Julafton i november..

Ja, jag har fått min julklapp av gubben redan =) Orka vänta ända till julafton..

Så det här fick jag, observera färgen



Jag kunde ju inte fota själva kameran, så det får duga med kartongen =) MKT nöjd vart jag, precis vad jag ville ha..

Så idag har man tagit lite kort dårå, så skönt att ha kamera igen.. har ju varit utan nu sen i början på sommaren eller nåt sånt.. Så går det när en hund skallar jameran så den åker i backen.. Tur att det inte var mitt fel, det var nämligen gubbens kamera som dog, jag hade haft så sjuuuukt dåligt samvete, så det var bra att det var han själv som "klantade" sig =)

Jag försökte fota bilen, för att visa vilken pärla jag har, men det vart skit mörka bilder, fast det var ljust ute, så det blir inge bild på pärlan.. Det har varit piss grått här hela dagen, skit trist, men hellre det än massa snö, faktiskt..

Vi var in till Borlänge idag och handlade lite, eller a, jag handlade, underkläder och tights, sånt som jag behöver.. Gubben handlade iofs han oxå, men bara hundmat, så det räknas inte..
Jag var in igår oxå med gubbens mamma och hans syskon, då hittade man en fin tunika, och fint julpapper.. Och världens fulaste strumpor.. Dom som känner mig vet att jag brinner för fula strumpor, ju fulare, dessto bättre.. Jag tror jag har ETT par icke fula strumpor i min låda, men jag gillar dom fula, dom blir lixom skit snygga för att dom är så fula.. Me like...

Här kommer Extra, dom andra får ni inte se, som vanligt =P

Pex på millen..



Pex posar lite i källarn.. observera vinter/tjockis formen  ;) Hon är snyggast på jorden iaf..







Sen tog jag kort på köket oxå nu när jag har en bra kamera, och har gardiner på plats =)




Så där, det var allt för idag då..

R.I.P

I fredags åkte jag till pappa, vi skulle ta bort Lloyd..pappa grejar inte sånt där så jag fick ta hand om det..

Dom hade gjort jätte fint när jag kom dit, tänt ljus och det var lugnt och fint där..
Eftersom Lloyden är lite lömsk, eller snarare var lömsk så fick han lugnande först, men en spruta räckte inte, så dom fick ge en till så han inte skulle ge sig på veterinären.. Det funkade och vi lyfte ur han ur buren och la honom under en varm filt på bordet.. Han rakades och sen började det hela, jag hade redan sagt förlåt till Lloyd, så jag strök hans mage och pratade lite lugnt med honom.. Det hela gick fort och vips så hade hjärtat slutat slå.. Han flämtade lite och jag pussade honom på kinden, sen gick jag.. Jag orkade inte vara kvar mer..

Pappa väntade på mig utanför, han hade inte velat gå med in, så man kan väl säga att vi torkade tårarna och bet ihop, ingen annan skulle ju iaf fatta, och det kom ju att märkas..

Nej, han avlivades inte för att han var tjock, inte bara iaf, men jag skulle uppskatta om folk kunde ge FAN i att säga att det var pga att han var tjock...!!! Ja, han VAR tjock, men han hade fler problem än så..

För 10 år sedan sa jag till pappa att jag skulle ta hem en liten katt, han och hans syskon hade hittats av internat eleverna utanför min skola, mamman var död.. Men min pappa vela ju inte ha nån katt, vi hade ju Knutte (rip) då, men jag brydde mig sällan om vad pappa sa, så jag tog hem den lilla lilla gosegrisen iaf..
Det tog inte lång stund innan pappa och Lloyd blev bästa vänner, såklart..

10 år nästan exakt fick vi med Lloyden, han är på en bättre plats nu, men han är saknad..

Sov gott älskade Lloyden..


Våga hata snö...!!

Det kom snö, och det försvann fort igen, så självklart kom en ny laddning idag.. Inte så mycket, kanske 2 cm bara, men det är snö, det räcker.. Jag hatar snö, jag hatar att det blir halt, jag hatar när det smälter och blir slask..

