Ett stycke Putte

Idag har vi slagit ihjäl några timmar hos svärmor i Hedemora.. Ärtan var med och lekte med Hera, så hon har varit jätte trött hela kväll.. Skönt, på så vis slapp jag promenera, vilket jag iaf inte orkar pga ryggont.. Men jag slipper ha dåligt samvete..

På vägen hem stannade vi på ica och köpte kött, så till middag vart det kotletter, potatis och sås.. Det hade varit godare om jag inte fått ett hårstå i maten som jag upptäckte när det satt fast mellan mina tänder.. uuäää.. Precis i det ögonblicket tappade jag aptiten och det nästan vände sig i magen.. Hår i maten är fan ngt som jag inte klarar av, både gubben och jag tappar hår, han tappar normal mängd hår, och jag onormal mängd, men hur som så hittar man hår fanimig överalt..
I trappen mot källardörren tex, här snackar vi utomhus, där finns det hår från mig, på gången mot bilarna, där finns det hår från mig, på grusvägen utanför tomten, där finns oxå hår från mig.. Så det finns verkligen överallt..

Vi ville bowla idag, det var fan snart ett år sen vi gjorde det, men det var ngt jippo där så vi får ta det ngn annangång.. Jag har ju pensionärs intyg från försäkringskassan, så jag får lira nästan gratis, haha.. Pinsamt att visa upp den där dock, men man sparar ju en himla massa pengar lite här och där..

Jag har fått en ny kompis.. Putte heter han, eller hon, jag vet inte så noga, jag gav h*n bara ett namn sm passade.. Det är iaf en så mysig katt.. Jag stog ute idag och pratade i telefon och katten smyger upp på mig.. Satte mig ner och skulle se om den va skygg, men INTE då, spann som bara den och ville bli klappad hela tiden, skit mysig verkligen.. Kändes lite elakt när jag gick in ohch lämnade Putte kvar ute.. När jag och gubben gick ut och rökte efter maten så kom Putte tillbaka, lite kelen som innan.. Helt sjukt egentligen, mitt ute på landet, och här stöter man på den skönaste katten.. Han klättrade upp i mitt knä och låg där och mös ett tag.. Det skar i mitt hjärta att lämna honom kvar där ute, han var så kall i pälsen.. han frös säkert inte, men jag blir så blödig ibland.. =) jag hoppas han kommer och hälsar på lite ibland, han är ju så mysig.. =)

Putte:



Lilla hjärtat Extra fick en tuggpinne framför brasan idag, man kan riktigt se hur hon njuter.. :








Nu ska jag snart ut och se om Putte kommer =)



 

Perkele..

Igår var nog dagen man helst ville hoppa över..

Vi var iväg en sväng, 1 timme ungefär, kommer hem och ser att Extra det aset har tuggat sönder ena min toffla och filten i soffan..!! Hon är ingen tuggare på så vis, har bara tuggat på ett överkast innan..
Men satan perkele va arg jag blev på henne.. Det vart ju såklart utvisning till hallen där hon fick sitta och skämmas..

Efter ett tag när ilskan släppt så tar jag tjejerna på en promenad.. När jag just vänt och är på väg hem igen så ringer gubben och säger att han sitter fast med bilen.. han hade backat för långt och fastnat i snödrivan vi har längst vägen.. jag hade väl ca 25 min hem och halt var det så jag kunde inte gå så himla fort.. På vägen kör en man förbi mig, en vi lämnat post till förr, jag tänkte att GUD vad bra, nu behöver jag inte känna sån stress, för han måste ju ha hjälpt gubben såklart..

När jag börjar närma mig så ser jag ngt längre ner på vägen, ja men det var ju bilen, i snödrivan..!! Gick in, kastade in Ärtan i buren och gick ut för att hjälpa gubben få loss bilen.. Fick då höra att mannen hade stannat, frågat ngt, givit gubben min tips hur han skulle kunna få upp bilen, sen sagt att han kommer förbi och bara åkt sin väg..!! Vilket jävla SÄTT..!!

Hur som helst, det var bara att göra sitt bästa att få ut bilen.. Vi skottade och puttade, men bilen hamnade bara djupare och djupare i snördive diket.. En kärring åkte förbi, och stannade, vi trodde att fan nu får vi hjälp, nu slipper vi det här, men NEJ, hon stannade för att tala om att hon inte kunde hjälpa, för hennes man satt med krycka..!! Han hade väl inte behövt gjort ngt heller..

Tillslut kunde vi inte göra mer.. Ringde A-K (som bor i byn), dom var inte hemma och kunde inte hjälpa till men sa att vi kunde fråga en annan i byn som har traktor.. Vi hoppade in i min bil och åkte dit, men det var ju såklart ingen hemma..
Nej vi kunde inte dra upp hans bil med min, för jag har ingen dragkrok..

Bilen blev stående i diket tills idag då Daggen kom och drog upp bilen.. Det gick blixtfort och tur var väl det..

Anyways, INNAN vi åkte för att se om traktormannen var hemma så skulle jag ta ut Ärtan och kissa av henne.. Men då hade ju såklart hundfan redan pissat i buren.. Jag som fan typ dagar innan hade tvättat ala grejer, fick nu göra det igen..
Jag var fan så arg.. Ungefär en timme hade hon varit i buren medans vi var ute och försökte få loss bilen, och under den timmen så pissar hon alltså.. Iofs kan jag förstå att hon var nödig, hade inte pinkat sen vi gick hemifrån, vilket var två timmar tidigare, plus att hon lyckades äta MASSOR av snö, så allt det ville väl komma ut såklart.. Men hon som banne mig kan hålla sig längre.. Men det är bara i den stora buren hon kissat, inte i den lilla, så hädanefter får hon inte vara i den stora buren, för det passar sig visst inte att bete sig..

Så ja, gårdagen hade jag gärna sluppit, eller vi hade gärna sluppit den båda två, både gubben och jag har ont i ryggen idag av allt skottande och bökande..   =(

Idag vart en bättre dag dock, vi gjorde ett klipp,  72 kg hundmat för  876:-  istället för 2880:- ..
Jag älskar att betala mindre för saker och ting.. Iofs var det gubben som betalade, men det hör lixom inte riktigt hit..


Snart blir det smått då, hoppas det blir ngt till mig å =)

Kom ihåg gott folk, mitt tangentbort är KACK, vissa tangenter funkar ändast om man brukar våld, så ibland får man gissa sig till vad det ska stå för att det fattas bokstäver.. =)  Ibland blir det svårt även för mig..



