Mors dag..

ja idag är det mors dag, eller skriver man kanske ihop det tlll morsdag..? Hur som haver så befinner jag mig för långt borta från min mamma för att kunna hälsa på, så ett samtal fick duga.. Hon ska komma och hälsa på efter midsommar, det ska bli roligt, var ju nästan ett år sedan vi sågs sist.. Måste nog bli bättre på att träffa min skruttiga lilla mamma..

Idag har jag iaf varit duktig, eller vi här hemma har varit duktiga.. Eftersom gubben jobbade idag så tänkte jag att jag skulle klippa gräsmattan, så han slapp, men eftersom han fick sluta  timmar tidigare så kom han mot slutet av klippandet och tog över  <3  Så jag halade fram trimmern och började göra lite fint vid parkeringen och lite sånt..
Såklart tog ju bensinen slut i gräsklipparen, så det var bara att åka till Säter och tanka dunken, skulle ju ändå åka och handla så man fick passa på, dessutom var det så himla himla lite kvar på gräsmattan som inte blev klippt, så det såg lite stört ut måste jag erkänna.. Men sen vart det gjort iaf..

Vi tog några av djuren och åkte och badade, Extra trivs bra i vattnet och simmade runt som bara den.. Vårat sjömonster är hon, satte vatten i halsen och frustade och stånkade, haha.. Ska bli kul att se om hon är lik Mr i pappas pool.. han simmade varv efter varv, gick man runt med honom (runt längst kanten) så simmade han tills man fick såga åt honom att vila lite.. =)
Fan han var en cool jycke.. Men Extra är bättre på att hoppa från kanter, han velade lite och sen hoppade, Extra hon slänger sig i utan att tveka hon.. Flodkon =)

När det blev lite svalare så åkte vi ner med dom små till andra stranden, dom vela inte alls bada, muppar som dom är, så vi gick till fotbolsplanen istället och kastade boll.. Då kom tre st från behandinghemmet vi har här ute på landet, morsade på dom små, sen packade vi in dom i bilen och puttrade hem istället..
Jag hade sån god lust att fråga grabbarna varför man ALDRIG ser dom ute när man passerar behandlinghemmet, men det är inte så fint att göra så, så jag lät bli.. Men jag vill veta, för hur fint väder det än är så ser man dom aldrig ute.. Nu gick ju tre st ner för att bada på kvällskvisten, men annars då, eller resten då..? för dom kan ju inte vara tre st bara på typ 5 hus, som vistas ute typ en gång i månaden..
Det driver mig lite till vansinne att inte veta, men samtidigt kan man ju inte fråga, det är kanske ett känsligt ämne, vad vet jag.. Men en dag kanske jag blivit så där tuff så jag vågar fråga.. =P

Jag saknar min lilla pappa..  <3

Dagen..

Idag har det varit kanon väder i vår lilla by, och resten av sverige, men det här inte hit.. Så vi tog med ett par hundar ner till sjön, (gissa om Extra är trött), väl där så märker jag att det kryllar av äckliga pissmyror, överallt.. Så hela vistelsen vid vattnet blev skräckfyllt och jobbigt för mig.. jag stod och tröck precis vid vattenbrynet för det var det enda stället dom inte var på..

Så efter ett tag var det dags att byta djur, dom vi hade med fick åka hem, och vi åkte med K istället..
Kom ihåg att det var strålande solsken och grishett, och i vattenbrynet står jag, fullt påklädd (ja tjocktröja och långbyxor) med gummistövlar.. Stövlarna var ju kanon, då kunde jag stå i vattnet och inte behöva oroa mig för spindlarna heller, för dom kutade då fan runt där inte ens myrorna ville vara..
Fast då blev vi inte långvariga, och det var ju skönt, för det var varmt med alla kläder på, och ta av sig tröjan fanns lixom inte i min värld just då..

