Lilla ÄrtanFjärtan.. =(

Ja då har det varit lite strul att logga in ett par dagar då, men nu äntligen gick det..

Jo jag och Extra har varit i Bålsta och hälsat på, lika trevligt som vanligt, LOVE it.. =)
Gjorde inte så mycket, men veckans höjdpunkt var när jag och pappa var och bowlade.. Såklart visste jag ju att jag INTE skulle vinna, även fast jag ville, men att han var så jävla grym det visste jag då inte..
För trots att han inte spelat på kanske 15 år så var han jävligt bra.. Han var så gullig varje gång han kasta iväg klotet, för då vred han vänster foten åt höger när han stod där på ett ben, haha, nästan varje gång =)
Det dumma med den bowlinghallen var att den registrerade övertramp, så det lyckades jag med på första slaget, synd att jag fick en strike som då räknades bort.. Vart lite snopet att dom inte ens kunde stänga av det för allmänheten, men men.. Det var ju kul ändå..

Hann ju med att gå med Ärtan till veterinären oxå, dubbelsidig patella, grad 2 =(
Ärtans syster Fjant var till veterinären dagen efter, dubbelsidig patella där med, grad 1 & 2..

MYCKET tråkigt, vi får se hur allt blir med det..

En usch dag idag.. Så, USCH..!!!

USCH... Idag var jag och gubben in till Borlänge, handlade lite och skulle sen äta lunch, det blev på Burger king, och jag var såååå sugen på deras super goda kyckling burgare.. Men väl där så frågar jag, och då fan gör dom den inte mer..!! Jahapp, då fanns det egentligen ingenting där jag vela ha, för BK är ingen direkt favorit hos någon av oss..
Men vi beställde iaf, för vi var ju ändå där, och det var en redig besvikelse, fy fan va äckligt det var..!! BLÄ..
Tog någon annan kyckling burgare, och det smakade kacka, dipsåsen (som är en kylvara, men stod framme på disken) var varm och smakade oxå kacka, stripsen var goda, men för dåligt saltade, och eftersom dom började bli lite svala så fastnade inte saltet på dom.. Verkligen en SKIT lunch..
Skulle gått till MAX istället..

Satt och kollade lite på massa olika saker här om dagen, och bodyart i all ära, men fan när det går till överdrift är det inte ens lite snyggt.. Jag förstår inte hur folk kan tycka att vissa extrema saker är fint, dom förstör ju sig själva.. Här är två exempel:






USCH..!! ser dom inte själva hur motbjudande dom ser ut..? Man behöver inte överdriva, man blir nog sedd och uppmärksammad ändå.. Räcker det inte att man är en intressant person, då ut allt jävla krimskrams som kan förstöra ett fint ansikte.. Eller känner man att man är så ful att man måste leda bort uppmärksamheten på sin naturliga fulhet..? Ja jag förstår det då inte, och lär aldrig göra heller, men en sak vet jag, och det är att det ser för jävligt ut..!!



Hahahaha..

Gud jag skrattade så jag grät lite =)



You ain´t gonna win this one..

Jo i helgen var vi ju och kikade på hus, kommer nog säljas högt över utgångspriset, men det skulle inte göra ngt, för jag har ett annat jag favoriserar, ett man inte behöver fixa med ett dugg.. Min gubbe tycker nog inte som jag, men jag är inte så mycket för såna gamla fixar hus om man säger så.. Visst, det är bättre än det här på vissa punkter, men FÖR mycket (dyrt) fix om man frågar mig..
Ska försöka få visning på det som intresserar mig, så fort som möjligt.. Stor lada med 4 boxar och MYCKET mark, perfekt med alla djur vi har =)

Syrrans gubbe, Christian, har minsan sagt att det är krig mellan oss nu, och det tag jag på fullaste allvar.. haha
Sorry Christian, men du kan inte vinna ett krig mot mig =P  Försöka kan du, men du kommer tröttna rätt så fort, du ska bara veta vilka planer jag smider, dessutom väntar jag på medlemskortet som visst skulle dimpa ner i min brevlåda, haha.. ;)

Och snart åker jag till pappa dårå, kanske ska på auktion, säkert nån utan anhöriga som dött, ska bli kul att se vad som kan finnas, ungefär som loppis ju, vilket jag älskar.. =) Får se om jag och Jenni åker dit, beror ju på vad dom har för grejer oxå, men det får man se två dagar innan på hemsidan, så jag håller tummarna för ngt bra måste jag säga =)

