Extras dag i bilder..

Fy satan idag är jag TRÖTT, måste nog fylla på med lite kakor så man inte slocknar och sen inte kan somna ikväll.. Måste ju vara pigg imorgon när jag åker på "semester"..
Vi drog till Smedjebacken idag och handlade korv, vi satsade stort på grillningen, men vilken besvikelse, jag orkade en sketen liten korv, och gubben bara två.. Satans värme.. Borde ju ätit upp vattenmelonen, men den har jag glömt av, så gubben får mumsa i sig den när jag "semestrar"..
Nu är jag precis hemkommen, har kört honom till Säter, det var visst fest, så ja, jag ser väl han om nästan en vecka då.. =)

jag körde förresten över en orm idag, men det gör inget, det var en jävla huggorm bara.. Gubben bad mig vända, han ville titta på ormen, ja han älskar kräldjur.. Tarmar och skit hängde ut från ormen, och en bit av det hade lossnat och låg en bit ifrån den.. Han försökte pilla tillbaka ormen, med en pinne, till dike så den kanske skulle klara sig, den va inte så glad åt det.. Men till min glädje så dog den där gubben lagt den.. Jag HATAR verkigen huggormar, och jag är livrädd för dom, så för min del var det bra, en huggorm mindre i byn, inte helt fel det..




Extra har haft en perfekt dag idag..

Det började med att det var varmt ute, så hon letade upp skugga
..



Sen fick även vi nog och tog bilen till sjön..



Extra hoppade i och svalkade sig..



Efter att ha bajsat vid vattenbrynet, simmade hon av dig skammen..




Men det räckte inte, så hon fick simma några varv till..



Extra, a.k.a Baywatch Bruttan..



Det blir lätt varmt på "vakttornet", värmen kräver ett dopp, och fort ska det gå..




Väl hemma så tog tröttheten ut sin rätt..





Lilla Extra har blivit dum och elak, hon gav sig på K, ute i vattnet, där dom inte ens bottnade.. han blev ju sur och gav igen efter att hon tröck ner han under vattnet, så han bet henne.. Hon har nu ett hål vid ögat, och ett typ under kinden.. Dumma hund.. Dumt att vara snäll och schysst, tydligen..


FAAN, jag har en skit irriterande fluga här inne, den låter inte mina ben vara ifred, och det kittlas ju nå förjävligt när den  trippar på en.. Jag har slagit mot den flera ggr, men utan resultat såklart, den hinner ju undan HELA tiden..
Jävla skit djur.. USCH..


Imorgon ska vi till pappa, jag och Extra, äntligen =)  Synd bara att mamma jobbar, hade varit kul att passa på och träffa henne lite mer, men kanske nästa gång då.. =)

Vilken skräck upplevelse..

Idag när vi åkte förbi fotbollsplanen här hemma så ser jag att det är två "karlar" (förmodligen från behandlingshemmet) som går där, jag lovar att varenda hårstrå jag har på kroppen ställde sig rakt upp.. Det var så jävla snuskigt, för en av karlarna såg ut som Rico bakifrån.. Jag var tvungen att kolla två gånger, och innan min hjärna uppfattade att det inte var han så hann jag känna en del känslor, det var rädsla, upprymdhet, saknad, glädje, skräck och besvikelse..
Jag blev ärligt rädd, tänk OM det hade varit han, på riktigt, jag hade nog skitit på mig..
Nu var det ju inte Rico, men jävlar vad lik han var.. Jag hoppas verkligen att jag slipper se den personen några fler gånger, för det var riktigt snuskigt, och jag skulle nog kunna luras flertalet gånger, SÅ likt var det, även fast han inte hade några tatueringar, det var lixom formen på huvudet och hållningen som var lik..
Jag rös rätt länge efter det.. Läskigt..


Nu ska jag och min förbannat onda mage försöka sova.. Om det går, jag nojar över att bli sjuk, åt ju butikslagad pot.sallad, som låg i en stor bytta i disken, idag.. Skoja inte att jag har hjärnspöken, men man somnar väl av ren utmattning tillslut, hoppas jag iaf..


