Sweet Susie, HA, vilket jävla skämt..!!

Då var midsommar över, nu är det ett helt år kvar, och ett halvår kvar till julafton.. Scary..

Det var en trevlig kväll, bortsett från vissa saker.. Tesse och Bubbe trillade in, med sig hade dom vidret, Sweet Susie.. Han va trevlig och betedde sig normalt, typ, tills Professorn kom, då blåste han upp sig direkt och blev dryg och otrevlig.. jag undrar varför han ser Professorn som ett hot, herre gud, karln har ju inte gjort han ett jävla någe, dessutom är han typ flera år yngre, men det är väl hårt när man är kort och ful och en snyggare karl kommer och tar över blickfånget.. hahaha, kan ju vara det =P
Dessutom verkar Sweet Susie vara en sån som försöker sig på sina polares tjejer, NOT OKEY..!!! Och att bli sur på polarn för att han är i vinnande laget när man spelar kubb och med allvar i rösten kalla sin kompis för Bög och div. andra fula ord, och ska "mäta penis" och putta på sin kompis, helt utan skäl, är heller inte okej, och den personen kan INTE klassas som en vän, punkt slut..!!
Detta ska jag givetvis ta upp med ena berörda parten, såna ska man inte ha som vänner, och man ska banne mig inte skatta dom nå högre än skiten man skrapar bort under skosulan, det är iaf ett som är säkert..!!

Vi spelade iaf kubb och hade det trevligt, det var en skön och soft kväll som bjöd på många skratt.. =)


Det blev lite dåligt med bilder, men här är några iaf..


KubbGlädje alá Bubbe..




Schitkärringen..




MongoMärta..





Och sist men inte minst, Bubbe, som myser för fulla muggar..  =)


Glad midsommar då...

Eller nåt...

Idag blir det lugnt, eller ja, vi får se.. Sväng gänget kommer väl förbi senare till kvällen och spelar kubb och så.. Det sorgliga i historien är att ett jävla vider kanske ska följa.. =/ Men vi blir ett par st isf, så jag behöver ju inte ens vistas i närheten av vidret.. Great success =) Hällre det än sitta helt ensam, typ..
Får dränka vidret i poolen om han kommer och är sitt vidriga jag..


Gud jag har verkligen VÄRLDENS BÄSTA grannar.. fy fan va dom är gulliga..
Höll på och klöpp gräsmattan, så tog soppan slut och jag fick inte upp tanklocket på klipparn.. Så jag kilade över till grannen så karln i huset fick hjälpa mig.. Vi stod och surrade lite och så sa han att jag var välkommen över och äta med dom och typ deras släkt.. Klockan 13 var det midsommar lunch, så det var bara att jag kom..
Han trodde säkert att jag skulle vara helt ensam eftersom pappa inte va hemma..
Nu är jag inget fan av midsommar, och jag HATAR sill och skit, men tanken var gullig, det gjorde fan min dag..!!

Jag gillar verkligen grannarna, dom är alltid så glada och trevliga, dom bästa jag haft, ever.. Och bra grannar växer då fan inte på träd, så man ska vara rädd om dom man har =)


Så nu sitter jag iaf här brevid millen och Pysen springer, han är så jävla duktig, 15 min avklarade (19 med uppvärmningen) och så har han ungefär 15 - 20 min kvar.. Han springer inte så fort, 4 km/h, men det blir ändå många steg för en liten plutt som han =)  Och går han inte ner i vikt innan 24:e juli, då lär jag ta honom till veterinären för att utreda om han lider av typ obotlig fetma eller nåt.. =P






Det går bra nu...

Det känns som jag hamnat i nån sorts flyt, det tackar bitterfittan för =)
Hundarna är enkla att hålla igång, och rör sig mer än gärna på det vis JAG vill, utställningskopplet är kirrat, utställningstältet kom idag, Pysen är anmäld till Köping 24:e juli..