Annars har det varit en händelselös och slapp dag.. jag hämtade gubben min i Borlänge imorse, han hade varit och slagit runt lite grann han.. han försökte få ngn klipp tid idag, han ska visst ha en ful jävla Johnny Cash frippa..
Och inte nog med det, han skaffade sig nya skor idag.. Mer än så säger jag inte, men fula var dom iaf, som fan..
Tur att mitt lilla hjärt slår för honom ändå..  <3

Förövrigt så MÅSTE jag börja leta efter ett nytt tangentbord, jag blir banne mig vansinnig på det här..
Det jävliga är att jag sagt det så länge nu, och ingenting har hänt, och ja, så lär det ju förbli, för jag hittar inget jag vill ha.. =P Ni får nog fortsätta pussla ihop ord och så där.. =)


Extra i sjön:




Extra ska precis hoppa från bryggan:


RIP lilla fågel..

ojoj, idag har Exta varit ute på äventyr må ni tro.. Vi satte i båten idag och rodde ut på sjön, så Extra är numera inte oskuld på det planet.. Det var pipigt och gnälligt, och årorna ville hon hoppa i och ta, så jag fick nagla fast henne mellan knäna och se till att hon inte flängde överbord..
Vi hade fått solsken och det var varmt och skönt i luften, men tro fan inte att himlens enda kvarvarande regnmoln hittade oss när vi var mitt på sjön.. Det kom inte så mycket regn iofs, men det kom, och det räcker.. Så då styrde vi in mot land istället..
Så ja, ett kort litet äventyr blev det, vi var väl inte ute på vattnet mer än 30 minuter kanske.. men det räckte för idag, och i helgen ska det ju bli kanon väder har SMHI lovat, så då blir det väl en runda til skulle jag tro.. Förutsatt att jag har tid, har ju en hel altan att måla klart.

Sovrummet fick sig en ansiktslyftning oxå.. Sängfan har ju stått rakt upp och ner på golvet i ett års tid, och idag fick det vara nog.. Mest för att jag ska slippa ligga så nära golvet när jag inte tål damm nå vidare bra, men oxå för att det ser mkt bättre ut, och gissa om rummet fått en helt annan look.. Jisses vad lite sängben gör skillnad..
Men det var ett jävla hallå att få dit benen, jag fick åka till Säter (för andra gången idag) och se om jag kunde scora annan och bättre skruv, men det funkade iaf inte, så vi kokade ihop en annan fin lösning, men bra vart det iaf, och det är ju det osm räknas..

Idag har jag oxå hunnit med att köra ihjäl en fågel, det gjorde mig väldigt ledsen måste jag våga påstå.. Tyckte så synd om den stackars lilla tussen..
Den satt i vägen och åt på ngt, såg ut som en koltrast hona, och skulle flyga iväg när jag dundrade fram i 90, men hon valde fel väg och flög MOT bilen.. Så ja, hon störtade då mot grillen, och in under bilen, jag kände hur det dunkade till lite där under, sen kollade jag i backspegeln och ser ett helt moln av fjädrar.. =(
Stackars stackars lilla fågel, och stackars stackars lilla mig som blivit så blödig..
Dessutom såg jag idag ett avsnitt av Sjukhuset som gått tidigare i veckan,  där var det en gammal man, Kurt tror jag han hette, som hade trillat ute och fått ett stort jack i ansiktet, och en stoooort köttsår på armen.. Han hade blod på sin tisha.. Stackars gamla man, han såg så skör och beäcklig ut, och stackars mig, jag var den som fick sitta och gråta och känna för den här farbrorn att det gjorde så ont i mitt lilla pansarhjärta.. =(
jag har blivit så blödig på gamla dar, kan grina över ingenting på tv.. Nej, skärpning tror jag nog.. 

Den danske doktorn..

