Ring 112..!!

Jag brände mig på stekpannan när jag stekte kyckling.. Det blev ett litet märke, en liten liten brännblåsa, men helvete vad den gör ont.. Det är synd om mig =(







Myran tog ut moppen..

Pappa luftade mopeden idag, i det halvfina vädret.. Han är så söt med hjälmen på, ser ut som en liten myra.. =)

Så dagen då, krattade lite, väldigt lite på tomten, fikade i solen, drog och handlade.. Ja men det var min dag so far, men spännande än så vart det inte..

Jag vill ställa ut Tippan i sommar, är en inofficiell utställning som Bro-Håbo Brukshundsklubb annordnar.. Dock vill jag inte ställa själv, tror inte jag har nerver för det, vilket Tippan skulle känna av, och bli ännu mer mongo än hon redan är, så ngn annan behövs, får tjata hål i huvudet på Marina.. Om hon bara kunde logga in på msn så jag kan skicka länken till infot om utställningen som hon vela ha.. Fan det är ingen ordning på folk alltså =P

Då behöver hon ringtränas, övas på att folk tar i henne UTAN att hon fryser till is, ge fan i att hoppa på folk, som en jävla tok, som kommer nära, det där med tänderna klarar hon ganska bra numera, oftast iaf.. Jo men så måste hon ju stå snyggt oxå, det kan bli svårt, haha..
Det här är nackdelen med hundgårdshundar, allt som ska övas tar MYCKET längre, men fan, skam den som ger sig..
Nu tror jag ju aldrig att Tippan skulle få så bra kritik eller så, hon har långa ben och är inte fet, så jag räknar isf verkligen inte med att få några hyllningar över byrackan från dommarna, haha, men det kan vara kul ändå.. =)

Fröken överbett kommer inte bli poppis på utställning =) Hon har ett litet överbett bara, ingen glipa eller så, men ändå ett överbett.. Men vafan, vi kör på ändå =)



Myran på moppen  <3


Varför klipper alltid frisörer tvärtom vad man ber om..?

Jag och pappa drog till Jakobsberg i dag, svängde förvi frissan och fick en tid med en gång.. Skit bra lixom, eftersom håret växt över öronen så det ser ut som öronlappar.. Ville trimma resten oxå, bara klippa lite lite lite, eftersom jag vill ha tillbaka mitt långa hår så ville jag inte att hon skulle at så mycket.. Men tji fick jag, för när jag väl satt där i stolen så märker jag att hon kapar av mycket mer än jag vela, men då hade skeppet redan seglat så jag fick snällt se på när håret blev FÖR kort.. Tänk att dom aldrig förstår vad man säger..
Det slutade iaf med att frippan hon fixade till såg ut som SKIT, fy fan, såg ut som en kärring i skallen med snedbena med mitt futtiga hår på någa centimeter.. Tänk att dom är så dåliga på sånt..
Så fort jag kom utom synhåll så åkte mössan på, ville gärna inte visa upp en sån ful frippa..
Men nu går det att använda kepan igen, nu när öronlapparna är borta, så ett plus är det iaf =)

Efter den misslyckade klippningen drog vi till den nyöppnade stadium butiken i IKEA huset, pappa hittade några tröjor, men jag hittade nada, jag som ändå har presentkort där på 700:- , så typiskt..
Sen bar det av till outlet, pappa hittade ett par AS snygga skor på Nike butiken, jag hittade ingenting..
Tog en snabb titt inne på Puma butiken, men hittade såklart ingenting där heller..

Gick till bilen, hann backa ut, sen ser vi att vi hade fått parkeringsböter..!! 300:- för att vi glömde p-skivan..
När pappa äntligen unnar sig själv saker så åker han på böter, så jävla onödigt, och trist.. =/


Väl hemma grillade vi korv, och sen kom faster på besök.. Satt på balkongen och fikade och snackade skit ett par timmar, det var fruktansvärt skönt, och jäkligt trevligt..

Happy day..!!

När jag var hos gubben så tittade vi, och budade på ett hus.. Idag fick vi veta att säljaren accepterade budet =)
Det är så skönt, så skönt.. Ingen mera Hippie & äckelnucka att reta sig på, inge mera pisslång väg till affär/läkare/allmänhet mfl, inge mer lång väg för gubben till jobbet, inge mer jävla eldning i den där förbannade kaminen..!!
Kunde lixom inte bli bättre, för huset är perfekt, iaf för oss.. =)
Alla hundar ute, ingen i box i källaren, fan perfekt =)

Jag skulle ju cyklat med Tipsy idag, vänja in henne på det, men så är det ju mulet och kallt som bara den, så det får vänta tills en dag med bättre väder, tyvärr.. Sen ska Extra vänjas in på cykeln oxå, kommer gå bättre då, för Tipsy är ju en jävla mupp som är rädd för allt som rör sig, men nackdelen med Extra är att jag då bara kan cykla sent på kvällen, eftersom hon annars skulle dra omkull mig om det kom en annan hund.. Jag har ju en "springer" till cykeln, men den är ju inte så jävla säker mot sånt när hon väl drar igång.. Trist nog..