Ska bjuda på en bild på Extra oxå..


Aj aj aj, ont..

Idag har vi spenderat halva dagen i Borlänge.. Sprang runt i massa affärer, vilket resulterade i ryggont för mig.. =(  Kanske borde skaffa mig ordentliga skor så skoliosen inte gör sig påmind så ofta.. Försökte leta efter jeans, behöver verkligen ett par, men jag hittade inga.. Man kanske inte ska gå på såna butiker och leta, för där fanns nästan bara stuprörsjeans, och jag skulle aldrig betala en spänn för såna fula brallor, eller ens sätta på mig såna.. Nej tack..
Svängde iaf förbi apoteket och köpte bomulls rondeller så jag kan tvätta såren på Extra.. Det som jag glömt några ggr innan, så jag har fått klippa av dom och snåla som bara den, hehe.. Men idag perkele så kom jag ihåg dom =)

Var inn på biltema, hittade snygga pedaler, ska be pappa hjälpa mig hitta rätt grejer, så det passar, och en växelspaks knopp måste jag ha.. Sen funderar jag på att skaffa klädsel till bilen, är ju så enkelt att ta av och tvätta, även fast hundarna inte är i baksätet så blir det hår där iaf, från typ saker man har där, jackor eller väskor eller så..

Stackars lilla Ärtan fick duscha idag, det var MKT synd om henne.. ja hon tyckte det altså, hon såg såååå lidande ut.. Men gud så gott hon luktar nu.. Hennes filtar luktar mjukmedel, och hon luktar balsam och är så fruktansvärt len i pälsen.. =)

Jag la ut bilbädden till Extra framför brasan, gissa vem som legat där iss hela kvällen..? =) Hon trivs verklligen där,  hon är så myspys min lilla prinsessa.. Tänk att hon varit med mig sen sekunden hon föddes, tiden går så fort fast det bara var 1½ år sen lite drygt.. Jag är tacksam över att jag behöll just HENNE ur kullen.. Hon är speciell.. Världens goaste och gladaste hund.. Hon är banne mig glad jämt.. =)

Idag fick jag svar från läkarn, jag lämnade ju lite blod, så struman (ämnesomsättningen) såg bra ut, däremot lätt sänkt järn och folsyra värden.. B12 ligger på nedre gränsen oxå.. Så jag ska ringa och se vad för preparat jag ska ha mot det.. Ja, han skrev verkligen preparat.. haha.. Låter så mycket dopig om det ordet.. hehe
Måste ring mamma imorn och se hur hon mår nu en veka efter operationen, och meddela struma resultatet..

Nej, nu ska jag ta ut djuren och stupa i säng, idag är jag TRÖTT..!!



.....

Jaha, jag har lovat att svara på några frågor, såna där som går runt som typ alla svarar på.. Men ett löfte är ett löfte..


1. Stänger du av mobilen när du sover?      Nix, något kan ju hända med nära och kära som man måste veta..
2. Vem såg dig senast naken?       Min sambo såklart..
3. Hur såg du ut på högstadiet?       Hmm, jag hade hår som spretade åt alla håll och jätte tunna ögonbryn..
4. Hur kommer du se ut om tjugo år?      Säkert småfet och skallig..
5. Hur var du på dagis?        Jag var den som höll mig för mig själv och klängde på favoriterna i personalen..
6. Hur är du att ha som arbetskamrat?       Jag vet inte, pajas kanske..
7. Har du celluliter?       Ja tyvärr..
8. Biter du på naglarna?      Nope, den fula ovanan växte jag ifrån..
9. Har du något handikapp?      Ja, min fobi är handikappande, och ryggen, och magen.. haha.. Bara fel på mig
1
0. Är du rädd för att få hängbröst?       Nää, det kommer med all säkerhet aldrig drabba mig..
11. Tror du att gud är en man eller en kvinna?
       Gud finns inte, tror jag..
12. Svär du?
     Allt för ofta..
13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?      Nää, why..?
14. Hur homo är du på en skala 1 - 10?      0, brudar är inte min grej, jag tänder bara på min gubbe..
15. Tror du på utomjordningar?       Nej det gör jag nog inte, men spöken finns däremot..
16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut?        Potatis med min "köttfärssås"..
17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?       Stark mat, och svamp, USCH...
18. Har du blivit arresterad?    Nope..
19. Ljuger du?    Ibland, när jag måste..
20. Har du kysst en polis?      Nix...
21. Är du rädd för Securitasvakter?    haha, nej..
22. Har du någonting att dölja?     Ja, massor...
23. Vad har du på din nyckelknippa?     DIF bandet, nyckel hem och till pappa, samt bilnyckeln..
24. Är du / har du varit gift?     Nix..
25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?     Absolut inte om han är full..
26. Kan du laga cyklar?       Nää, det är nog inte min starka sida...
27. Kan du fixa med bilar?    Inte det heller, pappa fixar ;)
28. Brukar du köra om?     Ja det händer, men oftast är det jag som blir omkörd, haha..
29. Kan du baka bröd?     Jes...
30. Vet du hur man frostar av en frys?    Såklart..
31. Vilken tvserie skulle du helst leva i?     Någon där man får vara rik som ett troll och inte ha större problem än vad man ska ha på sig för kläder..  =)



Så där ja, det var det..

Fan jävla skit Ärtan pinkade i buren nyss, hon som varit så duktig att göra ute, det är första oyckan inne.. Så nu ska allt tvättas så det INTE händer igen för att det luktar lite pink, för ska hon börja pinka inne vid 5 mån ålder så kommer jag slita av håret jag har kvar på huvudet..

Idag har varit en rätt jobbig dag, och nu är jag så trött, men jag kan inte gå och lägga mig nu, för jag tar ju ut flickorna på sista svängen varje dag klockan 24:00, ogillar att rubba på rutiner.. Sen måste jag elda upp lite mer värme innan jag kryper ner, annars får vi ju elda på morgonen, och det orkar jag inte.. Duscha måste jag göra oxå, satan, hatar att ha mycket att göra på kvällen, stressar upp mig som bara den..  =(

Jag skulle vilja vara Sabrina ibland, kunna trolla.. Gud vad jag skulle trolla då, det skulle alltid vara så varmt inne så man inte fryser.. Då hade man sluppet detta eviga satans eldande.. Är less som bara den på det.. Jag längtar till sommaren då vi inte kommer behöva elda ett smack på några månader =) det ska bli så skönt..

ja men så kommer vi behöva köpa mer ved snart oxå, dom här 5 kubiken brinner ju upp på nolltid, så det går åt fort som bara den.. Hälften har redan gått åt, säkert mer än hälften tom.. ja men skit roligt.. suck

Snart fyller jag gammal oxå, då ska jag önska mig ett löpband, elektriskt, eller pengar till ett, för vi behöver VERKLIGEN det.. Både till mig och hundarna.. Ärtan kan ju inte springa på vår carpet mill, den skulle aldrig rubbas om hon skulle springa på den, mattan skulle aldrig rulla.. haha.. Skulle nog se rätt kul ut dock.. =)

Nej perkele, dags att sätta igång, nu står dusch på schemat..