I morse bar det av till läkaren med den satans hostan, och min husläkare är DANSK..!! Behöver jag tala om att jag mest satt och nickade åt det han sa och svarade "ja" och "okej" och "jaha", utan att förstå vad han egentligen sa..?
Ja det var svårt att förstå, men lite uppfattade jag allt, notera att nyckelordet är just: lite..

ja tydligen då så har jag nån sorts inflammation på lungorna och i luftvägarna, inte lunginflammation, men nåt annan.. Det kan mycket väl bero på huset då jag uppvisat symptom på sjukt hus förr.. Jahapp, ja det var ju roligt..
Men man kan adrig veta, man måste fixa isf att dom kommer och mäter, och jag vet inte vart man fixar det, jag har heller inte lust att betala för en sån sak, för det lär man ju få göra.. men men, vi får alt se hur det blir och hur det går..
jag fick pulmicort utskrivet som jag då måste ta, jippi, för jag är aldrig världssämst på att komma ihåg såna saker va..?
Dessutom är pulmicort DYRT.. Så det gör att jag har ännu mindre lust att hämta ut skiten..

Men roliga biverkningar då..

Vanliga: Lätt halsirritation, hosta, heshet, svampinfektion i munhåla och svalg.
Sällsynta: Nässelutslag och andra hudutslag, angioödem (svullnad av ansikte, läppar, tunga och/eller svalg ibland med andnöd eller sväljsvårigheter), bronkospasm (kramp i luftrörens muskulatur), blåmärken, nervositet, rastlöshet, depression, beteendestörningar.

ja jag säger då det..

Annars så är det KASST jävla väder ute, 8 grader och regn.. Det betyder att jag inte tänker måla klart idag, det får bli en annan dag när vädret är bättre.. Vi inte dra på mig ngn förkylning eller ens börja frysa, för bara det är en jävla plåga..

Nehepp, kanske dra till Boränge idag då och se om dom har några satans sängben kanske då..





Så mycket jobb..

Gud så trött jag är på att måla.. Jag är inte klar ännu, taket ska grundas en gång till, sen ska det målas, förhoppningsvis med ETT lager.. Det är ett jävla helvete, halva taket är snetak och jag kan lova att nackspärren flåsar runt hörnet när man står där och svär över att man tagit på sig för mycket jobb.. Men det kommer iaf bli fint, eller rättare sagt, det ÄR fint redan nu, även fast det är långt ifrån klart.. Det finns bara lite kvar av den mintgröna (??) spyfula färgen.. Jag borde ha fotat innan, men nu är det försent, eller nej det är det ju inte, det finns lite kvar av färgen på ena dörren, aja, får se om man kan fånga den groteskt fula färgen på bild..

Gubben min fyllde i måndags, så fick han en kompressor i present, och så köpte han till en sån där målar grej, så man kan sprutmåla, och fan va bra tänkte jag då, taket kommer gå blixtsnabbt och jag kommer slippa dutta mellan varje planka för att få in färg i gliprna.. Så vi skulle testa igår då, a det gick ju skit bra.. Eller inte.. den där jävla sprutan var totalt värdelös.. Det var ju nå billigt krafs så inte undra på, men ändå.. Den var så fruktansvärt dålig så jag inte finner ord ens..
Så det var bara att dra fram pensel och roller och göra hela ävla taket för hand.. Men det gick ju fortare än jag trodde, tog inte alls så lång tid.. Så det var ett ljus i mörkret om man säger så..

Sen ska det bytas golv där ute oxå, men först måste själva stommarna fixas, eller vad det heter, för det har ruttnat på ett ställe så golvet är helt mjukt där.. men det är ju lätt fixat om man får hjälp av ngn som kan, kanske hyresvärdens gubbe, han kan sånt han =) Så med nytt golv på sen så kommer det bli skit fint där inne (ute), så ska jag försöka få upp ngt på väggarna oxå, kanske ngn liten hylla och nåt.. Sen rensa ut alt jävla skräp så det slipper se så tattigt ut.. Det kommer bli KALAS.. =)

Ska väl slänga på mig sita-kläderna och dra ut snart igen och fortsätta måla, man vill ju bli klar så fort det går, och man lär ju passa på när solen är framme så det inte blir så kallt..





Fy fan vilken helg..

