Änglavakt..?

Idag ska det bli premiär tvätt av "håret".. Flinten kanske man ska säga.. Det kommer kännas så jävla muppigt i duschen när det inte ska i med balsam och ta 100 år att tvätta håret.. Skönt iofs, men skumt..
Sen att dra med handduken över en stubb som gör att allt lixom fastnar oxå.. haha.. kommer bli spännande..

Idag har snön töat lite, men nu så snöar det igen.. Vi kommer ha snö till juni säkert..

jag skulle ut med Extra, så jag står vid farstudörren och ska typ kliva ut, då fan rasar det säkert flera ton med snö från taket.. Snacka om änglavakt.. jag vill tro att det är Rico som vakar över mig, hehe..
hade vi fått det över oss så hade vi säkert dött.. Det var lixom ingen pudersnö, utan stora tunga kockor..
Ibland har man tur må jag säga =)

Putte har ju inte varit här på länge nu, vi har ju trott att han varit död.. Men icke sa nicke.. han har bosatt sig längre ner i byn, hos personen vi hyr huset av för att vara exakt.. haha.. TYVÄRR har dom matat honom, så dom får nog dras med han länge, iaf varje gång Hippiefan väljer att åka bort, och det är ju rätt ofta..
Men dom kanske inte ser det som ett problem som vi gör.. hehe..
Skönt som fan att han lever iaf..

Nej om man ska bre ett par mackor och kanske duscha sen då.. =)

Dagen D...

Ja då kom dagen då det var dags för rakning..

Efteråt så såg jag att det är MYCKET mer fläckar än vad jag kunde se med håret kvar.. Jag fick en smärre chock..
Drygt var det, att raka bort håret, men nu börjar jag vänja mig lite och tänker på alla fördelar, så jag hoppas att jag inte ska sakna håret ALLT för mycket..

Så här ser det alltså ut nu, observera alla kala fält..













Det är riktigt KALLT om skallen, speciellt dom kala delarna.. Mössa på ffs.. =)


Snö, ffs....

Nu har vi fått ÄNNU mera snö.. Verkar som om det aldrig tar slut..
Gud jag är så piss less på snö och vinter nu, gnäller som en jävla barnrumpa gör jag oxå, men det är befogat, jag bokstavligttalat avskyr vintern..

Såg en så jävla kass film nyss, "Red sands" eller nåt i den stilen heter den, inge vidare bra måste jag erkänna..
Igår lyckades vi iaf se två st bra filmer, och dagen innan det var det en eller två bra oxå.. Så vissa dagar har i tur här i stugan..

Jahapp, snart är mars här, i mars fyller jag år.. Jag är snart ett år närmare 30 =( fy vad hemskt.. jag ser ut som en snoris, och jag känner mig som en oxå.. Jag kommer nog aldrig se vuxen ut.. haha.. men vad gör det om hundra år..

det blir inget långt inlägg idag, har inget av intresse att skriva, ingen ork heller =p

Ärtans nya leksak..

Idag fick Ärtan lite godis i en toarulle, lite hjärngympa så där.. Det tog ett tag för henne att fatta hur man får ut godisarna..




Det var ju så häääär man skulle göra.. =)











Eftersom att toarullen är en engångs grej så fick Ärtan en annan aktiverings leksak, en gammal pillerburk med sina godisar i..  Den är hur rolig som helst, hon håller på med den nu, och har så gjort i ca 30 min utan att tröttna, och det är LÄNGE för att vara Ärtan..  Fast den här får hon inte ut godisarna från, hålen är för små, eftersom hon är en sån som tröttnar på allt fort så valde jag att göra så.. Naturligtvis öppnar jag burken sen när hon är klar och då får hon godisarna..





Sabinas kamp...

Tänk att människan (vi alltså) är så duktiga på att gnälla..

Jag tex, gnäller över att jag tappar håret och snart kommer få ha peruk, när det faktiskt finns dom som har det värre..

