Imorn..

Imorn bär det av till Bålsta igen, gubben ska till enköping och eftersom jag kör honom dit så passar jag på att åka till pappa.. Vinterdäcken måste på och så där, och dom lämnade jag kvar hos pappa när jag åkte hem förra gången..

Har rätt så mycket att göra den dagen, ska byta däck, ska försöka ta mig till en forex bank osv.. Blir en dryg resa om det börjar snöa som det gjorde igår när vi var ute och snurrade... Hade åkt och handlat och så där, och när i ska åka hem och ligger på motorvägen så börjar det VRÄKA ner snö, och flingorna var sora som lappvantar.. Känns inge vidare att man bara har sommardäck på.. När vi kom av motorvägen (vilket tog ett tag eftersom jag körde sååååå sakta) så slutade det snöa, som tur var.. Hemma såg det inte ut att ha snöat alls, väldigt skönt, och ingen snö kom heller, så nu hoppas jag att det håller sig sådär..
Ska in och snurra idag oxå, ska till läkarn i eftermiddag, jag ber till gud att vädret inte blir så där igen för det var fan läskigt, man såg ju knappt ett skit..

Vi ska stanna till i sala på vägen till pappa, ska gå till Ricos grav, jag har inte varit där sen han begravdes..
Jag köpte en lykta som jag ska sätta där oxå, så jag hoppas att nån lägger in ett ljus lite då och då i den.. =)
Tyvärr så åker vi in på morgonen/förmiddagen, så jag hoppas att ljuset brinner till kvällen iaf, det är ju då man egentligen ska tända ljus, men det blir ju lite svårt för min del så det får bli som det blir, det är ju ändå tanken som räknas.. Sen ska jag förbi igen på lördagen när vi åker hem, blir ju oxå på dagen, men så får det vara.. Bättre än ingenting om man säger så..

Jag ska stanna till vid minneslunden i Yttergran i Bålsta oxå, tända ett ljus för mommo och moffa, men det kan jag göra när det blivit lite mörkare ute, så det lixom ser lite klokt ut =)

Jag missade generation fett igår, perkele, om det ens gick igår, men jag hoppas det, för då finns avsnittet att ladda ner snart..

Nej nu lär jag göra lite nytta tror jag minsan..  



Hemma igen..

Så där, då har man kommit hem igen då.. Det har varit en skön semester, dåligt med sömn och bara massa bilåkande, som en semester ska vara..

Det gick skit bra hos veterinären, han sa att Extras öga såg fint ut, så förhoppningsvis var det sista operationen för henne.. Jag håller tummar och tår..

Men vilken MISS jag gjorde när jag skulle åka till pappa.. När jag klev ur bilen vid tågstationen kom jag på att jag glömt väskan hemma.. ja den stod hemma på uppfarten minsan, det enda jag fick med mig var Extra, mobilen, ciggen och plånboken.. Fy fan, årets blunder.. Tur att Jenni bjöd på hundmat och att pappa hade kläder till mig =)
Hoppas jag inte gör så där igen..

Fick en bil av min älskade pappa, en jätte fin citroen C3, TACK pappa, du är bäst..

ja så agerade min far fotograf en dag när han passade Extra, blev en del bra bilder, bjuder på två av dom =)



Och så har vi Exta och katten Lloyd, tjockisen..




Nej nu ramlar ögonlocken snart ner i knät på mig, är nog snart dags att sova, får uppdatera mer imorn..





Imorn igen..

Jes, imorn åker vi till pappa igen, jag och Extra, på torsdag ska stygnen tas bort och veterinären ska se om det kanske behöver opereras igen, om det går att se så snart.. Det som oroar mig lite är att Extra har kvar såret på hornhinnan, men dom får väl sätta in pissdyr medicin igen då om ine annat =)

Så ska jag ju få bil av pappa oxå när jag är där, så jag hoppas vi hittar ngn bra =)

Drygt att åka tåg igen med extra, hn har ju tratt fortfarande.. Och imorn blir det i rusningstrafiken på tåget, inge vidare, men det måste göras.. Så kommer pappa och hämtar mig på halva vägen, så kör jag hem till honom =)

Nej nu orkar jag inte skriva mer, har inget av värde att rapertera iaf   =P

Ja men då var man klar då..