Jag har gått och varit sugen på fisksoppa i flera dagar, det är vid såna här tillfälen jag blir förbannad att jag inte bad om mommos recept.. Nu är hon ju borta, och INGEN, jag menar vetkligen INGEN knäcker hennes fisksoppa.. Kanske finns hennes receptbok kvar..? Pappa, kan du kolla det tills jag kommer..?
Fast bättre hade det ju varit om mommo fanns kvar och kunde laga den till mig.. Fast överlag borde hon finnas kvar, för hon var ju så skön liten tant =) Jävligt ful i munnen när bara hon och jag pratade, haha, hon var så jävla cool, lilla mommo.. Fast hon har det bättre nu, men jag skulle ändå velat ha mer tid..
Ska till minneslunden och tända ljus för mommo och moffa när jag åker till Bålsta..
Du kan åka med mig pappa, fast jag vill INTE till Kalmar kyrkan, jag vill till Yttergran, det känns bäst så..
Sen MÅSTE jag ta tag i att åka till Ricos grav, fan jag får ju skämmas ihjäl att jag inte varit där på snart ett år..!!

Kantarell + hund = slippa leta.. Kanske..

Igår var vi ute i skogen och plockade svamp, igen.. Vi kom hem med 1.2 kg, mest trattisar, men satan vad mycket.. =)
Extra var med i skogen, såklart, hon hade så roligt, sprang iväg och gjorde sitt, och det gick undan när hon rusade runt, en riktigt skogshund det där.. Hon tycker ju om trattisar, så jag provade att ge henne en kantarell, gissa om det var en hit..!! Det var SÅ pass gott att hon slutade rusa runt och letade kantareller istället.. Hon hittade en klunga efter en stund och fick MASSOR av beröm, och hon fortsatte leta.. Jag såg en på håll och guidade henne dit, när hon nosade på den fick hon åter igen beröm, plus att hon fick smaka lite.. Då var det lixom kört för henne, resten av tiden i skogen så letade hon frenetiskt efter kantareller.. =)
Hon hittade iofs inga eftersom vi var på väg ut ur skogen, och där hade vi ju plockat alla kantareller, men hon ska då banne mig med nästa gång, och då hoppas jag hon får chansen att hitta massor av svamp åt oss =)
Någon annan typ av svamp hittade hon några ggr,  en snabb sniff, märkte att det inte var kantarell och drog åt andra hållet fort som ögat.. Tänk att Lilla Extra kanske, kanske, kaaaaanske kan lära sig att hitta kantareller, och UTAN att äta upp dom, utan att kursa.. I sure hope so =)


Här är lite av svampen:





Försökte få några bilder på Extra i skogen, men ja, hon vägrade ju stå still, eller stå där jag ville, så det blev inga bra alls, men här är iaf dom som inte blev suddiga..






Mina snygga jävla stövlar kom ju med på bild oxå =)





Jahapp, imorn ska vi kolla på hus igen.. Dock så är det nog FÖR mycket att fixa med det, så jag har inga förhoppningar, för jag tror att det kommer bli jävligt dyrt, bättre att skaffa ngt som inte kommer kosta så mycket att fixa, för det blir nästan ALLTID dyrare än man tänkt sig, tyvärr..
Sen ska vi ju ordna att få kolla på ett annat hus oxå, skiiit fint verkligen, en hästgård typ med ladugård, eller stall kanske man ska kalla det.. Fräsht som fasiken och med bubbel badkar.. =) Enda nackdelen är ju TYVÄRR att det är mulltoa, eller torrtoa kanske det heter, a jag vet inte =/   Men är allt annat bra och så, så kan det ju vara intressant ändå, för sålänge det inte luktar och så så är det väl isf ingen fara..
Men men, allt sånt märks.. Jag hoppas iaf mer på den gården än det vi ska kolla på imorgon, faktiskt, och jag hoppas gubben min tycker det samma efter imorn..

Min satans huvudvärk hänger kvar, och nu har jag haft ont i över en vecka, jag lär väl gå till doktorn snart, för jag orkar inte ha så ont, blir så matt.. Idag har jag inte gjort så överdrivet många knop kan jag ju tala om.. Inte gjort mer än jag varit tvungen till om man säger så.. Fast nu efter 4 panodil och 1 ibumetin, en kopp cappucino och Brago kex så känns det lite bättre iaf.. Intalade mig att tabletterna, koffeinet och sockret skulle hjälpa lite, och det gjorde det ju, om det var tabletterna, koffeinet, sockret eller en kombo som funkade vete fan, men jag är nöjd iaf, och det är det som räknas =)



Polis, polis, potatisgris..