Vilket satans slit det har varit hela helgen, och mer slit väntar.. Jag håller nämligen på att måla om i farstun, eller altanen eller vad man ska kalla det.. Jag är lååååångt ifrån klar tackvare att ngn nisse på färgaffärn sa till mig att jag inte alls behöver grunda på panelen som finns på ena väggen.. Det var minsan bara att måla sa han, and so I did..
Jo men behöver jag då tala om att resultatet var katastrofalt..? ALLT vart gult, i olika nyanser och toner..
Så jag fick ju skynd amig iväg i går eftermiddag till borlänge för att köpa spärrgrund, så att det gula inte lyser igenom..
Det var det som jag spenderade kvällen med igår, att grunda, trots att nissen sa att nej då, det behövs inte..
Två lager grund smackade jag på igår, det gula syns lite fortfarande, men ska kapsla in det så det inte syns igenom när jag målar med färgen sen, så jag hoppas att det funkar, annars vet jag inte hur jag ska bära mig åt.. Man vill ju inte ha gulaktiga väggar där det ska vara vitt..

Vidare långt har jag inte kommit, men jag krigar vidare med det idag..

Och nu ska jag åka och hämta gubben min som varit iväg på en, vad ska man säga, suparhelg, kan han gått ha, han fyller ju ändå gammal imorgon =)

Årets första dopp..

Lite samtal hann jag med idag, det framgångsrika samtalet var till LD hjälpmedel, så snart ringer dom mig från Salong Gaby och bokar tid för perukprovning..
Imorn ska jag ringa till tandläkarn i Bålsta..

Vi var med några av asen på stranden idag, Extra badade för första gången i år.. Dock med lite för lite tid mellan frukosten och badandet, så det slutade med att hon fick i sig för mkt vatten, så stackarn spydde väl upp halva sin frukost, om inte mer, det bara vällde ut ur munnen på henne.. Såg ordentligt äckligt ut, men det kan jag hantera iaf..
Bollen ville hon ju inte dela med sig av, hon har blivit VÄLDIGT ego på sista tiden, förr hade hon inga problem med att dela med sig till småttingar, men nu får dom knappt komma nära bollen..  Hon har förändrats en hel del på sista tiden, men lyckan och det glada sinnet är väl bevarat och lär alltid vara =)

Extra på stranden..:



Hon ser jävligt "grov" ut på bilden,  så bred över bröstet är hon inte, väldigt missvisande bild, men fin ändå på min lilla prinsessa =)


Det var fint väder hava dagen idag, så vi hann så saker gjorda idag, gräset är klippt, det tog sig gubben ann, sen hann jag en bit till med att rensa gräs runt plattorna, men det är MKT kvar, det tar lixom aldrig slut.. Och det är inte vidare lite gräs heller, på sina ställen är halva plattorna täckta i övervuxet gräs.. Ingen rolig historia det där alltså..
På eftermiddagen kom molnen, eller dom fanns där hela tiden, men störde inte solen, men sen sa det pang och solen gick i moln, ordentligt.. En stund senare, när vi grillar så kom dagens första skur.. Lite iofs, men ändå regn.. Sen nu under kvällen har det kommit små skurar då och då..
Men enligt SMHI så ska vi få KANON väder imorgon, så då ska jag ge mig på plattorna igen..

Nu på kvällen upptäckte jag en riktigt skum leverfläck.. På bröstkorgen, det var en blodskorpa på den, och området runt om leverfläcken var ömt, och när jag petade bort blodskorpan (alltså torkat blod) så blödde det lite till.. Fattas väl bara att man åker på hudcancer nu och dör som Sabina.. Nej så är det inte alls, men man blir ju alltid varnad med leverfläckar som blöder etc.. Tur jag ska till läkarn 28:e, då får man väl passa på att visa..

Så många samtal att ringa..

Jomenvisst, imorn ska det ringas.. Tandläkaren ska få sig en utfrågning, och inte bara EN heller, jag vill helst gå till pappas tandläkare.. Jag har gått till dom en gång, och dom är TOPPEN verkligen..
Sen ska jag ringa LD hjälpmedel, ska fixa tid för att prova ut ngn peruk.. Sen ska jag försöka få tag i ngn smart en på VC, så jag kanske kan få en snabbare tid hos läkaren..
Kanske inte är SÅ många samtal, men tillräckligt många..