Kvällis..

Nej det vart inget läsande.. =(  Det fanns inte tid för det innan gubben kom hem..
Djuren skulle ut, dom skulle ha mat, sen skulle ju veden bäras in och brasan skulle tändas.. Men hade jag inte pratat i telefon så hade jag iaf hunnit läsa en timme, för det var så länge jag pratade allt som alt med Jenni och syster..
Men men, han ska väl iväg och skrota någon annan gång sen igen..
Jag kan ju läsa när jag vill, men helst gör jag det ifred, alltså när jag är ensam så man inte blir störd, för är det ngt jag hatar så är det att inte få vara ifred när jag läser.. Jag tappar lätt fokus och hänger inte med..

Vart kvällis nyss, orkade inte laga nån mat, så lite tilltugg och te fick duga.. Satans gott var det =)




Ärtan ligger just nu i buren och tuggar på sitt äckliga tuggben, eller ben och ben, det är nån tjur grej som stinker apa..
Vid såna tillfälen är bur perfekt, så slipper hon kladda runt med det och sätta lukten överallt..
Extra ligger bredvid mig i soffan och snarkar.. Hon snarkar som en redig karl, men som nu med tratten på så snarkar hon ännu mer..

Jag ringde veterinären ang hennes bröstvårta, han trodde det var början på en juverinflammation, men jag behövde inte komma in för juvret var inget hårt eller så.. Så jag skulle tvätta med sårtvätt och smörja med kortison.. Så nu när gjort det i helgen så tror jag inte alls det var ngt sånt, utan hon har bara slickat sönder sig, så hon är sårig lixom..
Ska ringa vet i nästa vecka och höra vad han tycker jag ska göra, om han vill att vi kommer in iaf.. I hope not, för jag har ingen lust att besöka vet. IGEN.. måste jag så gör jag det, men det vore skönt att slippa..



Bonus bild på "Stjärtan"


MASK...!!!

Ärtan har mask..!! Maskade av henne för några dagar sedan, tyckte att hon magrade så jävligt.. Och ja då, visst fan hade hon mask.. Hon sket fan ett helt trassel med mask, flera ggr.. Det är så ÄCKLIGT...!! usch usch..
Redan har hon börjat tjocka på sig igen, så det känns jäkla bra.. =)

Igår morse öppnade sig himlen, god damn vad det började snöa.. Sen har det hållt i sig, så vi har väl fått runt 30 cm..
Just nu har vi uppehåll, eller a, det snöar minimalt iaf.. Men det lär nog komma mer, för enligt SMHI så ska det snöa tills imorn mitt på dagen.. Det skulle inte förvåna mig om man vaknar imorn och ha svårigheter att rasta hundarna, eller ens komma ut genom dörren.. fast det blir nog inget problem, för farstun släpper inte in så mycket snö, speciellt inte omman stänger dörren =)

Så idag skulle jag hämta gubben i Borlänge på förmiddagen, så jag passade på att bestämma träff med en tjej, jag skulle köpa en bur av henne som ja kan ha till Ärtis i bilen.. Hon skulle ändå till Borlänge så jag tänkte att jag slår två flugor i en smäll och sparar 85:- i frakt.. Men en stund efter jag klivit upp så ramlar gubben in genom dörren.. Då kändes det direkt onödigt att åka in om jag bara skulle hämta buren.. Men de blir billigare iaf att åka in dit än skicka den på posten. så det var väl bra iaf..
Passade på att kuta in på H&M, skulle se mig om efter en sjal eftersom jag börjar få synliga kalfläckar fram i huvudet.. Men som vanligt med min tur så fanns där inget, så det var ju en besvikelse..
Buren var iaf kanon, så det var ju en tröst =)

Och nu så har gubben åkt iväg med sin pappa till Leksand, hockey.. wiii *gäspar* blir uttråkad bara av att skriva om det.. Men skönt att vara ensam, fast jag var ensam igår kväll eftersom gubben var iväg på galej.. Så jag ska passa på att bara ligga på soffan och inte göra ett skit förutom att läsa och äta godis, haha.. Så skönt, man kan få vara ifred då, och speciellt när jag ska läsa en bra bok så är det värdefullt.. =)
Drygt för gubben bara, bakis som fan.. HAHA.. så går det när man dricker.. man kanske inte ska dricka dagen innan man ska på hockey.. Är huvet dumt får kroppen lida..

Min kväll:



Werthers med kaffe smak, SATAN va goda..







Lite på djuren oxå =)








Nu lockar boken, ska gosa ner mig med flickorna i soffan.. =)

Skithund..

Jag förstår inte vad det är med min hund, hon måste ju vara det perfekta söndagsexemplaret..
Nu är hon kajko igen, nyss var det ögat som spökade igen, men efter jag tagit alla hårstrån så blev det bättre, inte helt bra dock, det är lite svullet och rinner en del, men hon kniper inte eller försöker klia eller så..
Nu är det ena bröstvårtan, den är STENhård, och hon slickar väldigt mycket, är helt röd runt om och reagerar när man rör på den.. Hon gnäller inget, men sover hon och man rör vid just den så vaknar hon och bir stel..
Jag fattar inte varför jag har sån jävla tur...Tröttsamt är vad det är.. Går det inte över så lär det bli veterinären igen..
Så det blir tratt för henne, får se om det kan bli bättre när hon inte kommer åt..

Igår var jag duktig, lämnade in bilen hos glasmästarn, så nu är stenskottet "lagat".. det syns fortfarande, för jag har visst solruta, men det blir inte värre och ingen spricka.. så det är ju bra..

mamma har opererats nu, i tisdags fick jag höra, idag.. Jävla mamma, inte fan hade hon ringt innan och sagt nåt..
Men det hade gått bra iaf, men hon hade ont nu när hon inte har ryggmärgsbedövning mer.. Men hon får som tur är annan smärtlindring.. Stackars lilla mamma.. Hoppas hon blir bra fort igen, är ju ingen hit att ha ont..

