Isgata och slask..

Imorse när jag var ut med Extra så var den en satans isgata här ute, det hade ju regnat några droppar igår kväll, såklart..
Efter ett par timmar och över +10 grader i skuggan så vart det istället slask, fast bättre än blankis iaf..
Och nu ikväll regnade det en liten skvätt igen, och nu är det kallt ute, så nog fan kommer vi ha isgata här imorn med, bara att spänna på sig broddarna när man går ut, för annars lär man ju ha ihjäl sig..

Idag har vi varit och handlat, och påslägg har jag köpt oxå, lite tidigt kanske, men det finns dom som man inte träffar runt påsk, då får man vara ute i god tid om man säger så, och ge ett tag innan..
Gubben köpe en ny keps idag oxå, och när vi var inne i butiken så såg jag sååå mycket kläder som jag vill ha, men jag skiter ju inte pengar just vid detta tillfälle så det får vänta tills ja, nån gång då jag verkligen börjar skita pengar, vilket kommer ske ungefär den dagen då det börjar regna gelehjärtan, dvs aldrig..

Annars har jag legat mest hela dagen och haft ont i huvudet, väldigt drygt, läst ut en bok, kollat på film, myst med gubben min och fått lite massage på skalpen och så.. Skönt med en slapp dag..
Och imorgon kommer ju pappa.. =) helt underbart, längtar som bara den, fast jag nyss varit i Bålsta..


Sabina har gått bort, cancern vann tillslut.. =(  Känns jätte konstigt, jag känner inte henne, men har hängt med i hennes blogg ett bra tag nu.. Vila i frid Sabina..    

Pappa made my day..

Idag har varit en väldigt blåsig dag, det har varit lite stormvarning nästan.. Värst var det när vi åkte till veterinären idag, det var så öppet runt om så att man nästan blåste bort.. Det kändes lite halv äckligt.. Men det hör väl "våren" till..

Tidigare på dagen åkte promenad skorna på för första gången på väldigt länge, det var så torrt på asfalten så vi tog en promenad med Extra och K, det var väldigt skönt.. Då sken tom solen lite då och då, iofs gick vi mest i skuggan då skogen skymmer solen där, men det var varmt och skönt ändå =)

Så ringde ju pappa, och jisses vad glad jag blev.. han berättade att han tagit ledigt från jobbet en vecka, och det var ju så tråkigt att gå hemma bara, så på onsdag så kommer han HIT.. Det gjorde min dag, älskade lilla pappa..
Imorgon åker han till Norrtälje, till min farbror & CO, fan jag måste oxå åka dit snart, får dra med mig pappa dit när jag kommer sen, jag hittar ju inte riktigt..

Så har jag ju fått en ny data skärm av pappa, använd innan och så, men ny för mig.. Funkar SKIT bra, så nu slipper jag den andra som jag höll på att få tuppjuck på.. Den här funkar mycket bättre, på alla plan, men man måste ju vänja sig oxå, för ovant är det.. TACK pappa.. =)

Så hade jag ju som plan att lägga mig tidigare idag, men det sket sig, sitter och snackar med Fis-Marina på msn ;)  Men snart kommer tröttheten ta över, och det ska bli så skönt så, om bara min jävla magont kunde gå över så jag slipper sitta upp och sova inatt.. Fan man blir så less.. Speciellt less blir jag på att jag i runt 2 år eller så har mått väldigt bra med magen, knappt behövt äta medivin eler så, men nu på sista tiden så har jag haft problem med magen igen, inte lika illa som förr, men tillräckligt för att känna att det är jobbigt..
jag vill ha en sån där ställbar säng, det hade underlättat när jag måste sitta upp och sova, för att bara ha kuddar bakom ryggen då är inte ett dugg bekvämt, så man ligger som ett spån och sen har man ont i ryggen istället..