Nu fattas det bara att han lär sig att visa upp sig, och kuta vänstervarv, men det viktigaste är nog att han går ner i vikt..!! Sen är jag nöjd..
Började öva idag, det gick skit dåligt, hahaha, han ville inte alls.. Men han var ganska duktig när jag tog han på pungen 10 ggr, han fick ju godis.. haha.. ja det låter som värsta snusket, men han måste vänjas med det då domaren kommer klämma han på bollarna på utställningarna, och sist såg han inte direkt ut att njuta av det..
Det är hårt för grabbarna i ringen ;)

Annars går det framåt med fobiterapin.. Har överlevt den där vidriga kakan jag tvingades äta i måndags.. Min terapeut hade tagit i den, och INTE tvättat händerna (hon är vääärsta lortgrisen förövrigt), och jag var tvungen att äta den..!! Singoalla är förevigt äckligt i mina ögon numera.. Av någon anledning så ar jag knappt tänkt på den där kakan, i vanliga fall hade jag typ självdött efter att ha ätit skiten, men inte nu..! Måste bero på att jag inte haft TID att älta, och plus att det är sommar, det är ju alltid enklare då, men ändå, jag är chockad vill jag lova..
Det är ingenting jag vill göra om, ALLS, tyvärr måste jag, måste komma över hindret och omprogrammera hjärnan att det inte alls är farligt, och det tar TID, men jag hoppas det blir iaf en liten förändring, det är jag värd.. ;)


Nu ringer glassklockan, det är dags att fläska i sig Häagen Dazs, pralines & cream, TO DIE FOR..!!
"Pure creamy vanilla ice cream infused with crunchy praline pecans and thick rich swirls of smooth gooey caramel. a classic delight blended to new heights of indulgence."




Operation: Weight loss..!!

Inte jag alltså, men Pysen..!!! I skrivande stund springer han på millen här brevid mig.. Vilken hejare han är då =) Snart är 23 min avklarade (om man ska räkna med 3 min uppvärmning innan tempot ökades), och snart saktar jag ner tempot i 10 min till.. Jag har bestämt mig för att INTE komma med en fet hund på utställning igen, och nästa är planerad till 24:e juli, så vi har ett tag på oss =)

Vi kastade boll några minuter innan millen oxå, men det var inte direkt bästa vädret, regnet hänger i luften.. Då är det mer än perfekt att ha en elmill.. Man slipper inte undan i det här hushållet vill jag lova.. Jo det gör man faktiskt, men det är om JAG inte orkar, haha..

Så när han är klar är det dags för nästa hund.. Tippan.. Det är operation: Weight loss! som gäller för henne med..


Pysen för 10 min sen..


Man behöööööver inte se road ut..







Men man behöööööver se CP ut  ;)






Knäppte månadens fulaste bild i Dalarna..



* Don´t mind muppens långfinger
* Don´t mind Extras påsjuke-look
* Don´t mind demonlooken hos båda två
* Don´t mind att mina djur kan konsten att se helt retarded ut, det kan annars kallas för charmigt..



Nehej, dags att låta Pysen varva ner på sakta tempo innan det är dags för "efter tränings kissen"..

Hipp hipp hurra...

....det är Extras födelsedag idag..!!

Jovisst, damen blir hela 4 år! Egentligen är hon född den 18:e, men jag räknar den 19:e eftersom hon var lite speciell och skulle komma precis innan 12 slaget, och resten av kullen efter  =P Hon är lite extra det där gullmongot..

Så idag bär det av till Bromma Zoo, ska ha lite fiskgrejs, och Extra ska ju såklart få någonting extra fint.. En boll kanske, det är ju det bästa hon vet.. Vi må si vad det kan tänkas bli..