Jag har ett tag nu följt en blogg, det är en tjej, eller ska man säga kvinna, som lider av cancer, och det finns inte så mycket mer läkarna kan göra.. DET är ngt att gnälla över, jag menar, då har man verkligen skäl att vara bitter, ledsen och arg and what not..

Såklart att alla för vara arga och ledsna över sina egna situationer även fast det kan handla om en fis i universum i jämförelse, MEN, enligt mig känns det inte riktigt okej.. Visst gnäller jag ändå, fast jag tycker så här, men när jag kommer på mig själv så skäms jag faktiskt lite..
Frisk kan jag ju inte påstå att jag är med allt mitt sjuka (tusen och en saker) som jag lider av, MEN, jag lever iaf, och behöver inte oroa mig så mycket..


jag tycker att det är så synd, för Sabina verkar så levnadsglad, plus att hon har två döttrar.. Det känns lixom inte rättvist..

Nu ska hon iaf genomgå någon behandling som är, om jag förstod det rätt, under forskning och utveckling fortfarande..
kan man säga så..? jag kom inte på ngt bättre ord..

Hur som helst, jag hoppas VERKLIGEN att behandlingen funkar bra och att hon får sin hälsa tillbaka..

Här kan ni läsa, Sabinas kamp..    http://mittlivsabina74.blogspot.com/

Inte fan blir det nå bättre..

jag har just upptäckt lite mer kala fläckar i skallen.. Inga stora, förutom dom stora som blir större, men den nyaste jag hittade nyss sitter bara några centimeter från hårfästet i pannan.. Och som det ser ut nu så är det inte långt kvar tills jag mer eller mindre blir tvungen till att raka av mig håret jag har kvar..

Det känns lite halv trist, på ett sätt vill jag raka av allt redan nu, men gubben säger att jag borde vänta, för det kan ju vända, och växa ut igen, men fläckarna blir större, och fler, så jag har inte så stort hopp om att det ska vända..
Samtidigt försöker jag bli vän med tanken att skaffa peruk, men det känns inge vidare.. Överallt läser jag om folk som har problem med sina peruker, det blir varmt och dom svettas så att peruktejpen lossnar osv..

Jag vill inte vara den där personen som måste använda peruk, samtidigt som det kan vara bra att ha en peruk, ifall man skulle vilja dölja huvudet med annat än sjalar.. Fan oxå, jag som tyckte att jag hade nog med skit, så det här är ju egentligen det sista jag behöver..

Snart 27 år gammal, och tappar håret.. Jag som alltid retat alla andra (karlar) när dom blir tunnhåriga och får hårfästen som kryper alt längre bak.. Så nu är det jag som står med långnäsa och får skämmas..

Fast jag gräver ju inte ner mig för det, jag menar, det kunde ju varit värre, det kunde ha varit en arm eller ett ben som trillar av, eller tänderna.. Så man ska väl vara glad över att det "bara" är håret som ändå kan växa ut igen..

Och så kliar det i hårbotten till och från så jag håller på att bli galen.. Så blir det med den här sjukdomen, håret trillar av, det kliar till förbannelse vissa dagar, och man får snygga böld liknande utslag..

Det är tur att jag har min gubbe som stöd, och det är tur att han kommer stå vid min sida genom detta.. Det är säkert SKIT drygt för honom att höra mitt tjat var eviga dag om fläckar som växer, nya fläckar som jag hittar, tanken på peruk and what not.. han har fått höra skiten i 2 månader, och mer kommer det bli..
Det kommer ju oxå bli han som får hjälpa mig när håret ska rakas..
Tankarna smyger upp på mig ibland och jag tänker att "Fan, han kommer ju tycka att jag är så ful utan hår, han kommer skratta, och han kommer skämmas att gå med mig ute bland folk.." Fast samtidigt så vet jag att så inte är fallet, men ja, min hjärna våldtas av dom tankarna likförbannat iaf..

