Vigsel i Västerås..

Ja igår bar det iväg till Västerås, det var bröllop på schemat..

Här är de lyckliga tu.. Ett vackert par..




Nej, det där var ju bara jag och min jätte gravida syster, a.k.a bruden =)

Det var ju en liten snabb vigsel i stadshuset, i rödarummet, väldigt fint rum faktiskt..
Efteråt bar det av hem till brudparet, där fikades det kladdkaka och massa annat gott tills det var dags för middagen.. Så det bar av till Skybar? jag tror det hette så, en liten fördrink och sen ner till Karlsson på taket för middagen.. 23 och 24 våningar upp satt vi, läskigt =P

Maten var god fick jag höra, jag själv åt ju inget, har ju min fobi som jag måste hålla vid liv ;) nej, snarare rätta mig efter.. Men Fantan var god iaf, haha..
Det var super trevligt, jag, pappa, Bosse, brudparet, Walter, Emelie och så Christians föräldrar, och bror med fru och barn.. 14 var vi.. Mamma var bara med på vigseln och fikat, inte middagen, så jag missade inte att nämna henne..

Skit trevlig dag och kväll var det, och skit kul att träffa Christians släkt, dom var jätte goa och roliga, så där lättsamma som alla borde vara, det var kanon =)

När vi kom till restaurangen, eller hur det stavas, så var vi först på plats, det var en timme innan dom öppnade egentligen.. Hur som helst, jag gick på toaletten innan det skulle börja serveras och allt sånt..
Till min stora förskräckelse låg det en bit bajs!!! på golvet inne på damtoan, och vi var som sagt FÖRST på plats för dagen.. Snuskigt, det hade då legat sen dagen innan, minst..
Iaf, väl vid bordet igen så skulle kyparen just hälsa alla välkomna och gratta brudparet, ja han hann välkomna alla, men sen avbröt jag, (alltid i tid och otid, jag måste jobba med det där) och sa att det ligger bajs på golvet på toaletten.. Jag borde nog väntat tills han iaf hade grattat brudparet, så Jelena och Christian, jag ber om ursäkt för det, det bara slank ur mig.. Som tur var så verkade iaf ingen av gästerna tycka att det var så där JÄTTE opassande, för alla skrattade, och det var ju iaf tur det..
Jo men jag är ju som jag är.. =)

Kyparen såg chockad och lite smått äcklad ut, men det var då ingen som var och städade med en gång, det dröjde ett bra tag innan han slank in på muggen, och jag förmodar att han då tog bort bajsklutten, som dessutom luktade  =/

Men förutom det så var det en TOPPEN kväll.. =)

Jag ska lägga ut fler bilder sen, måste sno dom av Christian bara.. =)


Brudparet som jag önskar ALL lycka:








Och så en liten specialare till Herr Månsson:



Vackert, så jäkla vackert.. =)  Tur jag hittade det där plastkortet att fotografera.. ;)

Änglarna gråter snö, i massor..

Jaha, då kom det där satans ovädret som dom hade lovat då.. Inte ett dugg upphetsande när det vräker ner snö och blåser som bara faan.. Det är ju ingen idé att skotta heller medans det vräker ner som det gör nu, så jag lär väl ta tag i det imorgon..

Åkte hem till gubben i söndags, skulle stannat tills idag, men det sket sig eftersom det skulle vara oväder idag, så redan igår åkte jag hem igen, vilket var bra eftersom dom sa att det lär bli trafik kaos, men ändå var det väl ingen hit att bara vara där så kort.. =/  Men jag får ta igen det.. Är bara glad att jag slapp köra i den här jävla skitvädret..!!
Jag och gubben hann iaf gå å bio i måndags, Snabba cash var filmen vi såg.. Ingenting jag rekomenderar, den kunde verkligen varit bättre om dom inte gjorde den så satans hoppig, jag hängde oftast inte alls med, filmen var otydlig.. Jag förstår inte hur satan den kan fått så bra betyg av alla.. Smaken är väl som baken, men den var iaf inte bra, trots att jag gillar Joel Kinnaman som skådespelare..

Så imorn bär det av till läkaren för att få ett nytt utlåtande, lär få traska fram i knädjup snö, fan orka skotta fram bilen för att bara åka till centrum när det tar cirkus 10 min att gå..

Har ju då oxå hunnit med att bestämma mig för en ny tatuering, problemet är bara var satan jag ska sätta den, men det tål ju att tänkas på..

