Man är aldrig äldre än man känner sig..

Idag är en sån där dag där inte mycket är så himlans bra.. Hade ett tråkigt samtal med gubben idag, kändes inge vidare alls, och just nu så kan jag inte göra så jätte mkt åt situationen.. Men det blir nog bra när jag åker dit, är "bara" två veckor kvar *himlar lite med ögonen*

Annars idag så var jag och pappa iväg och köpte en present till faster som fyller 50 om några dagar.. Eller 25 då som hon själv säger, VARJE år =)  Känns det så värdelöst att bli så gammal, eller äldre öht att det känns bättre att säga en annan ålder, typ 25..? Minns att mamma var lite så där muppig innan hon vart 50 oxå, kanske är det värst för kvinnor..?  Mamma tyckte att det var jobbigt nån liten snoris utanför en knatteskola frågade hur gammal hon var, och då fick hon för första gången säga 50, eller ja, ngt sånt var det iaf.. Va 17 spelar det för roll om man säger 50 eller 100 till en snoris som går knatteskolan..? Dom kan iaf inte räkna så långt att dom hajar att hon faktiskt är SKIIIIT gammal..
Visst fasiken känns väl trist att bli äldre, men jag tycker att det är jobbig på ett annat vis, jag känner mig nämligen inte äldre än kanske 18, så det matchar lixom inte.. Sen att folk tror att jag är mycket yngre än vad jag faktiskt är spär ju aldrig på den där känslan att vara 18 år, nej nej, absolut inte ;)
Om jag lever när jag är 50 så kanske jag oxå blir såndär 25-are, haha.. =)

Jomen så att jag fyller ju år om två veckor då, 28 dårå, känns som sagt som att jag är ca 10 år yngre, för när alla andra är så satans mogna och har skaffat familj och allt det där så kan jag fortfarande skoja och skämta som för 10 år sedan, medans dom inte kan det, så känner jag mig pytteliten.. Mina gamla vänner växte ifrån mig kan man väl säga, vart så där äckligt mogna och pratar bara om sina ungar, ekonomi, och typ allt annat som hör vuxenlivet till, typ blöjbyten och sånt krafs.. Nej fy fabian.. Jag ska då aldrig ha nå ungar och bli så där äckligt mogen och seriös..
Som tur är så finns det faktiskt dom som INTE blir så där när dom växer upp och få barn och allt det där, jag känner några stycken, och jag ska ta ett exempel, bara ETT, och det är min syster.. Hon är precis lika sjuk i nöten och ibland barnslig som jag och vi kan skratta åt dom mest larviga och egentligen tråkiga sakerna.. Hon behöver inte spela så vuxen, trots att hon faktiskt är över 30 år nu.. Så dom som fortfarande är sin gamla person uppskattar jag till 1000, men dom som glömmer sig själva och går in helt i sin mamma/pappa/vuxenroll och blir lika tråkiga som en lerpöl har jag inget till övers för, inte ett jävla dugg..
Det gäller ju inte bara dom som fått barn, det räcker ju att vissa skaffar sig en partner, och VIPS så är dom så där äckligt mogna att man ryser bara man tänker på det.. Nej, sånt gillar vi inte..
Heller inte dom som verkar sitta ihop med sin partner.. Det finns för många av den sorten, och hur kul är det att prata med tex. en tjejkompis man tex. inte pratat med på länge, och så ska hennes partner sitta och prata med henne under HELA vårat samtal, och hon har inte råg i ryggen att be fanskapen hålla käften..!!
Fan nåt av det VÄRSTA jag vet, det är när man pratar i telefon, och så ska nån annan idiot hålla på och prata med en samtidigt.. Det är en sak om det är något viktigt, men annars kan man fan vänta..
Hur som helst, den här tjej kompisen dårå, som har en sån jobbig partner, hon brukar oftast vara likadan själv när han pratar i telefon, och jag undrar om det är så att det smittar av sig på den andra, eller var det a match made in heaven..?





Så till alla idioter av alla dess slag där ute..:



EFIT 24/2 - 10

Igår var det EFIT dag, ett foto i timmen alltså..
Här var min dag =)



Ca kl 9, går upp och rastar hund..