Och pappa då, kul att ha en dotter som är 21 år yngre, men tappar håret före.. men han kommer oxå stötta mig, på sitt egna speciella vis.. Mamma oxå.. mamma är bra, för hon får alt att verka lätt som en plätt, hon ser alltid ngt positivt i saker och kommer alltid med massa tips och ljusglimtar när saker är pissigt..
Jag och mamma har ringt varandra ett par ggr idag, men missat varann varje gång, haha.. jag ringer, inget svar, sen ringer hon och jag har missat samta, jag ringer upp igen, inget svar och sen har jag missat samtal.. så har det sett ut mer eller mindre hela kvällen.. Ville ju berätta för henne, uppdatera lite, och se hur hon mår, om hon är bättre efter operationen.. Men imorn kanske det går bättre =)


nu blev det bara gnäll, iofs som vanligt typ, men nu känner jag att det vart värre än normalt..
ja just ja, Putte stryker runt här fortfarande... jag håller på att bli galen, mer än jag redan är.. jisses..

Nej, god natt..

Söndag..

Idag har varit en väldigt slapp dag, det har riktigt känts som en söndag, och det är ovanligt tycker jag...
Har mest slappat hela dagen, väldigt skönt..

Jag har idag fått mail av en kvinna som har samma sjukdom som jag, eller ska man egentligen kalla det sjukdom..? ja, det är ju en sjukdom.. Anyways, det var ett mycket trevligt, och upplysande mail, alltid kul att få höra lite från andra som vet hur det är och så.. Hon är på bättringsvägen, vilket måste vara otroligt skönt.. =)

Hittar mer och mer fläckar och områden utan hår, och fortsätter det trilla av i den här takten så ja, då finns inget annat alternativ än att raka av håret som finns kvar.. Nu går det mesta att dölja med uppsatt hår, inte nacken iofs, men på ngt sätt gör det mig inte så mycket, för jag ser ju inte nacken i spegeln, men jag ser ju dom andra fläckarna, så blir dom mer synliga, vilket dom såklart kommer bli så rakar jag av det som är kvar.. Kommer inte se ett dugg klokt ut, men det gör det ju inte som det är så vad spear det för roll egentligen.. Det är ca 2 månader sen gubben såg min fläck i nacken första gången, fort som bara den har det gått tycker jag.. Då hade jag nämligen bara en liten sketen fläck i nacken..

Så här såg det ut då..:




Nu ser det ut så här...:















Inte dom bästa bilderna, är inte så enkelt att fota skallen.. men men, man ser på ett cirka iaf.. Det finns många fler fläckar, men dom biderna vart verkligen KASS, så ja, det blir bara bilder på runt hårfästet eller vad man ska säga..

Jag har haft hopp att det ska sluta trilla av, trodde faktiskt aldrig att det skulle bli så här illa.. Men jag har väl mer eller mindre tappat hoppet nu, det försvann lixom med håret, haha, guld humor =)
Fast på sätt och vis så bekommer det mig inte att jag tappar håret och kanske måste raka av det, samtidigt som det bekommer mig fruktansvärt mycket.. Det går på något vis inte att förklara..

Finns det NÅGON som vet NÅGON affär där man kan få tag i nån snygg / fin / schysst sjal..? SNÄLLA hjälp mig.. Jag måste ha en till huvudet, kan inte gå med min varma satans mössa hela tiden.. Klådan blir ju värre.. ja för det ska ni veta, det kliar ibland som bara den i skallen av den här sjukdomen..



Förresten har jag syndat idag.. Putte kom, jag tog med mig vatten ut och skulle kasta på honom så han inte kommer hit mer.. Jag VET, elakt, men vi kan inte ha honom springandes här, det ger mig stress utav bara fan, för att inte tala om stressen han ger hundarna.. Hur som helst, jag hade hållt på och stampa i backen och fräst åt Putte igår, så när jag gick ut idag kom han först inte fram till mig, han backade snarare, satte sig en bit bort och jamade lite.. Men som den sociala fan han är så kom han efter en liten stund, och jag langade vattnet mot honom.. Det var ca 1½ liter ljummet vatten, men jag missade såklart, haha, han fick kanske ½ dl på sig bara.. Men det gjorde nog susen, för han sprang där ifrån och sen dess har jag inte sett honom..

