Vilken satans natt..

Igår kväll började det knacka som bara den, det lät som om någon satt med en hammare och slog mot något rör i väggen.. ca 2 slag i sekunden, väldigt rytmiskt.. 12 slag, sen ett konstigt ljud, 12 slag - ett konstigt ljud, och så gick det om och om och om och om igen, HELA natten..!!
Jag försökte lyssna på musik och somna, men hörlurarna gjorde så jag inte kunde ligga på sidan, och på rygg somnar jag sällan.. Men just då jag somnade så vaknade jag igen, kissnödig, såklart.. Så vart det ett par ggr, men vid 5 snåret lyckades jag äntligen somna på riktigt, så vaknade jag vid 8 av att reparatören kom..
han fixade bankandet, det var någon ventil som var kack, så efter det spred sig tystheten i huset och jag kunde sova en timme till..
Kan inte direkt påstå att jag är utsövd, fan ögonen går nästan i kors, men jag är bara trött i ögonen, inte skallen, inte ännu..

Vinterskor införskaffades igår, rediga kängor så jag håller mig varm och torr i snön.. Så jäkla skönt och jag halkar knappt alls ute, för det gör jag annars jämt med jympadojer som jag annars alltid har på fötterna..
Pappa och jag skulle bara åka till kyrkogården och tända ett ljus, men vi åkte vidare till Bro och jag blev ägare till ett par skor.. Jag har tänkt länge på att kolla på vinterskor, men det lixom aldrig blivit av, och nu erbjöd ju pappa sig att köra mig dit så ja =)







Orkade inte dra ut med Tipsy i snön, det är kallt som fan, blåser kallt och massa snö yrar runt, varken hon eller jag hade någon vidare lust att vara utomhus, så då fick vi leka inne.. Hittade en boll som inte var den bästa, massa bitar lossnade över hela jäkla mattan, så jag får skaffa en som hon kan leka med inomhus utan att jag behöver städa =)



Tipsy idag:






Nu jävlar..

är det mycket snö ute =(  Det vräkte ner hela natten till tisdagen, och nästan hela tisdagen, igår alltså.. Det var hemskt, för det kom så jävulskt mycket, runt 20 cm kanske..
Så jag (med hjälp av Jenni) skottade hela den förbannade uppfarten hos pappa, så idag har jag SJUKT ont i ryggen, och lika ont i underarmarna, det är inte bra för hälsan att skotta, iaf inte så mycket..

Hundarna gillar ju snön iaf, så det är ju en fördel, jag är redan trött på skiten och vill att det ska smälta bort, helst igår redan =P

Julklappen till Bosse som jag beställde har ännu inte dykt upp, nu har det gått 6 dagar, och det skulle ta 2-3 dagar, så man får ju hoppas att den dyker upp, för annars har jag betalat flera 100 spänn för ingenting.. Jag mailade till dom jag köpt den av och dom svarade att den borde ju lixom redan dykt upp, men det har den ju inte, och det var ju väldigt märkligt.. Hoppas bara jag får tillbaka pengarna om den inte dyker upp så jag kan beställa den från ett annat ställe som jag VET levererar snabbt som ögat.. Vore ju bra eftersom jag ändå ska beställa till morsan från det stället.. Men det visar sig väl..

Tänk att varje år så infinner sig aldrig julkänslan längre, sen moffa dog så har det lixom knappt funkat att känna nåt trots att jag försökt som bara den.. Men det kanske hör till på nåt vis att om ngn dör ett par dagar innan jul så blir det lixom lite förstört.. Förövrigt var det hans dödsdag igår, och jag glömde HELT bort =( Får åka upp idag när pappa kommer hem och tända ett ljus, vill inte åka dit själv, det är så halt ute, och jag är så harig.. haha..

Nu ska jag och Tipsy bråka, jag vill testa ett täcke på henne, men det vill inte hon, jag gav upp tidigare för att jag inte orkade stå böjd med min onda rygg, men den här gången vinner hon banne mig inte.. =)

Iron & Wine

Ikväll kom vi äntligen iväg på en promenad.. Jag, Jenni, Extra och Tipsy var ute och kvällsvandrade i en timme ungefär, sen gick jag hem och sitter och lyssnar på min kvällsmusik innan det är dags för sängen, vilket blir strax..

Det är så jävla grisigt ute att Tipsy fan var blöt och brun av smuts ända upp på ryggen..!! Fick använda mig av två handdukar för att få henne torr, jisses.. Det är den största nackdelen när det är blött och äckligt ute, hundarna blir så jävla grisiga..
Tipsy blev trött iaf och ligger och sover så djupt just nu.. Det tar väl på krafterna att först springa benen av sig och jaga bollar på förmiddagen, och sen knalla runt i en timme och panika lite då och då..
Ja hon panikar ute, eftersom hon är van att bo på landet så är ALLT jäääätte läskigt.. Helst alla bilar, och bussar/lastbilar är värst.. Hon försöker alltså fly fältet, men jag tvingar henne att gå vidare, och hon är ju fullkomligt skräckslagen till och från, värst är det på kvällen, när det är mörkt ute, då är bilarnas lysen JÄTTE läskiga.. Jag måste ju gå den vägen eftersom ja, huset ligget lixom precis där, och det går inte att komma undan på nå vis.. Så hon får stålsätta sig och vänja sig helt enkelt, hur elakt det än må låta..