Jag köpte en tröja förra veckan, så jävla cool, så den kom i brevlådan idag.. jag som verkligen behöver nya tishor, får se om man kanske kan hitta fler ngngång, för ja, jag har så få kvar..  men jag tycker att det är svårt att hitta tishor som jag gillar.. Jag vill inte gå på ngn affär och köpa ngt som alla andra har, det är ju skit trist, och drygt om man går med ngt på sig ute, och passerar fera stycken med exakt likadant plagg.. Så man får köpa på nätet heltenkelt, från såna ställen där man vet att inte alla köper..
Här är tishan iaf..




Så jävla grym.. =)



Idag har vi haft väldigt trist väder, ja idag IGEN, regn - sol - regn - sol - regn - sol, etc.. Det har knappt gått att gå utanför dörren, för regnet verkar pricka in när man kliver utanför dörren.. SKIT VÄDER.. usch..


Fan när jag vaknade imorse så hade jag så fruktansvärt ont i halsen, det var ngn konstig form av halsont, inte sån där ont man känner vid fluss eller så, nej utan en märklig, riktigt märklig smärta.. jag funderar på om det kan ha ngt med ngn allergi att göra.. Att jag börjat reagera på pollen är ju som det är, men sen har jag ju den där hostan som kanske kanske kan ha ngt med huset att göra, kanske kan halsontet hänga ihop med det..? ont har jag haft iss hela dagen, men det har kommit och gått lite.. Jag hoppas bara att jag inte vaknar upp med ontet imorgon igen, för det var verkligen ingen höjdare vill jag lova.. Bara en sån liten sak som att andas (med munnen) gjorde fruktansvärt ont..

Sen har jag ätit som bara den under kvällen, först middag, sen äppelpaj, och jag känner mig lite hungrig igen..!!!
Det bir så där iband, att hur mkt jag än ätit så lyckas jag bli hungrig när det är dags att sova, och eftersom jag har mitt skit med magen så kan jag inte äta innanjag ska ligga ner, för då sutar det med att jag får sitta upp och sova, och det är smärtsamt när man vaknar, perkele vad ont man har i hela kroppen.. Så jag får då lägga mig hungrig.. Och tänk vilket liv det skulle blivit om jag var liten, "stackars flicka får lägga sig hungrig, gud vilka hemska föräldrar hon måste ha"
Nu har jag ju inga hemska föräldrar, men visst har jag fått lägga mig hungrig som liten, men det var inte hemskt då, för då hade jag dragit det på mig själv, typ som att vägra äta middagen osv, ja då får man lägga sig hungrig, men detta är ju ngt annat, så det handlar inte om att skylla sig själv, det handlar om att jag inte KAN äta istället..
Så jag får snällt vänta tills imorgon istället..

Tänk att det är så mkt fel på mig, det är lixom inte bara en eler två grejer, utan mycket mer än så.. Jisses.. haha..
Men man lever ju, det får ju duga om man säger så =)

Nehepp, om man skulle lägga sig då, hungrig och dan ;)







Ont det det gör ont..

Ingen som vill ge en fattig jävel lite pengar..?  Jag har en trasig tand, som idag trasade sig lite till, och den gör ont, så jag skulle VERKLIGEN behöva dra ut den.. Men då kommer ju problemet då, Det är banne mig FÖR DYRT för mig att gå till käftis..
Det gör ont, det spänner och drar, och jag kan ju inte låta bli att vara där med tungan och pilla, viket gör att det börjar smaka blod, men jag kan inte se ngt bod, men det smakar, mycket, och det räcker..
När man har ont i munnen så måste man ju plåga sig själv, iaf jag, så jag måste bita ihop HELA tiden, för då gör det ännu ondare, jag kan för allt i världen inte förstå varför man (jag) gör så, men det är skön smärta, fast ändå inte, för det gör satans ont.. Så att äta är ju ett problem om man säger så.. Det gör för ont helt enkelt..
hade jag haft pengar hade jag fan åkt till första bästa ställe som har en tid, så gärna vill jag få ut den där satans tanden.. jag hade tillochmed gjort det (hör och häpna) UTAN lugnande, SÅ pass mycket vill jag slippa tandvärken..
men men, tandfan får väl ruttna bort i käften på mig och trilla ur av sig själv, eller nåt..


