Flintastek, NEJTACK...!!!

Idag blev jag MKT besviken, vi var på granngården och skule köpa planteringsjord till fröerna jag givit till min gubbe, tänkte passa på att köpa ngn förpackning med loggs så man slipper kömpa med att tända den halvtorra veden..
j amen fanns det några loggs då..? Svar: NEJ..!! Måste jag tala om hur besviken jag blev..?
Så jag far in til Borlänge imorgon och ser efter om dom har nån kvar, för jag behöver bara så lite, det eldas inte ens varje dag, så pass varmt börjar det bli nu.. men en dag som denna så måste man elda lite, för idag har det varit rått ute, sina 12 + till trots..Regn har vi fått idag oxå, skulle ju inte gjort ngt om det hade regnat ordentligt då, istället för lite lite duggregn halva dagen.. men men..

Så trots duggregnet idag så ville gubben grilla, and so we did, fy fan, dagens sämsta.. Flintastek blev det, såklart, så jävla äckligt, så väldigt väldigt VÄLDIGT äckligt..!! Det enda som var gott var mina supergoda potatisar.. När andra suktar efter grillat eller ja, ngt annat gott, ja då suktar Johanna efter potatis..
Nej, jag är inte så mkt för grillat egentligen, jag gillar mest lukten faktiskt.. Låter och är SKIT trist, men that´s me..
Fast där måste jag gå i pappas fotspår, korv är VÄLDIGT gott att grilla.. Inte vanlig dennis-korv kanske, men någon annan lite lagom kryddig korv eller så, väldigt gott, annars är kyckling min grillfavorit..

Jag och Extra fastnade på bild minsann, jag ser halvt mongolid ut, och hon ser tjurig ut, kan vara för att väckte henne =)



Kanske vore det en bild för min pappa att hänga i garaget precis som bilden på honom och Mister..
Så pappa, TA NER FOTOT FRÅN GARAGET OCH HÄNG UPP DET INNE...!!!!
Annars gör jag det, på valfri plats, när jag kommer nästa gång, och det lovar jag, sen får du och alla hemma reagera precis hur fasiken ni vill, för det är en för fin bild för att hänga i garaget.. SKÄRPNING...!!! 

Fan jag känner att det börjar bli dags för ett nytt tangentbord snart, men orka leta efter ett som ska vara precis som jag vill ha det, fan för att vara så kräsen, haha..

Nu när jag var i Bålsta så fick jag lite förhinder, så jag träffade inte alla jag skulle ha träffat, så dom, och några till måste jag hinna träffa nästa gång, jisses, det blir ju nästan varje dag jag kommer behöva fika.. Inte mig emot, men det känns stressigt, men det är lika bra att ha det avklarat så fort som möjligt =)

Får se om Extra smyyyyger sig upp i sängen inatt igen då.. Vaknade imorse, låg rygg mot rygg med henne, haha.. Fan den där hunden kan verkligen smyga, ljudlöst alltså kan hon smyyyyga upp för trappan, och hon går så sakta, det hörs knappt, hon är duktig alltså.. Men jag vill inte ha fästingar eller så i sängen, så jag hoppas att hon håller sig nere..
man får skylla sig själv, har man tagit upp na en gång så fortsätter det.. I lördags då jag sov ensam hemma, var jag skitnödig över att ngn person gick fram och tillbaka på grusvägen här utanför, fan mitt i natten, i mörkret, så Extra fick agera livvakt och sova hos mig.. Sen verkar hon tro att det är fritt fram att smyga upp i sängen när jag somnat.. Toka.. haha

....

hihi, den är så bra.. =)




Reklam paus..

Ja, jag har då varit i Bålsta, UNDERBART må jag säga.. Ärtan vart kvar även denna gång, hon var inte helt ok i magen, det har härjat magsjuka där som Fjant förmodligen smittade henne med, så jag ville inte dra med skiten hem så att 6 till blir sjuka.. Varken Fjant eller Ärtan fick latja eller ens vara med Extra för att undvika smitta, om det var det som gjorde de eller ej vete 17, men hon vart då inge dålig iaf =) Sen trivs ju Ärtan MKT bättre hos Jenni, man märker på henne att hon är en helt annan hund, där har hon ju en kompis som hon kan leka med så lika villkor, och man slipper övervaka VARJE sekund, som man behöver med Ärtan och Extra, så vi får se vad som sker framöver med henne, hon får nog vara där en hel del skulle jag tippa på..