Jävla Ärtan, nu är det dags att gå ut, precis när jag INTE orkar.. suck..



Klåpare..

Så där, då var vi hemma igen.. Kom hem till snön, suck.. vi har väl fått mellan 5 & 10 cm sen igår.. Inte ett dugg jävla roligt, jag som var så nöjd över att allt smälte bort..

Vi har haft det bra i Bålsta, jag och Ärtan..  Tyvärr hade ju pappa lite och göra så vi hann inte umgås så mycket, eller rättare sagt, vi kunde inte hitta på ngt.. Men jag är nöjd bara jag får se han så..



Vi skulle byta låskista på bilen, så vi öppnade upp dörren: 



Fick skära lite och öppna upp så vi kom åt låskistan:




Pappa tittade i låset av en ren slump, och tycker sig se ngt där som inte hör dit, han sa ngt om det att det var ngt där, men jag ville bara få jobbet gjort, så jag tyckte väl inte han skulle lägga ner tid att pilla i låset när mekanikern redan givit diagnosen.. Men det var tur att pappa gjorde det, för han pillade ut en plastbit :




Det satt alltså en plastbit i låset..!! och det såg som inte på verkstan, klåpare..
Pappa sa att nu kanske det går att låsa bilen.. "Yeah right " tänkte jag, men jag tänkte att prova kan man ju göra, så utan att hoppas på för mycket så låste sig fan bilen..!!

Det var alltså en platsbit från bilbältet, den lossnade när bältet klämdes och den fastnade där inne:




Såååå, låskistan har jag lämnat tillbaka, och jobbet vart gratis kan man säga =)
Tänk att min pappa hittade felet, men inte mekanikern som lös och pillade i låset, jävla klåpare..
Min pappa är fan bäst..   <3


Idag åkte vi och storhandlade och så, fan va det snöade, det bokstavligt talat vräkte ner, och blåste, så det var som en mindre snöstorm, det var skönt som bara den när vi kom hem.. Slippa köra mer..

Det var nån jävla mupp som hade kört av vägen när vi skulle hem, vi stannade och gubben hjälpte att putta på bilen och så när han låg i diket, sen kom han upp på egen hand, men sa dom tack..? Icke.. Det vräkte ju ner snö och det var halt, och han gick ut och hjälpte, dom borde fan varit tacksamma, jävla idioter.. man ska fan inte hjälpa folk, otacksamma as..
Borde hädanefter skratta och peka när jag saaaaakta som fan åker förbi folk som kört av vägen.. Folk är inte mer värda, oftast..

Nej nu ska jag och Ärtan leka lite med pipisen..  =)

Uppdatering av skalligheten..

Idag åkte vi till Borlänge och hämtade låskistan, så nu är det fixat, skönt som bara den.. Hoppas bilen blir fixad utan problem nu bara =) Sen fick vi hundmaten från foderbilen.se oxå, 45 kg hundmat fraktfritt, inte illa inte.. =)

Extra och Ärtan var på promenad idag, gick väl i 45 minuter ca, Ärtan är för ung för att gå längre, men satan vad halt det är ute, jag fick sätta på mig broddarna, men det var halt ändå.. Så man halkade runt lite, måste sett kul ut =)
Efter promenaden fick Extra springa på millen 20 minuter, hon är så duktig, min prinsessa..

Imorgon åker jag och Ärtan till Bålsta och blir borta några dagar, GUD det ska bli så skönt att slippa ta in den där satans veden i några dagar.. jag bär in ved varje dag annars, det är tungt och otympligt och definitivt INTE bra för min rygg..
Men vad gör man inte för att få värme i huset..

Uppdatering då..

Nu ser jag ut så här i bakhuvudet, det har alltså börjat sprida sig til vänster sida nu oxå, pilarna visar det ;)






och som jag skrev innan så har det nu spridit dig, nu börjar håret lossna fram på huvudet =(




Nu hoppas jag att håret slutar ramla av innan jag blir het skallig.. Känns inget vidare det här, men ja, det är som det är, kan inte gräva ner sig för det, bara svära över det ibland..


Idag såg jag på en animerad film, Igor heter den, guuuuuud vilken söt fim.. Igor, som fimen handlade om var ju dö gullig.. handlingen var väl inet den bästa så, men han va så sööööööööt... <3

Har tryckt var från Extra idag, hon har MASSOR av bölder överallt med var i.. Så blir det när hon leker med K, så nu får hon inte leka ens med Ärtan på ett tag, hon måste läka så hon inte drar på sig någon infektion, vill inte behöva ge henne antibiotika bara för att hundarna leker hårt..

Inställt..

Fick just reda på att mammas operation blev inställd.. Dom hade ringt nu på kvällen..

Jag tycker att det är trist, för mammas skull, men för min skull är det bra, för då slipper jag oroa mig att ngt ska gå fel..
Inte ett dugg kul för henne då hon haft lite ångest och så där, och ställt in sig (mentalt) på att det ska ske och få det överstökat, så nu får hon börja om igen sen, stackars mamma.. =(

Ska se om jag kan få ordning på bilen och åka och hälsa på innan jag åker hem från Bålsta.. SNÄLLA pappa, kan du isf åka med mig, jag vågar absolut INTE åka tåg nu (ja du vet, vågar inte ens äta mat ngn annan lagat), och jag hittar inte riktigt in till mamma, plus att OM det skulle ske ngt så är det bättre om jag har ngn annan med mig som kan ta över ratten..
Vi kan åka med min pärla om vi får ordning på den.. snälla snälla söta rara pappa..

Imorn ska det bli minus, och sen ska det vara kallare väder ett par dagar iaf, man kan bara se framåt några dagar på SMHI..
Känns skönt, för här det en jävla soppa på marken, halt så in i helvete, och blaskigt, det sjunker inte ner i gräset..
Har som en liten pool här utanför.. eller inte nu, för det sjönk till +2.7 grader, och det frös på lite grann, skönt, nu är det inte LIKA idiothalt ute..

Efter samtalet med mamma nyss så bestämde jag mig för att ordna en remiss till en specialist, för struman.. Mamma har ju giftstruma, så det är väl lika bra att kolla upp det där ordentigt eftersom jag EGENTLIGEN ska äta medicin för det, fast det har jag inte gjort på 10 år..