Jag har skit dåligt samvete för vad jag gjort mot Putte, men det var det enda jag kunde göra, det förstör oss och hundarna att han ränner här, det går lixom inte.. Vi ska ju inte behöva vara på helspänn på vår egen tomt bara för att grannhelvetet drar till Indien och skiter i sina djur..

Arg, argare, Johanna..

Våran jävla pissapa till granne har åkt till indien i en månad nu, och han hann alltså vara borta i två dagar, gissa vem som dök upp idag..? Putte ja..

Så vi kommer dras med den där fan i en månad.. Det var lika förra gången han åkte bort, Putte kom ut, bosatte sig hos oss, retade upp hundarna, när grannen kom hem så försvann han och vi såg inte röken av honom förns idag, när grannen åkt igen.. Fan jag är så jävla förbannad..!!

Putte är skit mysig, MEN, det stressar upp Extra och det blir ett helvete varje gång vi ska gå ut.. Ett helvete som jag gärna slipper, men det lär jag väl få svälja nu i fan en månad...!!!


katterna har en lucka så dom kan ju komma och gå lite som dom vill, men jag tror Putte är för dum att gå in genom den, för han gick ju aldrig hem förns pissgrannen kom hem igen.. Men ändå, vilket jävla sätt och bara dra i en månad, när man just skaffat nytt djur oxå.. För Putte har han inte haft länge..

Tur att han inte frågat oss om vi kan sköta hans post och mata djuren.. Aldrig hade jag hjälpt till med det, verkligen aldrig.. Men jag tror han fattar att jag ogillar honom och således inte ber om hjälp från oss.. Men så ogillar han nog mig oxå så det går jämnt ut.. =) Och skönt är väl det, för då lär jag slippa småpratet och tusen frågor som man fick stå ut med förra sommaren..  han är fan nyfiken och frågvis den där, och tycker att K är på pass gammal att han borde lärt sig vid det här laget att inte skälla på hönsen, (tror det var hönsen han menade när han sa det).. vafan har ålder med det att göra..?

GUD, jag är så arg..!! Bäst jag tar ut hundarna och går och lägger mig.. =)

Alla hjärtans dag...

Snart är dagen slut som tur är.. Inte världens bästa dag kan jag ju säga, rätt ord att beskriva är nog "uttråkad".. Som jag varit typ hela dagen.. wiiii..

Extra och K vart osams idag, det slutade i att K fick nå sår vid näsborren som blödde utav bara helvete en stund, och Extra åkte på ett hål typ vid skulderbladet, om nu heter så för hundar..
Vi som tog bilen, åkte iväg och släppte dom så dom fick leka, som vi brukar lixom, men det visst fel dag för det.. Skit hundar..
Sen blodade hundarna ner bilen såklart.. Extra kladdade iofs bara på handskfacket, och det var ju bara att torka av, men K kladdade runt utav bara fan på nackstöd och skit, inte fan gick det bort helt heller..
Ska aldrig mer frakta djuren i min bil på det där viset, jag har för ljust tyg på sätena, och trots att skitgrisen satt i bagaget så lyckades han ju iaf så..


Extras "lovebite".. :



Det syns lite dåligt på bilden, men det är ett hål på ett par mm..



Jag är less, och trött, och fan jag vet inte vad.. Känner att jag måste åka till pappa snart, stilla mitt pappa-behov.. Och träffa alla andra och stilla mitt socialabehov..