Så blev jag så förbannad här om dagen, fick hem info om peruk och så.. Så folk då med cancer får sina peruker gratis av det här landstinget, och där har jag hört MÅNGA läkare säga att tappar dom håret av behandlingen så växer det ut relativt direkt igen.. Men har man min sjukdom så måste man betala fan 20% av vad peruken kostar.. jag blir förbannad för att mitt hår kanske ALDRIG växer ut igen, och det ska man behöva bekosta själv..
Det är inte så att jag är otacksam eller så, för det är skit bra att hjälpmedel finns att få, men jag förstår inte varför patienter med sjukdomar som min, eller andra där dom tappar hår och kanske inte får tillbaka det ska behöva betala, men de som får tillbaka håret får det gratis..? ja det är SKIT synd om dom som har cancer, och det måste vara jävligt jobbigt.. Tyvärr kan jag bara se detta från min synvinkel med min sjukdum, så det är inte så att jag tycker att cancerpetienter har det lätt eller inte bör få hjälpmedel som peruk eller så, MEN, jag blir förbannad ändå..
Direkt börjar mitt hjärnkontor gå igång, och jag tänker att, ok, det är gratis för dom för att det är synd om dom som har det så jobbigt med alla behandingar och allt skit som kommer på köpet med en HEMSK sjukdom som cancer.. Nu är det säkert inte så, och jag menar inte att jag eller ngn annan med min sjukdom på något vis har det svårare / värre än en cancerpatient, absolut inte,, MEN, jag kan bara se det ur min synvinkel, då jag bara lider av min sjukdom..
Skit samma nu, det gjorde mig arg bara, och jag då fan ingen lust att betala för ngn jävla peruk, men man blir väl så illa tvungen..

nej nu tackar snart ögonen för sig.. God natt....

Borta bra..

Nu har jag varit hemma i två dagar, och jag saknar redan min pappa.. Men jag åker ju snart igen så den som väntar på nåt gott, som man säger =)

Fredagen, då jag kom till Bålsta så kom Syster och hennes muppfamilj, dvs. Christian (stavade jag rätt nu?  =P ) som är karln, och Walter som är sonen, dvs skitungen ;) och en bonusunge kom, Walters kompis som jag inte minns namnet på, Viktor, kan det varit så..?
Hur som så var det MKT trevligt.. Kul att träffa alla igen, var ju ett tag sen.. Vi satt hos pappa och fikade och snackade skit, som vanligt, sen drog vi ner till Jenni, som hade bråttom som fan iväg, och snackade mer skit.. Sen åkte dom hem, tråkigt.. Fast snart bor vi ju närmre, så då kan man ses oftare =)

Veckan i Bålsta flöt på bra, det var kanon väder vissa dagar och väldigt varmt i solen.. Dock är jag missnöjd på min kära far, det var lixom mening att vi skulle hitta på något, han och jag, istället för att bara sitta och snacka om samma saker hela tiden.. Men det vart inget av av det, så nästa gång istället hoppas jag.. Fast iofs så gör det inget så, för jag är nöjd av att bara vara i närheten av pappa, utan att behöva prata ens, pappa = trygghet, och det känns fint..
Pappa fyllde år oxå, han fick en ny kräm som han ville ha, en för män som luktade gott, den luktade karl, typ sån pappa lukt på nåt vis. hehe

Jag och Jenni var ju lika cp som vanligt, såklart, det var schysst att komma iväg och vara den där, hmm, hur ska man säga det, pajas/mupp personen som jag egentligen är =)

Vi hann med att gå på en föreläsning oxå, dock var den inte som vi hade hoppats på, men den var ok ändå, och det var ju gratis så vafan, man ska inte klaga.. haha..

Och när det var dags att åka hem så tittade Jenni på mig med sorgsna ögon och darrade lite med underläppen och bönade och bad att jag skulle låta Ärtan vara kvar hos henne tills jag kommer nästa gång.. Så efter lite asskissing och mutor så fick jag väl gå med på det..
Nej riktigt så gick det väl inte till, men Ärtan fick stanna kvar, känns SKIT tomt här hemma nu, skönt på ett sätt, men tomt.. Bra att Extra får lite ensam tid med mig oxå..


