Nu jävlar...

..börjar det hända grejer..!!
Både Fet-Tipsy och Fet-Pysen börjar gå ner i vikt..!! Minskning/byte av mat och millarbete ger utdelning, lucky me.. =)

Tippan behöver mest bygga muskler nu, det är millen lite dålig på, och Pysen ska ner lite till, finns en del flebb kvar att nypa tag i, MEN, man börjar iaf kunna känna hans revben..


Annars äre lugnt på torpet.. Tills nästa helg dårå, då ska jag tömma mitt satans rum och få upp en ny vägg.. jag klagar inte, jag är överlycklig, jag ska få en HEL vägg, jag slipper att miljardersmiljarder spindlar kommer den vägen in till mitt rum.. Men, det blir drygt att knöka ut alla jävla möbler och skit.. Fy för den lede, men som sagt, jag klagar inte =)

Snart bär det av på lite semester oxå, eller ja, semester och semester att åka till Dalarna vete fan om jag kan kalla det, men a, det får väl kallas så ändå.. Tippan stannar hemma med pappa, istället följer Korven med.. Suck och DUBBEL suck, men så går det när man råkar lova att man ska vara hundvakt..
Hon är nog en av dom drygaste asen jag stött på, har helt tagit över i sitt hem och gör lite som hon själv vill, så det blir bootcamp för na, för i mitt hushåll, är det JAG som bestämmer..!!

Gud jag har sån jävla träsmak i arslet.. Att sitta på golvet, på en liten stolsdyna är ingen höjdare.. It HURTS.. Lär väl gå igång arslet, som ju lyckats somna.. =P

RSS 2.0