Idag åkte vi några mil till en jävla affär för att köpa två nya grejer, dom hade inte riktigt det vi sökte, så vi åkte hem igen, jag lämnade av gubben och åkte några mil till, till en annan affär.. Där hittade jag det jag sökte och åkte några mil hem igen..
Väl hemma skule jag skruva ihop den ena grejen, men tamigfan så passar inte hålen..!! Fyfan va förbannad jag var.. Då hade jag åkt ca 10 mil (sammanlagt) HELT i onödan.. Så nu måste ju den grejen bytas såklart.. Men den får gubben ta när han är och jobbar så slipper jag åka 6 mil bara för det..

Undra sa flundra när jag ska åka till pappa igen då, måste ske snart känner jag.. Bra att han har fått på vinterdäcken på bilen nu så det är säkrare för honom att åka till jobbet nu när det snöat hemma i Bålsta..
Gud vad jag längtar tillbaka till Bålsta.. Varje gång jag flyttar ifrån så är det så skönt, men den går det ett tag och jag längtar tillbaka, som fan.. jag hoppas att jag landar där igen nångång i framtiden..

Måste ju åka förbi Ricos grav och sätta i nytt ljus i lyktan när jag åker til pappa.. Det är så jäkla bra att jag åker förbi staden där han ligger när jag åker till och från pappa.. Och kyrkan ligger inte så tokigt till heller, mkt lätt att hitta dit..
Kanske man ska köpa nån krans eller så att lägga dit oxå, bommor dör ju bara direkt nu i kylan, och man kan inte plantera ngt direkt heller, det är ju stenhårt i backen.. Eller så kanske man ska sätta lite glitter i enen (?) han har på graven..  Det är ju faktiskt jul snart.. Kanske hänga ett litet hjärta istället.. Ja det var en mycket bättre idé faktiskt..

jahapp, hoppas det inte är så halt imorn så jag kan åka på min fobi-terapi utan att sitta på nålar på den där satans skogsvägen..

Jag tror jag har kommit på en sjukt bra juklapp till gubben min, hihi.. OM jag hittar på den så kommer han bli mycket glad =)
Sen är pappa problemet kvar såklart, jag vet inte vad jag ska ge till honom.. Vill ju ge ngt fint lixom, han har ju ställt upp så mycket sen jag flyttade, kommit med saker och hämtat och kört hem mig.. Han är en klippa min underbara pappa.. Vad skulle jag göra utan min pappa.. Aja, jag kommer nog på något =)



Nu börjar det likna nåt..

Köket börjar ta form, snart är det bra =)

Nya gardiner, ny duk, skumgummi och nytt tyg till kökssoffan och nya kuddar.. Börjar bli fint nu..
Får fota sen när jag har skaffat mig en ny kamera, blir så jävla dåliga bilder med mobilen..
Så har jag planer på att måla om hallen oxå, vet bara inte vilken färg ännu.. Det visar sig..

Snö har vi fått igen oxå, fan jag är så less på skiten, kallt som fan är det oxå, inge vidare kul alls..
Okej om det ligger lite lite snö på jul, men that´s it, det räcker lixom så..

Gubben ska kanske börja plugga oxå =) byggkurs ska han kanske gå, blir kul för han, hoppas han tycker det är roligt bara..
Det börjar i januari, sen så är det bara att tuta och köra.. perfekt ju, vill man bygga om eller nåt så kan ju han göra det sen =)

Marina, här har du fler bilder.. ;)




Vill ju inte skämma bort dig så det blir bara 2..


Usch jag saknar min pappa så mycket.. Det känns så jävla bra att vi på senaste året fått en så bra relation, vi är inte lika, vad ska man säga, envisa kanske.. =) Jag HATAR att bo så långt ifrån, vill kunna träffa han varje dag som jag gjorde innan jag flyttade, så det gör fan ont i mig.. Min pappa är den viktigaste personen för mig..