Det är märkligt, jag har tyckt dom senaste åren att jag inte har nå socialt behov knappt alls, jag har knappt velat träffa nån öht.. Men nu, nu är det som om hela min kropp skriker efter socialt umgänge mest hela tiden.. Social då med dom mina, umgås på vårat vis.. undrar om det har ngt att göra med att jag inte KAN när som helst, för så var det ju inte förr..
Eller har jag blivit så svältfödd på socialt umgänge här ute på landet..?

Visst har jag min sambo att umgås med, men det är lixom inte samma sak.. jag umgås inte med han på samma sätt som mina vänner eller min familj.. jaja, det blir bra när jag får mätta mitt behov när jag åker till Bålsta sen..


Fy fan vi har fått någon satans köldknäpp, två eller tre nätter irad har det varit -20 grader...!! På kvällen och morgonen är det oxå kallt, men mitt på dagen då solen skiner så blir det plötsligt som idag, -2,3 grader, i skuggan BAKOM huset dit solen inte når.. Inte fy skam.. =)
men jag vill ha vår nu, fåglarna har tjyvstartat lite med vårsången, men jag vill att det ska komma igång på riktigt, bort med all förbannade snö, fram med sol och plusgrader.. Det ska bli så skönt när man kan gå ut utan att ha dunjackan på sig..


Extra idag, mitt lilla hjärta <3


Error..

Varje gång jag försökt logga in nu i ett par dagar står det bara error.. En del irriterande.. Men nu gick det iaf =)

Imorgon är det alla hjärtans dag.. jag och gubben var in och handlade lite inför det.. jag fick välja ut min alla hjärtans dag present i förskott,  jag valde en ny elvisp.. Romantiskt va..? haha.. Hellre ngt jag behöver eller vill ha om man ändå får välja..

Så var det ju det där att köpa ngt till gubben, skulle köpt en fin whisky (stavas det så..?), men han köpte flaskan själv, så jag köpte whisky(stavning?)-glas och lite choklad til honom.. haha.. Skit sniket känns det..

Nu har jag iaf en sockerkaka i ugnen, ÄNTLIGEN kan jag baka när jag har en ny elvisp.. Visst fasiken kan man göra ex. sockerkaka iaf, men jag HATAR att vispa för hand, jag får ont och det tar tid.. Jag har lite bråttom med allt och HATAR att vispa, därför vi jag inte baka om jag måste vispa förhand.. =)

Imorgon ska vi äta lite god mat, och rå om varann, hoppas jag ;)  Det är ju bara alla hjärtans dag en gång om året.. Och många tycker att det är fel att köpa saker då eller fira, för man kan visa sin kärlek året runt..
Och ja, visst är det så, MEN, en speciell dag för kärleken är ju inte helt fel iaf, vi har ju flera dagar för påsk, flera dagar för jul, sen har vi ju nyår, valborg, midsommar.. Och vad är egentigen det mesta av det där att fira..? Det är en ursäkt att supa till värre än vanligt bara.. Då firar jag hellre kärlekens dag än nå jävla nyår eller midsommar..

Tidig valentin present har jag fått av pappa oxå, en peng på kontot, inte helt fel.. Min pappa är fan bäst.. =)
Men samtidigt känns det kass, jag blir 27 år om exakt en månad idag, och jag är beroende av min pappa..
Inte just ekonomiskt så, jo typ det oxå, fast det är bättre nu iaf, men det mesta är att jag behöver ha pappas hjälp i mycket, och även fast jag kan få hjälp av ngn annan så vill jag ha pappas hjälp.. Min pappa kan mycket om mycket, så jag litar på att han alltid kan fixa allt =) Det är min pappa som gäller, så är det bara.. Gud nu var det länge sen jag var och hälsade på pappa, måste göras snart känner jag..

Sen pappa lilla kanske det är dags att du kommer upp och åker skidor med gubben min.. Nu är det inte så långt kvar av vintern, så SNABBA PÅ...!!! =)


Nej nu ska jag kika till min sockerkaka och se om den börjar bli färdig..