Ca kl 10, surfar lite, det vart dock ingen bild..


Ca kl 11, ordnade lite frukost..




Ca kl 12, knåpade och donade lite med syster header..




Ca kl 13,  rökpaus..




Ca kl 14, var ute i solen och såg på när pappa skottade taken.. =)




Ca kl 15, åkte och handlade och köpte en tröja på rea..




Ca kl 16, dags att äta lite..




Ca kl 17, pratade lite strunt med syster på msn..




Ca kl 18, dags för utfodring av djur..




Ca kl 19,  träning, step stod på schemat..




Ca kl 20,  skön dusch efter träningen..




Ca kl 21, fika..




Ca kl 22, såg på tv..




Ca kl 23, fortfarande tv..




Ca kl 24, läsa bok, sen var det god natt..


Vinter OS i Bålsta 2010

Lek med opumpad gammal fotboll, det är Tipsys gren det..
Bylsade på mig kläder utav bara fan och drog ut med Tippan för att leka lite, med tanke på att det var -19 ute så var en promenad inte riktigt att tänka på, så då får man kuta av sig på tomten..
Hon kan ju springa, så fan skelettet måste ju blöda inne i kroppen på henne, men hon har ju kul iaf och det är väl det som räknas..
Hur som helst, jag ruttnade efter kanske 10 - 15 minuter, det gick ju inte att andas in genom näsan utan att allt snor frös till is, så det blev ingen långkörare.. Kameran åkte ut den oxå, tänkte passa på att försöka få lite bra bilder nu när solen skiner och allt.. jo men visst, fota hundkräket är ungefär lika lätt som att fota en fluga, hon står ju nästan aldrig still.. Några super bilder vart det då inte, men det ska man väl inte gråta över.. =)

Det finns vissa saker här i livet som är mer irriterande än andra, det är när tex. när man skickar ett mail till några, ett viktigt mail, om låt oss säga ett budgetmöte, där man klart och tydligt skriver att personerna i fråga ska tala om vilka dagar och vilka tider dom KAN.. Det är en väldigt enkel uppgift, och ingenting som direkt kräver så mycket.. Ändå får man tillbaka ett svar om vilka dagar dom INTE kan.. Men det var väl för helvete inte det jag ville veta..!!
Så nu måste man då maila IGEN för att få dagar och klockslag där folk faktiskt KAN så att man inte sätter upp en tid för ett möte, och så kan dom iaf inte.. SUCK..!!

Jag får arga av mig på aerobics passet idag =) Fast med min tur kommer jag hamna bakom en seg en igen och bara bygga på min ilska, haha.. Kanske måste hitta någon andningsövning eller liknande så jag kan andas bort det arga ibland, iaf när man är bland folk..


Mindre bra bilder på Tipsy från idag:







Och det var ändå dom bästa.. =)


Va kassa bilderna blir när dom förminskas i bloggen =/ Skit dålig kvalle..

#&=/%#/!??#)(#&%"

Jag är på så JÄVLA dåligt humör att det fan är synd åt det.. Piss skits helvete, fy fan..!! Alla jävla människor kan fan dra käpp rätt åt hell, men få undantag dårå..

Har ju då hur som helst vräkt ner snö, så jag och pappa har spenderat halva dagen ute och skottat och hållt på, så nu får det fan inte komma mer snö annars sliter jag av håret på mig själv.. Jag är så jävla less på vintern, det finns fan inte en enda fördel med snö och kyla.. Ska fan gå i ide nästa vinter.. Helvetes fan för snö..!!

Så har jag ju inte skött maten ett jävla dugg på ett tag, och det retar mig, för stillsittande och skit mat är ingen bra kombo när centimetrarna flygit av, nån har typ kommit tillbaka.. vart ju förkyld, ingen träning med andra ord, SKIT väder, så inga promenader, alltså, jag har setat på mitt jävla arsle och ÄTIT...!!! Fy fan..
Nästa vecka blir det fan ändring, så här kan man fan inte ha det, sitta och bli tjock och ha ont i magen, nej tack..
Dock måste jag ju äta upp (det lilla) av allt kack jag har kvar, och det grejar jag idag, så imorn, då är det en nystart, igen.. =) Förhoppningsvis håller oxå vädret i sig så jag kan gå ut och promenera, för idag har vi iaf strålande sol, och solen värmer så skönt..