Idag när vi pratade i telefon så ramlade han =( Usch jag började nästan grina, står fan inte ut med att han slår sig eller mår dåligt eller nåt sånt.. tro inte att han ramlade för att han är gammal, han är inte ens 50,men han halkade på sitt hala golv hemma.. Tur att han pratade med mig i telefon just då, annars hade han sprungit ner för trappan, och då hade han nog kunnat slå sig rätt illa.. Stackars min lilla pappa.. I love him..

Äsch, det var alt för idag.. 


Pappa <3

När katten är borta dansar råttorna på bordet, läs - När gubben är borta gör Johanna precis som hon själv tycker..  Och Johanna tyckte att köket verkligen behövdes målas om.. Så det har jag pysslat med i två dagar..

Så här såg det ut innan jag började, notera den SJUKT fula panelen..



Det tog mig BARA 7 timmar att måla den satans panelen.. Den var ju behandlad så jag fick dra på 4 eller 5 lager färg..
kan säga att ryggen och knäna inte mådde så gulligt efter det..
Då vart det iaf så här..



Meningen var ju att jag skule måla tapeten oxå, fast inte den här veckan.. tapeten är på biden gul med massa blommor eller nåt jävla skit på, i korta drag, jävigt ful...!

Men så kom min underbara älskade pappa och hälsade på idag och vi åkte in och köpte färg, vi skulle egentligen bara köpa spolarvätska till hans bil, men vi kom hem med saker till mig, som färg, spolarvätska och lite smått och gott..
Så när min pappa åkte hem satte jag igång att måla tapeterna..  Det var inge vidare kul när man har ont i ryggen redan, men det gick ju mycket fortare än skitpanelen iaf.. Det blev ungefär så här..



Ja jag vet, inte så snygga köksmöbler, vi ska köpa nytt, nångång.. =) Och nya gardiner ska jag köpa typ på måndag..
Nu ser det MYCKET bättre ut än innan, nu ska jag bara försöka få själva köksdelen att matcha det där.. kanske räcker om man tar bort alla jävla grejer man har på dom öppna hyllorna.. Anyways, förändring ska ske.. Lär måla om hela huset snart, haha.. Blir ju så mycket schysstare om man trivs mer..

Pappa och jag var på julmarknad idag, gud vilken besvikelse, vi gick igenom hela marknaden på kanske 3-4 minuter, det fanns inte så mycket.. Men jag köpte godis och fick en skön hoodjacka, eller vad man ska kalla den..
Efter det åkte vi in till själva stan och gick i affärer och fick med allt vi behöve ha till målningen..

Extra blev ju så glad att pappa kom idag.. Vart ju helt cp prillig, som vanligt.. =)

Jag har ju ingen kamera, så jag får fota med mobilen, därför blir bilderna inte så bra, men man ser ju vad det ska föreställa iaf..

Bjuder på en bild på pappa och Extra.. (NY bild Marina, kolla så ögonen blöder på dig)    ;)



TACK pappa för idag, och tack för att du kom med symaskinen så jag kunde sy gardinen =)
Och tack för alla saker vi fick, som vanligt, haha.. Prupp jackorna var super..



Terapi..

ja då har man börjat terapin då, så snart ska man vara kvitt fobin är det tänkt =)
Kommer bli MYCKET drygt, men om man tänker efter så är det ändå värt det, så mycket huvudbry man kommer sippa..
Och funkar det inte så åker gubben och jag till Engand och provar hypnos.. haha.. Det KAN ju faktiskt funka..

Måste in med bilen på service snart, kul att man haft körkortet i några veckor, och bilen lika så, och fan så måste man ta bilhelvetet på service med en gång.. jag har hunnit köra vadå, 80 - 90 mil med pärlan, skamligt, och synd att pappa och jag inte kollade upp det innan, skatten ska ju snart betalas oxå, haha.. Fy fan, betalar 50.000:- för en bil, så är det så mycket mer som man måste göra.. Men men, det är det ändå värt, jag ÄLSKAR min bil, och jag älskar min pappa som köpte den till mig.. =)

Så var det ju farsdag i söndags oxå, jag hade gärna veat vara hos pappa då, men jag får se till att vara där och göra frukost åt honom nästa år istället.. Sen köpte jag ingenting till honom det här året heller, känns lite dumt att ge det så långt efter eftersom vi inte kommer ses på ett tag, så nästa år får jag hitta på nåt fint till min lilla pappa..