Jag hann med att skaffa mig en till tatuering när jag var iväg oxå.. Bålsta har fått en studio nu, jajamensan, den va man ju tvungen att prova.. Och så här vart det.. :




Min kära pappa fick äran att skriva "PAPPA" på ett papper, så jag har nu HANS egna skrift på insidan av underarmen..
Tanken var att den egentligen skulle vara mycket mindre, och så skulle mamma ha sin plats där oxå, men den här vart så stor, så mamma får en annan plats på min kropp helt enkelt =)

Nu när skorporna börjar trilla av och det flagnar så ser jag en hel del ojämnheter som jag inte är nöjd med, men det ska fixas till sen vid ngt tillfälle så kommer det bli super.. =) Det är ju sånt man får räkna med..

Och jag och pappa ska åka på en weekend oxå framöver.. Jag har ju länge tjatat att vi ska hitta på ngt när jag är i Bålsta, bara han och jag, för det var banne mig länge sedan, så han kom med förslaget nu att vi ska åka på weekend, kalas ju =) jag är sugen på Riga, men vi får se, pappa kanske vill åka någon annanstans som han inte sagt ännu, och jag kan ju inte bestämma helt själv, vi är ju ändå två som åker =)

Jag ringde mamma här om dagen, fick då reda på att hon är dålig, stackars mamma =( hon äter ngn medicin, och biverkningen är typ reumatisk smärta, eller vad det heter, jätte ont i alla leder och känner sig febrig och frossar och så.. Tänk att det aldrig ska vara nog, tänk att det banne mig aldrig ska räcka.. Jag vet hur det känns för henne, jag tampas själv med det ena och det tredje och mår egentligen aldrig helt bra heller.. Men vi får vara starka, vi måndagsexemplar =)

jag har varit på rätt gott humör under helgen, men idag sa det bara pang, och så vart jag en del nedstämd, jag kan inte sätta fingret på vad det är, eller varför, men det lixom gnager i mig, känns verkligen skit drygt..
Så jag känner att jag skulle vilja kila över till pappa, fika lite, snacka lite skit, få glömma och tänka på annat, men det går ju inte, det är ju ett jävla avstånd som jag fanimig blir så less på ibland..SUCK..


Happ, så måste jag ringa läkaren i veckan oxå, jag har varit hostig som bara den ett bra tag nu, hostar slem, helt genomskinligt kan man väl kalla det, och det är ju knappast normalt för en rökare om man säger så..
Hur som, när jag var i Bålsta så avtog hostan nästan helt, men när jag kom hem igen så satte det igång igen, skit skumt, måste ju isf vara ngt med huset eller nåt, för jag kan ju inte råkat bli botad direkt jag kommer bort, och sen då jag kommer hem igen så blommar det upp, utan att ha en orsak.. verkar bra sjukt isf.. sen hade jag ju min satans förkylning i höstas oxå som höll i sig ett par månader.. Jag kan få huvudvärk å det jävligaste, och lite annat jox.. Så man får väl hoppas att det inte är ngt med / i huset, utan ngt annat, som går att fixa..  men det ska nog gå bra, måste bara komma ihåg att ringa till VC  =)

A just det..


GrannHelvete..

Idag satt vi på kvällen och såg på film i godan ro, och så ringer gubbens mobil, tro fan inte det var Hippien..
Han var inte hemma och ville att gubben skulle gå och stänga för hönsen.. han suckade men gjorde det iaf, och vi tänkte att nu kommer han säkert vara brta ett tag.. Men ICKE.. Idioten kom ju för fan hem MAX 15 minuter efter att han ringde..!!!
Och det första han gjorde var att gå och se om det var stängt..

han är fräck den där jäveln.. Synd att han inte kom hit och knackade på, för jag hade nog fan inte kunnat vara trevlig mot den där asså..

Jag HATAR den sjuka jäveln...!!!

Vår ruset..

Nu har vi haft grått och mulet några dagar, skit trist.. Jag hoppas att solen kommer tillbaka snart..

Igår så var jag och gubben ute och gick med Extra och K, nästan en mil gick vi, och det kändes banne mig i höfterna, jag fick så ont.. Hur som helst, det var ngt djur som gapade som bara den i skogen, säkert nån fågel eller så, men Extra tyckte iaf att det var värt att undersöka, så hon stack iväg.. Brydde mig inte så mycket i det, hon skulle nog aldrig springa bort så..
Efter en stund så ropade vi efter henne, orkade ju inte stå och vänta att hon skulle komma tillbaka, så hon dök upp, men drog in i skogen igen, vi ropade igen och hon kom, men stack en gång till, och kom tillbaka när vi ropade.. Hon hade nog haft jätte roligt och kutat som bara den i skogen.. Och så klart så kom hon och blödde på ena benet och hade dragit upp ett rätt stort jack..