Förresten så är Michael Jackson död, hjärtattack sägs det..

God natt..

Sovmorgon..

Idag har vi haft förbannat varmt, så skönt.. Jag hoppas bara det håller i sig.. Men det verkar som att nu är sommaren här, äntligen..

Gubben jobbade natt till idag, kom hem vid 8 snåret och la sig med mig i sängen, skit mysigt.. Han gick efter en stund, men jag drog mig en stund till, och lyckades somna om.. Helt plötsligt vaknade jag till och satte mig upp och tittade på klockan, 09:50..!!! Jisses.. Men skönt som bara fan var det att dra sig länge =)
Då var det ju bara att masa sig upp och rasta småskitarna, och jag tackar gud (som jag fö. inte tror på) för att dom gjorde ifrån sig super fort.. Sen stod det ju frulle på schemat för småttingarna, (Ärtan och Fjant alltså) och sen kunde man slappna av, då var lixom deras del avklarad, mkt skönt..

Gled iväg till Smedjebacken, och utanför banken var det en heroinist som satt längs med husväggen och sov, hans polare försökte väcka honom men det gick inge vidare.. Tyckte det var hemskt att se, jag tycker så synd om dom, samtidigt som dom äcklar mig nå fruktansvärt.. Kommer dom nära så springer jag iväg, men det har en del med min fobi att göra, samtidigt som deras sätt bara äckar mig, rakt igenom.. Ja han verkade ha det skönt isf... Åkte till lantmanna för att köpa en spiral, så jag kunde sätta småskitarna ute, en sån man skruvar ner i backen.. Och på vägen till ica så såg vi att heroinisten då hade lagt sig ner, eller ramlat omkull, och sov vidare.. Jag blir lite fundersam varför ingen ringer tex. polisen och ber dom ta hand om honom, för det är dom minsan så jävla snabba med i stockholm..
På ica köpte jag årets första vattenmelon, skulle ätit idag i solen, men vart så mätt på kycklingen, men det kommer en dag imorn.. Innan vi tuffade hemåt så såg vi heroinisten utanför systemet, han såg pigg ut, eller ja, piggare, så det värsta ruset var väl över..

Väl hemma så satte vi oss i solen och åt grillad kyckling med icas butikslagade pot.sallad, fy fan va gott det var.. Det tyckte Extra med, hon fick resterna =) 

Slappade lite med djuren ute i solen, passade på att fota lite.. 

Ärtan:



Fjant: (dålig bild, jag vet, ingen lätt match att fota hundar som är lika snabba som flugor)



Skipper och Tipsy:



Tipsy:



Och så min lilla mamma <3 (henne fotade jag inte idag, utan då hon var här)



Ny design..

Jag har haft mamma på besök ett par dagar, MYCKET trevligt.. Jag är lite orolig för henne, hon är så dålig med giftstruman och lite annat krafs, så jag hoppas att hon blir frisk snart, lilla mamma..
Vi passade på att shoppa lite, och grilla.. Det var skönt att äntligen på träffa mamma, var ju nästan ett år sen sist, nu får vi ju ta och skärpa till oss tycker jag..!!

Och ja, vad mer, jo jag har fått en ny design, äntligen, http://ladydahmer.blogg.se/ var det som knåpade ihop det åt mig..

Så har jag varit en vända till Bålsta, hämtade småskitarna eftersom Jenni skulle åka till Ryssland, och eftersom hon har hand om min hund så har jag nu hand om hennes, och min egen.. Aningen drygt, 10 hundar hemma =/  Men det funkar..
Var ju hos pappa oxå, MYCKET trevligt, det var sånt kanon väder så vi passade på att grilla, korv såklart =)
Synd att Extra inte var med, då hade hon fått roa sig hela kvällen i poolen, men nästa gång så..

Imorgon hoppas jag på bra väder, eller iaf hyfsat väder, har massor med skit att fixa i trädgården..