Snön är ÄNTLIGEN borta nu oxå, känns väldigt skönt, plusgrader är det oxå, så det blir inge halt på vägarna heller, jag som är så fruktansvärt feg tycker att det är bra, jag vil ju inte skrota med bilen om man säger så..


Extras brorsa söker ett nytt hem oxå, så är det ngn som vill ta sig ann en super go kille med mycket motor så hojta till =)

Här är han, Junior..




Och SJÄLVKLART så har chokladen nog satt spår ändå, för L tangenten funkar inte alla ggr =(
Måste hitta ett nytt bra tangentbord,  ett vitt den här gången så man slipper så stark belysning när det är mörkt, ser ju inte tangenterna annars =P men jag har bara hittat svarta, och det vill jag inte ha..




Rubrik..?

Så där ja, då har man helt nya vinterdäck på bilen då, TACK pappa, du är en ängel du.. =)

Idag pajade gubbens bil precis när han kom till jobbet, kylarn som gav upp då vattnet frysit.. Tur att han kom till jobbet, och tur att jag kunde svänga förbi och plocka upp honom innan jag skulle till läkarn, så han iaf kunde åka med mig hem sen.. Bilen står kvar på jobbet, får se imorn och det blir bättre..

Det är ju några mil till läkarn, och fanimig hela vägen dit var det dimmigt, ibland lite lätt dimma, och ibland tjock dimma så in i helvete, man såg ju inte ett piss.. Sen på vägen hem var det bara halt och skit, men vi tog oss både dit och hem..

Jag har ryckt lite ögonfransar på Extra idag, och fortsätter jag att göra det med jämna mellanrum så kanske hon slipper fler operationer.. Hon är så jävla duktig min lilla flicka.. Hon ligger snällt och bara låter en hålla på bäst man vill.. visst hon kniper med ögonen, men hon ligger blixtstilla och väntar tills man är klar.. Min stolthet.. =)

Jag vet inte hur jag ska göra till julen, om jag ska till pappa eller om jag kan tjata honom hit.. helst skulle jag vilja åka dit dagen före eller vad det blir, för då brukar hela släkten samlas hos pappa och käka... eller a, nästan hela släkten, Risto & CO kommer ju aldrig, såklart, men det gör inget, för jag ser inte dom som släkt iaf, dom är bara nåt jävla bihang..
jaja, man får se vad som händer, firade ju hos gubbens mamma förra året, så det känns som jag ska vara hos pappa, eller kanske mamma tom, det var mååånga år sedan jag var där på julen.. kanske kan hinna med båda två, eller så får dom komma hit.. ja det får visa sig..

Sen är det dom där satans julklapparna, jag har ingen aning om vad jag ska köpa till alla.. hade allt uttänkt till gubben, men nu har jag ångrat mig, så jag står på noll igen =( Sen vill jag ge pappa ngt fint eftersom han varit så snäll och givmild, men jag vete tusan vad.. Frågar man så får man alltid höra att nej han vill inte ha något, eller att fråga mamma är ju oxå poppigt, "Rita en teckning Johanna".. Say WHAT..? jag råkar vara 26 år gammal nu, det var gulligt för 20 år sen när man var snoris och inte hade några pengar.. Fast iofs, jag har inga pengar nu heller, haha, så det var väl inte så stor skillnad..

Usch, jag drack en red bull idag, jag VISSTE att jag skulle få ont i magen, det får jag alltid, men ändå skulle jag ha.. Och javisst, magontet kom som ett brev på posten nu.. tack och tack.. kanske borde försöka gå till läkarn igen (det var några år sen sist) och få en ordentlig utredning, IGEN.. den här gången kanske man kan få en diagnos som dom inte ändrar stup i ett..

Nej fan, är nog dags att ge upp för idag skulle jag tro..

