Skallebank deluxe..

Fy fan vilken jävla piss dag.. Magen har bråkat, huvet har bultat och jag har varit sååååå trött..
Det tar på krafterna med valp, helt eftersom jag får sova typ 3 timmar i stöten, och jag som sover så kasst annars sover ännu sämre nu.. Tur det bara är ett tag iaf =)

Har mest legat på soffan idag och degat med Kirie, så smutt att hon varit så trött idag.. Vi lekte som fan ute på gräsmattan idag.. Eller vi och vi, HON gjorde.. Kuta som en jävla dåre och hade sig.. Det gjorde henne trött, för hon har sovit typ nonstop sen klockan 15 kanske, hahaha.. Inte riktigt nonstop, hon har varit ute, och ätit och så, men inte velat leka eller nåt alls, bara kvarta.. haha.. Det tog på krafterna.. Får se till att hon inte röjer så jävligt imorn då..

Snart ska vi göra natt, det ska bli så SKÖNT att lägga huvudet på kudden, men ändå ser jag inte fram emot det, för när jag sover som bäst, då vill Kirie gå ut.. =P men men, det är bara tillfälligt..

Välkommen Kirie...

Igår utökades flocken med lilla Kirie..
En liten pluttig 8 veckors chihuahua tik..














Död åt 3...!!

Länge, och då menar jag LÄNGE, har jag haft problem med mitt skitinternet.. Mobilt bredband från 3..

Jag vet inte hur många gånger jag ringt till dom och klagat över att internet är så SJUKT segt och att det kopplar ifrån flera ggr i timmen om jag har otur.. Men jag har typ bara fått höra att jag ska gå in på bredbandskollen.se och mäta min hastighet.. Ehh, JAHA, det hjälper mig hur då..?
8 av 10 ggr  kommer jag inte ens IN på bredbandskollen, SÅ kass är mitt internet..

Så idag, när 3 fick sin härdsmälta och slutade funka helt fick jag nog..!!

Jag ringde till dom och klagade, IGEN.. Kan ju inte direkt påstå att jag var så trevlig, svor ju och hade mig, men killen i luren förstod att jag var riktigt sur.. Jag spydde ur mig ALLT jävla skit, och jag sa att jag fan har fått nog, jag orkar inte hålla på och knussla nåt mer..

Då säger han, Dagens jävla ÄNGEL, att han säger upp skiten med en gång..!! Ingen är lyckligare än jag, helst eftersom jag egentligen har nästan ett års bindningstid kvar.. =) Men nu slipper jag skiten, och om några veckor kommer mitt bredband.. Skaffade ju bara mobilt för att jag egentligen skulle bo här ganska tillfälligt bara, men hade jag vetat innan hur länge jag skulle bli kvar så hade jag ALDRIG haft mobilt..!!
Och BBB är så jävla gulliga att jag får låna en dongel med mobilt tills dom kopplat in bredbandet här..
Mobilt får duga, och är bättre än inget i väntan på ngt bättre =)

Så jag hoppas att dongeln hinner komma innan det här dör, måste ju kunna lägga upp bilder på valpen som jag hämtar hem imorgon =D

Extra VS geting..

Så där ja, då har lilla hunden kommit tillbaka till ägaren.. Måste säga att det känns otroligt skönt..!!
Även Extra slappnar av nu då lillans mentalitet fick henne att reagera negativt.. Av den anledningen fick dom inte träffas heller, kan inte lita på Extra trots att hon vanligtvis ääääääälskar dom där småfjuttarna till hundar..

Jo men så lyckades ju Extra med att bli stucken av en geting, i munnen.. Smart där, dumma lilla pucko, haha..
Tungan svällde och gadden satt kvar, och hon ville ju gärna INTE bjuda på att hålla munnen öppen och låta mig klösa runt i mun på na.. Men gadden kom iaf ut och det ser nu ganska bra ut.. Svullnaden börjar lägga sig.. Skönt =)

Helgen blir skoj, hundvakt deluxe.. Bara för att snart göra det igen, fast i Dalarna..
Finns det ngt som suger så jävligt som att vara hundvakt..? Typ inte.. men vad gör man inte när folk behöver hjälp =)

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Resan till Helsingborg gjordes typ enbart för att hämta hem en liten tös.. Alla som väntar på att hämta hem en ny jycke vet hur det känns, det lixom pirrar lite i magen, och man planerar i huvudet vad man ska göra och allt sånt där.. Många gånger kan det första tiden bli lite körig och nästan jobbig, det är ju en helt ny individ som man inte känner, man vet ju inte alls hur den är.. Den där köriga och lite jobbiga tiden hade jag velat ha nu.. Istället fick jag ett jävla HELVETE..!!!

Jag ska försöka att fatta mig så "kort" som det går..