Morfar ringde idag, han ska lägga bud på ett hus ca 1.5 mil ifrån mig =) han kommer inte flytta dit, han bor bra där han bor nu.. Tror han mest vill ha det för marken, han är ju jägare.. Skulle vara kul om han köpte huset, då kommer han ju vara nära mig iaf ibland, då kan jag ju träffa honom lite oftare, brukar gå några år emellan varje gång vi ses, och jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte riktigt känner min morfar.. Skulle ju vara trevligt att få lära känna honom innan han går bort.. Fast han är ju inte så gammal, så det är inte aktuellt än på ett tag skulle jag tro, sen är han ju aktiv och så, man kan inte tro att han är så pass gammal som han är när man träffar honom..

Jag vill oxå bli jägare, kanske ska fixa den där licensen, morfar kan säkert hjälpa mig med det där hur man ska gå till väga och så.. Skulle vara coolt att följa med i skogen och jaga någon gång.. =) fast jag och min stress/ångest mage skulle väl ha svårt för det, samt att min otroliga rädsla för myror säkert skulle förstöra det för mig, haha..
Ja, jag är LIVRÄDD för myror, mest pissmyror, dom är hemska.. usch, ryser bara jag tänker på dom..
Spindlar är samma sak, USCH.. nej nu måste jag sluta tänka på det så jag kan sova inatt.. ;)

Alopecia areata

Ja det är det jag lider av, alopecia areata.. remiteras till hud läkare.. Får se när det blir av då.. Att lida alopecia areata kan bero på vad som helst, och finns ingen bot för =(
Nu har jag börjat tappa hår framme på skallen oxå, lär inte dröja innan jag knappt har nåt hår kvar.. Ska tvinga pappa att åka med mig och kolla på lite sjalar när jag åker dit, så kan han och jag passa på att umgås lite =)
Måste ha ngn sjal känner jag, blir så varmt att ha mössa hela tiden, om man tex ska till läkarn (man får ju alltid vänta så länge) eller ska springa runt i massa affärer.. Det är genant det här, och är ingenting jag vill visa vem som helst..

Tog blodprov för att kolla struman oxå, kan ju vara bra att göra det ibland, va alldeles för länge sen sist..
Men satan va VC och sjukhus är KASSA på att ta bodprov.. När jag gick hos läkarn på hötorget, så tog dom prover varje månad, kändes knapt och vart inget märke.. Men på VC och sjukhus så gör de sjukt ont och det blir blåmärke med en gång..
Fattar inte varför dom är så mycket sämre..

Imorn ska mamma operera magen =( stackars mamma.. När vi pratade idag lät hon lite orolig och ledsen när vi skulle lägga på, hoppas hon inte är så orolig, och hoppas att det går bra.. Det är ju alltid en risk med narkos, så fan om ngt går illa.. det är ju långt ifrån första gången mamma får narkos, men jag blir orolig, speciellt när hon låter orolig och ledsen.. Usch, I don´t like.. Vad som helst kan ju hända, en gång jag va på operation så förlorade jag så mycket blod att dom nästan fick ge mig mer.. bara det är ju lite nervigt, men sist jag var sövd så sjönk blodtrycket i botten, och det var inte långt ifrån att det blev riktigt allvarligt sa dom när jag vaknade upp.. Fan tänk om jag hade dött, och tänk om mamma dör..
nej nu ska jag inte tänka så heller, men det går inte att låta bli, för det ÄR en risk med narkos..
Eftersom jag VÄGRAR sätta en fot på sjukhus nu så hoppas jag iaf att Bosse kommer hälsa på mamma, så hon inte behöver vara helt ensam där.. Hjärtskärande annars, min lilla mamma.. <3

Har köpt en "bilbur" till Ärtan.. Slippa ta inne buren till bilen varje gång man ska nånstans..
Den är begagnad, fick tag i den på ett forum, 50 kr bara, värsta klippet.. =)
Får se när jag får hem den sen..


Köp ALDRIG viol glassen från SIA glass, smakar knappt viol alls, sån jävla besvikelse.. =(
Men den lär ju ätas upp, så man får offra sig, ska köpa godare glass när jag kommer till Bålsta, ICA kvantum is the shit =)

Halka..

Jag älskar plusgrader, men jag HATAR halkan som kommer med varmare väder..
Allt smälter och det är en jävla fara att gå ut.. På gården är det snor halt, ute på grusvägen är det ännu värre..
Imorse fick jag sätta på mig broddarna för att inte dra omkull och slå ihjäl mig.. Att Extra drar i kopplet hjälper ju inte direkt till, så när vi går ut så har vi en satans maktkamp från början till slut.. Det brukar sluta med att jag blir så arg att jag ger upp, så hon får fortsätta att dra som ett as i kopplet.. Det är FEL, jag vet, men jag har inte tålamodet, speciellt inte när hon är så jävla vek och istället blir RÄDD som fan av en tillsägelse..

Jag fattar inte varför hon är så pass vek, hon är tillochmed strykrädd, fast hon aldrig fått stryk, visst en smack på rumpan då och då när hon beter sig JÄVLIGT illa, men det dröjde länge innan hon fick det, och så här har hon varit i hela sitt liv..
Jätte drygt att korrigera en hund som bara lägger sig platt på marken av rädsla, enbart för att man handgripligen tilrättavisar henne.. Och det kan vara att jag tar tag i halsbandet för att flytta henne bara, och hon är på gränsen att bajsa på sig, mer eller mindre..

Imorn är dagen D, då ska jag till doktorn med mitt hår, jag hoppas att dom tar mig på allvar och kan säga vad det kan bero på, det vore ju bra, en lättnad om inte annat..

Börjat tappa aptiten igen oxå, känns inge vidare.. Mat är äckligt och jag känner ingen hunger alls iss, men jag äter ju iaf, så du behöver inte vara orolig pappa..
Jag förstår inte varför det blir så där ibland, det är ju drygt att behöva rubba balansen, plus att man mår ju rätt funky när man inte äter som man ska riktigt.. men det blir väl bättre snart, hoppas jag..
Fan varken aptit eller hår har jag, haha.. fan asså.. jag är ju bra sjuk i huvet egentligen..  =)

Nu vill jag att dagarna ska gå så jag kan åka till pappa  <3

Socks..

Nu har jag fått tummen ur och fotat min FANTASTISKA men fula strumpor..

Först ut är favoriterna, julklapp från Simone..



Julklapp från Simone..



Julklapp från Simone..



Julklapp från Simone..



Julklapp från Simone..





Sen julen innan det fick jag ett par AS schyssta strumpor av Jenni, eller var det när jag fyllde år..? Nej, det var nog julklapp..