Stora flickan..

Igår var det midsommarafton, och ja, inte firades det här hemma inte.. Jag är inte mycket för såna högtider, tycker bara det är ett skäl för folk att bete sig illa och ha en anledning att dricka en aning för mycket..
Gubbens mamma och hennes man kom över en stund.. Mycket mer än så var det inte, skönt nog..

Det var Extras dag igår, lilla pullan fyllde hela 2 år.. Det firades med kycklinglever och en halv jordgubbe =) Iaf nån i vår lilla familj som gillar jordgubbar.. Tanken var att hon skulle få ett nytt fint halsband när hon fylde, men det hanns inte med, så det får bli en annan gång..

Idag åkte vi och kikade på var huset igger, det andra huset som vi ville titta på, det där huset med stort H..
Vilken besvikelse, nästan vägg i vägg fanns ju ett annat hus, det såg vi inte på kartan när vi kollade upp det förut, så nu är det tyvärr inte intressant längre.. Som tur är så finns det fler hus man kan titta på, dessutom har vi ju lagt bud på ett oxå så jag menar vi blir ju inte utan om man säger så =)  Man får se hur det går helt enkelt..

Imorgon kommer mamma hit, ska bli kul, har ju inte träffat henne på nästan ett år.. =)
Och nästa vecka får jag träffa pappa en snabbis, pappa som jag saknar så mkt..

Fri uppfostran, är det där det felar måntro..?

Igår var en jävla dag alltså, eller inte hela dagen, men en grej iaf, en sekund.. Jag körde nästan på en unge som sprang ut RÄTT i vägen utan att se sig för.. Det jävliga var att ungfan kuta ut från bakom en husvägg, så det fans ingen chans i världen att jag hann se.. Ingenting hände ju som tur var, och den ungen kan nog fan tacka sin skyddsängel att jag körde så sakta som jag gjorde.. Vafan är det med med många av föräldrarna numera..? varför ska det vara så jävla svårt att uppfostra sina ungar..? När jag var liten, då lärde jag mig definitivt att man ser sig om innan man korsar vägen, spelar ingen roll om det är en stor eller liten väg, men man ser sig om, NOGA, och man går bara då det INTE kommer några bilar..
Fan jag var så jävla arg.. Och ungen va ju inte så jävla liten heller, såg väl ut att vara kanske 12 år eller ngt sådant, och då är man väl för fan på det klara att man inte gör på det viset.. Hade jag kört på ungen, då hade det ju varit mitt fel, mitt fel att jag inte såg ungen som lurade bakom husväggen, mitt fel att ungjäveln inte fattade att se sig om innan h*n sprang över vägen, och mitt fel att jag inte räknade ut med arslet och ett snöre 50 meter innan att det skulle springa ut en jävla unge rätt framför bilen..
Nu är det ju dock överspelat, och inget hände, men jag hade velat ta ungen i örat, för det är inte bara bilförarnas ansvar att inga olyckor sker.. Bilar på vägen, människor på trottoaren, är det inte så det ska vara..?

Vi skulle iaf till en restaurang, gubben och C skulle äta.. Och jisses vilket jävla ställe alltså.. Jag som inte äter utemat beställde bara en cola, och in kommer då en 50 cl colaflaska och ett vinglas, med läppstift kvar på kanten.. Ja det var ju tur att dom hade cola på flaska, annars hade man fått gegga runt på ngn annans läppstift..
Sen var det dags för grabbarna att beställa, det tar LÅNG tid för servitrisen att skriva upp nr 21, fiskmeny.. Hon skrev nog ner hela jävla innehållsförteckningen på beställningen, och när gubben skulle beställa så frågar hon honom hur tzatziki stavas..?!?!  När maten väl kommer så var den inte så god sa dom, men svenskar som dom är så klagar dom (som fan) bara när ingen hör.. haha.. När personalen sedan frågar typ 5 ggr om det smakade bra så svarar båda två i kör "Ja då"..
Servitrisen verkade inte ha någon koll alls, och när jag frågade om en askkopp så sa hon att man inte får röka, inte ens på uteserveringen, så en av kockarna fick komma ut och säga att man visst får röka där, och att han skulle skicka ut idioten med en askkopp till mig.. 