Idag när jag var ute och färdades i bilen så var det ju såklart nykterhetskontroll.. Jag svängde in och stannade, polismannen kom fram med blåsmojängen och ville att jag skulle offra lite luft..
Då sätter ju idiothjärnan igång och jag säger "Har du tagit i det där röret med händerna? Jag har nämligen bacillskräck"
Polismannen tittar lite misstänkt på mig men svarar "Nej vi har plast över röret, och vi gör så här", polismannen  trär över plasten och ska visa, ångrar sig mitt i allt och tar fram ett nytt rör som han demonstrerar med och låter mig se hur dom gör, och jag ser ju att han inte rör vid röret, och går med på att nu blåsa i mojängen..
Under tiden innan själva blåsningen äger rum så hinner jag be om ursäkt att jag är omständig, men jag måste ju..
Polismannen tittar iaf på mig efter jag blåst och frågar lite halvstöddigt "Jaha, har du något körkort eller?"
Jag daskar fram kortet, som han förövrigt knappt tittar på ens, och han säger att det bara är att åka igen..

Jag VET att han kände igen mitt namn, han sa nämligen en stund senare till en annan att han hade stoppat mig, det måste ju vara för att jag var lite dryg och omständig med plaströret, men det får han ta, jag tänker då INTE stoppa in ngt i munnen som någon annan har rört vid.. Gud vet var folk har sina lortiga nävar någonstans.. Usch, äckligt..

Hur som helst, jag har iofs bara fått blåsa två ggr, men jag kan ändå säga, HUR kan folk tycka att det är så jobbigt/svårt att blåsa i mojängen..? Det går ju fort och hur enkelt som helst, såvida man inte är svårt lungsjuk, och jag som är rökare med astma har ju inte sveriges bästa lungor, och finner det inte ett dugg svårt..
Alla andra måste vara rediga pussys..

Annars idag hann vi ju med att handla klockan 9 imorse, note to self - försök inte "stor handla" på morgonen när hjärnan ännu inte vaknat (speciellt inte i en affär där man inte hittar alla grejer), vi fick inte så mycket med oss hem..
Sen kom ju solen mot eftermiddagen, så vi passade på att vara ute och promenera en timme, det var jäkligt skönt, bortsett från min nya kompis, huvudvärken..

Imorgon är det tvättdag, , jippi, och nu är det strax dags att sova.. =)


What´s wrong with me..?

Nu är det inte alls varmt, varken ute eller inne, det är rått och kyligt.. Men vem får sitta med fönstret öppet..? Jo JAG.. Det känns som jag kokar inuti, som vallningar, tänk om jag redan börjar komma in i klimakteriet, endast 27 år gammal.. Det skulle ju bara fattas..
Riktigt drygt är det iaf, det kommer i vågor och jag blir så varm att jag nästan mår lite illa, feber har jag inte (vad jag märker/känner) så jag kan ju inte skylla på det.. Jag sitter i soffan, fönstret bakom mig är öppet och det sprutar in kall luft, men det hjälper knappt, även fast jag tagit av mig tröjan så jag bara har tshirt på mig.. Vanligtvis brukar jag frysa som bara den då, men inte nu.. Vad FAN är fel på mig..? Jag blir vansinnig..
Så länge det går över tills jag ska sova så är jag nöjd, annars vet jag vem som lär ha fläkten på under natten, suck och dubbel suck.. =(

Nej, jag måste nog gå ut och sätta mig en stund, står inte ut i värmen..!!

Ombesiktning..

Idag bar det äntligen av till bilprovningen.. Hade tur som fick komma in, dom skulle nämligen på lunch kvart i 12, och jag kom 10 i, men han sa att han kunde pressa in mig eftersom han iaf bara stirrade i taket =) Det var snällt tycker jag.. Det hela tod två minuter, så han förlorade iaf inte så mycket på sin lunchrast..
SKönt för nu dröjer det ett år tills bilen måste på bilprovningen igen.. Skönt som bara den..

Imorgon skulle jag ju egentligen till gyn och ta cellprover, meeeeeeeeeeen, det blir inte så.. Jag fick ringa för en stund sedan och prata in på telefonsvaraen att jag måste ha en ny tid.. Man ska inte ha mens när man tar cellprovet, och såklart så hade jag ju lyckan med mig att få mensen, idag, dagen innan.. Så typiskt mig..
Det var en ordentlig besvikelse eftersom jag laddat för det här och verkligen bestämt mig för att få det överstökat..
Tack kroppen, verkligen, TACK..!!