Och sist men inte minst, jag hittade ett par fruktansvärt fula strumpor på Rusta innan jul som jag bara var tvungen att köpa..




Jag har en hel låda full av just fula strumpor, men jag tycker dom är snygga, fulsnygga iaf.. =)



Bästa julklappen, eller bästa gåvan EVER var ju detta som jag fått av pappa..



Ja jag vet, inte snyggaste bilden, men who gives a shit.. =)


Så fick jag ju pärlan av pappa, mitt lilla körsbär =)



Den på bilden är inte min bil, min är så lortig nu, så det var inte värt att fota den.. Men det är en sån jag har..
Så jävla fin, pärlan  =)


Det här var nog det mest ointressanta inlägget jag någonsin skrivit, tror jag.. haha..

Bildbomb..


Ärtan har fått en ny kompis, Kossan..






Kossan var verkligen skit kul, la sig nästan platt i väntan på att jag skulle hiva iväg den..



jag kastade, och Ärtan hämtade..







Idag var vi ute och promenerade i ca 45 minuter.. Det var skönt som bara den..




Älsklings prinsessan..  <3







Efter promenaden sprang Extra på millen i 20 minuter..





Det vart SKIT bra i källarn, trodde inte att dom skulle få till det så bra, men det fick dom =)
Så nu är det bara att valpa järnet (nej, Extra ska INTE ha valpar), hoppas det inte blir så jävla många bara..


Jag längtar tills jag ska till Bålsta, ska bli skönt att träffa pappa, och få bilen lagad.. Men bilen är bara en bonus, hade fan räckt med att BARA träffa pappa... Ska försöka ta mig in och träffa mamma oxå, om hon orkar eftersom hon kommer vara nyopererad då.. Stackarn.. =(


Varmare väder..

Vi har haft plusgrader här minsan, i förrigår hade vi plus hela natten, och igår hade vi upp till +5.. Idag är det något kallare, runt -2 men det är så mycket bättre än -25 som vi hade ett tag.. Inge mer chock kallt tack..!!

Nästa vecka får jag låskistan till bilen, sen drar jag till Bålsta och får bilen (förhoppningsvis) lagad... Ska bli jävligt skönt, för då kanske man kan dra och handla utan att oroa sig för att ngn snor bilen.. Visst kan jag åka och handla nu oxå, men då på mindre affärer, och Extra får följa med som larm/ås, haha.. Visst nu skulle hon ju aldrig göra ngt om nån kom in i bilen förutom att skälla.. Borde haft Klirre som bilvakt, han kunde fan konsten att se riktigt elak ut, och skällde som besatt om ngn kom för nära bilen..

Snart är det dags att gå till doktorn oxå, bara några dagar kvar, ska bli skönt om dom kan säga vad det är för fel på mig..

Veden fick vi här om dagen oxå, det var inte så jävla roligt att stapla nästan 5 kubik ved, men det är skönt som fan nu när det är gjort iaf.. Så nu behöver man inte tänka på det på ett tag..

Bilderna jag skulle postat förra gången kommer här..

Fotomodell..



Dum och dummare..



Tröttmössorna..



Ärtans nya snygga halsband..




Snart är rummet i källarn fixat oxå, gubben och "svärfar" är iväg nu och köper det sista och ska väl snickra ihop det sen.. Kommer nog bli bra det där..


Idag blir det nog en mindre långpromenad, Ärtan är ju så liten och ska ju inte gå så långt.. Igår var vi ut och gick ca 30 minuter, så länge Extra är med så är inte Ärtan så feg, annars går hon gärna bakom mig och ska stanna så fort hon hör ngt.. En riktig jävla mes med andra ord.. Och hellst då det är mörkt ute, ibland driver det mig till vansinne, jag har ju aldrig haft en harig hund.. Ingen som är harig på det sättet iaf.. Mina hundar har aldrig brytt sig så pass att dom inte vågar gå när dom hör små ljud.. Men Ärtan, hon stannar och måste stå och lyssna, och har hon på kopplet så hon kan vända om och springa hemmåt så gör hon det.. Så ibland är det alltså en jävla plåga att försöka få henne att kacka.. Men jag har mitt trix, funkar dock inte alltid, men ibland iaf.. Nu har jag iaf börjat ta sista svängen med båda hundarna, så Ärtan kan slappna av lite och skita utan att vi måste vara ute så länge, så det är skönt iaf..

Skulle lägga in en till laddning med bilder, men nu vrångar blogghelvetet.. Så det får bli nästa gång..

Kommer sommaren snart..?

Nu har vi äntligen haft lite varmare väder ute.. Idag gick det ner till -2 grader, så himla skönt, nu kan man ju vara ute utan att dra på sig långrör och tjocka vantar, man känner verkligen skillnaden, det känns varmt om man jämför hur det var för några dagar sen, -25..

På torsdag har vi att göra hela dagen, då kommer en lastbil hit och tippar av 5 kubik ved.. jag hoppas verkligen att det inte är så kallt den dagen, för annars kommer det vara en satans plåga att stå ute och stapla ved.. Såe ja, där rök juklappspengarna.. Hade ju ovat att inte göra av med pengarna på onödiga saker, och veden är MKT nödvändig eftersom vi värmer upp huset med bara ved, förutom ett element i vardagsrummet, det drar så kallt från fönstrena..

Appropå drag från fönster, det var så roligt när mamma och Bosse sov här i somras, då sa mamma på morgonen att vi måste täta fönstrena innan vintern, för det drog så pass att texiler fladdrade, (och man kunde ju höra grannens tupp klart och tydligt TROTS att den fönstret inte ligger mot grannens gård, fast det hade inte med draget att göra). vart så full i skratt när hon sa det, för jag hade öppnat fönstret innan dom la sig för natten, (det där rummet är som en bastu på sommaren), och det visste hon inte.. haha.. Så det var inte så konstigt att saker fladdrade när vi hade öppet inne i sovrummet oxå så det blev lite korsdrag.. haha.. hon är så gullig min mamma..

Mamma ska opereras den 14:e, dom ska öppna hela magen på henne, brock på bukväggen tror jag hon sa..
Stackars mamma, fan va ont hon ska ha efteråt.. Då ska jag verkligen inte komma och hälsa på med kängrun Extra.. Hon skulle slita upp hela magen på mamma på direkten, och det är ju ingen vidare bra idé måste jag säga..
Sen ska hon opereras senare i år oxå, giftstruma, så sköldkörteln (stavning?) ska väck.. Dom borde ta min oxå, jag har ju oxå struma, fast inte giftstruma, men det hade ju inte mamma heller förut så.. Och jag vill INTE bli så dålig som mamma varit.. usch, stackars mamma.. =(  Hälsa på på sjukan ska jag banne mig inte heller göra, HATAR att vara på sjukhus eller vårdcentraler när det är magsjuketider... Men ringa ska jag banne mig göra.. Blir så orolig att hon inte ska vakna upp efter narkosen, eller dra på sig ngn livshotande infektion, eller få ett infekterat sår som gör att magen ruttnar bort..ja man har ju sett skräckexemplar från plastikoperationer.. Nej det får inte hända min mamma, ICKE..