Jag pratade med K´s ägare i telefon, fick förklarat för mig att hunden är si och så här.. Marina som känner personen i fråga, OCH har träffat hunden (och familjens andra 4 hundar) innan förklarade K som vilken normal hund som helst..
Jag gjorde mkt utställningsplaner, Det skulle ju bli så otroligt bra..!!

Tiden gick och det blev dags att åka till Helsingborg.. Resan dit var bra, och allt gick smidigt.. Checkade in på hotellet och drog till ägaren för att träffa K.. Väl på plats såg vi inte mycket av henne då hon mest gömde sig då ägarens syster var där med sin dryga och hetsiga amstaff som inte kunde låta lilla K vara ifred.. Och när amstaffen var ute ur bilden så klängde K mest på ägarens dotter..
Men ägaren förklarade att K är PL-fri och en väldigt lugn och enkel hund, det är ingen kompliserat med henne, typ..
Klockan blev mycket och vi drog tillbaka till hotellet..

Dagen efter var det dags för utställning innan vi åkte hem.. K var där, och var lite klängig och stod mest still och bara var, ja om inte dottern igen hade K i famnen dvs. Där var hon mest, som en liten accessoar nästan.
varken jag eller Marina reagerade vidare mkt på hennes beteende då, det var ju folk och hundar precis överallt, och vissa gjorde utfall till höger och vänster, klart att en liten skit kan bli lite osäker eller låg..

Hundarna ställdes och vi packade in oss i bilen för att åka hemmåt.. Vägen till bilen var en pers.. Mycket att släpa på, samt en hund (K alltså) som inte riktigt ville gå, det blev en del släpande, en del stannande, en del lockande, en del fräsande. Men vi kom fram till bilen och kunde bege oss.

Vi stannade efter vägen på ett ställe och lät hundarna pinka.. Pysen pinkade lite här och där, K gick bara i hans fotspår, men kissade inget.. -Jaha sa jag, skyll dig själv du!
In i bilen igen, och åka vidare..

Vi kom fram till Marina och hon och Pysen droppades av och jag fortsatte min resa hem.

Redan DÄR började det kännas lite konstigt.. Jag kunde inte sätta fingret på VAD det var, men det var nånting..

Den timmen det tar att åka hem från marina så hann jag prata med både Tesse och Jenni, och om jag minns rätt så berättade jag om min dåliga känsla och, om jag minns rätt som sagt, så sa bägge två att jag borde häva det hela och lämna tillbaka K..

Väl hemma så bara växte allt och skiten började..!!

K fick en mysig bur med massa filtar att ha sitt krypin i, men hon lämnade för allt i världen INTE buren.. Där stog den, öppen i flera timmar, men hon gick banne mig inte ut.. Jag försökte locka ut henne, men det gick inte heller.. Jag fick alltså lufta ut henne ur buren, och så fort jag kom nära med handen så la hon sig platt och kissade ner sig.. På med halsbandet och gå ut genom dörren, ja det låter enkelt och ganska självklart, men det var det inte.. K vägrade röra sig ur fläcken, låg bara platt på golvet.. ja men då fick jag lyfta ut henne då, för ut måste man ju.. Men det var samma visa där, hon tvärvägrade att gå.. Jag fick locka och pocka, och slita och dra, men hon rörde sig inte ur fläcken, förutom när hon smög mot en buske, för att sen lixom gömma sig där.. Hon bara STOG där under buskens grenar..!!

Tro nu inte att det ens fanns på kartan att K skulle göra ifrån sig ute, nej nej.. Men tro för all del inte att hon skulle pinka överallt inne heller.. Jag har aldrig varit med om att en hund vid ETT års ålder inte har kiss/bajs kopplingar till gräs..!! Första dagarna kissade hon BARA när jag tog i henne när kopplet skulle på..
Varje gång man närmade sig henne så kastade hon sig på rygg och blottade buken, eller la sig platt på mage..
Visst kan det väl vara drygt att byta hem och hamna hos folk man inte känner, men det här var allt annat än normalt..!

Det lilla hon gick, för mest stod hon bara stilla, och hon kunde då banne mig stå helt stilla och bara skaka i 20 minuter, hur som helst, när hon gick, så gick hon så sakta att man kunde se knäskålarna hoppa ur led, och hon började lyfta på bakbenen..
Så så mycket för den enkla och PL-fria hunden..!!

För att inte skriva en hel långkörare så tar jag bara med lite grann, så det du läser är en bråkdel av problemen om man säger så..

K vill helst vara i famnen hela tiden, och står man och väntar ut henne ute så kan hon ibland smyga sig fram till en och stå och klänga på benen.. Hon är alltså van att mest bli buren, men jag är inte den som vill mata på hennes svaghet och osäkerhet, så jag tar inte upp henne i famnen mer än när vi ska gå ut, eftersom hon inte går på egen maskin.. trots att hon inte gjort ifrån sig ute en enda gång, så går jag ju ut med henne som om hon vore en liten valp.. Det har varit bra, för nu vågar hon gå på vissa ställen på gräsmattan, och det är ett framsteg från att vägrat gå ÖHT..

