Blir ryggläge på soffan hela dagen...

Idag var det planerat att åka till Norrtälje, jag hade sett fram emot det väldigt mycket..
Men det sket sig i böjen..

Förra veckan hade jag nåt jävla ras på tarmen, så jag sket blod en hel dag och hade svåra smärtor.. Strax innan 9 den kvällen fick pappa köra mig till akuten.. Alla blodprover och allt såg bra ut, men när läkarn kände med fingret i bakdelen så hade jag ömma punkter.. Så det är därför jag ska göra en rektoskopi på måndag..

Hur som helst, efter den fredgen har det varit bättre, jag har levt på skonkost så som yoghurt, rostmackor, fiskbullar och potatis, och jag har lyxat till det med nudlar, haha.. Men det har varit bra..
Tills imorse.. vaknade 7 av att jag hade fruktansvärt ont tarmen.. var ju bara att springa på toa, och så kom det blod, igen..!!

Nu var det ju väldigt lite, men jag kände att jag inte tar någon risk, så kul, det var JAG som ville åka till Norrtälje, det var JAG som såg till att vi skulle göra det, men det slutade med att det är JAG som får stanna hemma.. =(

Det kommer fler dagar, och allt det där, men ändå.. Jävla SKIT..!!

Undrar vad tomten kommer med i år...?

Snart är det jul igen.. Perkele va tiden går fort, speciellt när det inte känns som det var 9 månader sedan sist..
Aningen deprimerande måste jag säga, och jag vet inte ALLS vad jag ska göra på julafton.. Jag vill ju gärna fira med gubben, men samtidigt vill jag inte lämna pappa ensam på julafton, eller Bosse heller för den delen..
Högtider och ensamma människor går inte ihop, även fast det är själv valt, eller hur man ska säga..

Man förväntas vara med familj och/eller vänner på jul, och när julen är slut så ska ju alla jämföra vad dom gjort och vilka dom firat med, och gärna ska det tävlas om vem som haft roligast/trevligast..
Det är precis som i skolan, fast då tävlas det om vem som fått bäst julklappar.. Jisses..


Imorn bär det av till Norrtälje, dags att hälsa på släkten.. Ska bli kul, och trevligt, som alltid =)

Och på måndag bär det av till Enköping, ska få en kamera upp i bakdelen..!! Voi voi..
Som tur är ska dom bara upp en liten liten liiiiiten bit, så det kanske inte blir så himla hemskt som alla säger.. ANnars hade jag krävt lugnande, minst.. Men det ska nog gå bra.. Tycker dock att det räcker nu..
Men så ska jag ju tillbaka till Enköping senare i år, ska ju kolla upp hjärtat, ett till tecken på dålig avel ;)

Jo men nu går bilen så braaaaa.. Nya däck, framvagnsinställd, så ratten är nu rak igen, woohoo.. Som att köra en helt annan bil, mkt skönt, mkt mkt skönt.. =)

Lionels dag..

Igår döptes Lionel, lilla gulliga pluttiga Lionel..

Dopet hölls i Yttergrans kyrka, där är jag och Jelena, och Walter döpta, så jag gillar att Lionel fick åka på samma linje.. Det var ett fint och snabbt dop, Walter läste en fin dikt och någon på Christinas sida sjöng och en spelade gitarr.. Som sagt, fint.. =)

Sen bar det av hit hem, här var fikat för ca 30 pers.. Folk satt på golvet och åt smörgåstårta, haha, men det var mysigt.. Kul att träffa Christians släkt, både dom jag träffat förr, och alla nya ansikten..
Såklart kul att träffa några från min sida oxå, Morfar och Christine, morbror med fru, min gudmor, mormor, mamma och Bosse.. Det var kul att träffa alla helt enkelt..

Jag och Jelena slet som DJUR kvällen innan med smörgåstårtorna, och precis vid läggdags fick vi gå ut och fixa om i Tipsys hus, det hade regnat in på hennes liggplats, stackars pullan..

Upp klockan 9 på dopdagen, garnera smörgåstårtorna, och göra tre vanliga tårtor.. Jisses vilken stress.. Fort in i duschen och jäkta till kyrkan.. Men det blev en toppen dag iaf.. =)


Jag och Jenni var och röstade på eftermiddagen, vi står där och tar våra lappar och lägger dom i kuverten.. Fram kommer en jävla mupp som arbetar i vallokalen och säger att vi måste göra det där bakom skärmarna, för det är så mkt folk där.. WHAT..? Var inte en käft bakom oss, och kanske 4 st andra som mest verkade hänga där i lokalen och jag bryr mig väl inte om hela världen ser vad jag röstar på..
Töntigt tycker jag..
Men ja, moderaterna vann dårå, inte alls bra, jag röstade på sossarna, och hade verkligen hoppats att dom skulle ta över, men icke.. Så nu får man sitta under Flintmuppen i 4 år till.. Usch och fy..!!


Sötungen med "lekhatten" på =)


RSS 2.0