Det jävliga är att jag måste till VC den 13:e, ska ju dit med håret då och kolla vad det kan vara.. Gubben ville med så det blir obligatorisk handspritning när vi kommer ut därifrån, sen ordentlig handskrubbning med MKT tvål när vi kommer hem.. Stannar han å andra sidan hemma så gäller det bara mig.. Men fan om man skull dra på sig ngn smitta.. BLÄ

Vart hembjudna på mat till hans mamma idag, jag vägrade, för en vecka sen blev hans syster sjuk och spydde, så jag sätter inte min fot där på ett tag asså, jag sitter hellre hemma och har tråkigt än utsätter mig för smitta.. Och ni som inte vet så kan det smitta rätt länge, man SKA hålla sig hemma minst 48 timmar efter sista symptom, och symptom är kräkning och/eller diarré) men sen kan det smitta längre, speciellt hemma hos folk, det är ju knappast alla som rengör från golv till tak med klorin efter ngn i familjen varit sjuk.. Viruset kan överleva i flera veckor på vissa ytor..

Ngt som oroar mig är att om gubben blir sjuk, då åker ju jag iväg, och är man magsjuk så ska man INTE hålla på med mat eller vara runt i alla rum och kladda runt virus.. Så ja, jag lär få ett hell, för drar jag, och sen kommer hem så får jag köpa med mig mat som BARA jag får ha ett tag, alt för att undvika smitta.. tvätta kuddar, täcken, sängkläder, soffkläder, handtag, lysknappar, golv, toa, handfat, ja ALLT som han kan tänkas ta i.. Fy fan vilket jävla jobb.. =(
Men så är det att vara fobisk med tvång.. Nu är det få som vet om mina tvång och kontrollbehov, men dom finns där och håller ett järngrepp om mig, jag kan inte välja själv, utan jag måste rätta mig efter mina tvång och kontrollbehov, jag är en MKT dryg människa att leva med, så min gubbe ska ha cred att han står ut..   <3



Ärtan fick ett nytt halsband igår, vart så fint så, men jag kan tyvärr inte posta bilden, eller dom andra bilderna, för bloggen verkar inte vilja samarbeta på det planet idag.. Så det får bli imorn istället..

Nu är det sista utgången och sen är det sängen som gäller..




cp röj..

Ibland kan jag bli så less på människor.. Speciellt djurägare som inte förstår när det är dags att släppa taget och istället håller fast i sina sjuka djur för allt dom är värda.. vad resulterar det i egentligen..? Mitt personliga svar blir då att människans egoism tillför mer och onödigt lidande till djuret..
Jag har själv tagit bort djur, jag vet hur jävla jobbigt det är, men man måste ju se till djurets bästa.. Att en del ska försöka med ALLT fast djuret redan har en dödsdom och faktiskt lider är för mig en jävla gåta..

Jag är glad att jag inte ser mina djur som mina barn, eller en "familjemedlem" av samma värde som min sambo, för skulle dom bli så pass sjuka att jag såg på dom att dom mår dåligt så skulle jag ta bort dom..

Vi kan ta Extra som exempel.. hade hennes ögon fortsatt att strula så hon skulle behöva opereras varje halvår och ha så ont och medicineras och stå ut med fan både det ena och det andra, ja då hade jag hellre tagit bort henne.. Hon ör min prinsessa, mitt lilla underverk, MEN, jag måste se vad som är bäst för HENNE..

Nu är det kanske lite för tidigt att uttala sig om hennes tillstånd egentligen, det är snart 3 mån sen sista operationen, och vem vet, kanske kommer hon att behöva opereras igen, och igen och igen.. Och visar det sig vara så ja då får hon somna in.. men så länge det funkar att jag fixar ögonen själv, ja då är det bra och hon slipper plågas..

jaja, nog om detta, blir bara så jävla less på människans egoism så jag fan kan spy.. Eller nej, spy kan jag ju inte, där går min gräns, men ja, uttrycket är kraftfullare än många andra =)


Jag har en sån jävla favorit låt nu, Red water heter den, med Rehab.. Blir att man lyssnar på den ett par ggr om dagen.. På ngt sätt så tänker jag på Rico när jag hör den.. Gud jag missade att åka till graven sist jag var till Bålsta, gud jag har så jävla dåligt samvete.. jag tände iofs ett ljus i minneslunden i bålsta på julafton, jag tände för mommo, moffa och Rico..
Eftersom bilfan inte går att låsa så kände jag att jag inte ville stanna sist jag åkte, men nästa gång så ska bilen vara fixad och Johanna ska till Rico.. Måste lixom prata med honom lite, jag har så mycket att säga, så mycket att fråga, saker som bara han kan svara på, han var så klok.. fast det hade varit bättre att ta allt med honom om han fanns kvar hos oss.. Men jag vet EXAKT vad han skulle säga till mig, jag vet hur han hade reagerat på det jag skulle säga, och jag vet att han skulle bli så jävla arg, inte på mig, men på en annan.. Men jag känner att jag måste till graven och berätta, för jag tror att han hör ändå.. Gud vad jag saknar honom.. <3

Nyss röjde Ärtan och Extra som jävla idioter brevid mig i soffan, men så blev jag arg på Extra för hon slog på mig och tangentbordet upprepade ggr (nej humöret är inte på top idag) så dom la sig och sov istället.. Iband är det så fruktansvärt skönt.. Skit kul att dom leker, och jätte bra att dom KAN leka, men fan iband när dom ska leka en rakt i ansiktet, då tar tålamodet slut..

Idag råkade jag klicka in mig på Blondinbellas blogg, my GOD, den där bruden är ju helt borrad, och har så konstigt utseende, falskt utseende så jag ryser fan bara jag ser na på bild.. USCH.. Så är det med rätt många såna, va ska man kalla dom, "blonda bloggare", dom ser så falska och opåitliga ut så det är synd åt det..