Bjuder på min Syster med karl..:




Och en på pappa <3




Den här gången får det INTE gå två månader innan jag åker till Bålsta igen, av två anledningar, Ärtan är ju kvar nu, kan inte låte henne stanna sååååå länge, sen så är två månader alldeles för länge utan dom mina, MINST en gång i månaden, MINST, annars mår jag fruktansvärt psykiskt dåligt ska jag tala om..


Veterinären..

Imorse åkte vi med Extra till veterinären, en hästklinik, eller klinik och klinik var det inte, men en häst veterinär..
han tar ju andra djur oxå, men har väl flest häst patienter..
Så nu har extra fått sin p-spruta, eftersom hon bara löpt en gång hittills så vet jag ju inte hur hennes cykel ser ut, men nu är det iaf 5 månader sen sist så jag chansar..
Hon som är så van att gå till veterinären och aldrig brytt sig i att bli upplyft på bordet förr var verkligen rädd idag..
Kanske för att det stod en häst i "rummet" brevid med dörren öppen, hon skällde iaf inte på hästen som hon annars gör, vilket var skönt..
Veterinären var trevlig och bra, och billigt var det oxå, och väldigt nära, så är det vaccinationer och annat smått som ska göras så blir det dit vi vänder oss.. =)

och idag är det spikat igen att gubben ska få bilen, så jag hoppas det går vägen idag, så att vi kan ta hans bil (kombi) och hämta löpbandet imorgon, innan jag åker till pappa..
Så på fredag drar jag iväg, så kommer Jelena med sin muppfamilj oxå ;)  var ett tag sen vi sågs nu, är ju på tiden om man säger så..

Nej nu är det tvätta som gäller, jävla skit-Ärtan har ju pinkat ner sina grejer igår, IGEN... Dumma hund..

Det luktade äckligt..

Imorse knackade vår granne på dörren, Hippien, som jag avskyr av hela mitt hjärta.. Hans rör har fryst under månaden har var i indien, så han har således inget vatten, för nöten glömde dra i kontakten till pannan innan han åkte..
Iaf, han knackade på och frågade om han fick ta vatten av oss, gubben muttrade med ovilja i rösten att det var okej, han trodde att Hippien bara skulle in på muggen och ta vatten i sina hinkar, men nej, han hade då bett att få låna toan oxå, vilket gubben missade.. Så han kunde ju inte säga nej när Hippien igen frågar om han fick låna toan..

Jag låg på övervåningen och tittade på tv, och blev äcklad, riktigt ordentligt äcklad.. En människa som jag verkligen avskyr, som dessutom luktar illa och är ofräsh ska låna MIN toa, för att skita.. Jag hade lust att springa ner för trappan och blockera toadörren så han inte skulle kunna gå in, och sen säga att "Tyvärr, vi har heller inget vatten"..
Men så kan man ju inte göra om man inte är sjuk i huvet..

När han gick hem till sig så lämnade han toa dörren på vid gavel, och jag kan ju säga att det luktade ju inte direkt viol..
Då blev jag om möjligt mer äcklad.. Så en stund efter att han gått, när dom frätande ångorna lagt sig så skurade jag toan och allt han tagit i med klorin.. Ändå kändes det inte bra efteråt, är nog för att HAN var på MIN toalett..
Och grejen med Hippien är oxå att ger man honom handen så tar han hela armen, så han lär väl komma lite då och då och vilja låna muggen.. Gubben vill ju inte heller ha han här, så jag hoppas att han inte kommer nåt mer, men OM han kommer då ska jag antingen INTE öppna dörren, så får han tro att vi är ute eller nåt, eller så öppnar jag och säger helt enkelt att nej, han får inte ta vatten & låna toan.. jag kan ju inte säga att jovisst, ta vatten med dig du, men våga fan inte använda toaletten.. Han får skita ute helt enkelt, det är ju isf inte första gången..
hade han bara varit frisk i huvet och betett sig som en normal granne / person så hade han fått låna toan, men jag tycker att han är så jävla äcklig, och jag tänker inte gå här hemma och känna äckel och ångest över att han lånat toan bara för att han inte har vatten hemma.. Jag kan med glädje ge honom en rulle bajspåsar, på så vis kan han skita inne hos sig, i påsen, och sen kasta den i sopkärlet..

