usch usch usch..!!

Nu har vintern kommit, det snöar och blåser som bara den.. Hoppas det är bättre imorgon när jag har planerat att ut och åka långt med bilen, för är det så här så tar jag inte bilen..!!

Gubben hörde på radio idag om nå kyla från nånstans kallt som gjort vintern så kall de senaste åren, ngt sånt iaf, och tydligen ska den här vintern bli kall oxå, fy fan.. Min kropp grejar inte kyla, jag fryser så det smärtar i hela kroppen, in i märgen.. Jag måste ha ganska varmt inne, annars blir jag så där, får ont i hela kroppen, vilket leder till att jag blir på dåligt humör, och det är fan inte kul för nån.. Vintern är bara SKIT..

Dock kan det vara mysigt att kura ihop sig i soffan och mysa och kolla på film med massa tända ljus, en brasa igång och en kopp te, men det är väl enda fördelen.. =P

Snart är det dags att dra ut och skotta, och det är inte lite att skotta om man säger så, tur att snön iaf är ganska lätt, det blir inte lika tungt..

Note to Pappa: FIXA SNÖSLUNGAN...!!!!

Kakbak..

Igår var det dags att fixa med årets första julbak, Pepparkakorna..
Dom blev inte så goda allihopa, för den där degen är lurig, vissa plåtar fick man låta stå tills dom blev lite brända för att bli hårda, och vissa blev mjuka och riktigt äckliga..
Men jag lyckades få till ett par stycken bra och riktigt goda peppisar.. =)

Sen skulle ju kristyren på, och jag kan säga att det är inte min starka sida, så nå vidare snyggt blev det inte, men å andra sidan spelar det ingen som helst roll, för dom ska ju inte säljas, som tur är..
Pipen på kristyren var så stor, så det mesta blev bara smetigt, och fult helt enkelt.. Men det var smidit att köpa en tub..

Vi hade bara dom här klassiska formarna hemma, så jag stal Jennis formar så jag fick lite mer variation på kakorna.. men dom var inte så bra, för mycket små detaljer som gjorde att dom gick sönder när man försökte få upp dom på plåten, men en del gick ju att lappa ihop bra, så man hade inte gjort allt helt i onödan =)














Såklart att Extra skulle få en egen pepparkaka =)

Sköt du ditt eget..

Jag  har tänkt på en sak, som retar mig en aning faktiskt.
Man får inte vara bitter.. Nej ty det är fel, ungefär som om det vore en synd.. Jag är väldigt bitter, och jag trivs faktiskt bra med det, men det är visst inte okej..
Då undrar jag, vad är det som sticker så smärtsamt i andras ögon att jag är en bitter jävel..? För det skadar ju ingen annan..

Visst kan det vara väldigt tråkigt att lyssna på en bitterfitta som konstant maler på om hur dåligt allting är, men en sån bitterfitta är inte jag.. Jag portionerar ut min bitterhet i lagoma doser, men ändå sticker det i ögonen på en del..
Jag är ju inte negativ och bitter hela tiden, livet har ju faktiskt sina ljusa stunder oxå, men jag som stöter på motgång efter motgång har rätt att vara bitter, och jag måste få uttrycka det precis som alla klämkäcka människor som kvittrar och dansar fram i livet..
Men har man en klagan på tungan gör man bäst i att svälja den omedelbums, för gud nåde om man är missnöjd..
Och varför ska det behöva vara så..? Varför ska alla behöva vara glada hela tiden..? varförfår man inte gå sin egen väg och vara sig själv..?

Det är som om man måste passa in i en mall, och innanför ramarna i den mallen så existerar inte negativitet, är det bättre att man drar på sig sin falska mask och sväljer sin bitterhet så att den sen äter upp en innifrån..?

Nej tack..!! jag är bitter, det är sån jag är, och den det inte passar för, den behöver heller inte prata med mig, eller vistas i min närhet.. Det är ett problem som är enkelt och smärtfritt att lösa, jag tvingar mig inte på folk och matar dom med min bitterhet..
Sköt dig själv och skit i mitt liv, det blir bäst så, för alla det berör..