Jaha, nu ska man kanske gå och gräva sig en jävla grop..

Laga tänder, GUD så kul..

I måndags var det aerobics på schemat, jag trotsade min tarm och gick, jag tänkte att jag bor ju så nära så OM det börjar strula, då går jag hem.. Men det var inga problem alls.. Så man fick sig en lagom genomkörare..
Det verkar hur som helst vara mitt öde att ALLTID hamna bakom dom allra segaste, så jag kan ju då aldrig göra alla stegen fullt ut när man ska förflytta sig framåt, heller inte åt ena sidan heller, eftersom jag alltid verkar hamna bakom en segpropp där oxå.. Eller så byter folk plats mitt i passet så man helt plötsligt står så trångt att man inte ens kan ta ett litet steg åt sidan utan risk att gå på den som bytt plats.. Sånt gör mig rasande..!!
Men i det stora hela var det bra iaf =)

Och igår bar det av till tandläkaren, Jenni fick följa som vanligt när jag ska få lugnande, men det  vart inte riktigt som planerat.. Jag fick mindre lugnande än vad jag brukar få, så jag vart inge väck, bara lite skön i skallen, och det är ett stort minus eftersom att jag efteråt kom ihåg all smärta, vilket jag annars INTE brukar komma ihåg, eftersom jag blir så väck.. Två tänder fick provisorisk lagning, skönt, nu slipper jag ha ont när jag tuggar, och det slipper fastna mat i den trasiga, plus att jag kan borsta tänderna som vanligt över den trasiga, för nu är den ju ihoplappad.. Temporärt bara, men ändå..
Att vara bedövad i halva ansiktet är banne mig ingen hit, speciellt inte när man får en superb idé direkt efter att man ska äta glass.. Det var svårt, och som tur var åt jag med sked, men det var svårt ändå.. Tugga strösslet kunde jag ju inte göra, för då bet jag mig i tungan, och att hålla kvar det jag hade i munnen var en match i sig.. Men det gick banne mig, för skam den som ger sig.. =)
När bedövningen äntligen hade släppt belönade jag mig med en pizza, det var jag värd tycker jag..

Idag blir det vanligt mat igen, och någon dag här så ska jag göra semlor, äter ju inget sånt krafs som andra gjort, och grädde är äckligt, så det blir egna, med vaniljkräm istället.. MUMMA..!!
Nu var det ju dock igår man skulle äta semlor, men jag var fullt upptagen med att bli kvitt bedövningen, så det fanns lixom ingen tid över för det.. Men den som väntar på något gott ;)

Ska på möte ikväll, så nån träning hinner jag inte med, inte för att det egentligen gör ngt, är ju så satans snuvig, så det är nog bra att jag låter bli iaf..

Igår fick jag lite nyheter, tråkiga för pappa =( Tyvärr kan jag inte knäppa med fingrarna och ordna allt åt honom, för det hade jag isf gjort, med en gång..

Satans helvete..

Igår kom vi hem igen, jag och Tipsy.. Och med mig fick jag en förkylning, eller så är det allergi, men det lutar åt förkylning eftersom det annars borde blitt bättre när jag åkte.. Tur att jag har min kortison nässpray iaf..
Det verkar inte vara mer än lite nästäppa, ännu iaf.. Eller kanske hängde det ihop med toabesöken igår kväll..?
Fy fan jag fick så satans ont i tarmarna att jag trodde jag skulle spy rätt ut, började svettas som en gris och kände mig aningen yr.. När jag sen kollade mig i spegeln så var jag likblek.. Sprang ut i vardagsrummet hos Jenni, öppnade balkongdörren, slet av mig tröjan och skulle då kyla ner mig.. Nej men då vart det spring till toan igen..
Jag vet, lite mycke äckelinfo, men efter dom två besöken så kände jag ingen smärta, ingenting mer, det lixom kom och gick.. Varför det öht kom vete fan alltså, och det retar mig kan jag tala om..
jag började såklart noja, var det kycklingen som var dålig, är det vinterkräken.. Ja, i dom banorna, som vanligt.. Drygt..