K är alltså en sådan hund som måste ha antingen människors närhet, eller närhet från en annan hund, konstant, för att fungera.. Inte för att fungera normalt, för hon kommer med all säkerhet aldrig bli normal, men hon får lite självförtroende i samband med närhet av andra, hon iglar alltså..

Jag tycker så OTROLIGT synd om den här lilla hunden, hon mår verkligen INTE bra, och hon kommer förmodligen aldrig må bra heller.. Hon är för svag, vek, osäker och RÄDD..

Det är så ledsamt att bara skriva om det här, ännu mer ledsamt att jag måste se den där stackars lilla trasan varje dag =(

Hon ska tillbaka till helsingborg, jag kan inte ha en sådan hund, jag har varken tid, tålamod, ork eller intresse för en sådan problemhund, dessutom skulle jag inte kunna ha en sådan hund och med gott samvete hålla den kvar i livet när den är så där..
Så jag hoppas VERKLIGEN att ägarn tar bort henne sen som hon sa att hon ska göra, för det vore verkligen bäst för henne.. Då slipper hon vara rädd och osäker, hon slipper leva ett riktigt jävla SKITliv, för det är det hon gör med den mentaliteten (för att inte tala om knäna som säkert gör ont)..

Jag får ta och avrunda här, kanske fyller på en annan gång, men det är iaf så det ligger till med trasan som skulle vara frisk och så himla enkel..!!  =/

Hem ljuva hem...





Jag kan beskriva den här helgen med ett ord, BESVIKELSE..!!

Eller jag är inte besviken på helgen och resan så, men på en person, folk kanske ska prova på det där med ärlighet..!!
Jag är förbannad, besviken, och fan ledsen.. Stackars lilla jävel.. =(

Nog om det.. Resan gick iaf bra, men det var ganska tråkigt att sitta i bilen heeeeeeeela dagen, men vi kämpade oss igenom det.. Väl på hotellet var det ju som det var, äckligt te, och jääääävligt osköna sängar..
Marina va så snäll och lät mig välja säng, så jag tog lixom första bästa, och TYVÄRR fick hon den värsta av dom två som fanns.. hahaha.. Hennes var som en jävla skål.. HAHAHAHAHA..
Hon vred och vände sig som en jävla plågad mask, hahaha.. Det var kul, även fast det var plågsamt åt na ;)

Ganska skönt dock att ligga där och ta en cigg i sängen innan vi släckte lampan, så gör man ju inte hemma =) Och JA, man fick röka på rummet..

Hotellet låg ju såklart på en jävla bargata, och det var lördag, haha, tyyypiskt.. Men efter klockan 2 på natten var det fan tyst som i graven ute.. man kanske inte hänger utanför ställena efter stängning i Helsingborg.. Skönt var det iaf..

Utställningen på söndagen gick väl bra, fast ändå inte.. Värsta idiot domaren, han ska vi INTE ställa för nåt mer..!! USCH..

Fick inga bilder på utställningen, det regnade när marina och Pysen va i ringen, såklart.. Men men, han fick en andra placering iaf =)


Borta bra men hemma bäst är så jävla sant som det är sagt.. =D


TACK morsan för att du följde och tog så himla bra hand om mig *fnizz* ;)

Sveriges fulaste...

...gummistövlar har flyttat in hemma hos mig..

Vi har EN sketen skoaffär här i hålan, och det är den där deichmann eller vad den heter, så dit fick jag vända mig för att hitta nå stövlar.. Dom hade BARA fula stövlar, och bara EN modell med räfflad sula, och det var dom fulaste av ALLA.. Men lovar dom regn när man ska på utställning (utomhus) och man just kastat dom man hade, OCH har jävligt ont om tid för att man är ute i sista minuten, ja då får man lixom ta vad som finns.. kanske, KANSKE åker vi förbi någon affär på vägen till Helsingborg så jag kan trilla in och köpa nå bättre, för dom här var inte ens vidare sköna, och passade inte så bra, men det var vad som fanns.. Den här gången sparade jag iaf kvittot ;)


Såååå, låt mig presentera sveriges FULASTE stövlar...





jaja, det var bara ett stressköp, det finns säkert nå kvällsöppet ica maxi eller coop forum i Helsingborg, eller på vägen dit.. Där brukar dom ju ha stövlar för en okej slant som duger för att klampa runt i regnet med på utställning =)

Bank bank, aj aj, oj oj..




Aj aj aj, dras med jordens förbannade satans huvudvärk =(
Kill me, pliiiis...!!!