EFIT 8/2 - 09

Egentligen var det dags för EFIT för 2 dagar sedan, alltså den 6:e, men jag kände att söndagen var en bättre dag för mig att fota, så jag gjorde idag..  Här är min dag..




Runt 9 imorse, tog ut hundarna på första rundan..




Vid 10 var det dags för några bloss..




Vid 11 grejade jag lite på datorn...




Vid 12 ville Ärtan leka..




Vid 13 så började jag skrapa bort gammal tapet från en vägg i vardagsrummet..




Vid 14 var det dags att ta ut Ärtan på en långis, som blev en kortis.. Mycket snö, inte plogat =(




Vid 15 åker färg och pensel fram, en vägg ska målas..




Vid 16 målas det fortfarande..




Vid 17 tändes brasan..




Vid 18 blev det kvällsmat..




Vid 19 gosar jag och Extra framför brasan..




Vid 20 är det dags för ett bloss till..




Vid 21 moffas det glass i stora lass..




Vid 23 ville Ärtan ut och kissa..




Vid 23 låg Extra med mig på soffan och kikade på roliga bilder..




Vid 24 är det dags att göra natt..



mams & paps

Jag har gjort mamma och pappa oxå..



Pappa..:




Mamma.. :






Nu vart det ju inte HELT rättvisa bilder, äldre personer är svårare att göra.. Men det säger j en del, pappa = blossande finnen (som förövrigt har BÄSTA humorn), och mamma = den propra fina socionomen..  =)

Egentligen hade jag gjort syrran oxå, men marina sa att den var lite taskig, fast det var ju bara på skoj.. Så Jelen,a jag får skicka den till dig på msn istället  =)



Och JA, typ alla i min familj har samma fula tråkiga hårfärg.. =P

SP-studio..

Jag har gjort snygga avbilder av min gubbe och mig..  vart jätte likt gubben min..  =)



Gubben.. :



Jag.. :





Jag igen, om håret fortsätter trilla av...:





Gör din egen South Park gubbe   http://www.sp-studio.de/
  visa dom gärna sen.. ;) msn, länka i kommentar, mail, ja va tusan som helst.. =)

Okej eller ej..

Är det okej att tycka att sina föräldrar är snygga eller ser bra ut..? 
Jag tycker iaf att mina föräldrar är snygga, eller iaf ser bra ut..

Mamma har ju skit snygg kropp tex, kanske inte så vältränad nu eftersom hon varit sjuk och så, men som jag minns henne så har hon en vältränad kropp.. Inga jätte stora muskler, men lixom lagom tjejigt för att vara så smal.. Min mamma äter sunt, så hon har nästan inget fett alls, förutom rumpan då som "alla" av det könet =P
Och eftersom min mamma är under 50 år (so far) så ser hon inte så gammal ut heller, hon är fin min mamma...

Pappa har aldrig varit tjock, men rätt så vältränad, fast han inte sportar eller så, men han arbetar med kroppen, så det kommer på köpet.. Han klär i badbrallor om man säger så =) Och fint ansikte tycker jag.. Stora fina ögon..

Så ja, jag tycker att mina föräldrar är snygga... kanske låter äckligt för vissa, men det är ju knappast på ett erotiskt eller upphetsande sätt, men dom är ju inte fula.. Vissa har ju fula föräldrar, så är det ju bara.. Men jag har det inte..
Och vissa har ju fula barn, och det har mina föräldrar.. Man ska inte blandra vilka utseenden som helst, då kan man få en ful unge om man har otur  =P
Men alla föräldrar tycker väl att sina barn är dom vackraste, även om INGEN annan håller med.. och det är väl bra..

jag ska iaf aldrig ha barn, jag kommer få en unge som beter sig som ett jävla as, och är ful som stryk, och som det bara är fel på.. Sen är ungar äckliga som bara den.. usch.. Nej jag nöjer mig med hundar..