Så väl hemma fick hon duscha och tvättas på såret, då såg jag hur stort och uppfläkt det ädå var, det syntes inte för allt blod innan.. Så det varbara att åka till apoteket och köpa tejp och gasbinda så att kompressen skulle hålla sig på plats..
Senare på kvällen hade hela såret dragit ihop sig och nu syns bara en liten reva.. haha..
Och extra tyckte ju så synd om sig själv med bandaget och kunde ju knappt gå med ena bakbenet, haha, men senare på kvällen så åkte det av eftersom det slutat böda och som sagt hade dragit ihop sig så pass mycket..

Jag som hade planerat att hon skulle få göra så mkt roligt när vi åker till Bålsta, men det sket sig lite.. Men jag ska ta med bandaget och allt så kanske hon kan göra en del av det iaf..


Och idag så hittade jag en fästing vid hennes öra, årets första, det var ju roligt.. Hoppas hon får lika få som hon ändå fick förra året.. Eller få och få, men om man jämför med K´s 60-nånting st efter en promenad så fick hon rätt få..
Fästing halsbanden funkade knappt alls så det är ingenting jag tänker använda mig av i år, man får ju rycka dom där jävlarna iaf så..


sen är det nåt jävla kvastskaft som sitter i ett forum och spyr ur sig att Klirre och hans syskon, och deras mamma då har falsk tavla, vilket gör att Extra då ska ha falsk tavla.. Eller inte falsk så, men att det inte stämmer i Extras 5e generation, tror det blir 5:e iaf.. Nån nolla på A.D.B.A ska visst ha berättat det till den här muppen efter att han då måste frågat.. Och den nicke nyfiken är såklart Sandra idiotens jävla nolla till boyfriend.. Hela grejen är ju skrattretande.. Att man orkar asså..
men har man brist på saker att göra på sin fritid så händer det väl.. Jisses säger jag bara.. 

Usch och fy..

Idag har det varit fruktansvärt tråkigt väder.. grått på himlen och på kvällen regnade det några droppar...

men igår, då var det fint väder och runt 28 grader i solen, och runt 17 i skuggan..

Hämtade upp gubben i borlänge efter festnatten, åkte till ica, köpte grillkol, kött och sånt och tände grillen.. Så årets första grillning är avklarad, och gott som bara den var det.. Dock kunde vi inte sitta ute och äta, det blåste så mycket, dessutom har vi inte fått ut utemöblerna heller, hehe.. Men det gick lika bra att sitta inne  =)

Det märks att vintern är borta nu, eller ja, iss borta, för Hippiens förbannade höns har ju börjat skrika.. Det börjar tidigt, men dom lägger av rätt tidigt oxå, men i sommar blir det andra bullar, SUCK.. Men det här året är det bara för honom att sätta upp ett staket, annars har han nog några hönor för lite, och den dagen skulle vara GULD värd för mig.. Okej det är aldrig bra att bli ovän med sin granne, speciellt inte när den är så idiotisk som Hippien, MEN, innerst inne vill jag att hundarna tar både hans höns och kattjävlarna som skiter lite här och där på våran tomt, och värst är det i växthuset.. Skit äckligt faktiskt..

Och snart ska ju sommarsulorna på, det ska bli skönt att slippa lyssna på dubben när man kör.. =) fan vad jag älskar när vintern går över i vår, man känner sig så.. hmm.. jag kommer inte på ngt bra ord, men man känner sig lixom ny på något sätt.. Det är så skönt..


Nej nu ska Extra få gå sista svängen och skita innan det är dags att nanna kudde..

Vårväder..

Idag har verkligen varit kanon väder ute.. 17 grader i skuggan och nästan 30 i solen.. Vi har njutit idag vill jag lova..

Nu har det torkat upp en del i gräsmattan på Extra fick stå ute idag oxå, det tyckte hon va så skönt, jäsa i solen, paja gräsmattan lite när vi gick ner i källarn, äta pinne (som hon sedan spydde upp i min bil).. Så hon har iaf oxå varit nöjd ute i solen idag..