Snart kommer helgen, gud nåde om jag ska dra på mig ngt nu så jag ligger däckad i helgen.. Då drar ju jag och Marina till Helsingborg, ställer Pysen, och hämtar hem lilla "K".. Därför ska jag börja kurera mig imorgon, allt för att inte BLI sjuk..

jaja, jag vet att man inte kan hindra ngt sånt, men det känns iaf bättre, och man HOPPAS ju att ens åtgärder gör att baciller och virus rinner av en som vatten på en gås..


Hittade en fästing på Extras "snuttis" idag, röck den och det där satans huvudet satt ju kvar..!! Perkele..
Men skam den som ger sig, jag plockade fram en pincett och började gräva stackars gullpullan i nippeln.. Det enda jag åstadkom var ett djupt hål, lite blod, och en irriterad röd färg runt hela snuttisen..
Men lilla Extra bara låg där, trots att jag nöp henne upprepade gånger.. Det var ju givetvis INTE med flit, och jag försökte göra det så försiktigt som det bara gick.. Men jag fick lixom ge upp, huvudet sitter kvar i snuttisen och jag hoppas att det inte blir nåt problem.. Man blir ju skraj över lag med fästingar, har hört så mycket det här året om borreliasjuka hundar  =/


Stackars Extra som misshandlas av sin elaka ägare =(
Hoppas hon älskar mig ändå
..

Gå och bryt lårbenet, eller nåt..

Eat shit and die ditt elaka jävla GUBBHELVETE..!!!

Dagen har varit piss, och morgondagen lär bli lika jävla piss, dagen efter det likaså..


Gaaaah.. Fed up är bara förnamnet..!!



KvällsPyssel..

Extra fick här om dagen ett halsband, ett hemmahalsband, alltså ett som hon BARA har hemma, inte på promenad eller så.. Ville ha ngt enkelt bara, och jag hittade bara ett svart med dödskallar på, SKIT fult.. Men det var det enklaste som fanns så det var vad det fick bli helt enkelt..

Men jag är inte så mkt för dödskallar, så jag tröttnade fort och bestämde mig för att klippa sönder skiten, för att använda knäppet, och sy ett nytt..

Jag hade såna stora planer på hur det skulle se ut, med ngt snyggt band, men jaha, då bor jag ju då i en jävla håla där utbudet inte är så stort! Så det blev inte alls som jag tänkt mig, men det fick duga, är ju iaf snyggare än den andra skiten.. =)



Det fula som jag köpte..






Resultatet...






How nice am I, really..?

Jag är en sån där person som kan VERKA snäll, men innerst inne så är jag ganska jävla elak..!!

Nu ska jag ju inte sitta här och ljuga helt och hållet, ofta kan jag inte spela trevlig, man märker oftast ganska fort om man är illa omtyckt av mig.. Och tyvärr är man oftast det oxå, för jag ogillar folk, haha..! Dagens sanning ;)
Men ibland skiner solen även på mig och jag kan dölja vad jag tycker om personer.. Men tänk om dom då kunde veta vad jag under tiden jag ler  och spelar trevlig, egentligen tänker om dom..!

Jag är en bitter och elak jävel som oftast önskar folk olycka.. Sån är jag, Sån är Johanna, och jag är ganska nöjd med att vara sån, och du som läser får gärna tycka att jag är sjuk i huvet, för helt ärligt så ÄR jag det...!

Det finns två personer just nu som jag retar mig nå fruktansvärt på...!!
Dessa två personer skulle jag vilja straffknulla i arslet med en trasig flaska och tända eld på.. Under tiden skulle jag skratta rått och få dom att känna sig lika jävla värdelösa som jag tycker att dom är..

Den ena av dom är en person som jag aldrig träffar, ser den inte ens ute och pratar aldrig med den.. Hur kan jag då störa mig på människan..? Jooo, det är så här va...: Den jävla människan retar upp mig på FACEBOOK, av alla jävla ställen..!! Den kommenterar saker och försöker vara så jävla rolig, men den landar platt varenda gång och man nästan klöser ur sig ögonen för att slippa läsa dens tafatta meningar..
Varför läsa vad den skriver tänker du då..?  Jo, det är nämligen så att den jäveln skriver skiten till MIG...!!!
Så snart får jag ta bort den som "vän", för jag står snart inte ut längre..

Det andra jävla sopnyllet är ngn som finns i min "närhet", inte i min direkta närhet, vilket jag är väldigt nöjd med.. Hur som, det är "jag jag jag, min vilja, visa hänsyn till MIG, gör som JAG säger - även i DITT eget hem" osv. Så är den personen, och hade det inte varit för vissa saker så hade den jäveln åkt på en jävla käftmos för länge sen..
JAG HATAR DIG DIN JÄVLA SOPA....!!!! Det bästa är att jag älskar att hata dig..







Fint award, tilldelat MOI..!!!  hahaha..

RSS 2.0