Och idag då så bestämde grabbarna att dom skulle åka till Riga, så dom skyndar till tåget för att komma till Sthlm innan båten går.. Dom kommer dit, ser den lilla sunkiga båten, går på, får panik, och går av.. haha.. Så dom bokade om och fick åka till Åbo (??) istället.. Förvisso bra, för då kommer ju gubben hem en dag tidigare, men ändå, kul för dom lixom..

Sen har min telefon ringt HELA jävla dagen, så jag har totalt missat att ringa mäklaren, så det får jag göra imorgon.. Vi har nämligen hittat ett annat hus, som vi vill se på, men visningen på måndag hinner vi inte med eftersom att gubben jobbar då, så vi ska fråga om en annan tid.. Hur som helst, PERFEKTA huset alltså.. Så jävla fint, renoverat invändigt, det finns en uthuslänga med gästrum, och det ligger precis så som vi vill ha det, ingen insyn från grannar, och inga grannar nära ens.. Okej att vi lagt bud på det förra huset vi tittat på, men det är ju inte bindande =) Nej det vi vill se på är mycket bättre, okej att det ligger lite längre ifrån allmänheten är det andra vi kikade på, men det är vi redan vana vid så som vi bor nu lixom.. =)

Nu ska jag vila lite, är helt dyngslut..

Meet Tipsy..

Igår fanimig bar det av till Strängnäs, vart väl en strax över 40 mil tur och retur, och det regnade HELA vägen..
Vi åkte hemifrån vid 11, och var hemma halv 8 på kvällen.. Då stannade vi där rätt länge oxå..
Men det var en trevlig resa, fast att det regnade, men mindre trevligt att jag fick så satans ont i ryggen mot slutet..

Så hem fick vi två små staffvalpar på 11 veckor.. Här är tiken, som fick heta Tipsy..




Tysta nästan hela resan hem, inget kiss, bajs eller kräks, och väl hemma var det knäpptyst efter att dom fick flytta in i boxen, helt underbart.. =)

Jag har fan börjar reta mig mer och mer på att bensinpriset stigit som bara den, det är så där dyrt att tanka igen.. När jag fick körkortet förra året var det ju perfekt, under 10 kr litern, och nu över 13 kr, det är skamligt.. Det där jävla raset förde då fan INGENTING gott med sig.. Men men, man ska väl inte klaga, man har iaf tak över huvudet, kläder på kroppen och mat på bordet X antal ggr om dagen..

Så idag har ju Extra hunnit med att premiärjucka på gubbens lilebror som är 10 år gammal.. Hon har aldrig någonsin försökt sig på att jucka på folk förr, kan iofs ha varit att det luktade valp om hans kläder, och hon hade ännu inte träffat dom små, men ändå.. Hur som helst så hoppas jag att hon banne mig inte gör om det..

Roadtrip imorgon..

Så där ja, nu har jag perukerna hemma.. Men som sagt, tycker jag passar bäst utan hår.. haha.. Kommer ju KNAPPAST bära ngn av perukerna hemma, inte om det inte finns ngn anledning till det..
Så nästa grej är att köpa skallar, vad det nu heter, som perukerna kan sitta/hänga på.. Frågan är ju bara vad det kostar.. Det visar sig väl..

Idag har vi haft långväga besökare, ändå från Göteborg, jag är så glad att inte jag behövt göra den idiotlånga resan, fram och tillbaka på samma dag.. USCH..
Iofs ska vi åka mot Enköpingshållet imorgon, fram och tillbaka, men det är ju bara strax över 40 mil, tor..

