Det var inget långt besök eftersom Kirie var kvar hemma, men vi hann med att snacka lite strunt och leka med barnen =)

Syrran har ofta sagt att hon inte inte har ngn inspiration när det kommer till matlaging, så av mig fick hon en prenumeration på tidningen Mat Magasinet.. Perfekt ju.. Prenumererar på den själv, I love it =D
Christian fyllde ju för ett tag sen å, så han fick en kokbok med husmanskost och lotter, han vann fan hela 20 spänn..!! Håll hårt i rikedomen  ;)
Nu kan iaf familjen Månsson laga en del mat dom kanske aldrig skulle komma annars, kokböcker och mat tidningar is the shit =)




Här är besöket i bilder..




















Kejsarens nya kläder..

Eller ja, Kiries nya päls.. Fan nu går det undan i svängarna och min lilla "svarting" blir bara ljusare och ljusare.. Typ den beiga hon har på benen börjar komma riktigt ordentligt i allt det svarta.. (tur att det knappt syns på mörka bilder)

Slutresultatet kommer inte bli så snyggt, jag är inte förtjust i den färgen, at all..!!
Jag visste ju detta när jag hämtade henne, och har fått höra från många "Varför valde du inte en annan valp för då..?"
Nej jag gick på individen, jag gillade Kirie som fan när jag träffade henne första gången.. Svansen gick i ett på henne och hon var framåt, lixom mer framåt än många av dom andra.. Det stod mellan henne och en black & tan tik, och gud den andra lilla tiken var ju SÅ jävla fin (inte för att Kirie är ful) och det var den jag åkte för att titta på egentligen.. Hon var lite, vad ska man säga, off..? Satt mest bara brevid mitt ben och skakade.. Ja valpar skakar mkt ävan fast dom inte är rädda, speciellt dom här små raserna.. Jag gillade henne, det gjorde jag, men så kom Kirie.. Det var lixom kärlek nästan med en gång.. Hon kom som ett skott med sin propeller till svans och jag kände att henne, henne vill jag ha.. Och eftersom hon inte var tingad så fick hon bli min.. =) SÅ var det med det, och jag är mer än nöjd med mitt val, även fast hon kommer ha ful färg som vuxen ;)

Idag var planen att jag skulle kratta löv, men orken infann sig aldrig så jag sket i det.. Dock är dgaen långt ifrån slut så tid finns fortfarande för det..
Annars ska jag göra lite ärenden, ner på affärn, städa lite, bla bla bla, och imorn bär det av till min gamla gamla GAMLA syster som på måndag fyller 34 jävla år.. Hon har inte långt kvar till 35 nu den gamla tackan, hahaha.. Men jag ska inte skratta, jag själv har ångest över att jag blir 30!!! i mars, det om NÅT är fan pissångest..
Som tur är så känner jag mig som 20, MAX, så jag går efter den åldern istället lite grann =D




Vackraste lilla hjärtat..




Och "skabbigaste" lilla Kirie ;)




Skäggbitaren..


Long time no uppdatering, igen..

Jaha då var det dags att uppdatera då efter en del påtryckningar.. =P

Lilla Kirie har ju då lyckats vara med om en liten olycka.. Hon hoppade från min famn och landade med en smäll rätt ner i ett stengolv.. Då hade hon varit här i endast 4 dagar.. Lyckat..
Hon skrek som en gris..!! Hältan var en faktum och jag oroade mig direkt för att nu jävlar kommer hon få nå jävla PL.. Så dagen efter fick vi en tid hos veterinären, men väl där var alla spår av hältan borta och allt var bra enligt veterinären..

Nu har det gått snart 4 veckor sen det hände, och jag har känt att hon är lite mer bullig på det benet hon gjorde illa, och att hon har en lite skum vinkel på benet ibland.. SÅ när det var dags för 12 v. sprutan gick jag till "min PL veterinär" för att samtidigt få veta om knäna var som dom ska..
Stavenborn tyckte knäna var bra men kände oxå den där bulligheten i benet och tyckte att jag ska vänta några veckor och sen röntga benet.. Så det är planen nu, det är kul att ha djur, haha..

Sen ser hon ut att ha skabb oxå, lillan byter färg och päls och är helt kal lite här och där, tur att vi inte vistas bland folk som kan se det ;) man får ju skämmas lite för folk skulle väl säkert tro att hon är sjuk eller nåt..

Lilla hjärtat Extra har inte fått vara med Kirie ännu.. Hon gillar ju dom här småhundarna, men är inte så försiktig, så dom har bara fått hälsa lite under VÄLDIGT kontrollerade former.. Så dom hålls avskilda från varandra tills Kirie vuxit på sig..

Jo men annars så rullar livet på, samma skit och trötthet varenda jävla dag.. Fan jag HATAR att ha valp.. Jag har problem med det där tålamodet, och problem med att redan ha sömnstörningar och nu behöva springa ut på nätterna.. men Kirie är superduktig och varit lugn på nätterna och bara behövt gå ut en gång per natt sen dag 1 här hemma, så det är skönt, men valptiden SUCKS, på alla plan.. Fördelen är ju bara att man kan forma dom som man själv vill.. fast det kommer bli en prövning med den här damen, för hon gör gärna bara det hon själv vill, men ibland gör hon som jag vill, om hon får godis, men det är minsann ingen man kan räkna med vill jag lova.. haha

Bilder slänger jag upp en annan dag, nu ska jag dö lite innan dt är dags att gå ut sista svängen med odjuren.. =)

Min dag i bilder..

Igår kväll hade jag och Marina ett samtal om EFIT, ett foto i timmen, man ska ta ett foto en gång i timmen under en dag som visar vad man gör, typ.. Egentligen finns en sida man kan läsa om vilka dagar det är och så där, men vi skulle köra idag, vi gör vår egen EFIT.. =)

Tyvärr är ju då Marina en DYNGsopa som MISSADE idag, haha, så ja, hon får allt ta igen det imorn..


Här är då min dag Marina...  =D


Ca 8:30.. Upp, rasta och mata hundar




Ca 09:30.. Morgonmys






Ca 10:30..  Frukost




Ca 11:30.. Rökpaus




Ca 12:30.. Mata fiskar




Ca 13:30.. Upptäcksfärd




Ca 14:30.. Kollar Aftonhoran




Ca 15:30.. Kikar valpar




Ca 16:30.. Kloklippning




Ca 17:30.. Mata odjur




Ca 18:30.. Te




Ca 19:30.. Mata Kirie




Ca 20:30.. Duscha




Ca 21:30.. Ladda upp alla jävla bilder..




Dagen är ju inte slut, mene, nu kommer jag bara tråka vid datorn och slöglo på tv, det är inget att fota..





RSS 2.0