Nu ska jag fika med pappa..!

R.I.P Lilla Didi..

Lilla pullan har gått bort, pga sjukdom.. Hon hade elakartad canser i levern..
Men hon har levt ett bra liv, helst de sista åren hos Olof..
Sov gott lilla gumman..  <3






Jaha, då har vi fått mera snö oxå då, SKIT kul.. Nej inte ett dugg.. Jag är så less på vintern att jag banne mig skulle kunna lägga mig och dö, eller nej, men, ähh, skit samma.. Hatar iaf vintern, och helst kylan och snön..

Snart är det bröllopet oxå, jag som skulle gå ner 3 kg, haha, jag nöjer mig med -2 kg nu.. Och det borde nte vara ngt problem nu när det är varmare ute och jag är ute varje dag.. Sen för jag in allt jag äter på matdagboken.se, så nu är det nyttigare som gäller och allt det där, känns bra.. Förutom att mamma fick nåt jävla cp ryck och började svida och gormade att jag minsan inte fick gå ner så mycket i vikt som förr (typ då jag låg på 46 kg) för det är så äckligt och hon ska minsan vaka över mig som en hök..! Men varsågod, det vet vi ju redan allihopa att hon inte kommer göra, kontakten är nämligen sporadisk.. suck..
Tur iaf att pappa har en bättre inställning =)

Så gick ju inte bilen igång igår igen.. Pappa tror att jag måste, eller borde, ha ett nytt batteri.. Kul att det inte är så dyrt med batterier då *host, host* ... Vi fick rulla ner bilen till forden och dra igång den, får se om den startar utan hjälp idag då.. Min bil som fan aldrig brukar krångla, jag blir förbannad...!!

Nej, idag har jag ingen vidare dag, så jag ska nog sluta här, måste iaf ut och skotta..

Nånting nånting, typ..

Snart jävlar är det dags för Jelena & Christians gifteri, och jag har sagt till mig själv att jag ska gå ner 3 kg tills dess (tyckte först att det passade bra med den tidsplanen).. Det kan bli "aningen" tight med tanke på att det bara är strax över två veckor kvar, och det är ju SVIN kallt ute, så man vill ju gärna inte vara ute och gå heller..
Så nu är det slut med skitmat och en massa läsk.. Men det där med motionen vete tusan hur jag ska lösa, men ja, det ordnar sig väl, hoppas jag..

Jag vet inte varför jag satte deras gifteri som slutdatum, kanske för att det behövdes en händelse för att sporras..? Äsch, jag vet inte, men just nu känns det bara som jag har tagit mig vatten över huvudet.. haha..

Här om dagen var jag och gjorde en brasiliansk vaxning, gjorde inte SÅ ont som jag trodde det skulle göra.. Klart det gjorde ont, men det var ingen outhärdlig smärta som jag hade förväntat mg.. Skönt att slippa hålla efter det där med rakhyvel, fan det är ju en plåga..

Nej, det var allt för nu.. Jag bjuder på en bild på Tipsy..




Fin besök har man haft..

I fredags kom ju min kära syster hit, med Walter och Emelie.. Mamma ringde på förmiddagen och meddelade att hon oxå kommer.. Vi hade jätte trevligt, synd bara att mamma drog så snabbt och inte stannade på middag..
Tack Jelena för klapparna =)

Extra var ju helt salig i ungarna, dock lyckades hon väl ha omkull Emelie och skrämde henne lite när hon ville bli närgången och kramas så som hon gör med vuxna, men det gick bra ändå, hon är ju försiktig med dom små, men inte så försiktig som man kanske önskat..
På kvällen efter att alla åkt hem och hon fått sin middag så somnade hon och sov så hårt, hon blev helt utmattad av allt folk, skönt det =)

Och under helgen så kom en lös hund ute som Extra inte alls gillade, tur att det inte hände något, det hade min plånbok INTE tyckt om.. Snorungen som hade hunden sa ngt om att den kom lös, men det tror jag ju så mycket jag vill på, dessutom bad hon banne mig inte om ursäkt heller.. Det finns fullt av såna jävla muppar..
Det retar mig eftersom man inte får ha hundar lösa hur som helst, och att då släppa en hund lös som INTE lyssnar på inkallning är ju inte vidare smart.. Jag vill ju inte ha munkorg på Extra så fort vi går ut bara för att andra ska kunna gå i bostadsområden med sina olydiga hundar okopplade..
Nej händer det igen så får jag prata med kommunen, då borde gå ut med information till alla hushållen, det kan väl inte vara så jävla svårt tycker man.. Och skaffa en satans rastgård borde dom oxå göra, så slipper folk släppa sina hundar lösa för att leka på forbollsplanen som ligger precis vid bostadsområdet, bredvid en skola och en gångväg där MÅNGA hundägare går med sina hundar, och alla dom hundarna kanske inte är så sockersöta och snälla och uppskattar att dom olydiga skithundarna som släpps på fotbollsplanen springer fram till dom..