Men jag hoppas att han inte kommer nåt mer..


Gubbens bil dröjer =( Så vi har inte hämtat den ännu, men snart hoppas jag..

Jag har fått tag i ett eldrivet löpband, SKIT billigt, så det ska jag köpa.. Och nej, det är inte ett dugg onödigt, de är bra till hundarna, och till oss om vi vill / behöver använda.. =)

Vi får varmare och varmare väder, det är väldigt skönt, nu väntar jag bara på att ALL snö ska smälta bort, sen är lyckan gjort =)

Trött, tröttare, tröttast..

Så där ja, nu är födelsefirandet över..

I fredags så kom gubbens mamma, vi fikade och åkte sen till smedjebacken.. Senare kom även hans pappa och bror över..
Det var en lagom lugn födelsedag, vi såg ngn film på kvällen och så..
Fick en fin ring av gubben min som jag hade valt ut själv, så jag visste exakt vad som låg i asken.. haha..

men INGET knäcker idag, min pappa kom.. <3 Med sig hade han Jenni och Ärtans syster Fjant.. Dom röjde järnet =)
Pappa hade med sig massa saker som vanligt, massor av läsk, 8 kg tvättmedel och så var det ngt mer, som jag inte kommer ihåg..
Lotter fick jag av honom, 4 triss, vann 25 kr, sen fick jag två bingolotter, haha, så imorgon ska det spelas bingo.. Men satan vad dom gjort om lotterna, dom är ju skit dåliga nu, jag tycker synd om dom gamla som inte riktigt hänger med i modesvängarna, för tydligen måste lotterna piffas upp i samma takt som allt annat..
Och så fick jag ju en peng av pappa såklart =) och ett helt häfte med rikskuponger..
Jenni hade med sig fula strumpor, precis vad jag behöver =)

Jo jag fick ju lotter av faster Titti oxå som hon skickade på posten, jag vinner alltid på hennes lotter, 70 kr vafan, hahaha..
Måste åka till Bro när jag är hos pappa sen, om inte dom kommer när pappa fyller, om en vecka..

Imorgon kör jag gubben till nya bilen, äntligen är den redo att hämtas =) så nu kan vi säga upp försäkringen och ställa av volvon, om ingen köper den fort som ögat dvs..

Snart blir det sängläge för mig, gud jag är så trött..


Måste visa dom fina blommorna jag fick av svärmor..


Falun igår..

ja igår var jag då i Falun, hos hudspecialisten.. Fick inte veta ngt nytt, hade ju redan fått diagnos, men jag fick lite recept på nåt skit jag ska smörja in i skallen, men efter att jag idag fått reda på vad det kostar så beslutade jag mig för att INTE hämta ut dom.. För det är sån liten chans att det fungerar, och slänga så mycket pengar i sjön har jag ingen lust med, faktiskt..
Rekvisition på peruk är fixat igår oxå.. Så jag väntar nu på att dom som har hand om det där ska höra av sig och så där.. En peruk om året kommer jag få nu, i 3 år, så hoppas jag att håret kommer tillbaka inom dom tre åren, annars får man förlänge det där..

Så nu är det gjort iaf, besöket dit, så det känns bra, men det var ngn jävla nolla jag var in hos, hon fattade nog inte halv 7 en gång, så hon fick hämta in en annan läkare som fick kolla och bestämma vad som skulle göras, vik ahjälpmedel jag skulle ha osv..


Imorgon är det min dag, då fyller jag ett år äldre, fy fan.. men jag ska ägna en tanke till Borre, Aids-Jocke och CP-Ante, dom fyller på samma dag.. fast CP-Ante känner jag inte, han var bara Bålstas kuf när jag var yngre..
Undrar vad Borre gör numera.. AidsJocke ser man iaf lite då och då, men Borre har jag inte sett på flera år, hoppas han stilat till sig lite och fått ordning och reda på sitt liv..