En ny favorit..



BLÄ..!!

Usch, jag har verkligen varit på mer eller mindre pissigt humör ett tag nu, och det verkar inte vilja gå över..
Det värsta är att jag inte vet varför, men jag är tjurig och tycker det mesta är drygt och jobbigt..

Julen närmar sig, och jag är inte klar med julklapparna ens, det dryga är att jag inte ens vet vad 17 jag ska köpa till alla.. Vissa är klara redan, och det känns bra, men resten, det står banne mig still..
Allt löser sig tillslut, men ändå, känns drygt att inte ha alla fixade riktigt ännu..

Jag måste verkligen börja göra ngt snart, blir tokig av att ALLA dagar är likadana, det blir en sån jävla tristess..
Hämtat från wikipedia  "Tristess upplevs vid avsaknad av stimulans. Tristess är inte självt ett mentalt tillstånd men kan orsakas av speciella mentala tillstånd. Tristess kan vara en synonym för uttråkad eller liknande."
EXAKT så är det, så jävla tråkigt att jag fan, ähh, jag vet inte, men banne mig APtrist..!!
Det är samma här som hemma i Dalarna, likadana dagar och noll stimulans, enda man kan göra verkar vara att gå ut med hundarna, ja för det är ju så roligt att jag vill viga mitt liv åt dom, nej tack..!! Eller så kan man ju glo på tv eller ruttna framför datorn.. SUCK..
Nej jag måste fan ta tag i det där, komma ut och träffa folk, eller iaf göra något innan jag blir tokig..

Så har jag börjat drömma så sjukt om nätterna, jag som vaknar 100 ggr minst varje natt får aldrig sova ut och så många timmar blir det inte, men det finns nätter där jag sover lite bättre, och så har det varit på sista tiden, men då har jag drömt så sjuka grejer att jag känner mig helt förstörd när jag vaknar.. Trött som en babian och helt slutkörd i skallen.. Varför kan inget någonsin gå BRA för mig..? har jag varit så elak att jag måste straffas..


Tipsy:





Minusgrader och kyla..

Så där, då var man hemma från gubben igen, trist, men så är det när man har saker man tyvärr måste göra..

Tipsy är med hem nu, hon är jävligt duktig att anpassa sig till innehund när hon bott ute i hela sitt (korta) liv.. Det blir kiss lite här och där ibland, men det inte hela världen för det har inte varit så mycket och har inte kommit på ngt som måste kemtvättas eller så..
Men just DÅ, när det sker, då går allt blod upp till skallen och jag blir rasande så jag svär och muttrar och håller på, men när allt är i sin ordning igen så rinner blodet ner i resten av kroppen igen.. Sån är jag =)

Var ut i frosten idag och lekte med Tipsy, stod som ett jävla fån mitt på gräsmattan och bara tittade på när hon lekte med bollen, jag fick inte ens vara med.. Hon roar sig bra på egen hand den damen, och det är JÄTTE skönt, men samtidigt är det så jävulskt tråkigt, helst när det är iskallt ute och man lixom inte egentligen har ngt att göra än att bara stå och titta på.. Med Extra exempelvis blir man inte så kall, för henne ska man kasta bollen åt, så kommer hon med bollen och man ska kasta igen, och så håller man på, tills jag tröttnar..
Så idag var helt enkelt ingen hit.. Nästa gång får jag  se till att jag kan roa mig på nå vis jag oxå, kanske borde ha en egen boll..?

Jomen då har ju minusgraderna börjat infinna sig då, igår slog det till rätt tidigt på kvällen och det blev verkligen SNORhalt ute, och jag hade ju turen att jag skulle gå genom halva bålsta, med Extra som gärna drar som en tok när hon ser hundar, eller är hungrig, som hon var igår.. Som tur var så klarade jag mig från att halka och ramla, men det var inte så långt ifrån att man drog i backen ett par ggr..
Och idag när jag gick utanför dörren fick jag en chock, det var frost ÖVERALLT ute och klockan var ändå rätt mycket.. Det tar ju ett tag innan man vänjer sig, eller rättare sagt, jag vänjer mig aldrig, för jag hatar snö och vinter, men a, fötterna vänjer sig hur man ska gå iaf.. Eller nåt..
Tur jag slipper elda varje dag här iaf   ;)




Tipsy:



RSS 2.0