Och imorgon SKA jag förbi Rico, spelar ingen roll om det regnar, jag SKA dit, så är det bara.. Har ju inte varit där sen november nånting.. Jag vet inte varför jag inte åkt dit, kanske för att jag inte vill åka ensam..? Iofs vill jag ju gå till graven ensam, men det känns tungt att åka dit själv.. Imorn har jag ju gubben med mig, så då kommer jag åka dit, är ju på vägen som tur är.. Så egentligen har jag kunnat åka till graven 2 ggr i månaden, och jag känner mig så jävla genomrutten som inte åkt dit, jag velar fram till korsningen, men svänger VARJE gång åt andra hållet.. Och det här är något som jag skäms över, och jag får för mig att han blir ledsen att jag inte åker förbi när jag är bara några 100 meter ifrån kyrkogården så pass ofta..
Men jag tänker iaf på honom, VARJE dag, flera ggr om dagen.. Det är hårt att förlora någon som stod en så nära, och Rico var min bästa vän.. Och jag vet att jag betydde väldigt mycket för honom oxå, då han valde att ge upp så skrev han några "brev".. till sina barn, hur han ville att begravningen skulle vara, ett gemensamt till de som inte stod honom så nära, det var inget vidare trevligt brev, och ett gemensamt till mig och 8 andra, han skrev "Älskar er mina vänner. Hoppas ni finner lycka och frid i era liv /Eran vän Rico"
Alla vars namn som stod på "brevet" fick en kopia, kommer aldrig kasta det brevet, jag har heller inte tagit bort honom på msn, eller raderat honom från telefonboken i mobilen.. Det går bara inte, han har bara varit borta i strax över ett år, så det är färskt fortfarande, kanske känner jag mig mogen och redo om 10 år, who knows..
Jag kom precis att tänka på att varje gång jag svänger åt andra hållet när jag är så nära kyrkogården så måste jag be Rico om ursäkt, och det gör jag, jag brukar antingen höja musiken så jag inte känner mig som en psyksjuk människa när jag högt ber om ursäkt till en död person, eller så sänker jag musiken så att han lixom ska höra min ursäkt och mitt skäl till varför jag inte åker dit.. Ibland är man bra dum i huvudet..

Och nästa vecka, efter att vi kollat upp ett par saker så ska vi väl lägga bud på huset =) Så jävla schysst..
Plus att nästa vecka, på söndagen så kommer mamma, hoppas på bra väder tills dess..
Veckan efter det åker jag till Bålsta, hämtar upp Ärtan och Fjant, dom ska vara här ett par dagar, sen drar jag tillbaka till Bålsta och stannar min vecka och njuter av min pappa som jag saknar så JÄVLA mycket..
Kanske är vädret bra och poolen öppnad, one can ony hope..

Nej det är väl dags att knyta sig så man är pigg imorgon när man ska sitta bakom ratten halva dagen.. =)

Peruker är beställt..

Sådär ja, då har man provat peruker.. Imorn ska jag hämta dom två jag beställt..
Jag hade velat ha annan frippa och så egentligen, men man kan väl inte göra vad som helst med en peruk, så man får ta det som finns helt enkelt.. Men jag blev nöjd med dom jag valde iaf...

Det var helt sjukt att se sig själv med hår, var nästan lite små skämmigt på nåt vis, och jag vart så snygg i skallen VARJE gång jag tog av en peruk jag provat, haha, gillar min rakade skalle bäst =)  Man har ju blivit så van nu så ngt annat känns lite konstigt, men det är bra att ha peruk, för det passar inte med sjal eller keps till alla kläder/situationer..
För tänk om det blir giftermåll i V-ås ;)  då kan jag ju faktiskt behöva en peruk så man inte behöver leta arslet av sig efter ngn sjal som passar till kläderna osv.. Skönt oxå att kunna kasta på sig peruken och slippa keps/sjal, för ibland känns det så trist.. Jag trivs iofs i keps, jag gilar det starkt, men ibland blir jag så less.. Så peruk är bra att ha..


Och gubben åkte just iväg med svärmor för att kola på huset igen, hon kan mer om sånt än oss, så det känns bra, hon kommer ställa alla viktiga frågor vi inte tänkt på.. Skit bra ju.. Hoppas bara att det är så bra som vi vill tro att det är =)
Väntar med spänning på att dom ska komma tillbaka..