Jag har iaf haft en AS bra vecka.. Det var bra på många plan, mkt bra, jag är mer än nöjd om man säger så =)

Kom hem igår efter att varit iväg till Dalarna en vecka, och akvariet i köket såg ganska vidrigt ut, så jag tänkte att jag skulle byta vattnet, och vad får jag se, jo ett platy yngel.. Hade inte en jävla aning om att dom ynglat av sig.. Trodde det var ett yngel bara, men när jag lyfte på träbiten så bara forsade det ut yngel!!
Det finns omkring 30 st, ska bli spännande att se hur många som överlever.. Håvade upp dom igår när jag bytte vattnet, övervägde att låna Tesses yngelkar, men nää, fan dom gömmer ju sig och klarar sig nog bra, iaf några..
Tog iaf ut Adolf från akvariet, vet ju inte om han käkar ynglena..



Gullmongot...


Utmattad..

Jag orkar fan inte, jag orkar inte mer motgångar.. Jag orkar inte ha ont i magen varje dag för hur det ska ordna sig, jag orkar inte sakna mer, jag orkar inte ta tag i saken som jag vet att jag måste, jag orkar inte tänka positivt, jag orkar INGENTING..!!!


Surpuppor är dom allihopa..

Men gud vilken värme det är, ochjag håller mig inomhus, eller i skuggan när jag väl går ut, jag står inte UT när det är så stekhett.. Rättare sagt, huden står inte ut, pga. krämerna bränner jag sönder ansiktet.. buhu buhu..
Men det kan vara schysst att gå blek en sommar, eller hur..? ;)


Det var så hett här om dagen att jag kastade i Pysen i poolen, eller kastade gjorde jag ju inte, men a.. Han uppskattade inte riiiktigt det kalla vattnet, och simmade som han hade panik, så det där får vi öva på..
han gillade iaf sen när jag satte honom på gräsmattan igen så kan fick torka, då blev han ju inte så varm i solen, för den där lilla killen, svart som han är, har liiite svårt att hålla sig i skuggan..


Pysens lilla simtur..




En inte så överdrivet nöjd liten kille..  ;)



Han var som tur var inte sur så länge ;)

Verkar som om jag sett ett mönster med tjuriga hundar på sista tiden.. haha..
Extra blev i söndags angripen av mygg och bromsar, och hade stoooora jävla bölder över HELA sig.. Hon kliade som en tok och var väldigt besvärad av det.. Eftersom jag inte hade nån medicin eller så att ge henne mot klådan så skickade jag in na i duschen.. Det hjälpte bra, hon slutade att klia och bölderna la sig, så jag gjordeju henne en tjänst, men hon verkade inte vilja förstå det, för hon som annars är så överdrivet och äckligt glad var INTE så road i duschen..



Surpuppa  ;)




Nu är det ändå 20 grader i poolen, så Pysen ska nog få simma idag, veresig han vill eller ej.. =)

Tryckvärme, usch och fy..

På vintern längtar jag efter värmen, men när det blir tryckvarmt och man inte kan vara ute längre än en liten stund åt gången så längtar jag efter sensommaren då det börjar bli svalare..
Att jag sen knappt kan vara i solen nu pga mina krämer gör ju inte saken bättre.. Eller jag KAN ju, men jävlar vad jag flagnar sen, så pass att jag får lite köttiga såg och väldigt ont  =/  Men men, det är inte alltid perfekt..

Förövrigt så prisar jag elmillen.. Jag kan motionera hundarna trots värmen, och slipper vänta med att gå flera promenader på kvällen.. Att den står i ett otroligt svalt rum gör ju inte saken sämre heller ;)
Det är nog ett av mina bästa köp, jag är frikkin nöjd måste jag säga..