Idag klarade jag uppkörningen, så nu har man körkort då =) Så jävla skönt att slippa den där skiten på bilskolan och allt runt om kring, nu är det fan bara att tuta och köra.. Så jävla gött..

Den enda han hade att anmärka på sa han var att han tyckte jag fiskörde på motorvägen, strax under 100 låg jag på 110 väg, men det kan man leva med =)

Så jag ska till pappa snart så ska vi fixa en bil till mig, kan inte köra skit volvon vi har hemma, den ska skrivas över på gubben, så den får han köra.. =)

Jag gav mig själv en present när jag grejade det idag, hade sett ut ett par rosa/röda adidasbyxor på team sportia, tur hade jag oxå, dom var nersatta till 350:- nu så jag unnade mig dom, så jävla snygga =)



Nej det var allt för idag, jag är på tok för trött för att skriva mer...

Man lär ju..

Ja man lär ju gå till doktorn.. Nu är jag inne på kanske 7:e veckan med min förkylning, idag sa det pang och jag blev helt igen murad i ena näsborren, samtidigt som det bokstavligen rann och droppade ur den.. vatten tunt snor, yeah, mysigt.. jag har snytit upp kanske 20 näsdukar och nästan en hel toarulle idag.. Need I say att jag är knallröd och sårig under näsan..? Det svider och bränner, inte ens idominsalvan funkar idag =(  Jag som trodde att jag var på väg att bli bättre, men tji fick jag..  Ska ge kortison sprayen ett försök under helgen, annars är det jag som ringer till doktorn på måndag..

jag hatar att det kom just idag, har inte tid med sånt här, jag hoppas iaf att jag är bättre imorn, orka ha det så här på bilskolan och så.. Okej om jag är täppt, det gör inget, men fan om det droppar ur näsan på mig, har ju inte tid att snyta mig varannan minut när jag kör bil heller, då blir det inte så mycket körande av, och man har ju bara bestämd tid att köra på..

Extra är så söt, hon ligger och gottar sig framför brasan, det är så skönt där =) fan vi behöver köpa ved, vi har inte mycke alls kvar nu, fan vilken tråkig utgift.. =P

Nej dags för en annan att tänka på refrängen kanske så man orkar upp imorn när svärmor kommer

Vuxenpoäng..

Ja jag har samlat på mig lite vuxenpoäng.. Jag har i höst plockat svamp med gubben, fast jag inte äter svamp i någon form alls, jag har oxå fixat en prenumeration på matmagasinet.. Det är vuxenpoäng om något =)
Inte för att jag känner mig så vuxen, men ja, man tar steget iaf.. hehe

Jag hatar mottagningen man (inte) har här i huset, pappa har ringt mig flera ggr idag men inte kommit fram, han vart nog lite orolig tror jag ;) sen att man får stå ute och prata är inte heller ngn hit direkt, men men, vad offrar man inte för att slippa bo i lägenhet..

Nu ska jag äta piller sen ska jag dyka ner i sängen och glo på generation fett och skratta lite åt tjockisarna =)

Fjällräven, bra eller anus..?