Och snart är det lördag oxå, då kommer pappa, ska bli så nice =) Nu var det snart TVÅ månader sen jag träffade honom, det är banne mig lång tid.. Så pappa, klä dig ordentligt om fötterna, för här har vi mycket snö =)



Eftersom jag förmodligen kommer äta så mycket skit imorgon, bullar och massa sånt, och få väldigt ont i magen, så åt jag och gubben min fölsemiddag idag istället.. Kotlett med bakadpotatis och vitlöks smör.. Det var verkligen riktigt gott.. Fast mitt kött vart lite väl bränt tack vare en AP kass stekpanna, jag som gillar bränt ändå, men det blev för mkt tillochmed för mig.. Annars var det gott..
Och på lördag när pappa kommer så bjuds det på cheesecake med saftsoppa och frukt på burk =)
mat är väl inte att tänka på då han aldrig vill ha mat när han kommer, bara fika.. Sen lovar jag att han stannar och äter ngn korv på vägen hem.. Undrar om det är för att han inte vill vara till besvär..? Som om han någonsin skulle vara det, pappa lilla, lär dig att tacka ja till mat när du är här..!!

Imorn bär det av..

till Falun minsan.. Dom ringde från hudspecialisten idag, och dom har så många återbud att jag fick en tid redan imorgon =)
Skit skönt att få det gjort och inte behöva gå och vänta längre på en tid, vilket jag gjort nu i snart 2 månader..
Så jag hoppas det går bra imorn..

Och på lördag kommer min älskade pappa, ääääntligen.. Nu  har jag ju inte träffat honom sen mitten på januari, det är lång tid det.. Sen drar jag till honom lagom tills han fyller år, 21/3, fast jag vet ännu inte vad jag ska ge honom för present..
Ingen idé är det att fråga heller, för han vill minsan aldrig ha ngt, så jag får komma på ngt på egen hand.. Det ska nog lösa sig till det bästa =)

Och syrran med pojkvän har fått lgh i Västerås, man får gratulera =)



Ge mig styrka..

Extra är en JÄVLA plåga...!!!!! Hon lyssnar knappt ett skit på vad man säger, det går inte att hålla på och nöta och ha tålamod  med henne i hopp om att hon ska lyssna, nej man måste blir förbannad för att öht få någon sorts respons..
Hon stinker AS i munnen, hon tömmer sina satans analsäckar i soffan (som hon numera är bannlyst från) och är bara en förbannad plåga.. Förra gången innan och under löpet tömde hon analsäckarna flera ggr om dagen, och ALLTID någonstans där man själv ska vara.. Att ha tygsoffa är väl inte det bästa när man han hund, speciellt inte när fanskapen tömmer analsäckarna i den så att man får tvätta.. Och det är inte ens alltid lukten går bort då heller, och sitta och känna pustar av typ rostig spik, mixat med ngn annat äckligt, då och då är inget jag tänker ta..
Nej så hon ska få p-spruta, i förhoppning om att hon kanske inte får dom här besvären, för jag står fanimig inte ut när hon vägrar göra som man säger, samt att slippa skendräktigheten oxå, det är bara ett onödigt ont.. Egentligen vill jag sterilisera henne, men dom pengarna finns inte i dagsläget..

Och nu med foderbytet så blir väl inte ansäckstömningarna färre heller, ta purinan hon åt förut, fy fan asså, vilket helvete, bytte till standardt och det försvann.. Skit skönt, men nu nångång framöver så ska hon ju löpa så då blir det så där igen, fy fan vilket helvete..  Det är så synd att hon inte trivdes ute i hundgård som dom andra, då hade man sluppit allt detta.. men men, det är bara att bita ihop och försöka stå ut..