Idag bara regnar det, fy fan det är så jävla tråkigt väder.. man kan ju inet tro att det är Juni nu inte..
Jag hoppas att det blir bra väder till midsommarhelgen iaf, då ska ju mamma komma, och det vore ju bra om vädret kunde vara fint då lixom.. Visst vi kan ju roa oss iaf, men man blir ju sittandes inne om man inte åker ngnstans, och inte är det så kul att åka ngnstans heller om det regnar, man kanske vill gå ute.. jaja, vi får alt se, men jag beställer bra väder tills dess iaf, får se om det hinner komma helt enkelt..

Funderar på att kila ner i källarn och "snickra" lite på millen, eller så skiter jag i det, vet inte riktigt om jag orkar.. =P

Sommaren är kort, det mesta regnar bort.. Och "sommaren" har bara börjat =(

Sommaren försvann och det är kallt och ruggigt.. Värst är att det blir så kalt inne, och jag blir så kall om händerna att fingrarna värker.. Visst jag kan elda, men det är så drygt.. Iofs lär jag göra det ikväll om det ska fortsätta vara så där ruggigt här inne..
Vi hade iaf fint väder i morse, men nu har de mörka monen dragit in över oss och det är ju ingen höjdare.. Jag kan bara hoppas att det fina vädret kommer tillbaka inom kort, för så här kallt ska det inte vara den här tiden på året..

Imorn sa jag till Borlänge och prova ut en peruk, hoppas det inte blir så dyrt eftersom jag måste betala 20% själv, fast jag hoppas väl mer att dom kan ha NÅT som faller mig i smaken.. Jäjä, vi får se..

Sprang på en bild på Extras bror Kaizer igår, dra åt helvete va lik han är far sin, så jävla fin.. Kullens "Svullo" vart inte så stor som vuxen.. Vuxen är väl att ta i, men han är iaf snart 2 år..
Jag måste se till att ta tag i att åka dit när jag åker till Bålsta, fast köra i Uppsala skrämmer mig.. kanske kan jag tvinga med mig pappa, så får han köra, ja det var en bättre idé.. =)

Kaizer:



Sån jävla gobit.. Han och Extra är rätt lika, typ samma form på skallen och så.. Pappa hade mindre, och smalare skalle, men damn, han är grymt lik ändå...  <3

Man får hoppas att Extra och Kaizer funkar ihop bara, för Extra vart så bitchig efter första löpet, men det ska nog gå bra om inte Kaizer är så på.. Men är han som sin far så kan det nog bli lite storm på havet.. haha..


Nu ska Extras sommar form plockas fram igen, får se hur det kommer gå.. =)




Ja nästan iaf, men nära skjuter ingen hare..

Igår hade jag minsan celebert besök, nästan iaf =)
Min kära syster och hennes karl kom hit och fikade med mig.. TYVÄRR så led jag av en mundiarré som inte gick att tygla, så jag pratade och pratade och pratade.. Så blir det när man bor på landet och aldrig har ngn att prata med, men drygt är det, man känner ju att man tar för mycket plats.. =/   No hard feelings hoppas jag..?! ;)

Nästa vecka ska gubben tillbaka till huset vi var och tittade på i veckan, eftersom att det var månag frågor som mäklaren inte kunde svara på så ska han träffa ägaren är det väl tänkt.. Bra att få vettiga svar, för märkaren verkade inte vara påläst ALLS.. Dessutom så var han lite kocko.. Han måste haft nå tvång, för när han sa (enligt honom) något roligt, så skrattade han givetvis, och efter att han skrattat klart så kom det tysta tysta läten från hans strupe, "he (paus) he (paus) he (paus) osv"  han skrattade alltså lite till, men vääääääldigt tyst..  Jag stod tilräckligt nära ett par gånger, och fick äran att uppleva hans tvång.. haha..  Han var trevlig, det ska jag ge honom, men han var en pryl för sig..