Nu jävlar växer det så det knakar här hemma, ALLT som vi planterade i krukor som står inne har kommit, så nu väntar vi bara på morötterna och löken ute, får se om det blir ngt av dom.. Spelar iofs inte mig så stor roll, ogillar lök och blir dålig i magen av morot numera, men det är ju kul att se det växa, så av den anledningen är jag intresserad..

Jahapp, så mycket mer än så hade jag inte på hjärtat idag..




Förresten, pappa, jag saknar dig, massor..  <3

Saknar..

GUD vad jag saknar grabbarna grus.. Går banne mig inte en dag utan att jag tänker på dom  <3

Ett år har gått, skulle vilja ha en sista dag med mina bästa vänner..


Jag och Rico hade en pakt.. Inte långt innan han lämnade oss så bestämde vi att om vi båda är singel om 5 år så skulle vi gifta oss, haha.. Nu har jag ju visserligen sambo, men man vet aldrig, när 5 hade hått så kanske jag hade varit ensam.. Så han lämnade mig i sticket.. För tänk om jag sitter där om (numera) 4 år, helt ensam, då kommer jag vara bitter, fruktansvärt bitter..

Sjävklart är jag tacksam för dom åren jag fick med Rico som min vän, för han är en UNDERBAR vän, eller var, han ställde verkligen ALLTID upp.. Och han förstod mig på nåt konstigt sätt, på ett sätt som många andra aldrig någonsin gjort, plus att han respekterade mina egenheter, han respekterade och accepterade det som andra har jätte svårt att förstå, sånt som andra skrattar och skakar på huvudet åt.. Men inte Rico, nej, han var så förstående..
GUD vad jag saknar honom..

Sen saknar jag min gulleponke.. Jag vet att jag tog rätt beslut (fast samtidigt så tycker jag inte att det ett dugg rätt), men jag ångrar det VARJE dag, och hade jag fått göra om just den dagen, då hade jag tagit ett annat beslut, för jag var inte redo att släppa honom.. Det gör så ont i mig, och att sitta där på golvet, och klappa honom tills han släppte taget, det var hjärtslitande.. han mådde så dåligt, men jag hade velat kämpa mer, han betydde så fruktansvärt mycket för mig, vi hade ett speciellt band, och han kommer ALLTID att vara min absoluta favorit, ingen kan toppa honom..

Med facit i handen så hade jag gjort mycket annorlunda, jag hade inte låtit han åka iväg, för det var där han blev dålig..
Men det var för en god sak, bästa vännen ville och behövde ha sällskap, och han och gulleponken var så tighta.. Men hade jag vetat då, vad jag vet nu, så hade han stannat hos mig den tiden..han blev dålig på bara några månader, men jag antar att psykiskt mående smittar av sig, speciellt när en person inte kan ta hand om sig själv eller djur.. Men jag visste ju inte då hur illa det skulle bli..

Givetvis saknar jag Mommo oxå, hon gick bort i samma veva, det var alltså 3 själar inom loppet på 1½ månad om jag inte minns fel.. Jag hade velat ha tillbaka alla tre.. fast ändå känner jag så här, mommo ville dö, hon var gammal, och dålig, så hennes bortgång är lite som en lättnad för mig ändå, för hon var så dålig och skrupplig, hon har det verkligen bättre nu, hon slipper all smärta och allt annat krångel som kommer med åldern.. Dessutom har hon levt ett långt liv och lixom gjort allt klart här i livet.. Men det smärtar mig ändå att hon är borta, hon var så cool, och vi hade alltid så roligt när vi fikade ihop.. =) Och vem ska nu laga fisksoppa til mig..? Det var ju min absoluta favoritmat, och det finns INGEN som gör så fruktansvärt god fisksoppa som mommo..
Jag minns när jag var liten, och mommo sa till mig att jag får bestämma precis vad jag vill ha till middag, och nästan varje gång svarade jag att jag vill ha fisksoppa.. Många gånger var det vad jag fick, men ibland fanns inte allt hemma, så jag fick nöja mig med något annat, men lika glad var jag ändå, för hon var riktigt duktig på att laga mat.. Hennes mat var SJUKT god, förutom den där vidriga sommarsoppan, BLÄ.. men då brukade jag alltid få något annat, så det gjorde ju inte mig något ;)

Jag saknar er allihopa.. Vi ses igen..