Dagen har varit konstig, jag har känt mig glad, inte för att det är ovanligt :P men det har varit nån konstig typ av glädje, som nån blandning av upprymdhet och lättnat, men jag vet inte varför, och det gör mig lite fundersam måste jag säga..
Det känns ju bra, men jag vill veta var det kommer ifrån såklart =)

Fågelfrågan är löst, PJK hjälpte mig, det var en nötväckare.. Vi hade låtit den ligga ute på tomten igår på en kartong bit, eller vi glömde att den låg där rättare sagt, hehe.. Så idag såg gubben att den var borta, kartongen hade flyttat sig och flippats, och på låg en rätt stor bajskorv.. haha.. Måste varit en räv som tagit fågeln och tackat för maten genom att bajsa på "tallriken".. haha.. det såg iaf roligt ut =)

Idag på körskolan gick det inte så bra, fick köra med en annan lärare, OCH en annan bil.. Fy vad jag hatar den sär satans caben, kombin is the shit.. Bara jag får kombin på uppkörningen så är jag nöjd.. Kombin I like..
Han jag körde med idag, asså det går inte att förklara hurdan han är.. Hetsig, pratar högt, och vill gärna säga 100 ord på en gång, sen upprepar han allt flera ggr och säger ens namn VARJE gång han pratat med en.. Han är jätte rar och trevlig så, men fan så dryg.. Man känner sig så utmattad efter bara några minuter med honom i bilen.. Men som sagt, han är rar och jätte snäll..

Vi var ute och gick med Extra och K, jag och gubben, det var schysst att få komma ut och gå lite, var ju ett tag sen tack vare förkylningen.. Så nu efer motion och mat så sussas det gott.. Extra blev jätte trött, bra det =)

Så visar gubben mig bilder på fjällräven jackor han vill ha.. my god, finns det nåt fulare jackor än fjällrävens..?
Tycker dom ser ut att ha övervintrat en så där 20-30 år och ser tattiga ut.. Dom är säkert jätte bra, men dom är så fruktansvärt fula.. Ingen idé heller att jag försöker hitta nån jacka åt han, vi har HELT olika smak, allt jag tyckt varit fint innan har han ratat, nåt fel har det alltid varit, så jag överger det där skäppet nu... =)

Tänk va tiden går fort..

Idag fyller ju mosters lilla fuskare 10 år.. GRATTIS WALTER...!!!




Lilla pippin..

Nu har jag äntligen flyttat datorn och sitter numera fruktansvärt skönt.. Handleden gör dock ont i den här ställningen, men det är inte hela världen, hellre handen än ryggen..

Idag ska Extra få ut och promenera hade jag tänkt, igår fick hon springa på millen, men idag ska vi försöka ge oss ut på en promenad, eller vi får förresten se, det är ju älgjakt här i krokarna nu.. Vore dumt att kanske störa dom, trots att det är allmän väg.. jaja, den som lever får se.. I värsta fall får hon väl springa på millen, hon springer runt här hemma och är uttråkad, kan ju inte göra så mkt nu när hon är opererad och har tratt på.. Tuggben går ju inte, tratten är ju ivägen, kasta boll går inte, tratten är ivägen.. Skönt när hon ska slippa tratthelvetet sen..

jag blev halvt ihjälskrämd idag, skulle gå ut och röka, så när jag öppnar dörren ligger det en liten fågel precis utanför.. Den måste krockat med en ruta i farstun, eller ytterdörren, fast det konstiga är att det inte hördes nåt..
Jag tänkte att den kanske bara svimmat eller nåt, så jag flippade på den några gånger med foten, men den rörde sig inget.. Gubben bar ut den på tomten för att se om den kanske skulle vakna, man vet ju aldrig med dom där fåglarna, då kom det ngt gulbrunt gegg ur näbben på den.. Den var död den stackaren.. =(
Vet någon vad det är för fågel..?





Jag kom att tänka på Ricos vilja här om dagen, han hade skrivit i ett brev att han ville ha en viss låt spelad på sin begravning, det vart inte så,
så jag spelar den för honom här..





Borta bra men hemma bäst..

Nu är vi hemma igen och jag är så trött.. Har varit mindre sömn än vanligt när vi varit iväg, för både min och Extras del.. Borta bra men hemma bäst brukar det ju heta..

Igår sov vi hos Jenni, och hon har sett till att jag kan flytta på min dator och nu sitta skönt, spänks =)
Fast jag har inte orkat fixat med det idag, skulle ju bytt filt till Extra och duscha henne nu när hon slutat löpa, men det får oxå bli imorn, idag finns ingen ork till några såna saker alls..