Det finns en tjej som har en storpudel, jag vet inte hur hon gör NU, men förr släppte hon den hunden lite här och där.. Den var inte aggressiv eller så vad jag vet, men den var så fruktansvärt olydig och sprang fram till hundar och skällde och hade sig.. Då var det kul att bo 50 meter ifrån henne, det var en mardröm att gå ut med Klirre om hon hade sin hund ute, för man visste aldrig om den var lös eller ej.. Nu hände ju aldrig någonting, men ändå, man fick ju gå på helspänn.. Samma med en idiot som hade två dvärgpudlar i porten bredvid som ALLTID var lösa och sprang vind för våg.. Jag sa till henne att hon nog ska koppla sina hundar för min (Klirre) gillar inte andra hundar och springer dom fram till honom så händer en olycka.. Då menade hon att det gör ingenting, springer dom fram till honom, och han biter, ja då har dom lärt sig en läxa och gör inte om det igen..
Nej klart som fan att dom inte gör om det då han hade knäckt dom där små lurvtussarna på mitten.. Men hon förstod inte det och fortsatte ha sina hundar lösa.. Dock blev dom skrämda av Klirre då han alltid skrek som en stucken gris när han såg dom, och ägaren fick småpanik och försökte ropa in sina hundar, kanske kände dom att den ska man inte gå fram till, vad vet jag..
Det vart hur som helst inget olyckligt slut i den berättelsen iaf, som tur är =)

Ungar =/

Idag kommer min kära syster, det är dags att byta lite julklappar =) Med sig har hon Walter, och Christians doter Emelie.. Spännande, jag som blir så obekväm runt barn, haha. Men eftersom Jelena är så "laidback" och inte tvingar på en grejer som man inte gillar (som så jäkla många andra gör) så ska det nog gå bra.. Jag brukar ju smälta efter ett tag och då FAKTISKT kunna prata med folks barn.. haha, jag blir verkligen sjukt obekväm runt barn..

Det sjuka är nog att det blir värre när det är någon annans barn, alltså Jelenas unge har det alltid funkat med, hennes unge tycker jag ju tillochmed om, men andras ungar går inte, och oftast är det drygt när föräldrarna är med, för då känns det så krystat och påtvingat och  man blir typ granskad.. Det är som om dom väntar som hökar över att man ska dra upp deras unge i knäet och gulla och leka, för så gör ju alla andra.. Men inte jag, så därför är det bra att inte Christian är med idag, haha, även om han inte skulle vara en sådan hök (jag vet ju inte hur han är runt sitt barn, har ju aldrig träffat hans unge så) så skulle jag vara spänd och så och försöka läsa av och se om jag kan hitta dessa hökbeteenden.. Ja jag är nog rubbad, jag vet, men jag gillart =)

Gubben ringde imorse med fler tråkiga nyheter.. Vattnet har frusit, men det visste jag ju redan igår, så han har ju inget vatten, men sen idag så gick bilen trasig när han var ute och körde, kopplingsvajern eller vad han sa.. Som tur var fick han bilen till en parkering, och där fick han sitta och vänta på att bli hämtad.. =(
Sån jäkla otur, alla hans egna bilar har det blivit fel på på ett eller annat sätt, men det här var ju en bil han lånat av sin kompis, så hans otur förs vidare till den oxå.. Usch, tycker så synd om honom, det ena avlöser det andra, helta tiden..
Fördelen är ju att han har internet igen, efter vadå, 16 dagar.. Men det är ju ingen tröst i allt annat jävulskap..