Jo men så tack vare förkylningen så måste jag vänta innan jag kan åka och hälsa på Lionel, inte för det egentligen spelar ngn roll så med några dagar hit eller dit, han ska ju leva i många många år, men man vill ju ändå vara där fort.. Kanske om man blir bätte till helgen då, eller nåt.. Skit snuva..!!!

Idag är det aerobics på schemat, fy fan förra måndagen var jag så satans mör i benen efteråt att jag höll på att smälla av, och den satans träningsvärken som jag fick alltså, satan, i 3 dagar plågades jag.. Nu var det inte bara vanlig aerobics, det var lite styrke grejer oxå, men det som bet var knäböjen när jag redan var trött som ett as och fick kämpa för kung och fosterland.. Så ja, jag lär väl råka ut för samma den här gången.. Roligt för Jenni imorn då att forsla mig hem tokväck efter tandläkaren när jag inte kommer gå så normalt pga träningsvärk och lugnande, haha.. Hon ska få ett diplom sen.. =P
OM jag kan träna idag dvs, känner att tarmen börjar tjorva igen, satans helvete..!!


Tipsy idag:





Välkommen till världen Lionel

Moster har jag ju blivit igen.. Her och Fru Mupp ynglade av sig i onsdags klockan 18:57 om jag inte missminner mig.. Så att så fort jag kan måste jag åka dit och peta lite på den lille gossen Lionel.. Önskar moren och faren till det lilla livet ALL lycka, och ja, ungen oxå så klart =)
Bild langar jag upp när jag har varit där och fotat.. =)

Jag och Tipsy befinner oss hos gubben nu, jag tror aldrig jag skådat så mycket snö förr =/  Okej att det är mkt snö i Bålsta, men det här tar fan priset, jävla skit snö, jag hatar det..

Hur som, jag kom i onsdags, och SJÄLVKLART så börjar ngt strula, det var då kranen i köket.. Ngt hade gått sönder i den och vatten strömmade ut ut en springa som hörde till den del där man sätter på och stänger av vattnet.. Så, vi åkte med hyresvärden in och köpte en ny kran, men när allt skulle kopplas ihop så fattades det några grejer, otippat lixom.. Så idag kunde vi äntligen använda vattnet i köket igen.. Bättre sent än aldrig kanske det heter..
Nu finns ju diskmaskin här, men allt vill man inte köra i maskinen, och vissa saker måste man diska upp för hand, så det fick bli i badkaret, eller handfatet på muggen.. För att släcka törsten fick man oxå ta vatten från muggen, och även fast det är rent vatten, så känns det äckligt att dricka det tycker jag, för det är ju ändå från badrummet, och där inne bajsar man ju, kan det bli äckligare..? =/

Snart åker jag hem igen, ska vara hos tandläkaren på tisdag, har en del att ordna med mina trasiga tänder, känns inte så där jätte upphetsande med tanke på vad det kostar, men det måste ju tyvärr göras om man vill kunna äta utan att få ont.. Som tur är så har vi ju tandvårdsbidraget, eller vad det heter, så det blir mycket billigare, iaf för mig som har ett och annat att fixa.. Så förutom det så var det så bra så i munnen och tänderna överlag såg fina ut, det betyder kanske att jag inte kommer behöva gå tillbaka på ett tag, one can only hope  =)

Där dog fantasin och orken..



Det blir en promenad i solen..

Idag kom äntligen solen, inte en dag för tidigt =)  Dock blir det ju aningen kallare, en si så där 6 grader, men det kan det ändå vara värt, för det blir ljust och skönt ute.. Ska passa på att ge mig ut på en promenad snart medans solen skiner..