Förkylningen har fått kraft igen, TYVÄRR.. bara jag är bra på uppkörningen så är jag nöjd..

Det vart en kort och tråkig uppdatering, mer än så orkar jag inte skriva..



operationen gjord..

Nu har Extra opererats, hon ser rätt så rolig ut.. värre var det direkt efter operationen, då var det värst..
Dom brände bort ögonfransarna på henne, men dom kan ju komma tillbaka, samt att dom inte riktigt visste om problemen berodde på fransarna eller om hon helt enkelt har för mycket ögonlock, som måste kortas av.. Det visar sig sen när stygnen ska tas.. monsterpris på djurmedicin, 533 spänn för 4 olika grejer, det är nästan lite pinsamt måste jag säga..

Hon va så duktig hos veterinären, dom gillar henne för hon är så snäll och enkel, så dom kallar henne för prinsessan där, haha.. Hon blev så glad när jag hämtade henne idag att hon kissade ner golvet hos veterinären..

sovit konstant sen vi kom hem har hon gjort oxå, det var lite konstigt, så har hpn aldrig varit innan efter narkos.. Äta ville hon inte heller, fick handmata henne några kulor, men äta själv, icke, det går inte för sig.. men då får hon vara utan, hon har skålen med mat och får gå och äta när hon orkar..

Var och provsatt bil i enköping igår med pappa, så nu får man se vad det blir för nåt.. men jag gillar peugeot 107, den var liten, söt och skön.. bagageutrymmet var inte så stort, men det gör inget, bilen är en miljöbil, och det är ju bra ändå..

Nej nu ska jag vara social med Jenni innan jag och Extra kilar över till pappa och sover..



bjuder på en bild på prinsessan..


I dag far vi..

Dagen D, vi åker till pappa.. Hatar att packa när man ska åka iväg nånstans, vad ska man ha med sig, kommer man ha tillräckligt med sig..? Jag packar alltid för mycket och får kånka runt på onödiga saker, men idag packade jag inte så mycket som jag brukar, så det var ju bra det iaf.. Glömde ju att tvätta innan så jag hade inte ens så mycket rent.. Får tvätta hos pappa om det tryter, men det gör det nog inte..

Igår var kvällen från helvetet I tell you.. Satt och spelade beta med Jenni och plötsligt började jag må så illa, lirade klart omgången och la mig i sängen, inte fan vart det bättre för det.. Jag började panika lite smått för mig själv, tänk OM jag spyr..!! Tillslut var jag tvungen att gå ner till badrummet, jag var säker på att snart kommer det.. Ropade på gubben så han fick sitta där med mig.. Jag bara satt där på badrums mattan och mådde så dåligt.. Efter en stund kändes det som att det var en rap som behövde komma ut, men jag vågade inte pressa på, tänk OM jag hade spytt då...!! Jag tror jag satt där inne en halvtimme kanske, passade på att pinka och på väg ut ur badrummet så kom en liten liten rap ut, då kändes det lite bättre, det våldsamma illamåendet la sig, det gick över till vanligt illamående.. Jag gick ut och rökte och rapade lite till, då kändes det ännu bättre.. Tillslut gick jag och la mig i sängen igen, kände mig så trött.. 21:30 tog jag ut Extra, sen la jag mig igen, och jag somnade innan 22:00.. sov säkert 9 timmar inatt, mycket ovanligt för att vara jag, men jag blev så trött av ångesten och illamåendet.. Jag är fortfarande orolig, helst att det ska komma när jag sitter på tåget idag, men det ska nog gå bra, jag har ju medicin mot illamående som jag fåt äta om det blir drygt, ska nog ta med mig sobril oxå, för tänk OM jag blir så där igen..

Imorn har Extra löpt i 4 veckor, hoppas det går över snart..

Nej nu ska jag dona klart allt innan det blir dags att åka..

