första advent..

Idag är det dags för julen att flytta in.. Pynt ska upp och så där..

Jag älskar att julpynta, men julkartongen står så jäääävla illa till, vete 17 hur jag ska få fram den.. Stjärt oxå..
Ska bara försöka komma på vad det var jag hade i fönstret i sovrummet förra året =P

Det kommer bli gräjtans =)

rosenrasande..!!!

Ibland blir man så där förbannad att man nästan sliter av sig håret, bokstavligt talat.
Så jävla arg vart jag idag..!! Och det sög ur all min energi, så nu är jag skit trött..
Sååå, Tack och TACK...!!! jag behövde verkligen bli oxtokig, SUCK...
Känns som jag kunde spenderat dagen på VIKTIGARE saker lixom..

Fakk va förbannad jag är, och förbannad över typ det mesta..
Folk är fittor, idioter, cp´n, dumbfucks, -insert valfritt ord-, äckel, ja, ALLT..!!
Borde skapa mitt eget land, med egna lagar.. Då ska det vara dödsstraff på att vara DUM I HUVET..!!!

Andas Johanna, andas..! Räkna till 10..

1..
2..
3..
4..
5..
6..
7..
8..
9..
10..

Nää, hjälpte fan inte, haha.. Får helt enkelt tänka på annat så jag kanske glömmer..
Har ju shitload med filmer att glo på, en valp att leka med, andra hundar att fördriva tiden med, så nog har jag att göra om jag vill..

skitrubrik..

Julen börjar närma sig med stormsteg, och varje år blir jag så jävla förbannad på mig själv att jag inte redan ordnat med klapparna, TROTS att jag lovar mig själv varje gång att jag ska fixa med det under hösten, så man slipper stressa sen..
Så nu sitter man här, som varje år, och stressar över vad man ska köpa till folket..

Det är just det bästa med julen, att ge paket, och att köpa och slå in, men att KOMMA på vad man ska ge, det är ngt jag hatar..

Sen är det så JÄVLA kul att skatten på bilen ska betalas nu runt jul, men TACK, det hade väl varit bättre på sommaren.. Inte för att den är så dyr, 1200:- typ, men när man inte jobbar så är det dyrt..


Extra har fått påbörja en kur med AE olja, fan hon luktar så jävla vidrigt i gapet, och eftersom hon alltid ska hålla på och gästa en i ansiktet och smacka och hålla på så sprider sig den där stanken och lixom hänger kvar ett tag.. Och det luktar verkligen inte hallon.. Hon lider säkert inte av det, men det gör jag, och alla andra som tvingas lukta på skiten.. Så jag håller tummarna på att det funkar bra..
Samma olja ska Kirie få sen oxå, det ska visst vara jätte bra mot rinniga ögon, så det ska provas, måste bara ha en pump/spruta.. 1 ml per 5 kg kroppsvikt.. HAHA, lätt att dosera till henne då som väger vadå, runt ett kilo.. hahaha..


Här tränas det för fulla muggar, ståträna alltså.. Det går ganska ba inne, så jag ska börja gört ute oxå, plus lära na att stå på bord, det gillas INTE, och gå i koppel, det är typ döden.. Fan va det är drygt med valp, jag fattar inte ens hur fan jag orkar.. Efter Extra lovade jag mig själv att det inte blir valp igen, det sket sig :P  Men nu asså, nej nej nej.. Nu är Kirie iofs ganska enkel och så, men asså, nej, inte igen, för jag HATAR egentligen valpar..







Alla klipp är bra klipp..

Igår gjorde jag ett AS bra klipp, ett nytt akvarium till köket för typ inga pengar alls.. Det jag har där har börjat släppa i siliconet på ett ställe, så det är väl bara en tidsfråga innan skiten börjar läcka..
Jag är nöjd, fiskarna kommer bli nöjd eftersom det kommer ge dom mer plats, frid och fröjd =)

Annars så är väl vintern på väg nu, ogillar det starkt.. Enda bra med årstiden är att man kan ha mössa utan att folk undrar om man är dum i skann.. Annars är det ingen hit..
Men jag är nöjd sålänge det inte kommer nån snö, hoppas det blir en snöfri, eller jävligt snögles vinter iaf..

Jo  men så ska det krattas nu.. Jippie, verkligen.. Det måste ju göras hur jävla sugigt det än är..
kanske borde anställa någon som jobbar för köttbullar, Extra var ju inte till ngn hjälp iaf, odugling..

Men hon är go ändå..

Extra VS matta..

Här om dagen var Extra banne mig i trubbel...

För ett tag sedan, 12 dagar sedan för att vara exakt var jag och pappa hos Jelena.. Under tiden vi var borta roade hon sig med en av mattorna i trappavsatsen.. Den var bortom räddning om man säger så..