Jo så var jag igår hos floristen, jag beställde Jelenas brudbukett, det blir ju giftermål i slutet av månaden..
Jag hade tagit på mig att ordna med buketten, det blir ett borglig vigsel och hon är ju då jätte tjock och jätte gravid och allt det där, så en ordentlig bukett ska hon iaf ha som hon kan spara som minne eller nåt =)
Nu har jag ju inte sett slut resultatet eller så, jag berättade bara för floristen hur jag vela ha den, och hade en bild att gå efter lite, men om den blir så som jag sa att jag vill ha den så kommer den vara skit fin.. =)

Back on track..

Då har jul och nyår passerat, väldigt skönt att ha allt det där överstökat så man inte behöver bry sig på ett år..
Julen spenderade jag med pappa, det var bara vi två och det var skönt.. Lagade lite mat och satt mest och degade i soffan, stackars pappa var så trött..

Innan jul bar det av till Norrtälje för att träffa släkten, men jag blev hemma eftersom någon kommit på en eminent idé att gå på julbord, såklart.. Och eftersom jag inte äter ute så var det bara för mig att stanna hemma, väldigt trist eftersom vi inte träffas hela släkten så där överdrivet ofta.. Anette som har problematik som jag följde heller inte med, och jag önskar att jag visste innan att hon inte skulle med, då hade jag åkt med, för då hade hon och jag kunnat stanna kvar tillsammans hemma, så slapp vi bägge två sitta själva på varsitt håll.. Plus att jag ville ju verkligen träffa Tomas och Anette, men lyckligtvis kom dom under julhelgen =)

Så började nyårsafton närma sig och det bar av hem till gubben.. Självklart startade inte bilen, suck, men som tur var Simone hemma och kunde ge mig starthjälp.. Min bil som startat i ur och skur, så typiskt att den vägrade då, men med lite hjälp kickade den igång och sen har den skött sig =)
Nyårsafton blev lugn, vi åt god mat och gick och la oss klockan 10 på kvällen.. Jag vaknade till vid 12 då det small en del, men somnade snabbt om.. Dagen efter åkte gubben och jobbade, så jag hade ett dygn för mig själv..
Fasiken vad jag hade bävat för att åka dit till kylan, för det kändes som ett hell att hålla på och elda och dona när det var så satans kallt, men det var inte alls jobbigt eller drygt den här gången.. Det var så kallt ute att det inte blev rått inne, och jag behövde inte tokelda som jag annars måste göra för inte frysa..

På julaftons kvällen så dog ju internet ute hos gubben, och det har ännu inte kommit igång.. bredbandsbolaget har problem med ngn station eller vad man ska kalla det, och dom får alltså inte tag i sin underleverantör för att åtgärda felet.. Hur fasiken kan man inte få tag i en underleverantör på TRETTON dagar..?
Låter som om det är en privatperson som bara skiter i att svara i telefonen för att slippa göra något, vansinne..
Så jag hoppas att BBB kompenserar det där riktigt ordentligt, för man vill ju inte betala en krona för en tjänst som inte funkar på så länge.. Och tänk vad tråkigt det blir ute på landet när man inte har internet, när man är så van.. Det är för kallt vissa dagar för att vara utomhus, ingenting går på tv, man har ingen film att se, no nothing.. Vad gör man då..? Jo man får roa sig själv genom att bygga gubbar av stearin, skuggteater, dunka huvudet i väggen, rycka av alla hårstårn från skallen, ja, typ såna aktiviteter, inte så roligt..

Nu så har kylan slagit till här oxå, -22 grader var det när jag gick upp i morse, men den här kylan känns helt annorlunda än den i dalarna.. Det här känns kallare och verkligen biter på ett vis, och på ett annat känns det inte alls kallare, det är märkligt det där.. Det här möttes jag av imorse, det hade frysit på innsidan av ytterdörren, ja ytterdörren här har en sån låsgrej på insidan, så det är inte fejk =P




Gubben ringde just, om jag inte missminner mig så är det -33 grader där, fy satan vad kallt..!! Tycker synd om honom, han ska till jobbet idag, men ingen av bilarna startar =(  Lilla Snutte..


Jag har iaf blivit ägare till en systemkamera, önskade mig bara pengar i julklapp för att jag verkligen ville ha en kamera, och så fick jag pengar av alla jag önskat mig, så jag fick mig en kamera =) Jag och pappa åkte in på juldagen och köpte, och jag är så OTROLIGT nöjd, jäklar vilken skillnad det är på digital och systemkamera, går inte ens att beskriva..
Sen har jag ju fått massa andra skit bra grejer i julklapp, man blir aldrig för gammal för att ge och få =)

RSS 2.0