.

Rubrik..?

Jag är orolig måste jag säga, orolig för körkortet, jag vete fan om jag kommer greja det nästa gång, det mesta sitter, men det är småsaker som jag gör fel HELA tiden, och även fast jag försökt få in det rätt i flera månader så går det bara inte.. Alex och jag kallar det för säkerheten, det är nämligen en säkerhet för mig att göra så, inte för att jag fattar varför, men det bara är så.. Anyways, det går bra annars, ska bli kul om jag fixar det, undra va jag får för bil av pappa då, kanske en peugeot 107, eller 206 kanske.. Eller nåt annat.. Han vet att 107 och 206 är mina favoriter iaf..
107:an drar bara 0.4 nånting liter milen.. Kanon nu när soppan kostar så jävligt..

Imorn blir det sista gången jag kör med Alex på bilskolan, trist som fan att hon slutar, men fördelen är ju iaf att jag inte har så många lektioner kvar efter det.. Dom andra gör mig så stressad, och nu ska det visst börja en ny lärare, hoppas det inte är ngn jag behöver köra med.. Fan orka en helt ny så här på slutet.. jaja, det är väl skit samma egentligen, men jag hade velat ha Alex kvar.. Vi fick för oss idag att det var vår sista lektion tillsammans, så vi sa hej då, kramades och så, sen efter en stund kom jag på att vi kör ju imorn igen, hehe.. Får göra om det hela imorn igen då.. =)

Jag var så trött när jag kom hem idag, helt slut, åt lit emacka, sen la jag och gubben oss i gästrummet och kollade på lite serier på hans dator, jätte mysigt hade vi det =) Mer sånt i vårat hus tack..

Tycker så synd om Extra, nu har hon haft tratten på sig snart i två veckor, 13 dagar blir det på operations dagen, sen lär det bli iaf två veckor till efter operationen.. Jag gissar att hon kommer vara lycklig som få när stygnen och tratten åker av sen =) känns så elakt nu när hon inte ens kan tvätta sig som hon vill när hon fortfarande löper och allt.. Jag tar av tratten varje dag så hon får chansen att tvätta sig en stund, men igår fick jag hjärtsnörp, hon började klia sig i ansiktet.. Inte i ögat, men nära iaf, då åkte tratten på med en gång.. Jag vill ju inte att hon ska riva upp stygnen..

Hoppas ögat blir bättre sen när allt är läkt och så, och jag ber till gud att det är sista operationen på ögonen..

Nu ska jag fixa och greja, sen blir det att sova..




Så det kan gå..

Förra veckan var gubben hos kiropraktorn med ryggen, fick ett återbesök till idag och han var helt tvärsäker på att han var ledig från jobbet idag, men icke.. Klockan 9 imorse märkte han att attans, han var inte alls ledig, han började 07:30 :P
Men det var ingen fara på taket, han ska jobba halva dagen idag bara..

Jag ska snart åka till bilskolan, skönt att det blev fint väder idag eftersom jag ska gå så förbenat långt från bussen till bilskolan.. Jag funderar på att gå förbi lindex och köpa ett par vantar, det är ju skit kallt ute, speciellt när det blåser..
Sen vet jag inte riktigt hur jag ska fördriva tiden, kommer komma fram innan 13 tiden, och ska inte köra förns 14:35, så fruktansvärt tråkigt.. Okej om jag hade känt ngn där, men jag gör ju inte det, så man får lalla runt och försöka få tiden att gå helt enkelt, men jag hatar det varje gång.. Nu har jag ju som tur är inte så många ggr kvar på bilskolan, bara 4 om man räknar med uppkörningen, så det är fruktansvärt skönt måste jag säga..

Det är verkligen UR trist att bara sitta och rulla tummarna och vänta på att klockan ska bli så pass mycket att bussen kommer.. Det blir så stressigt på nåt vis, man vill göra ngt under tiden, men det finns inget att göra, jag hatar att döda tid, jag blir skit stressad, och det retar mig.. Sen stressar jag ännu mer just för att jag stressar, så det blir en ond cirkel..