Jag vill att bilen ska bli fixad, typ igår hellst.. Ju snabbare den fixas ju snabbare kan jag åka till pappa..
Fan det kan ju verka som att jag är kär i min pappa, haha, men så är inte fallet, han är bara den viktigaste personen i mitt liv..
Måste ju till mamma oxå, det har jag ju faktiskt lovat, men bara bilen är lagad så jag kan låsa skiten när jag parkerar i sthlm så.. =)


Fan vi måste köpa ny ved oxå, ÄNNU en kostnad, det är så roligt när det kommer samtidigt som räkningsmånaden.. Wiiiie.. 5 kubik räckte visst inte så långt som min kära gubbe trodde det skulle göra.. HAHA.. Allt det han hade staplat utanför huset (en liten del av dessa 5 kubik) trodde han skulle räcka typ hela vintern.. hahaha.. Med tanke på att det mer ellendre är jag som eldar här hemma så har jag en bättre koll på hur mycket som går åt, men det var gulligt att han trodde det.. kan ju tala om att det räckte väl nästan 2 månader.. Så kan det vara =)

Skit dag..

Jag tror jag har haft den värsta dagen på länge idag, ska inte gå in på detalj men fan asså..

Slog huvet i golvet idag, det gjorde MKT ont, trodde inte vi hade så hårt golv, men tydligen.. Efter det har jag haft ont hela dagen, MKT upphetsande vill jag lova..

Jag HATAR  mitt tangentbord, jag HATAR att man måste bruka våld på vissa tangenter för att dom ska funka, jag HATAR att jag inte hittar det ultimata tangentbordet i vitt.. Fan jag hatar det mesta idag.. Idag är en sån där dag, en sån jävla skit dag där man kan gräva sig en grav och begrava sig själv levande.. USCH..

-20 grader har vi här nu, det är oxå något jag HATAR.. Som Marina sa, sommar i olika grader vore fan nice..
Sen hatar jag att jag tappar håret, det verkar aldrig sluta ramla av.. Det är fan så man straffas för nå jävla skit..
kanske har det att göra med att jag stulit i kyrkan.. De är egentligen inget mina föräldrar bör veta om, så förlåt mamma och pappa, men jag var 14 år och ja, ni vet ju hur sjuk i huvet jag var i den åldern.. Det ursäktar absolut inte att jag stulit i kyrkan, men det är en förklaring iaf.. Jag hoppas att den andra tjejen, min kumpan, straffas lika hårt hon oxå..

Gud jag håller på att bli TOKIG just nu, jävla Ärtan klättrar på mig, hon vägrar ligga bredvid, utan ska promt ligga PÅ mig.. Jag har puttat bort henne säkert 100 ggr, men slutar hon då..? NEJ.. Hon vill bara sova just nu för att jag nyss skällde på henne för att hon tog saker som inte var hennes, men jag vill att hon ska leka skiten ur sig så hon blir trött lagom tills vi ska sova..

Idag är INTE min dag.. Jag HATAR idag...!!! Men med min tur kommer imorgon vara lika jävla dålig som idag..







Jag önskar min pappa vore här..

Kamphund..?

På kvällarna tycker Extra om att jäsa framför elden, det blir så varmt och skönt..





Och vem är egentligen kamphunden i famijen, skulle inte sätta mina pengar på Extra.. =)
Ärtan goes nuts.. =)


God fortsättning..

ja då är vi inne på ett nytt år då, 2009, känns ju så där jätte roligt, precis som vanligt..

Det blev en lugn nyårsafton för oss, gjorde inte ett skit, precis som det ska vara enligt mig.. =)
Nyår är iaf ingenting jag firar, firade väl nyår sist när vi gick in på 2000, om jag inte minns helt fel..
men då var de ju enbart för att det förväntades att fira, i den åldern kan man ju inte säga nej.. Något vidare roligt firande var det inte iaf.. Satt mitt i skogen i Skokloster hos min kompis serbiska familj och en annan tjej.. Dom söp väl mer eller mindre ner sig och somnade innan klockan var 12, kvar satt jag och försökte samtala med serberna, det avr inte det lättaste med deras knackiga svenska, men det gick =) Väldigt trevlig familj det där, men själva firandet i sig var väl inget att hänga i granen..

Så det här året blev precis som jag ville (nästan), inget direkt firande och inga måsten..

Ärtan var skräckslagen ute av allt smällande, ändå var det väldigt lite smällande här, men det lilla räckte.. Dagen efter gick hon och såg sig över axeln så fort vi var ute och hade problem med att göra ifrån sig, det hänger tyvärr med idag oxå, inte lika farligt, men tillräckligt irriterande..
Extra brydde sig inte, jag var ut med henne på sista rundan strax efter 12 slaget och det small fortfarande, hon kollade upp någon gång och undrade väl vad det var, men mer än så var det inte.. Skönt..

Något som stör mig är att det fan finns magsjuka runt om mig, det hjälper att mata fobin, vilket är SKIT drygt.. Men så är det att vara emetofob, inte ett dugg roligt, men ja, vad ska man göra.. Bara hoppas att vi slipper skiten för jag kommer inte greja det.. Blig gubben dålig så kommer jag dra på rotmos, spelar ingen som hels roll vad klockan är.. Men jag hoppas vi slipper det..

Håret fortsätter att ramla av, nu är det bara 11 dagar kvar tills jag ska till läkarn, så jag hoppas man kan få ngt bra svar..
Sen hoppas jag att håret slutar lossna så det kan växa ut igen, för så här vill man ju inte se ut.. Flinten växer ju..

Bilen var på verkstan oxå, måste ha en ny låskista på ena dörren, skulle gå på runt 2000:- att laga, ja men fan va roligt, det har man ju stor lust att betala.. SUCK..
Det bästa av allt var att dom gjorde en felsökning av bilen, men jag behövde inte betala ngt.. Det var nice vill jag lova, för jag hade inte lust att fan betala en enda krona, och så slapp jag, perfekt..

Ärtan fick två nya leksaker, en rosa nalle med namn Tusse, han blev blind på ena ögat direkt, snäll hund.. Sen blev han död oxå, Ärtan bet hål i han så jag fick ta ut all stoppning.. Smal och platt bev han..
Husmusen är nere för räkning oxå, han börjar spricka i sömmarna han..





Men roliga är dom minsan..






Efter en brottningsmatch med Tusse så lir man sååååååå trött, då måste man ju hämta krafter igen..





jaha, då hoppas jag att alla haft det trevligt på nyår, och god fortsättning.. Du Marina, hoppas du blir frisk FORT, lider fan med dig..

RSS 2.0