Tippan är avklarad, Extra springer nu, och Pysen ska ut och promenera/dra sin lilla kedja senare när det blivit svalt ute.. Perfekt lixom =)

Jag har just nu två hundar som behöver gå ner i vikt, Tippan är fortfarande lite vintertjock, men bara lite, dålig kondis har hon oxå, så det ska fixas, och Pysen är fet som ett troll nästan, och saknar muskler, så det ska fixas..
Det är bara Extra som inte har för mycket kilon =P Hon är i perfekt vardagsform..
Det är dock ganska tråkigt med små hundar, speciellt chihuahua, det är svårt med muskelmassa, dom är ju så pluttiga, MEN, det borde inte vara helt omöjligt nu när Pysen fått ett så fint WP sele, och om ett tag kan jag ju öka vikterna på honom oxå, så lite muskler borde man iaf kunna KÄNNA då.. Jag har ju iaf ett tag på mig att få ner honom i vikt innan nästa utställning, tror nästa var i Juli om jag inte missminner mig, ganska sent i Juli oxå, så jävlar vad han ska hinna komma i form, lilla fettot.. =)

Syns ju iaf inte så bra på bild att han är tjock, vinklar säger jag bara ;)




Så där ja...

..då var utställningsfröet planterat.. Jag som ALDRIG skulle bli en sån där som sprang på utställning, jag skulle aldrig bli en sån som bryr mig om vad andra tycker och tänker om min/mina hund/hundar.. Men si den gick jag bet på, jag BRYR mig, okej..?! Skjut mig, bind mig och släpa mig över en gropig väg efter bilen, jag ska fortsätta ställa ut Pysen lik förbannat =) Eller jag och jag, Marina får ställa han, jag hänger på och fotar och hejar, haha.. Det räcker fan gott och väl det..


Jo men så har ju Pysen fått ett WP-sele.. Jag slängde ihop ett igår (sydde alltså), så jävla fint det blev, och så pluttelitet, men jävla grabb å gilla det då! Han såg så stolt ut när han drog sin lilla kedja som vägde kanske 150 gram, haha.. Han gillade att få en uppgift, gick in stenhårt för det och försökte inte pina och lukta på ALLT!
SÅ det ska vi fortsätta med..


Nu finns oxå lightmaten hemma som jag beställde, så dett finns ingen återvända på hans jävla fetma.. Kände igenom honom idag, det finns MYCKET att ta av, han är ganska tjock framtid vid frambenen, man kunde greppa hur mkt som helst.. Så att bli smal och lite musklig, det är planen för tjocksmocken..
Synd att det är svårt att muskla en chi, och synd att när dom väl blir lite muskliga, så syns det iaf inte, för dom är inte släthåriga lixom.. jaja, bara man känner det så är jag nöjd, eller så får jag raka honom, haha..



Idag fick jag besök  <3  synd att det var så kort bara, men a,
det kommer fler chanser, snart hoppas jag
..


Fan idag har jag ätit skit.. jag älskar bullar och kakor, men det slutade jag ju äta för X antal veckor sen, men idag var det dags, skulle ju fika när jag fick besök idag.. Så jag roffade åt mig en bullbit, och inte fan var det gott heller..!! Jag hade suktat hela morgonen efter den där jävla bullen, och vilken besvikelse sen då..!!
Kakan var inte bättre den.. Smakade oxå skit.. var tvungen att prova en till efter ett tag, den va ganska äcklig den med.. Så nu har jag nästan fulla paket med ballerina och singoalla, och lite bulla.. Någon som vill ha, eller komma på fika och äta kanske..? Slå en signal ba så slår jag på kaffet =)

Iaf, sen åt jag middag och efter det fick jag så jääävla ont i magen.. Och ett tag efter det så ville bullfan ut igen.. Det rörde till i hela tarmen och ut kom bullen, fast den hade förvandlats till någon konstig brunaktig vätska, typ..
Och TROTS att det körde i tarmen så var jag ju tvungen att äta lite glass.. FAN OXÅ..!!
Så jag orkade inte äta nå kvällsäpplen som jag gör varje kväll =( Men jag tröck i mig en banan, alltid nåt iaf..

jag har iaf ångest nu.. magen svällde och jag mår kacka, både psykiskt och fysiskt..!! SCHIT OXÅ..


GOD NATT..!!

RSS 2.0