På onsdag åker jag till Bålsta, väldigt skönt.. Drygt att ha Extra med tratt på tåget, men pappa hämtar mig på halva vägen så jag behöver bara åka tåg i 55 min kanske, men ändå, väska och tratthund, ingen höjdare.. Blir lite semester oxå, ska bli skönt.. Eller a, jag kommer få ett hell med Extra, hon kommer va för på med katten, hon kommer vara dryg efter operationen, men det blir som semester ändå, man slipper allt hemma, allt trist och drygt, iaf i några dagar..
Ser fram emot att få vara med pappa, det var ett tag sen..

Här om dagen spillde jag ju choklad på tangentbordet, det var vissa knappar man inte kunde trycka ner, eller jo det kunde man, men dom fastnade.. m k och ,    dom gick inte.. men m och k repade sig, dock inte ,   tyvärr.. Så jag bytte tangentbord, självklart spillde jag cola på det igår.. Men det klarade sig den här gången som tur var.. =) kom bara lite på k, men han strular inte.. Det är nåt med dom där m och k, oftast dom som drabbas när jag klantar mig, det var ju inte första gången varm choklad spilldes av mig på ett tangentbord vill jag lova.. En gång spillde jag ut en hel del över hela burken, men den klarade sig =) jag har kvar den datorn, den står bara och dräller iofs, men tittar man noga på den så kan man se lite choklad fläckar fortfarande.. Det har visst varit omöjligt att hitta åt varenda stänk på den, man såg nya varje gång man såg efter, så tillslut sket jag i att göra rent dom fläckar jag hittade.. Känns som det kvittar eftersom den ändå inte används.. Jag får helt enkelt bli lite mer försiktig.. =)

Nej nu kanske man ska försöka få tiden att gå på nåt annat vis..


.

Rico <3

Kom att tänka på idag att Extra varit sövd ett par ggr, och ska sövas om några dagar igen, det slog mig att hon vid 1 år och 4 månaders ålder, som hon är nu, varit sövd fler ggr än många hundar någonsin kommer vara.. Stackars liten, men iofs krävs det för att hon ska vara frisk och må bra.. Bra att hon fick flytta in, så som hennes problem är, fast det hade varit bättre om hon kunde bo ute som dom andra.. Fast å andra sidan är det bra, som inatt tex, när gubben inte var hemma, känns tryggare med henne inne än att vara helt solo, faktiskt.. okej nu är ju inte hon farlig och skulle ju aldrig göra ngn illa, men hon talar minsan om om det är ngn utanför eller så.. Så man kunde sova gott =) Värre var det förra gången då alla bodde ute och gubben va iväg, gud jag vågade inte lägga mig förns det blivit ljust ute, nångång vid 3-4 tiden så där.. Okej att det blev sent igår oxå, men inte lika sent..



Jag saknar min bästa vän, dom är två iofs, men jag syftar bara på en av dom nu.. Han spred så mycket kärlek omkring sig, och jag har honom att tacka för MYCKET, tänk att man inte tänker på det förns det är försent.. Iofs kunde man väl aldrig veta att han skulle välja att lämna oss, eller nu  efterhand så såg man ju alla tecken.. Träffade honom några dagar innan han tog sitt liv, och jag borde ha fattat, men han klistrade på ett leende och kramades så varmt att tanken inte slog mig..

Sen var jag arg på honom, ja jävlar va arg jag var, och jag tyckte att han inte var ärlig i vissa saker.. Nu idag förlåter jag honom givetvis för allt, men inte då, det var ju innan han lämnade oss.. samma dag eller om det var dagen efter försökte jag få tag i honom, han var ju den som hade svar på ALLT, jag hade ju jämt massor att fråga honom, men jag fick inte tag på honom, och det kändes som han mörkade.. Jag var ju så arg då och trodde att han straffade mig för att jag var arg.. Jag ringde, jag skickade sms, fick aldrig nåt svar, och jag kokade verkligen, jag var så arg..