Så tyvärr mamma och pappa.. Mamma, du har ju Walter och Jelena ska säkert ha fler snorisar, så du får glädjas åt hennes ungar.. Och pappa, du har ju oxå Walter, men några biologiska barnbarn kan jag nästan LOVA dig att du inte får.. Men du har ju Extra som du tycker så mycket om.. Sen kommer hon ersättas senare i livet, så substitut kommer det alltid finnas.. =)


Jag har bara EN bild på min mamma, och den är inge bra, så jag bjuder bara på pappa, mamma får jag visa upp när jag har bättre bild =) Kanske har du ngn bild Jelena som du kan dela med dig av..?

 



Jag och pappa.. Sommaren -07 skulle jag gissa på..
Skit dålig bild, jag vet, men pappa är ju så söt ;)






I förrigår tror jag det var, då låste Extra in sig på toa när vi var iväg.. Hon har råkat gjort det en gång i höstas så jag fick hjärtsnörp, men trodde ju aldrig hon skulle göra om det.. Men det gjorde hon alltså, sen ville hon gärna komma ut så hon tuggade lite på listen.. Men hur smart är hon egentligen, dörren öppnas inåt, så hon knallade alltså in, fick igen dörren på nåt vis och satt fast där inne.. Jävla pucko hund.. Nu får man vara noga med att stänga när man åker iväg så det inte händer igen.. fast den här gången gnydde hon iaf där inne.. Första gången letade jag genom HELA huset och ropade som en tok på henne, inte em bokstav sa hon.. Av en slump kollade jag in i badrummet, och ja, där låg hon, stackarn.. Men så hände det igen, hon är inge vidare smart hon =P

Idag är hon trött iaf, 10 min SP och nästan 1 timmes promenad där hon drog ett däck..  Så nu ligger hon och sover bredvid mig i soffan, Ärtan däremot har lagt sig på madrassen framför brasan, hon börjar nog fatta att det är skönt där.. Hon bara ligger med ansiktet mot värmen och småkisar lite grann, hon lär nog somna snart med huvudet uppe som hon brukar.. ser så roligt ut, vägrar släppa taget och lägga sig ordentligt.. Ligger och nickar och vaknar till när skallen knycker till.. haha..
men det är fan som hon känner på sig att jag ska kolla på henne.. För jag ser i ögonvrån att hon har huvudet vänt åt ett annat håll, men när jag vrider huvudet lite lite för att se på henne så har hon redan vridit skallen och igger och blänger på mig.. VARJE gång.. helt sjukt.. haha..


Ohållbart..

Putte driver mig till VANSINNE...!!  Det går banne mig inte att ha han springandes här.. K skäller som besatt när han springer runt på tomten, och Extra blir vansinnig när han är här utanför när hon ska gå ut..
Han har ju bestämt sig för att INTE gå hem, och nu vet jag var han bor, och mer eller mindre bosatt sig på vår farstu..
Hur många ggr Extra än jagar bort honom så kommer han tillbaka efter en lien stund, han springer nämligen iväg en bit där Extra inte får tag i honom, sen kommer han tillbaka.. Så det blir en väldigt jobbig maktkamp varenda gång Extra ska gå ut, vi får bråka utav bara helvete hon och jag.. Hon vill nämligen inte lyssna på mig, utan hon låser sin uppmärksamhet på katten, det skulle väl vara om jag spöa på henne, då skulle hon just för ögonblicket släppa tanken på katten, men sen skulle det nog vara samma visa igen.. Och jag vill ju inte ge henne stryk, så det blir tjat och gnat och skit för att jag inte ska halka på vår hala gång när hon hänger sig i kopplet..