Fuckbag..!!

Fan för sjukvården..!! Två veckor skulle det ta att få resultatet på mitt EKG, TVÅ veckor..
Nu har det fått FYRA veckor och jag har inte hört nånting från dom..

Jag ringde för en vecka sen och frågade vad som dröjer, då hade läkaren inte ens tittat på det..!!  Fan att man ska behöva jaga dom jävlarna, FAN va trött jag blir..!!




Så det här är till Enköpings sjukhus


Västerås mupparna kom till Bålsta mupparna..

igår hade vi finbesök från Västerås, Jelena och Lionel kom på fika och middag =)
Det var mycket mycket trevligt, förutom incidenten på ica, det hade jag kunnat klara mig utan faktiskt, men förutom det så var det lovely, även fast Lionel mest var tjurig och så där.. Det goda humört kom tillbaka en stund innan det var dags för dom att åka hem, haha, så typiskt..

Det bjöds på god mat, fiskullar och potatis =) Inte ett dugg glammigt, men gott, enkelt och bra snällt för magen.. Nästa gång får jag kanske bjuda på ngt lite fiiiiinare..  ;)


Lionel är så fin, och han börjar bli så stor..!! Folk tror att min biologiska klocka ska börja ticka lite när jag gullar med honom, men icke, det räcker med syrrans barn, dom kan jag gulla med när jag känner för det, det räcker så.. =)
Då kan jag lixom välja själv, och sen när det räcker så finns det inget krav på mig, jag har ingen unge som jag måste ta hand om.. Nej, barn är ingenting för mig, I hate them, inte syrrans såklart, men andras.. Jag är ingen barnmänniska, och jag ska aldrig ha barn..










Sluta vara så jävla efterblivna..

jo men så kom väl snön idag då.. Det har snöat hela dagen och vi har väl fått en decimeter skulle jag tippa på, minst.. Jag gråtet lite inombords.. =(

Dagens roliga är iaf att man ser och hör överallt idag att folk är så oroliga hur dom ska ta sig någonstans imorgon så dom kan byta däck.. Är man retarded och väntar tills in i det sista så får man väl stå sitt kast..
Så många människor kan väl inte ha missat att det skulle snöa idag..?
Det står i tidningen, dom har sagt det på vädret på tv, det finns överallt på internet och man pratar väl annars med andra som faktiskt sett eller hört att på tisdag, då jävlar slår snön till..
Jag säger då det, var är mänskligheten på väg..

Mina vinterdäck åkte iaf på för några veckor sedan, och jag har tillochmed hunnit kört in dom ordentligt för den här vintern, kunde inte bli bättre.. Man ska byta i tid, better safe than sorry heter det ju =)

Hundarna gillar ju iaf snön, men så är det ju efterblivna och utvecklingsstörda djur så man kan väl inte förvänta sig ngt annat ;)

jaha, dags att ge sig ut i den djupa djupa snön med Extra, sen jäklar ska det nannas..

Pissig dag..!!

Inte för mig, men för min andra hälft..
I feel for you, hoppas morgondagen blir 100 ggr bättre <3

Imorgon är det tre veckor sedan jag gjorde mitt 24 timmars EKG. När jag var där och blev påkopplad så sa tanten till mig att det brukar ta en vecka tills man får svar, men det skulle ta max två veckor för mitt svar att komma eftersom dom skulle skicka det till nån speciallist.. Om jag inte fått något svar om två veckor så skulle jag ringa, och det gjorde jag idag, efter 3 veckor.. Men det fanns ingen på medicin avdelningen på sjukan idag, så jag provade med vårdcentralen, kanske kanske hade dom fått något skickat dit eftersom det var dom som skickade mig till sjukan.. Men nej, ingenting, dessutom hade dom inte ens svaren på medicin avd. kunde hon se i min journal, det låg forfarande på någons bord..
Det är märkligt att många Engelsmän tror att Sverige har ligger i top gällande sjukvården i Europa. HA..!!!

