Tack och hej..

Nu går den här bloggen i graven..

Baj baj





Bättre sent än aldrig..

Hade ju minijulafton med mamma, syster, Walter och Lionel här för ett tag sedan.. Och jag har fått påtryckningar att lägga upp bilderna, dom kommer längre ner..

Annars går det åt helvete på gymmet.. Eller nej, inte riktigt, men eftersom min mage valt att dra sig tillbaka så kan jag knappt äta något, vilket ju inte är så bra när man försöker bygga muskler.. Så jag hoppas att det går över snart så jag slipper gå ner mer i vikt.. Jag ska ju ÖKA förbövelen..!! Kanske egentligen borde slopa tiden på trappmaskinen och mina powerwalks, mene näääääää.. Är ju så skönt =)

Ljugarn ljuger ju som vanligt, men får sig en ganska duktig näsbränna, det är mkt på G nu med det, haha..

















Nystandet tar aldrig slut..

Det kommer bara fram mer och mer skit hela tiden.. och att böla över att folk vänder sig emot en bör man väl inte göra när man faktiskt satt sig i skiten själv, dumbfuck..

Och det räcker ju inte med att bete sig som ett rövhål, det ska vara så mkt drama som möjligt, heeeeela tiden.. Det gick ungefär 12 timmar mellan två draman.. Behöver man så mkt uppmärksamhet hela tiden så kanske man ska se över sitt liv och sina behov, man kan inte stå i centrum med offer rocken på sig hela tiden..

Fan, vi är för gamla för det här..! Eller JAG är iaf för gammal för skiten..


Annars är allt lugnt och skönt =)

Träningen går ju skit oxå, haha, är tungt att komma igång efter 4 års vila.. Helst när man är van med mkt tyngre än vad man kan nu, tur det finns ngt som kallas muskelminne, så jag är väl på samma nivå snart =)

Sen äre det där med maten, jag KAN inte äta så mkt som jag egentligen borde, det blir två mål och lite frukt emellan, ibland en shake  =/  Och kolhydraterna har jag lagt på hyllan, eller inte riktigt, men magen mår bäst utan potatis, ris och pasta.. och det gör att energin inte riktigt är med på noterna.. Är ju en hel vetenskap det där..

Mitt proteinpulver smakar skit oxå, knappt så det går ner ibland, vilket gör att jag inte dricker så mkt som jag borde.. Stor besvikelse, för den har alltid varit min favorit, men nu smakar det ba skit..!!
Tur jag fått smakprover av professorn på andra smaker och märken, hoppas jag hittar nåt av alla dom som kan duga.. =)



hate is a strong word...

..but I really don´t like you, anymore..!!

Kvällen har varit väldigt upplysande, nystat upp ett jävla trassel, trodde dock inte trasslet var så jävla illa.. Skönt att sprida lite ljus över skiten, snart är det bye bye med det där.. Lika bra det..

"Don´t go that extra mile for someone who isn´t even worth the run.." 
Dagen lärdom..!!



Dedikerade till dig, din fitta..:








 

 

Så, det täckte det mesta av vad jag ville få sagt =)

 


Annars så känner jag mig sjuk, what´s up with that?

Ont i magen, febrig, ont i huvudet.. Magsjukenojan kom som ett brev på posten, spänks lixom..

Jag har inte tiiiiid med sånt här, eller lust heller för den delen.. Får försöka sova bort det..


FAKK..

Nu har jag ett jävla virrvarr i skallen.. Det är mkt som kommer och måste ske nu ett tag framöver, mkt huvudbry, MYCKET känslor, mkt jobbigt.. Bara mycket av allt helt enkelt..

Det känns som jag sviker, det känns som jag gör fel, helt jävla fel.. Jag gör ngt dumt och får så dåligt samvete att jag gråter.. Fan, jag kommer inte ens njuta, det kommer BARA vara jobbigt, det kommer bara gnaga i mig, det där äckliga samvetet.. Jag önskar just nu att jag var 16 igen, då jag sket fullständigt i allt och alla, samvete var ingenting jag hade.. 

Förlåt pappa =(




Ny dag, ny besvikelse....