Snubblade över en snubbe på youtube idag, en grym beatboxare.. Han var hur säker som helst och hade lagt upp hur mycket videos som helst där han beatboxar till folks låtar.. Kolla in honom..






jävla äckelnucka!!

Jag och Extra har spenderat hela veckan hos gubben.. Riktigt skönt =)
Vi var och kollade på ett hus, MKT fint och bra, det vill vi ha =) Får hoppas att dom tar vårat bud som va under det dom ville ha.. Vi håller tummar och tår..

Så hann vi ju med årets första grillning oxå, tyvärr gick det inte att sitta ute och äta eftersom solen gömde sig bakom träden, och det blåste nåt fruktansvärt, men gott blev det iaf.. Nu längtar jag som bara fasiken efter sommaren så att man kan sitta ute och äta..

Veckans höjdpunkt var iaf INTE när hippiegrannens jävla nucka la sig helt naken på altanen och solade, vände sig åt vårat håll och lixom särade på benen och visade hela hugget, det hände inte bara en gång heller.. Är man på väg mot huset så kan man inte komma undan att se henne, för man ser i ögonvrån, så pass nära är det.. Jo vänder man bort skallen så ser man ju inte, men då ser man å andra sidan inte vart man sätter fötterna, och det är ju inte att föredra.. =/
Hoppas dom tar budet vi la på huset så man för en gångs skull kan säga till den där idioten och hans satans nucka vad man tycker och tänker om allt dom håller på med.. Det bästa kommer att bli att man slipper irritera sig på den där hippien, men med våran tur kommer han nog vistas i den nya staden, bara för att..

Vem är egentligen så jävla retarded att den lägger sig näck i april och solar, det var inte veckans finaste väder de dagarna hon gjorde det om man säger så.. Det var molnigt och blåste rätt så kallt..
Men det var uppenbart att hon ville visa upp sig, som alltid, för det var när vi gick ut som hon näckade, och gick vi in så gjorde hon det samma, fucking r-tard..!!

Så, nu har jag gnällt av mig en aning, skönt =)


Roligt och tråkigt, allt på samma dag..

Igår var vi till Norrtälje, farbror Tomas fyllde år.. Gud allt var så annorlunda, jag har ju inte varit där på säkert 7 - 8 år, så det blev en smärre chock =)  Men jäklar vad fint dom har gjort..

Tipsy fick leka med Athom, och hon visade jätte mycket underkastelse, för första gången.. Det var kul att se att det finns i henne om man säger så, kaxigaste lilla råttan av dom alla.. Nu är ju Athom så väldigt mycket större än henne, så hon blev väl lite skrämd av hans storlek, och sen var han så bra att han var inte så på, så hon behövde väl heller inte hävda sig.. Tur att grabben är kastrerad så Tippan fick leka lite iaf, eftersom hon löper nu.. Iofs hade det nog inte blivit nå dopp iaf, eftersom det är sån storleks skillnad, fast man ska ju aldrig säga aldrig, hundar är banne mig påhittiga =P

Anette visade lite tips och trix, skit coolt att se, så mina hundar blir nu försökskaniner, haha.. Får se om tålamodet kan infinna sig, det är nämligen lite bristvara =P  Men det ska nog gå bra, iaf när man får in snitsen..

På vägen hem ringde Bosse, Björn somnade in i fredags =(
Nu slipper han ha ont, det är väl enda fördelen, men att han faktiskt gick bort är så jäkla tråkigt.. Nu har ju inte jag träffat honom på många år, men jag gillade Björn, han var så jäkla smart, vis som jag vet inte vad..
Vila i frid Björn..

Imorgon bär det av till gubben, ska bli skönt, och vi ska kolla på ett hus nästa vecka.. Gubben har redan varit och kollat, han tyckte det var skit bra, så nu ska jag oxå få se, ska bli spännande.. Jag har bara sett bilder på huset, eller vi har ju varit där förut, men vi såg bara utsidan för det var ingen där, och så mycket kunde man inte se för det var så mycket snö, men det jag sett på bilderna gillar jag starkt =) Så jag har fan höga förväntningar..

Tippan stannar kvar hos Jenni eftersom hon löper, så det blir bara Extra den här gången som följer med, och det var ett tag sen för henne, så hon kommer bli själaglad att träffa gubben =)

Fan i helvete..!

FAN I HELVETES JÄVLA FAAAAAAAAAAAAAAAN...!!!