Gubben har skaffat ny bil oxå.. en gammal jävel, tom. skattebefriad.. nån volvo 140 nånting.. Skit fin i skicket, men inte i övrigt, jag är inte svag för äldre bilar och tycker INTE att dom är fina.. Om det inte är ngn ombyggd bubbla eller nåt sånt då såklart.. Ja den startar iaf, och funkar jävla mycket bättre än forden, som fö ska säljas..
Jävla skit bil är vad det är, ja forden alltså, den kackade ihop totalt bara så där..

Så har jag haft lyckan oxå att drabbats av huvudvärk, så jag har då alltså haft ont i skallen (å det grövsta) i flera dagar.. Jag hör min puls och det lixom, inte susar, men det hörs ngt i öronen HELA tiden.. Går inte att förklara, men ont gör det.. Dessutom har jag drabbats av en sjuhelvetes jävla tandvärk oxå, som om allt annat inte vore nog.. haha.. Allt ska visst komma på en och samma gång, för bästa resultat, eller nåt..
Jojo, men man lever ju iaf.. =)

Jaha, jo men det var allt för nu..

Träningsvärk, AJ...!!

Jahapp, idag har man slösat sina korvören på en ny skypetelefon.. Nu hoppas jag att det kommer funka bra, för det är en trådlös lur, vilket skulle vara så perfekt, om det funkar.. För nu går det knappt att ringa med skypehelvetet..
Man kan säga att det funkar inte riktigt som det ska, som med allt annat..
Beställde den på en nätbutik, så jag hoppas att den kommer FORT, för jag vill slippa gå ut när jag ska prata i telefon, helst nu när det bara blir kallare och kallare ute..

Annars har det varit en lagom lugn dag, hundarna tog sin tid imorse, sen skulle det tvättas, sen hängas tvätt, sen sätta Extra och K på millarna, städa hos hundarna igen, duscha, laga mat, försöka ringa några samtal.. Hmm, det var visst inte så där jätte lugn dag eftersom jag stressar upp mig.. Kvällen har varit lugn iaf, bättre än inget..

Och jag har så fruktansvärt ont i benet, det beror på vurpan jag gjorde på bowlingbanan och träningsvärken jag drog på mig.. värst är att ställa sig upp och gå i trappor.. Dock börjar det ju blir bättre iaf, men det gör inte så mycket mindre ont för det.. Jag kan ju iaf trösta mig med att det snart går över..

Nästa vecka har jag två grejer uppbokade, ska på "möte" och sen ska man på sån där satans cellprovning.. Jag ville inte alls gå, men mamma sa att jag borde eftersom hon hade förändringar som var rätt allvarliga, och typ 2 dagar senare, eller hur det var, så opererade dom bort livmodertappen på henne.. Så man lär väl, men jag har då fan ingen lust.. Alla säger att det knappt känns, det gör inget ont, men jag är fan LIVRÄDD för hur det ska kännas.. Dels pga att dom knipsar bort en bit av livmodertappen (AJ?!), det måste ju göra ont, och sen tänker jag bara på hur SATANS jävla PISS ont det gjorde på mig att sätta in en spiral.. Och då sa fan folk samma sak, att det knappt känns, jo men tack för den, det var en smärta jag aldrig mer vill uppleva, huvaligen..
Men som sagt, man lär väl, för det skulle ju inte fattas om det är fler fel på mig, lika bra att beta av listan lixom, haha..


Måste ju bara tala om att Raised Fists nya skiva är så fruktansvärt KLOCKREN...!! Dom blir bara bättre och bättre för varje skiva dom gör.. Dom som har konsert snart, but I can´t go.. =( Skulle dock vela.. men men, en annan gång i ett annat liv kanske..

Gummistövlar..

YES...!! Äntligen har jag skaffat mig ett par ordentliga gummistövlar, och dom är så snygga.. Tänk att man var tvungen att åka till Smedjebacken och gå på Nisses för att hitta ett par prisvärda OCH snygga stövlar.. 170:- var det jag betalade för dom, och det är banne mig överkomligt med tanke på hur jävla snygga dom är..
Nu kan jag lixom spatsera runt i mina snygga stövlar och lixom vara så snygg om fötterna som det bara går..
Sen är ju frågan hur det kommer bli med skavsår, för jag får alltid skavsår av nya skor, och inga små skavis heller, utan vi snackar stooora köttsår som INGA skavisplåster biter på.. Så det blir ju en upplevelse som alla andra gånger..