Jag älskar er... <3

Skit väder..

Tänk att man aldrig är nöjd med vädret, antingen är det för varmt, eller så är det för kallt, och idag är det verkligen för kallt..
Fast vidare kallt i luften är det inte så, men det blåser kallt, och blåser gör det utav bara fan nu..
Dessutom har det regnat nästan hela dagen.. Jag hade massor att göra idag på tomten, men nej då, det skulle ju så klart börja regna så det gick ju inte.. Men vi har iaf rensat ur källaren för bygget, så det är bra det iaf.. Men jag hade velat hunnit klart med resten, mene, kanske blir det bättre väder imorgon..

Lite av det vi planterat har börjat växa, majset tex. växer så det knakar, sen har tomaten kommit, gräslöken är på g, penséerna börjar ta sig.. Chilipepparn och paprikan syns inget på, heller inte morötterna och löken som ligger i landet där ute.. Inte för att jag har bråttom, men det är ju kul att se när det växer.. =) Lila morötter har jag satt, "purple haze", blir nog fint det där =)

Gubben skulle ut på en promenad idag med Extra och K, det hade ju slutat regna, men 5 min senare kom han hem, då hade det börjat regna igen, såklart.. Så det vart ingen promenad, men ja, kanske imorgon för det oxå =)

Imorgon blir det tacopaj, fy fan, jag vill att det ska bli imorgon NU.. Synd jag inte har alla grejer hemma, isf hade det blivit tacopaj idag, men eftersom jag inte ska in och handla förns imorn, så får det bli då, men den som väntar på nåt gott, som man brukar säga ;)







En sån där dag..

Ja idag är en sån där dag då det mesta går fel, eller bara känns bajs..

1. Det har regnat av och till hela dagen..

2. Tankade full tank i bilen igår, men 8 liter "fattas" och jag hade bara kört 2,7 mil mär jag märkte det, och så jävla mycket drar inte min pärla..

3. Det fanns inget färskt bröd på affärn idag, så det blev inget bröd..

4. Jag glömde köpa en viktig yoghurt på affärn idag..

5. Hippie-helvetet kikade på mig genom fönstret när jag stod i duschen.. JA, man kan se in, drygt är det..

6. Jag rakade av mitt halsband när jag rakade skallen idag..

7. Jag har FRUKTANSVÄRDA smärtor i baksida lår, det gör ont inne i låret, och huden är så öm att ta på, och jag har då inte slagit mig, och har inget märke.. Plus att jag har ont i ryggen oxå..


Så, det var mitt gnäll.. FAN jag är arg just nu..

Annars har idag varit en slapp jävla dag, vi var ute med Extra och dom små och lät dom springa av sig, skit skönt att bara stå och titta på i typ en halvtimme när djuren springer av sig.. Och den halvtimmen räckte gott och väl, för Extra är helt utslagen.. =)

Imorn fyller Jenni år, och jag är inte helt 100 på vad jag ska ge na för nå, men det är ju ett tag kvar tills jag ska till Bålsta så det löser sig lixom..

Jag har spenderat helgen åt att plantera.. Satt massa fröer, majs, chilipeppar, paprika, morötter, lök och annat trevligt, hoppas att dom ska ta sig och bli bra.. Sen rev jag upp dom fula rosbuskarna vi hade i rabatterna, satte fina thujor istället, och flyttade ena taniga kraken till ros"buske"  till ett annat ställe där den passar in mer, så vi får se om den tar sig.. Nu står den inte i rosjord, men det skiter jag fullständigt i..


Extra idag..:




Och Extra (måttligt road) för några dagar sedan..:




RSS 2.0