Körde gubben till säter, han skulle på grillfest och lite så där, åkte till ica och köpte märgben till hundarna och åkte hem igen.. Det var då jag såg den underbara gallspyan med inslag av pinnar därbak, mysigt.. Så det måste tvättas, såklart..
Väl hemma så fick utehundarna märgben och Extra fick mat.. Kan ju lova att ungefär 3 timmar efter dom fått märgbenen så var det TOTAL tystnad därute, annars skäller dom på saker som ibland inte ens finns att skälla på.. Men nu var det störningsmoment på vägen utanför lite då och då, men inte ett ljud kom från dom.. Såna stunder är alltid så jäkla nice =)

Dom små älskade märgbenen oxå, dom gnagde i säkert 2-3 timmar innan dom somnade, sen har dom tuggat i omgångar, jag behöver inte se dom för att veta, för det HÖRDES vill jag lova =) Måste ta bort dom inför natten bara, för då ska man ju sova, och röjer dom runt med benen så finns det inte en chans att jag får sova..



Lilla Extra ute i vårvädret idag.. :







Stackars lilla mamma..

ja nu har vi haft regn i två dagar.. Det är både bra och anus.. Bra är att snön försvinner snabbare, och Anus är att det blir så jävla geggigt, helst i "diket" dom grävde upp rätt över hela tomten i höstas..
Så det har då varit rätt rått nu, det känns ruggigt inne och rått som bara fan ute, man går ju inte ut mer än nödvändigt..
Inne har temperaturen varit rätt så halv låg oxå, är van nu att det varit 21 grader eller mer inne vid 10 på kvällen, men igår tex var det bara 18.6 vid 20:30.. Så då får man bara elda lite mer, och det ska bli så OTROLIGT skönt när det blir så pass varmt att man slipper elda, fast då kommer ju nästa problem, det kommer bli FÖR varmt inne, haha.. Tänk att man aldrig är nöjd =) Men hellre varmt än kallt, för det varma får man bort fort med en fläkt, det kalla är drygare och måste eldas bort, och det bir ändå inte varmt i hela huset, typ..

Igår bar det av till Ludvika då, gubben skulle på anställnings intervju, och jävla piss eniro visade ju helt galet, eller så var det så att gubben såg nå fel eller ja, vad som.. Vi irrade iaf runt och vi hittade då fan inte den vägen vi skulle in på, och tillslut var iaf jag nära på att ge upp för jag tyckte att vi kom ut på landet nästan, och inte tusan kunde vi vara på rätt spår inte.. Men så rinde tanten och frågade vart gubben var och det visade sig att vi var bara någon minut ifrån, och åkte på rätt väg, haha.. Det hade jag banne mig aldrig trott.. Så fram kom vi iaf, och det var den sjukaste intervjun jag varit med om, för när gubben lagt på luren med tanten så sa han att hon sagt att jag skulle med in oxå.. Passade ju mig utmärkt eftersom jag var på otroligt pinknödig..
Vi drack kaffe / te, och det hela tog sjukt lång tid, som det nästan alltid gör när det gäller PA jobb av nån sjuk anledning, och det pratades om lite alt möjligt hit och dit.. När vi varit där i nästan 1½ timme så begav vi oss hem igen..
Dom sa att nu i påsk så skulle dom inte ringa och kolla referens och sånt, utan dom skulle återkomma nästa vecka..
Men idag vid kanske 11:30 så ringer en tant (förmodar jag att det var) från assistans bolaget och säger till gubben att han fick jobbet.. haha.. det gick verkligen fort =)  Så det var ju jätte bra..  Bara att hoppas att han gillar det, för eftersom jag var med igår när dom berättade allt så vart jag utmattad och någon uttråkad av att bara lyssna på vad man ska göra och allt med den brukaren.. haha.. Men gubben kanske gillar den stilen, jag gör det definitivt INTE..

jag saknar faktiskt mitt gamla jobb, VÄRLDENS bästa.. Jobbade då som assistent åt en liten flicka, som inte är så liten längre, fasiken vad hon har blivit stor nu, helt UNDERBAR familj, ja inte mamman då, men syskonen och pappan till min brukare.. Jag var som en i familjen och jag umgicks med dom privat oxå, och sov över rätt ofta när jag inte orkade gå hem, haha.. Min brukares syster kallade mig för sin syster, min brukare kallade mig för mamma, och chefen (flickans pappa) kallade mig för Fättan.. hahaha.. MY GOD vad jag saknar mitt jobb.. Går min sjukskrivning ut sen ska ska jag deala till mig jobb där igen med timmar som passar mig som bor nästan 25 mil bort.. =/  Men jobbar man 2 eller 3 dygn på raken så funkar ju det med..