Jag fick lite feberkänningar idag, blev trött och hängig och det kändes som om huvudet skulle brinna upp.. Dessutom gjorde det en del ont i skallen oxå, och direkt blrjade nojan gro inom mig, tänk om jag åkt på svininfluensan...!!!
Nu var det ju inte så, men jag kände mig febrig, hade ont i huvudet och hostade en del, det är ju symptom, men det gick ju över efter 4 panodil, så jag hetsade ju upp mg helt i onödan.. Och det kommer jag fortsätta göra varje gång jag känner mig lite krasslig, för jag är faktiskt rädd att få den influensan, för man KAN ju dö, och eftersom så många unga personer blivit fruktansvärt dåliga så sätter tankarna igång..
Nu tror jag ju inte att vi kommer bli drabbade, men man vet ju aldrig, jag blir aldrig förvånad över all min otur så jag skulle väl inte bli det om jag blev sjuk heller..

Idag kom staffarnas halsband som gubben beställt från Finland, snygga som bara den, men Tipsys var aningen för stort så hon kröp ur det ett par ggr.. Men dom har ju så sällan halsband på iaf så dom kommer nog inte användas på ett bra tag så.. Men snygg vart hon i sitt fina röda halsband, Tossan lilla..

 





Bowling..

Fy SATAN vilken god middag vi just ätit.. Fåraherdepajen med fetaost var så fruktansvärt god, så god att den kommer lagas många fler gånger..

Vi var iaf och bowlade idag, gubben vann, men 30 poäng, jag som trodde att jag skulle knipa segern, men icke..
Jag lyckades iaf med att slå klotet på benet, och så gled jag in på bakan och drog på arslet så jag sträckte benet lite lätt.. Jag gick alltså därifrån med ont i BÅDA mina ben.. Men kul var det.. =)
Tanken var väl att vi skulle äta ngt efter det, men gubben kände sig inte så bra så vi åkte hem istället, och inte gjorde det mig något, jag som inte gillar att äta ute.. Och bra väl väl det, annars hade det nog bara blivit ngt lätt till middag och vi hade gått miste om den goda maten..

Jag var in på apoteket oxå och skulle köpa ny alcogel, men det var ju slut såklart.. Det har ju blivit svininfluensa-hysteri, så alcogelen är typ slut överallt, skit oxå, jag som verkligen behöver ny.. Men dom skulle förmodligen få in nytt på fredag igen, alltid nåt.. Så man får väl se om man kan scora lite då, för jag tänker INTE vara utan nu när det börjar närma sig magsjuketider.. Då spritar det hejvilt i det här hemmet..
Har tänkt beställa lite annat krafs från  Pandemi , kan ju behövas nu när jag kommer frukta både magsjuka och svininfluensan inom kort..
Stockholm var värst utsatt, jag är lite rädd för att pappa ska smittas, han jobbar ju i Sthlm, man kan väl kalla det för det iaf, och han är rätt utsatt på sitt jobb.. Han är ju sopgubbe.. =/  Hoppas dom får vaccineras FORT genom jobbet..

Bosse ringde mig idag, det är mammas sambo, men min mamma har ju valt att separera efter typ 16 år.. 50 årskris heter det, fast det erkänner hon inte.. Och jag gillar det INTE.. Jag tycker så synd om Bosse att det gör ont i mitt hjärta, fast även fast dom går isär så kommer jag inte bryta kontakten med Bosse, jag gillar ju honom för mycket.. Och han ringde och sa idag att det gjorde honom glad att både jag och syster hade sagt det till honom, som han sa, det var en ljusglimt i det mörka.. =) Känner att jag borde åka och hälsa på honom snart.. Japp, HONOM ska jag hälsa på, och jag hoppas helt ärligt att mamma inte är hemma då, för jag är besviken på henne, ja jag vet, hon får göra slut och separera hur mkt hon vill, det är inte det som är problemet, jag är besviken över en annan grej..
Eller jag är besviken att dom ska separera oxå, men det är ju inte ngt jag kan lägga mig i så, så det är inte det som har huvudrollen i min besvikelse så.. Eller så här kan jag säga, jag är SKIT besviken på henne för hennes beslut, men jag är ARG på henne för en annan sak.. Och det vet hon om oxå..


Sen har jag ju beställt skor idag (vita för ovanlighetens skull), fy fan, äntligen.. Fick ta det via pappas sambo som hade konto där, så vart det 40% rabatt tack vare det, inte illa pinkat eftersom skorna skulle kostat 649:- man tackar ju inte nej till att betala mindre om man säger så =)

Nu ska jag sitta och vara mätt och tänka på roliga saker och fnissa för mig själv..



RSS 2.0