Igår åkte min gubbe bort, han kommer hem någon gång idag, ska bli skönt att slippa vara ensam, ÄVEN fast jag tycker att det är skönt.. Förut så älskade jag när han drog iväg, fan va jag njöt, jag slapp bry mig om nån annan än bara mig själv och allt det som hör till, men nu när han är på jobbet eller drar iväg på nåt annat så blir jag så jävla uttråkad.. Och jag kan inte förstå, för även om han är hemma så betyder det inte att vi befinner oss i samma rum hela tiden, tvärt om =P
Jaja, han kommer iaf hem idag, skönt..

Jo och snart är det midsommar oxå, och på självaste midsommarafton så fyller Lilla Extra 2 år.. Tänk att det är snart två år sen jag förlöste den lilla pullan.. Hon ska få ngt fint när hon fyller år, min lilla prinsessa..

Nej nu är det nog dags för lite frukost..

Stackars små vilsna flickor..

jag trillade in på ngt forum idag Ana/Mia, där små flickor lär och peppar andra att svälta sig själva.. Jag har oxå haft ätstörningar och sett ut som ett vandrande skelett, legat nere på 46 kg och sett sjuk och eländig ut, men att folk går ihop så och sporrar varandra att ta till sätt som tar livet av folk är äckligt.. För att inte tala om hur ÄCKLIGA dom ser ut oxå.. fy fan..

Jag tycker så synd om dom, att dom är så bortkomna och har så dåligt självkänsla / självförtroende att dom måste ta till såna drastiska metoder som att svälta sig själva.. Jag har lust att slå något hårt i huvudet på allihopa och spräcka deras lilla bubbla dom lever i, välkomnat dom ut i verkligheten och på något vis få dom att förstå att dom duger precis som dom är.. Samtidigt som jag kan förstå dom på något sjukt vis, för jag vill oxå gå ner i vikt..
jag är inte överviktig eller så, vill bara skaka av mig en 3 - 4 kg kanske, så jag kommer i ett par jeans jag inte kunnat använda på ett par år.. Men aldrig i livet skulle jag tillåta mig själv att bli som förr, men man kanske måste varit där, sen blivit bättre för att förstå att man faktiskt skadar sin kropp..

Hur som helst, jag blev så jävla arg när jag såg ett inlägg, och svaren som kom efter..

Frågan:

"Har mer och mer börjat spy också, inte bara svälta så mycket som möjligt. Jag spyr ibland flera gånger om dagen, ibland bara en och ibland ingen, men på senare tid har det börjat komma blod när jag spyr. Det gör inte mer ont än vanligt, men jag är lite orolig. Är det någon annan som har samma problem? Nån som vet varför? Kan det vara farligt?

Idiotsvaren:

#1:
"Du har inte bara ätit något rött då? :P"

#2:
"Haha ingen fara, det är nog fler som kanske haft det problemet. Jag tror nog inte det är farligt om det bara hänt en gång och var jättelite. "


Visst 17 KAN det vara helt ofarligt att spy blod, men ärligt, inte skriver man väl  "haha ingen fara"  när en stackars flicka nojar över att hon spyr blod..!!  


Sen att dom postar såna här "idolbilder" gör ju inte saken bättre
(just dom här är inte från forumet, men dom har postat länken i forumet där de här bilderna finns)





Bilder: http://www.funatiq.com/not-so-funny/queens-of-anorexia/

USCH och FY att folk strävar efter att se ut så.. Jag tycker så synd om varenda en..


Trött och uttråkad..

Ännu en dag börjar gå mot sitt slut, eller a, det är många timmar kvar av idag, men ändå..
Jag har så otroligt tråkigt, jag är uttråkad så det heter duga, det finns inget att se på, eller inget att göra..
Gubben är på bio så jag har ingen att förpesta just nu  =(
Visst tusan finns det egentligen saker att göra, som att typ måla, och ja, massa annat, men jag orkar inte, jag har en sån där trött, tråkig dag.. Hoppas på att morgondagen bjuder på lite mer energi och rörelse..