Inga påsk kärringar kom idag, det var ju iofs det jag visste, eller trodde, för det finns inte så mycket små barn här vart vi bor, men gubben hoppades väl, eller trodde, så han köpte MASSOR av godis att ge till kärringarna.. Tji fick han, så han får äta upp allt själv, kanske inte så tokigt heller.. =)


Jag tänker på min älskade lilla mamma varje dag.. Hon och jag, nitlotterna, har det inte så lätt.. Men för mamma är det värre, det är operationer och skit och smärta och sånt som jag faktiskt slipper.. Hon opereraes ju för en tid sedan, och det läker väl på bra och så nu, har iaf inte hört något annat..  Sen skulle hon ju operera bort sköldkörtlarna, men den operationen ville man inte göra och erbjöd radioaktivt jod då istället.. Men min mamma vill inte vara radioaktiv, så hon ska starta sin kamp mot läkarna och försöka få igenom den där operationen iaf.. Det är ju knappast riskfritt att vara radioaktiv, och man kunde väl få cancer av det om jag inte missminner mig, och säkert en mängd andra äckliga följder av det oxå..
Så jag tycker absolut hon ska få igenom operationen, och visst det är inte riskfritt heller, men nu är det det mamma vill, och det hon känner sig tryggast med, så jag tycker att det borde hon få igenom..
jag ska hålla tummar och tår, och säger läkarna nej då jävlar blir jag förbannad, och då ska jag banne mig ta reda på vem som nekat och fan kontakta dom själv.. Så är det med den saken.... Lilla mamma, hoppas du blir frisk och får må bra snart..  <3

Nu vart det massa dravel, och långt som bara den.. Så nu slutar jag för idag.. GLAD PÅSK..

Tomtar & troll..

jag älskar filmen "Trolltyg i tomteskogen" a.k.a "Tomtar & troll", och jag tog en bild för några veckor sedan som får mig att tänka på en troll-replik ur filmen.. Ni som sett den kan nog förstå varför den passar.. =)


"Morsan, jag mejade ner en hel tomtearme.."



Lilla Coi får mig att tänka på ena Trollet, haha..

Rörd till tårar..

Nu nyss fick jag världens finaste sms av min pappa, och som rubriken säger så blev jag rörd till tårar.. Älskade pappa <3

Resten av dagen idag har inte varit så bra, nästan hela dagen har gått åt till att tänka på en vän och hennes familj, hon har fått veta att hon är sjuk, måste vara otroligt jobbigt och ledsamt för dom.. jag hoppas att hon blir helt återställd och inte får några men eller så.. Behöver du prata eller what ever så vet du var jag finns..


Vi har haft bra väder hela veckan, så snön är på god väg att tacka för sig och försvinna.. Väldigt mycket snö har smält och de är inte lika blaskigt längst gången på tomten, det är ett plus vill jag lova =)
bara det kunde gå lite fortare och inte vara så blaskigt så kunde Extra få spendera dom soliga dagarna ute, men det dröjer nog inte så länge dit..

Min karl plockade tussilagosar till mig här om dagen när han var ute och promenerade, så sött tycker jag.. Nu var dom ju inte direkt tunga, men han bar dom ända hem och dom växer en bit bort.. men att han bemödade sig att stanna och plocka ur diket och ta dom hem till mig tycker jag var SKIT gulligt =) Så det tackar jag för.. =)

Ärtan har det bra hos Jenni, och jag ska vara ärlig, jag saknar inte henne alls.. Extra känns mer harmonisk utan Ärtan hemma och lixom mer trygg på nåt vis (stundvis då, annars är hon lika dryg som alltid),och det gör mig lugnare, så en del av min innre stress ligger på hyllan.. Så ja, det känns skit bra att hon inte är hemma, hårda ord, men det är sant.. Sen tror jag hon trivs bättre hos Jenni, för där har hon sin syster som hon röjer järnet med, och hemma har hon ju ingen att leka med.. Ärtan och Extra får ju inte leka eftersom Ärtan fan är elak mot Extra och biter STORA hål i henne som sen bokstavligt talat sprutar var och blod efter några dagar.. Dom bölderna ser inte ett dugg sköna ut, och när dom väl är tömda och tvättade så börjar kliandet.. Så ja, Ärtan trivs bättre med sin syster, garanterat.. Sen är det ju det där med bajsandet oxå.. Här har hon ju stött på hästen ett par ggr, eller hästarna rättare sagt, och hon är LIVRÄDD för dom, så det där med att bajsa, njaa, det vill sig inte riktigt, hon tycker bättre om att hålla sig verkar det som, för väl ute så är hon upptagen med att gå och speja och titta sig över axeln HELA tiden, så jag tror ine hon ens har ro att kacka.. och när hon väl bajsar, då måste hon vända sig åt ett speciellt håll, se så hon har ryggen helt fri, och sen bajsa.. Måste jag säga att det är drygt dom dagar hon får för sig att inte skita förns på eftermiddagen och man kan se hur gärna hon vil sätta sig..?