Det drygaste nu är att eftersom hon vanligtvis får vara i soffan så måste jag när jag inte är i samma rum bygga en mur och fylla soffan med saker så att hon inte kan hoppa upp, för annars lägger hon sig där så fort man går ifrån.. Så så jävla roligt kommer det vara ett bra tag nu, wiihii..

Det är fan tur att jag inte har något hår på huvet, för annars hade jag garanterat slitit av mig det..

Rubrik..?

kanske dags för en liten uppdatering..

I fredags var vi hos vår hyresvärd och fikade.. Vi hade igen tänkt att vara där en snabbis, för gubben ville hem til 19.00 och se hockeyn.. Men vi var där längre än så.. Vi hade jätte trevligt.. Gubbarna drack wiskey och var ut til den elaka baggen..
Dom är ju lite äldre än oss, men det är lixom så enkelt bara, finns så mycket att prata om och berätta.. Verkligen kul =)

I lördags körde jag gubben till hedemora, han skulle på nån fest, typ.. Stannade hos svärmor ett par timmar och fikade..

Och så igår söndag, då skulle vi rå om varandra och mysa hela dagen och se på film och så.. Men det vart inte så.. Gubben låg mest i sängen och mådde dåligt.. Ont i huvudet och kroppen, kände sig trött och hängig, stackarn..
han är lite risig idag oxå, men verkar må bättre än igår iaf, så det är ju skönt det iaf..

jag börjar vänja mig med håret nu, eller stubben kanske man ska säga =) det lilla håret jag har kvar växer stadigt iaf, så snart får det åka på att rakas igen.. Dock så växer fläckarna, men det hade jag ju räknat med så jag är inte förvånad..
Tycker dock att det börjar bli dags för kallelse till hud specialisten snart, okej att det bara gått 1½ månad, vårdgarantin är ju på 3 månader, men det börjar bli tröttsamt att det ska ta sån satans tid..
nackdelen med rakad skalle är ju att det blir så in i norden kallt, speciellt när jag sitter i soffan, för fönstret bakom drar det från som bara den till och från, och det drar precis i nacken.. Det blir för varmt att ha mössa inomhus hela tiden, så man får så fint stå ut..

Och snart är det födelsedag oxå.. jag vet inte riktigt hur jag ska göra, vara hemma, eller släkt grejen som dom planerat så jäääävla bra och sätta fan just på min födelsedag.. är man enda geniet i släkten så är man..
Jag vill så gärna träffa alla och så, men samtidigt är det ju min födelsedag, och då vill man ju ändå på nåt vis vara hemma.. Aja, det visar sig hur det blir..

Gud jag måste verkligen åka till bålsta snart, saknar dom mina, som FAN..

EFIT 28/2-09

Idag var det dags för EFIT .. Detta var min dag..


Kl 8.30, Extra sitter och väntar på att få börja äta..




Kl 9.30, grejar vid datorn och kollar lite mail och så..




Kl 10.30, dags för frukost, skogaholms limpa med kaviar och te..




Kl 11.30, dags för Ärtan att gå ut och kissa en sväng..




Kl 12.30, spelade lite beroendespel, bubbels..




Kl 13.30, åker till svärmor och fikar.. Jag hade kameran kvar i bilen, så det blir ett glapp på 3 timmar..




Kl 16.30, är på väg hem från svärmor och har just handlat lite middag.. Glömde visst att tanka.. =)




Kl 17.30,  min hungriga mage skriker, den vill ha mat FORT, och vad går snabbare än makaroner och bacon.. =)




Kl 18.30,  ringer till Olof som har sökt mig under dagen, men han svarade ju inte..




Kl 19.30, släpper ut hundarna på en kissetur, kallt som satan har det blivit oxå.. =(




Kl 20.30, lägger in lite fler loggs så vi får varmt och skönt inne..




Kl 21.30, dags för lite goda kex och te..




Kl 22.30, kastar rosorna som givit upp helt under dagen..




Kl 24.00, nu har vi gjort natt (nästan, bara bloggandet kvar), så vi säger God natt..




RSS 2.0