På fredag får jag finbesök minsan, muppsyster och hennes ohängda ska förgylla min vardag.. Perfekt =)
Tyvärr är inte gubben min hemma då, så det blir bara jag och dom..

Satt och skummade igenom aftonbladet på nätet för ngn dag sedan, och där stod det ngt om att si och så många vill att det ska bli rökförbud tillochmed på uteserveringar..!!
Det är för mig helt sjukt, inte bara för att jag är rökare, men även för att det bara är fel i mina ögon..
inte för att det skulle drabba mig, för jag sitter ändå aldrig på nå uteservering eller så, så det spelar ingen roll egentligen, men det rimmar så illa för mig eftersom det redan är rökförbud inne på krogen / restauranger osv..
Och nu så ska man kanske inte få röka på uteserveringarna längre...? Helt befängt om du frågar mig..
man kan väl isf dela upp borden på uteserveringarna då, så att rökare har några bord iaf, det tycker jag är rättvist, och inte mer än rätt.. Vad ska man annars göra som rökare, sitta UTE och fika / äta, och sen behöva gå och ställa sig 10 meter ifrån uteserveringen, eller..? nej, det verkar så sjukt så det är inte klokt..
Visst att man oxå som rökare ska bete sig som folk och INTE blåsa rök i ansiktet på andra, och inte röka bland andras barn, inte röka överallt osv, MEN, det känns lite som mobbing på nåt vis..
Eller mobbing är lite fel ord egentligen, men jag kommer inte på något annat ord som kan passa.. Strunt samma, jag tycker bara att det är fel att ens tycka att man borde förbjuda rökning på uteserveringar..



Köpa hus..?

jo kanske kanske..

Vi var iväg idag och kollade på ett hus som vi kanske, kanske köper.. Det var PERFEKT för oss.. Bra tomt som fan, bra invändigt, lite småfix, men det är enkelt fixat..
Finns dock EN nackdel.. Badrummet ligger i ena sovrummet =/ 
Men det går att jobba runt det.. Och det var ju enda egentliga nackdelen så.. man får plats med många hundgårdar, så det är bra det..

Låg skit bra till oxå, ung. 5 km från gubbens jobb, istället för 3 mil, tog runt 5-6 minuter att åka dit.. Och som vi bor nu är det kortaste vägen till ngn affär runt 1,5 mil, där är det bara 5 km.. SKIT bra ju..
jag har redan inrett hela huset, i huvudet, haha..

Dagen som solen glömde har det varit här idag.. Det regnade och var rått när jag klev upp imorse, det regnade när vi var och kollade på huset, och det regnade fan halva dagen.. Men sen runt 4 tiden kanske så sprack det upp, nästan helt blått på himlen och solen vrmde på, mm, det var så skönt.. men lyckan höll bara i sig ett tag, för molnen kom tillbaka.. =/

Fan jag har kännt mig kass hela dagen idag, magen har bråkat, jag känner mig febrig fast jag inte är varm, kanske är det ngn sommarsjuka man ska drabbas av nu, skule ju bara fattas det.. men men, kommer det så kommer det..

Jag har sett att det börjat växa utav bara helvete i landet, morötterna och löken börjar komma, och fort så in i norden går det nu oxå.. Alla andra grejer vi sådde i kruka ger upp.. Jag fattar inte varför, för vi gör ju som vi ska, men det är som att dom blir för tunga och viker sig, SEN vissnar dom och dör.. Nu ska jag väl inte säga att ALLA ger upp, men fan många vill jag påstå.. Nu skiter jag i om alla dör, jag är less, så här blev det förut med sådd hos oss, det växte på bra men en dag började dom sakta ge upp.. så samma sätt oxå, dom vart som för tunga, vek sig och dog sen ngn dag efter.. jahapp, och där gjördes verkligen INGENTING fel.. måste vara luften i huset, både jag och alla blommor, och allt planterat ger upp..

RSS 2.0