Jag har på sista tiden inte alls skött maten som jag ska, eller jo, maten har jag skött prickfritt, men det blir fortfarande småätande på kvällarna.. =/ Inte alls som förr, men ändå.. Jag som började så jäkla bra och åt frukt på kvällarna istället, men det är väl svårt när man är runt andra som gottar sig.. Hur som helst, jag köpte ju massor av godis när vi åkte till v-ås för en vecka sedan, har massor kvar, antingen så kastar jag skiten, eller så äter jag upp det och SEN slutar äta sånt junk.. haha.. Jag hamnar iaf inte på direkt Kcal överskott så egentligen gör det ju ingenting alls, men det känns inet ett dugg kul.. jaja, jag får skylla mig själv helt enkelt, och så länge måttbandet visar lägre siffror varje gång så är det väl ingenting att bry sig i..

På tisdag ska man till tandläkaren då, jag som hatar käftis, men det lär ju göras, har en del trasiga tänder =/
Nu ska jag ju bara göra den obligatoriska undersökningen, sen får vi se vad som ska göras, och hur satans DYRT det kommer bli.. Jag har 5000:- undanstoppat just till tandläkaren, allt det plus lite till lär ju gå åt..
Fan dom pengarna hade jag kunnat göra annat för, typ betalat till pappa eller ja, nåt annat vettigt, MEN, tänderna är viktiga oxå..!! Speciellt när jag bara kan tugga på en sida av munnen, men inte så länge till för den sidan börjar göra ont oxå, haha.. Så är det när man är fattig och har tandläkarskräck, man ger fan i att gå och får då problem med tänderna.. Att man sen dricker massa läsk gör ju inte saken bättre.. Fast läsk dricker jag typ inte längre.. Från att dricka läsk varje dag så har jag på tre veckor druckit en fanta och en coca cola.. Det är lixom inte så gott längre, vilket är kalas =)

Nej, man bör väl ge sig iväg på promenad så länge solen är framme, tjoflöjt..

En tripp till Rotebro..

Igår premiärtränade jag på Träningshus1.. Var där med min faster och det var step på schemat, fan det är satans hålligång i den tanten, hehe ;)  Det gick bra och så, svårt så in i bomben med snurrarna bara, men överlag så hängde jag med bra mycket än jag förväntat mig.. Sen ska jag gå med faster på lite annat oxå, så man kommer väl köra 3-4 pass i veckan, om man har tur.. =)

Helst hade jag velat kombinera det med styrketräning, på riktigt alltså, inte det lilla man gör på Träningshus1, utan mer hardcore och ordentligt, men jag har ingen att träna med längre, och gå ensam känns så tråkigt, då fuskar jag mig bara igenom.. Det gick bra när jag tränade förut, vart stor skillnad på kroppen på bara några futtiga månader, jag lär ju visa..

Bild 1, när jag precis satt igång att träna,  30/7-07




Bild 2, ca två månader in i träningen, 3/10-07




Bild 3, ca fyra månader efter att jag började träna, 8/12-07
(ha överseende med att jag står illa på bilden)



En jäkla skillnad på bara 4 månader, gick upp 8 kg av all satans mat jag åt.. Känns bra att ändå ha bra gener =)

Iaf, DET vill jag uppnå igen, egentligen, men jag börjar så här på Träningshus1, så får jag se om jag lyckas skaffa mig nån att träna med längre fram..

Jag har iaf redan minskat några centimeter runt höft och midja, vikten står inte helt stilla, men rör sig inte så mkt neråt, men det skiter jag i nu, så länge måtten visar bra så får jag gärna väga mkt, och sen väger ju muskler mer än fett, och helt tom på musklemassa är jag inte =)



Min kära syster och min kära svåger har hunnit vara på besök, I LOVE IT...!! Så jäkla trevligt, trots att fruktsalladen blev lite, hmm, sur pga vissa frukter, men det funkade iaf.. haha..
Och tack Christian igen för klapparna, haha.. =)

Och idag var jag och pappa iväg till Rotebro, kollade in huset på dragonvägen, där jag och syster bodde med mamma och hennes man när vi var små.. fan så sunkigt huset såg ut, stort och bajsbrunt och mycket fulare och mindre än jag minns det.. =/
Sen bar det av till Jakan, nya träningskläder och skor skulle inhandlas, så nu har jag iaf vettiga grejer att ha på mig när jag tränar sen, ska bli skönt som bara den..

Det får räcka för idag =)

RSS 2.0