Hon fick skäll och skämdes, bla bla bla, så jag trodde att bra, nu har hon lärt sig en läxa och ger FAN i mattorna..!!
Men nej då.. För 2 eller 3 dagar sen hände det igen..!!

Extra hade då fått springa av sig riktigt ordentligt och var trött, plus att matgalning som hon är, så fick hon sin mat och under tiden hon åt var jag på affären.. Jag var borta ungefär 20 minuter, och på den tiden tycker hon att hon ska ge sig på matta nummer två.. Sagt och gjort lixom.. När jag kommer hem möter hon mig i dörren, och ser så otroligt skamsen ut, Jaha, då var det bara att leta vad hon gjort då.. Och jag hitta mattan..
Många säger att man inte kan banna dom efteråt, men när hon fan VET vad hon gjort och visar det sekunden jag sätter foten innanför dörren, då fan får hon skäll..!!! Fyra år gammal och beter sig som ett rövhål, NEJ tack du..!!

Som valp/unghund tuggade hon inte på saker, hon var den perfekta hunden, aldrig några problem med nånting.. Men nu får man stänga in till alla rum, sätte för galler, fylla soffan i grejer så hon inte biter sönder filtarna som ligger där, osv osv.. ja det var ju just KUL.. Allt vart så här drygt mkt när Kirie kom.. har väl med det att göra då, men det är inte okej vilken anledning det än må vara..!!

Sååå, hon står inte så högt i kurs nu vill jag lova, skit hunden...!!






Jag måste fan hitta orken..

den har försvunnit helt.. Kanske har det att göra med att jag får gå upp på natten och ta ut Kirie, menar, jag sover som ett arsle som det är, men så ska hon ut, och väl inne igen så tar det lång jävla tid innan jag kan somna om..

Sen ska man ju upp i vettig tid, hundarna ska ut, och äta frukost, man kan inte ligga hela dagen..
Men jag är DÖtrött alltså.. Så dte förslappas i soffan typ hela dagen.. För att kompensera, typ, så blir jag nå fruktansvärt söt sugen, så det dricks ganska många koppar te med massor av socker i, och det har varit bullar och massa jävla skit.. Dålig middag, mest mackor, vitt bröd.. Och så kommer kvällen, och glassfan skriiiiiker mitt namn från frysen..

ja så är det, och nu börjar kläderna sitta en aning tight.. =( 
Nej, jag är inte tjock, jag vet det, so spare me the comments, tack.. MEN, jag trivs inte så här..!! Och man ska väl trivas och må bra i sig själv, är det inte det som är meningen..?


Väntar ju på min "PT" så jag kan börja gymma igen.. Och JA, man KAN träna ensam, men inte jag, jag fuskar då.. Känner mig själv för väl för att ens bemöda mig att gå till gymmet själv.. Slöseri med tid om det iaf bara blir skit lixom.. Självinsikt kallas det för..


Det är skönt att vara lite smålat, så man slipper ha det där som många andra har, tvånget att göra saker HELA tiden, fy fan va jobbigt.. MEN, att vara förslappad är lixom inte gulligt, så det måste ändras på..!!
Får se hur det går, jag har ganska dålig disciplin.. haha

Myyyyys....

Idag fick jag ett paket..:






Lika skön som den var dyr, men det är fan värt dom pengarna  ;)

Eat shit and die you stupid fuck..

Tänk att man tror att man känner folk, helst personer man kännt i ungefär 14 år.. Och när man tror att man är ganska trygg i vänskapen så sliter någon bort mattan under fötterna på en..
Det var kort och gott som en jävla käftsmäll..!!

Personen i fråga menar att jag haft fel, det var inte alls riktat till mig, men när en annars gullig och rar person plötsligt är kort och kall, från ingenstans, då litar jag hellre på min magkänsla som förövrigt oftast brukar stämma..
Att det sen sköttes på ett vidrigt sätt, dagisnivå, gör inte saken bättre heller..

Det är trist, känns riktigt jävligt, för det kom som en blixt från klar himmel.. Men samtidigt så känns det bra, nu har personen visat sina riktiga färger, och det kommer ALDRIG bli som förr, även om jag i detta fall faktiskt missuppfattat det hela.. Att gå från varm till kall över en natt, mer eller mindre, då är det kört..

Jag vill inte skaffa mig nå fler eller nya vänner, man blir huggen i ryggen på något vis tids nog iaf..
Dom få jag har nu, och det ska gudarna veta - dom är verkligen FÅ, dom räcker, även fast jag knappt träffar dom..


Så, ni vänner (och familj), ni som är ÄKTA, ni ska veta att ni är guld värd för mig <3

RSS 2.0