Dagarna gick och det dröjde väl nån vecka innan jag fick veta.. Min reaktion då var ilska, jag blev ännu mer arg, jag hade ju massor av saker jag var tvungen att reda ut med honom, saker som hade hänt som jag var tvungen att svar på, svar som bara han kunde ge mig.. Så jag grät inte, inte därför.. Gubben min vart ledsen, han kände honom en del oxå, jag grät lite för att jag såg honom ledsen, men inte mer än så.. Och jag blev bara mer och mer arg, arg för att han lämnade oss bara så där och arg för att jag aldrig skulle få svar..

Det tog ett tag innan jag kunde smälta det hela, jag ringde hans mobil några gånger, tänkte att kanske svarar han och säger att det var ett missförstånd, ett dåligt skämt eller nåt, men mobilen var aldrig på..
Sen var det dags för begravning.. Pga att jag bor lite ute på landet och tågen inte alltid går när man vill att dom ska gå så hann jag inte till kyrkan i tid, och jag hann inte köpa någon blomma heller.. Men jag missade inte  när dom sänkte ner honom, och jag fick en blomma av Loella, eller om det var hennes mamma, tusen tack för det =)
Samma sak var det där, jag väntade på att han skulle hoppa upp ur kistan och skratta åt oss för att vi stod där och grät allihopa, grät över honom.. Men ingenting hände..

Det var en fin cermoni, men jobbigt var det, jag såg på när dom sänkte ner min vardagshjälte i marken, jag skulle aldrig igen få vara så nära min bästa vän..

När jag har varit på begravning förr så har jag hanterat sorgen och allt det jobbiga med att skratta bort det, men bara inför alla andra, när jag sen varit ensam har sorgen kommit ifatt.. Jag har aldrig velat visa min sorg, jag har alltid velat hålla det för mig själv.. Så lite nervös var man att man skulle börja skratta eller nåt annat olämpligt, men inte den här gången, jag lyckades visa min sorg.. Men bara lite grann, jag grät hellre ensam..
På kvällen efter begravningen så grät jag, när jag skulle sova så grät jag mycket, och jag har gråtit i omgångar sen dess, vissa dagar är det jobbigare än andra..

Han var så glad att jag och gubben skulle flytta ut på landet, han skulle komma hit och ha lite semester, gå i skogen och bara vara, skita i all stress runt om kring.. Men han valde att lämna oss bara några dagar innan vi flyttade..
Han försökte sig på att leva som buddhist några gånger, han gillade deras livsstil och hur dom såg på livet, det gick inte så bra och efter ett tag föll han tillbaka till sitt gamla leverne igen, han ska ha cred för att han försökte iaf..
Så när vi hade bott här några månader märker jag att ca 2 ynka km från vårat hus så finns ett buddhist och meditations center..!!! Han hade trivts som fisken i vattnet här, vara på centret och vara här öht..
Jag brukar se buddhisterna ibland på bussen, jag tänker alltid på min vän då, för så som dom var, så ville han vara.. Han fick inte chansen att försöka igen, rättare sagt, han tog inte chansen..

Ibland funderar jag på hur han hade mod att ta sitt liv.. Nu var han ju bipolär så det fanns väl ingen annan väg ut just då, och han fick inte så mycket hjälp från psyk.. En bipolär person borde inte lämnas så som han blev, psykvården borde ha kontaktat honom och frågar hur medicinerna funkade eller hur han mådde, för hur ska en sjuk människa orka..?
Någon månad innan jag träffade honom sista gången så talade han om att han mådde väldigt dåligt psykiskt, men det hade han gjort rätt länge så det för mig var inget direkt alarmerande, och när han kom hem till mig sista gången jag såg honom så sa han det igen, att han mådde dåligt, åter igen, inget alarmerande..
Jag sa åt honom att ring psyk nästa vecka, boka in dig på en tid till läkarn, men nej, han ville inte, han sa att dom kan inte göra mer för honom.. Nu i efterhand hatar jag mig själv att jag inte märkte, detta var ju något han hade planerat ett tag, annars hade han inte lämnat hem M, och han hade inte försökt göra sig av med Ronja..

han lämnade efter sig ett kort brev som var adresserat till mig och några till, det är ett brev som jag ALDRIG kommer göra mig av med..