Är det inte lite konstigt att vuxna människor ljuger om barnsliga saker..? okej att en vit lögn eller så behövs ibland, men come on, är du 28 år, BETE dig som 28 år och lämna fjortislögnerna bakom dig..

Alla människor gör sina egna val, men dom valen, bör man inte kunna vara ärlig om dom..? Vad personer gör rör inte mig i ryggen, kunde lixom inte bry mig mindre, så länge dom INTE ljuger..

Orkar inte ens dra ett exempel, det är bara så jävla corny.. Det är iaf andra gången på kort tid som jag undrar vad den här människan egentligen håller på med..


VÄX UPP..!!

Vilket jävla bajs...

.. pass det vart idag.. Dåligt med kontakt och omgång två på ben, nej fy fan.. Sjukt jävla besviken..!! Helst eftersom det var RYGG idag, buhu buhu.. =(

En tröst är väl iaf att jag inte är lika svag som jag trodde jag skulle vara så här efter 4 års vila, plus att jag fick min leverans från gymgrossisten, har inte orkat öppna kartongen så jag hoppas att jag fått en jävla skopa den här gången, klickade hem TVÅ för säkerhetsskull, för dom brukar annars glömma lägga ner skopan FAST jag dubbelkollat att jag klickat hem.. Sen när man ringer 10 ggr så lovar dom 10 ggr att dom ska skicka skopfan, men ingenting händer.. Har man TUR så får man nån äcklig proteinbar istället, uuäää på den..


På torsdag kommer syster med son och mamma och hälsar på, woohoo.. Hoppas att jag kommer vara på bra humör, har ju terapi med tågåkning samma jävla dag.. FAKK på den..!!

Förövrigt sov jag som en fitta inatt.. vet inte om det var pga att jag sov efter gymmet, men jävlar, jag vaknade HELA tiden.. Hoppas att det går bättre inatt så jag kanske får vara lite pigg imorn..

Premiären på gymmet idag..

Ny vecka, nytt år, nya tag.. Så idag bar det iväg till gymmet.. Men GUUUD va tråkigt pass det var, framsida ben, mage och vader, sucks ass.. På det så tvingades jag att cykla i 30 min, fy fan, jag HATAR att cykla..!!
Så man kan väl kalla det för fusk, för jag körde på nivå 1, alltså det absolut lättaste, haha..

Imorn blir det bättre, då är det rygg, det är tillochmed KUL =)

Men hur som helst, hoppas jag kommer in i det hela snabbt igen, har glömt det mesta sen sist, var ju ett par år sen..


Undrar om jag får sova ngt inatt.. var SÅ trött och hade en jävulsk huvudvärk efter gymmet att jag vilade i 1½ timme, och lyckades sova en stund oxå.. CRAP..!!


2012..!!

Då var 2011 förbi.. Skönt.. Jag har stora förhoppningar på det nya året.. Dock flåsar Karma mig i arslet så det lär väl bli samma skit som förra året..!!


People tell me to be less pessimistic,
But i'm just trying real hard to be realistic..!!



haha.. Så äre..


Nej, det här året ska jag nog fan se till att det händer saker och ting, saker jag längtat efter.. Det finns hinder och skit, men dom är ju till för att klättra över eller riva.. Fegheten i mig lär ta över, men jag ska iaf göra mitt bästa, och bättre än så blir det fan inte..

Ska ju börja året med att kolla på lägenhet iaf, det blir av nästa vecka, ganska nice =) Sen efter det kommer iaf vissa saker falla på plats, det har jag en känsla av iaf, så jag hoppas att den känslan är rätt.. Jag brukar ha rätt med den magkänslan iaf..

Dock INTE så poppigt att jag fyller 30 i år, om nästan exakt 2½ månad, DO NOT WANT, men man får ju tyvärr inte bestämma sånt, jävla skit, jag som GILLAR och BEHÖVER bestämma..


Idag var hur som helst en soft dag.. Var och shoppade med pappa imorse, vart lite smått och gott.. Sen var det soffhäng för hela slanten, tror inte jag gjort speciellt många knop idag..
FUCK nyårsafton lixom..!!



Jag och Extra lekte i en kartong idag..


RSS 2.0