SNÖ..!!!

Natten till fredag fick vi snö, det kom säkert 20 cm =( Det var inge vidare eftesom vi skulle till bålsta, så gubben fick gå ut klockan 7 på morgonen och smacka på vinterdäcken på volvon.. Helst hade jag ju velat köra min bil, men eftersom jag hade vinterdäcken hos pappa så fick det bli skrotvolvon som jag förövrigt HATAR att köra.. Men det gick bra ändå, fast vidare kul var det inte, speciellt när det snöade så in i helvete mycket på vissa ställen.. USCH... Men vi kom fram iaf, sen var det ju skit roligt att slå ihjäl 1½ timme i enköping.. Fy fan, det var länge sen jag hade så jävla tråkigt..

Vi var förbi Rico oxå, satte lyktan i marken och tände ett ljus i den, synd bara att det var på dagen vi var där, ser bättre ut framåt kvällen när man tänder ljus, men men, jag kunde inte få till det bättre.. Rico, stora teddybjörn, du är saknad <3

Väl i bålsta, 5 timmar senare ( ja det tog över dubbelt så lång tid att komma fram pga halkan och alla stopp på vägen), så skulle jag och Jenni åka till Uppsala, men det vart inte så, vädret var för dåligt och pappa hade bara sommardäck på bilarna, och volvon var helt utesluten att ta till uppsala.. Så pappa kör henne imorn till en forexbank, skönt att det där inte behöver tänkas mer på sen.. Fan han är snäll min pappa, det bästa av dom bästa.. <3

hade en trevlig men jääävligt trött kväll, snackade skit med Jenni och åt gott.. kul att det vart sånt jävla liv till och från på hundarna, SUCK.. Extra tyckte inte alls att Danza skulle vara där, och det fick hon höra oxå.. Junne i buren, Danza bakom galler i sovrummet, och Extra fastknuten i vardagsrummet, fy fan vilken cirkus.. Hoppas jag slipper uppleva det igen, för det var allt annat än kul..

Sen kom lördagen, då var det dags att åka hem.. Det var soligt och fint väder, så det var inte halt på vägarna på hela vägen hem, förutom dom två sista milen.. Men då körde inte jag, utan gubben.. Han skulle a skogsvägen, vilket inte var det smartaste, för det var så sjukt halt och mycket backar, det gick trögt och långsamt, men vi kom hem iaf, och det är väl det som räknas..

jag hade glöm att låsa dörren när vi åkte, haha.. Tur att vi bor på landet då :P  Dom hade kunnat gå in och ta datorerna, tv spelet, och värst av allt, min biiiiiiil.. Nycklarna hängde ju i hallen.. Jag fattar inte hur jag kunde glömma att låsa, men hey, det hände även den bästa ;)
Och såklart så var det SVIN kallt inne oxå, 11.5 grader, så det var till att elda direkt.. Fy va äckligt kallt det var..

Och all jävla snö har vi kvar oxå.. Vi var ute och lekte med Extra i snön idag, kastade lite snöbollar, men det blev tråkigt, så hon fick brottas med en boomerball, så höll hon sig sysselsatt.. Efter det fick hon springa på millen några minuter, kanske 5 min, hon va ju helt slut redan, haha.. Hon är en mes, orkar inte så mycket.. =)

Gubben passade på att göra en snögubbe idag, jag döpte honom till Sven, det var den sorgligaste, fulaste jävla snögubbe jag någonsin sett.. haha.. Fy fan..
Extra höll på att välta omkull Sven, hon skulle ju hälsa på honom, då att göra som hon alltid gör, hoppa upp på han.. Tur att hon misslyckades, han hade annars rullat ner för en backe och gjort sig illa..

Jag passade på att fota lite.. :

Första snön innan vi åkte till Bålsta



Snön som TYVÄRR låg kvar idag..



Och så har vi  Tandapan Sven..




Visst fan är Sven den fulaste snögubben du sett..? hahaha.. och gubben som va så stolt.. My god, man kan ju tro att en blind har krafsat ihop något på måfå..




RSS 2.0