Jag blir så jävla less..



Extras tur..

Tipsy var ju först ut idag, så nu var det Extras tur..

Först en stund i SP´n, men hon tröttnade oxå, men bara för att det var ett flygfä som retade upp henne, nu börjar dom komma dom där äckliga krypen, usch..
Sen fick hon varva ner och leka för sig själv med den älskade bollen som hade töat fram idag =)

Snart är det dags att börja brassa prinskorv, tyvärr har jag ätit så mycket påskgodis, så jag är inte ens hungrig, men prinskorv, pot., ägg och keso går ALLTID ner iaf =)


Extra idag:














Hon är lite tjock min lilla dam..  ;)



Vackert vårväder idag..

Idag har vi strålande väder.. Fast det ser ut som om det kan komma lite moln, men sålänge dom inte stör solskenet så gör det inte ett dugg..

Var ute och aktiverade Tipsy lite i vårvärmen, först fick hon 10 - 15 min i SP´n, sen fick hon sin sketaroliga fotboll med ytterst lite luft i, men damen var inte riktigt på gasen idag som hon brukar vara.. SP´n blev tråkig och hon sprang ifrån hela tiden för att hitta annat att leka med, då plockade jag fram bollen, och den var väl kul i MAX 5 minuter.. Hon tillochmed släppte bollen och ställde sig vid mig, och släpper bollen på det viset gör hon aldrig annars.. Så det blev geggtorkning och kloklippning, sen fick hon gå in helt enkelt, kul att stå där ute och bara glo på varandra..
Blir ju lite fundersam över varför hon var så off idag, det är inte alls likt henne.. Iofs har jag sett lite gegga och lite lite svullnad runt snipperiet, så kanske är det löp på G snart.. Jaja, vi har alla våra på och av dagar..

Snart är det Extras tur, undrar vad man ska hitta på till henne, kanske kasta lite boll nu när det inte är så djup snö längre.. =)

Ikväll blir det gooood mat, prinskorv, potatis, ägg och keso, MUMMA, det är påsk/jul/midsommar mat det.. haha.. varför prova ngt annat när detta funkar alldeles utmärkt =)



Tipsy idag:








Påsk kärring Maraton..

I morse var det Påsk kärring maraton på Träningshus1, det var alltså ett 2 timmar långt pass, med lite blandade grejer.. Det var Aerobics, typ dansaerobics, inte ett dugg kul, tyvärr.. Sen var det Afro, och det var rätt kul, men jag hade tyvärr skor på mig vilket jag märkte inte var så bra val =/ Efter det var det ett styrke pass, rätt skoj så, men jag ogillar att köra Styrka när man inte får välja själv, Gym is the shit =) Och sen var det det efterlängtade passet Step, det är det roligaste passet (av de jag provat) och svettig som en babian blir man.. =)
I slutet var det BodyBalance har jag för mig, men klockan var 11:50, jag var hungrig som jag vet inte vad, så jag gick hem och åt istället.. Eftersom jag är så känslig så kunde jag inte äta innan passet, som började klockan 10, så jag gav upp och drog, och jäklar vad gröten smakade gott =)

Helst av allt hade jag velat gå på Step passet som är på fredags eftermiddagar, men eftersom det är påsk nu så blir det inget, men man gick inte utan idag iaf =)

Fan jag har inte riktigt skött maten sista tiden, har varit helt off i skallen, men nu fan blir det nya friska tag, ja efter påsk helgen alltså, haha.. Nu jävlar känner jag att det är dags att gå tillbaka till det vanliga matschemat, det som min kropp mår BRA av, var ska jag hitta motivationen och disciplinen..? Det ska nog funka, annars får jag låsa in mig på sovrummet och bara äta det jag blir serverad, dvs ingenting.. haha.. Som straff lixom.. Men nej, det fukar ungefär lika bra som att äta massa kack.. Tur är iaf att man snart kan grilla utav bara helvete, det blir banne mig tonfisk och kyckling för hela slanten.. Blir det annars oxå så, men att grilla, mmmmm, så mycket godare..


Det var strålande sol och SKIT fint väder imorse.. Så skönt att jag 09:30 när jag kom (för tidigt) till Träningshus1 satte mig på en sandlåda och lapade lite sol tills Faster dök upp.. När jag sen fick hem började det mulna på, såklart, och inte långt efter det var det grått på himlen.. och just nu i skrivande stund, bara för att jag skriver om vädret så tittar solen fram igen.. Lika igår, skit väder hela dagen, tills kvällen kom, då kom solen med all sin kraft, såklart.. Men jag hann iaf fota våra fina snödroppar idag, man får ju passa på medans molnen sicksackar för solen..

ja mene, GLAD PÅSK då... =)





Det börjar lukta vår =)



RSS 2.0