Helvetes faan, jag blir sur lixom.. vafan var det inga konstigheter med ekg´t, då borde dom väl sett det på 3 veckor, för det var inte bara EN person som skulle titta på resultatet.. Dom kan ju inte dra ut på det hur länge som helst när dom säger att det ska ta MAX 2 veckor.. Sjukvården är fan ett skämt, iaf här i krokarna..
I Dalarna är det faktiskt bra sjukvård, av det jag upplevt, och Sthlm har ganska bra, oxå av det jag upplevt, men här, i Uppland är det ett jävla skämt.. Bålsta är nog värst.. Man får ingen tid om inte DOM tycker att man ska få det, så är du orolig över nåt, men inte idioten i telefon tycker att du behöver få en tid, ja då får du vända dig till akuten och ta upp plats och tid för dom som är sjuka på riktigt, för du får inte hjälp på något annat vis..

jag ringde till v-centralet här i Bålsta för en tid sedan, för att få en tid för mina hjärtrusningar och för att ta strumaprover och se om jag fortfarande låg bra.. Men idioten jag fick prata med tyckte inte att jag behövde komma alls.. Hjärtrusningarna vägrade hon öht skriva upp, det fick jag inte söka för verkade det som, och hon satte igång och käftade över att jag ville kolla upp struman.. jag sa lite små irriterat att min förra läkare, i Dalarna sa att jag ska kolla upp det här några ggr om pret eftersom jag ligger lågt på vissa grejer, och att jag inte tagit några prover på något år eller så.. men nej då, hon ansåg inte alls att det var nödvändigt.. Så då fick man lägga till sin spydiga och otrevliga röst och tala om för åbäket att nu är det så att jag SKA ha en tid, för JAG ska kolla upp mina värden fler ggr om året än vad HON tycker är nödvändigt.. Så efter en del tjafsande så fick jag en tid hos läkaren, men som sagt, hon skrev inte ens upp att jag sökte för hjärtrusningarna, vilket ledde till ett 24 timmars EKG, dumma jävla idiot..

ALLA på vårdcentralen här är otrevliga.. Vi ska inte ens tala om fittorna som sitter på provtagningen.. Jisses.. kan man inte vara trevlig och tillmötesgående mot sina patienter/kunder så kanske man ska söka ett nytt jobb, typ på ett lager eller så där man slipper ha kroppslig kontakt med folk över huvudtaget..!!

Det finns för mycket att skriva om Bålstas vårdcentral, men eftersom min kära faster tycker att det är så jobbigt att läsa lång text så avrundar jag här.. ;)

Söndag..

Nu har min el mill flyttat till Bålsta, så att jag kan använda den.. Det känns ruskigt bra nu så här på hösten (och sen vintern) med dåliga väder eller isande kyla.. perfekt..
Ska nog kunna bli hund med kondis av Tippan oxå, hoppas jag iaf..

Igår var vi vid Kalmar kyrka och tände några ljus, för mommo, moffa och Rico såklart..
Känns så pissigt dagar som igår, givetvis känns det pissigt hela tiden, men just dagar som igår, på alla helgona så känns det värre..


Det är fruktansvärt vackert på kyrkogårdarna på alla helgona, helst i alla minneslundar, det är KNÖKfullt med ljus, och det är så fruktansvärt fint.. Synd att det inte ser ut så lite oftare, är ju helst alla helgona, jul och nyår, typ.. Borde vara varje helg.. Kanske inte under sommaren, för då syns det ju inte så bra, eftersom det blir mörkt sent och så, och det är mysigare när det är lite kallt och ruggigt ute..

Guuud, jag har just proppat i mig en hel jävla burk med fiskbullar och äckligt ris som visst inte var helt genomkokt =P  Så nu ska jag bota huvudvärken och tarmsvedan på soffan, sen kanske, men bara kanske, jag måste gå och köpa någon liten godisbit på macken..

RSS 2.0