Så ja, hon har det skit bra där hon är nu, skiter mer och enklare och får leka som fan med sin syster.. Funkar skit bra det där =)

Hund helvete...!!!

Nästan alltid efter att vi lagat mat så får det stå kvar på spisen en stund och svalna innan resten åker in i kylen.. Maten har ALLTID fått stå ifred, tills idag.. Extra passade nämligen på att sno chili con carnen ur stekpannan när vi var på övervåningen..
Hörde henne tassa runt runt där nere, så jag sa åt henne att gå och lägga sig, men jag hörde att hon fortsatte tassa runt runt, och när hon hör mig gå ner för trappan så springer hon och lägger sig.. Och jag kollar mot spisen, och tro fan inte man han maten över halva spisen, halva kökssoffan och en del på golvet.. Man såg TYDLIGT i stekpannan var hon varit och snott mat.. Å jävlar va ARG jag vart, fy fan asså.. Hund jävel och sno mat, dessutom några minuter efter att hon fått sin egen mat dessutom..  Hon fick en aning med skäll vill jag lova, och jävlar om hon gör om det..
Sen hoppas jag att hon får ont i magen och blir lite halv kass i kistan av bönorna, då kanske hon fattar att inte sno mat..
Fast, det är ju för mycket att hoppas på, aldrig i livet skulle hon koppla ihop det med maten hon stal, men man får ju fantisera.. =)

Nu till dagens höjdpunkt, pappa var här idag <3 Vi fikade lite, åkte sen till Borlänge och köpte jeans till mig, kom hem med två par UR sköna brallor.. Tusen TACK pappa.. Sen hem igen och fikade lite till, sen åkte pappa hem, enligt mig för tidigt.. =(

När vi lite senare pratade i telefon så sa han att imorgon skulle han åka till Sthlm, och typ ta en kaffe, och passa på att klippa sig.. Stackars stackars pappa, helt ensam (simone är bortrest) och ledig från jobbet, han har ingen där hemma, och det gör ont i mig, jag tycker så synd om honom.. Nästan så jag grät när han berättade om sina planer för imorn, han låter så fruktansvärt ensam, och jag finns 20 mil bort.. =( Egentligen vill jag sätta mig i bilen och åka dit, och hålla pappa sällskap, för jag tycker så synd om honom.. Men jag har ju varit där i en vecka nyligen, har inte ens hunnit vara hemma en vecka.. Jag skulle åkt till Bålsta den här veckan istället för förra, då hade han inte varit helt ensam.. Usch, stackars pappa, helt ensam, det är så tårarna kommer, min älskade pappa.. Fan jag har blivit så blödig när det gäller min pappa, kanske för att jag bara vill hans bästa, och att han är den viktigaste personen i mitt liv.. Självklart är min sambo viktig oxå, men pappa är lixom min pappa, han kommer ALLTID vara den viktigaste personen i mitt liv, det är ju såklart min sambo oxå, men på två helt skilda plan, det går inte ens att jämföra.. Vi har haft en skakig tid när jag var yngre, jag har hatat min pappa i perioder, då var jag väl runt 15 - 16 år nånstans och hatade ALLA och var ett jävla rövhål, men man växer upp, man lär sig att värdera vad man har på ett annat sätt, och min pappa värderar jag jääääävligt högt..

Som kanske märks så skriver jag ofta om min pappa, men det är för att han är så sjukt viktig för mig, och jag saknar honom, som fan, VARJE jävla dag.. Skulle definitivt INTE tacka nej till att bo närmare, jag hoppas att det kommer bli så, faktiskt..

Sen ska ju gubben min på anställnings intervju nästa vecka, personlig assistent, jajamän.. Kommer hålla tummarna för att han får det, men det tror jag nog =)

RSS 2.0