Jag saknar honom som bara den, hann inte tala om för honom vad han betyder för mig, och det smärtar mig..
Jag hoppas han har det bra där han är nu, jag hoppas att han ser ner på oss och känner hur mycket vi älskar honom..


Min bästa vän, min vardagshjälte, Rico..



Varm choklad + tangentbord = dålig kombo..

Ja idag var jag så smart att jag spillde varm choklad på mitt tangentbord, jag var super snabb med papper och allt för att inte få biverkningar, men det hjälpte inte, har problem med vissa knappar.. Det här var det sista jag behövde idag känns det som..

Har just varit ute i spöregnet och hämtat in mer ved, sen fick jag springa till baksidan för att mata hundarna där ute, sen upp igen och ta ut extra innan maten.. Som tur är kan man bara släppa ut henne, hon springer inte iväg, men en hund som hatar regn måste man följa med ut.. =(   Need I say att jag vart BLÖT..?

Nu ska jag trösta mig med chips och kaktus saft och tända en brasa så jag torkar..


.

Regn och rusk..

Idag är det inte ett dugg roligt väder ute, det har regnat hela dagen i stort sett.. Gubben är inte hemma så jag måste gå och hämta ved, i regnet, inte direkt upphetsande men det får väl gå..

jag har varit så glad nu i två - tre dagar, förkylningen från helvetet har börjat ge med sig, men så idag har det slagit tillbaka igen, inte alls lika illa som det var för nån vecka sen, men tillräckligt för att bli irriterad nu när jag trodde att det gick åt rätt håll..

Min satans gnällspik till hund värar visst sluta löpa, 23:e dagen är hon inne på nu, hon måste sluta snart, vi ska ju hälsa på Junior i nästa vecka, samt att jag vill slippa krångla med trosor och torka blod från väggar och golv.. Inge vidare när man har vita tapeter =P Sen luktar löptikar så fruktansvärt illa att det nästan vänder sig i magen.. URK..

Kollade på Idol igår, jag tycker det är skit tråkigt att dom ska sjunga samma låt dom redan gjort tidigare i veckan, visst det är väl inte det roligaste att öva in så många låtar på kort tid, men hey, det är så alla andra gör, eller a, många andra iaf..
Klarar dom inte pressen så är dom väl inte ämnade för att vara en Idol tycker jag..
Sen att den där Anna inte röstas ut fattar jag inte, jag grejar inte att höra henne sjunga utan att nästan vrida mig av dödliga plågor, hon låter ju förjävlig.. Juryn är iaf mycket bättre än dom andra clownerna, så det är ju en fördel iaf.. hade dom setat kvar hade det bara varit smala och snygga personer som kommit så långt, de fula eller överviktiga gallras ut så svenska folket slipper se på dom mer än nödvändigt.. Galenskap tycker jag, spelar väl ingen roll hur man ser ut, bara man kan sjunga, det är väl det det går ut på, eller har jag missat något..?

Nu ska veden hämtas, och Extra ska rastas och motioneras på millen...


.

Nystarten här då..

Jag har en annan blogg, kika i den för att hänga med i vad min blogg handlar om.. Eller a, den handlar ju om typ vad som helst egentligen, det jag har lust att skriva om..  Anyways, den andra bloggen kommer jag inte skriva i mer nu, utan det blir den här, just so you know..

Det var allt för idag, på återseende....

Just ja, länken till gamla bloggen ja

http://madnessismygift.blogspot.com/

RSS 2.0