Iaf, våran granne, som jag skrivit om förr, Hippien, det är visst hans katt, han bor i huset bredvid, och han har varit bortrest några dagar och kom hem igår.. PERFEKT tyckte jag, nu kommer den nyinförskaffade katten gå hem, men nej då, dom stod och ropade och ropade, men katten vägrade på hem.. jag ska ta mig ett snack med Hippien någon dag, för det funkar inte för oss att ha det så här, hundarna blir stressade, vi blir stressade, och slutresultatet utav det blir aldrig bra..
Och håller han inte ordning på sin katt, utan att den fortsätter komma hit hela tiden så kommer jag ta den till ett katthem, det ska jag säga åt honom oxå.. Det var EXAKT samma sak i somras med hans förbannade höns som sprang vind för våg över hela våran tomt och retade/stressade upp hundarna.. Så håller han inte ordning på sina djur då ska jag låta Extra springa lös hela sommaren och jaga både katterna och hönsen, för varför ska jag hålla koll på våra djur om inte han håller reda på sina..? Det är ju inte mening att man ska skaffa djur och sen låta dom springa hur som helst, ÄVEN fast vi bor på landet.. Nej så att ska hans djur springa på vår tomt så kan våra få springa på hans, och då kommer han inte ha några djur kvar.. fast han är ju så jävla utvecklingsstörd, eller fast i en syratripp, att han tror att våra djur och hans djur vill bli vänner.. SUCK..

Så i korta drag, denna stress bidrar nog till att det tar längre tid för mitt hår att sluta trilla av och börja växa ut istället..
Ska visa mina kala fläckar för den där jävla idioten.. FAN va jag hatar honom...!!!!

Så där, ventilerat lite..

Igår försökte jag fota Ärtan, men den stollen vägrar samarbeta.. Det blir mest bara blaj av allt.. hehe..





Sen ser ju bilderna så kass ut här eftersom dom förminskas, så ha överseende =P

Hyresgäst..?

Jag tror att Putte bor i våran bod.. Han kommer ibland som ett skott när man går utanför dörren, och alltid från det hållet..
Jag gillar att Putte kommer på besök, han är så fruktansvärt kelen, och totalt orädd.. Jag har nämligen försökt skrämma iväg honom, men det har inte funkat, så jag har givit upp nu.. Fast vägrar han lämna boden så kommer jag lägga ut mat åt han, han kan ju inte svälta ihjäl stackarn.. han kanske har sprungit bort och inte hittar hem..
Egentligen så vill jag ta in honom, men jag hade aldrig fått för gubben, Putte är ju så mysig, jätte tillgiven..

När jag tog ut Ärtan på en liten sväng idag så följde Putte efter (dom hade hälsat på varandra tidigare på dagen), han gick med oss hela vägen vi gick, och på tillbaka vägen så lekte han och Ärtan, dom sprang ikapp och Putte la sig och lurpassade på Ärtan i snön, sen när hon kom nära så hoppade han fram bredvid henne sen sprang dom en bit.. =) Så jävla sött.. Borde ha tagit med mig kameran ut.. han följer väl efter på kissrundan om en stund, får ta med kameran då..

Extra gillar inte honom så mycket, hon vill jaga, så är hon alltid med katter utomhus, inne går det bra, hon är snäll, men så PÅ, så katter brukar inte gilla henne..

Idag har varit en skön dag, vi tog ut Extra och K på en promenad, i början mådde jag illa för jag inte smält frukosten ordentligt, men det gick över efter en stund.. Vi släppte hundarna lösa så dom fick leka, det tyckte dom om =)

Ikväll blir det glass, mums.. har velat ha det i flera dagar, och idag ÄNTLIGEN så köpte vi glass, strössel och nougatsås.. Ska bli så gott så gott.. =)


Undrar om jag ska försöka ta reda på vems Putte är, och hittar jag ingen som äger honom, så kanske jag ska ta med honom till pappa..? Vore väl TOPPEN för pappa att få en kompis nu när Lloyden är borta, dessutom är Putte mycket mer social är Lloyden var.. Pappa hade gillat Putte som fan..

Sååå, pappa, du kanske får en katt, jag vet att du vill, kolla bara på bilden jag lagt upp på honom, han är så fin..  <3

RSS 2.0