Det är banne mig SVART ute...!!!

Jo men så var pappa och Simone över igår, trevligt som bara den.. Vi åkte till Borlänge och gick på lite affärer, sen hem igen och käkade grillad kyckling.. Dom skulle ju komma och hämta lite grejer, och pappa är så bombsäker på sin sak och valde att INTE ta med sängen, för det skulle funka iaf, men icke sa nicke, på kvällen, väl hemma hos sig igen, fick han erkänna sig besegrad, sängen måste hämtas iaf.. haha.. Typiskt..

Dagen idag har varit såååå seg, jag hatar när man ska ställa om klockan.. Klockan ska egentligen vara strax före 6, men den är strax före 5, och det är redan skit mörkt ute.. =( Varför ställa om klockan så det blir mörkt fortare för..? Jävla skitbestämmelser.. Jag vill ju ha ljust, och varmt.. Man borde flytta till ngt varmare land egentligen..

Kanske ska åka förbi Rico imorgon, om dom har blivit klara med vägbygget dvs, det är banne mig kaos i den kosningen mot kyrkogården.. Trots att dom påbörjat smacka upp en rondell där så är det alltid total kaos när jag kommer dit, jisses.. Det verkar som om alla MÅSTE vara först, och ingen tar hänsyn.. Som om man vore på typ grott tiden, eller nåt liknande.. Jävla folk det finns alltså, jag förstår inte varför många har den mentaliteten att dom SKA först, oavsätt vad trafikreglerna säger, man kan ju inte "armbåga" sig fram hela tiden, tillslut slår det ju fel, och dom kan fan utsätta MÅNGA andra för fara, jävla idioter... Tur att en själv inte är så där..
Jag är mer den där som sitter och svär bakom ratten, men jag tar mig inte förtur hela tiden..

Nej nu blir det nog till att skruva isär en sängram, upphetsande..

Talgoxen Tage..

Idag hade vi en liten fågel på besök.. Han var ute på farstun och flög in i rutorna och försökte komma ut..
Det gick ju inte så man fick ju hjälpa till dårå.. Fångade den lille talgoxen, skulle efter en titen stund byta grepp, men då slet han sig, och flög in i rutorna igen, så det vara bara att fånga han en gång till.. Tyvärr fick jag honom i nån konstig ihopkrupen ställning, men han låg inte tight, så han gjorde sig inte illa, jag höll vääääldigt försiktigt.. Sen släppte jag honom, och fan innan man ens hade blinkat så var han borta, dom är snabba dom där alltså..

Så här såg det ut








Han va så söt så =)




Snart åker man till Bålsta oxå, känns lite så där alltså, blir där väldigt mycket längre än vanligt.. Skönt på ett sätt, men ändå inte, jag har väldigt blandade känslor ang det.. Men det kan göra saker och ting bättre, så det är ju verkligen värt det om jag blir frisk, om man säger så..

Har hur som helst 1000 saker att stå i när jag kommer till Bålsta, det ska åkas till Katrineholm, och massa jävla skit.. USCH.. önskar man kunde få slappna av och bara vara, men nej då.. Fast det är väl lika bra att hålla igång och vara sysselsatt, slippa sakna hemma så mycket..


Fan jag vet verkligen inte vad jag ska skriva.. Kanske kommer på ngt bättre till imorn..

My last day..

Skönaste låten på Raised Fist´s nya skiva.. Så jävla bra att man får lite gåshud..






I 'm maybe not so unique,
I seem to get it all wrong when I'm angry and when I try to speak.
I know I misbehaved, and that you always forgave,
now I understand that you just turned into a silent cave.
I wish I could redo some of all these hurting moves,
I really wish that I had time left to improve.
But as I’m lying here imagining figures in the concrete ceiling above,
I realize, this is my last day.

Now all this is perfectly clear and it feel s like I 'm going insane.
Lying here still fully awaiting the darkness to take me away from this pain.
This is my last day.
The darkness is taking me away from this pain.

So weak.
Once I was stronger than a lion, with an enormous physique.
Now I’m just bleak, desperately trying to shut the leak, to where my life seems to seek.
I wish I could redo some of these hurting moves.
I really wish that I had time left to improve.

Now all this is perfectly clear and it feels like I 'm going insane.
Lying here still fully awaiting the darkness to take me away from this pain.

This is my last day.
The darkness is taking me away from this pain.

Ingen bättre rubrik än denna..

Usch och fy, det är så kallt så jag tror jag ska dö.. Eller iaf att fingrarna ska trilla av händerna på mig.. Det är så satans rått, och det gör att det blir sjukt kallt, och rått inne.. Vi har strax över +18 grader inne, och klockan är bara 3, så jag lär INTE vänta tills ikväll att tända en brasa, jag står helt enkelt inte ut i den här kylan..
Sitter fullt påklädd under en filt i soffan med mössa på, och den isande råa kylan tränger igenom allt jag har slängt på mig.. Det här är något jag ALDRIG kommer sakna, alls..

Egentligen skulle jag behöva damma här hemma, men med tanke på att det gör ont i fingrarna bara av att trycka på tangenterna så får dammningen helt enkelt vänta, jag får ta det antingen senare när jag tinat upp fingrarna, eller imorn kanske, vi får se..
Skura måste jag göra då oxå, men som sagt, senare =)

Imorgon, tror jag det är, ska jag till läkaren och prata om kommande allergiprov och skit som ska tas, nu ska det utredas ordentligt och snackas medicinering och skit.. Hund och katt vet vi redan, men dom vill göra ett pricktest på det, samt mögel.. Ska bli spännande måste jag säga.. Får dock be dom skicka remissen till typ Enköping, eller om det blir uppsala, men det borde inte vara något problem.. Blir himla skönt när allt det där är över och man slipper bry sig mer, mene, den turen ska ju såklart inte jag ha.. Alltid är det ngt som felar och min tur grävs ner i ett stort djupt hål, det slår aldrig fel.. haha.. Men man är ju van nu så =)
Cellprovet var normalt iaf, det var ju skönt, fattades bara att det skulle visa något, haha.. Så nu får man vila från det i 3 år och inte bry sig om det.. Jag älskar när man betat av massa dryga saker och sen slipper skiten, även fast det är så skönt så är jag den som kan gå och dra på allt möjligt skit bara för att, man måste fan vara frisk för att vara sjuk, man orkar inte alltid annars..

Nej, nu är det dags att sluta klaga känner jag, måste nog ta mig en funderare på att sätta igång och elda redan nu, är sååååå kall..

Nip/Tuck

Det var lovat snö idag, men vi har +4 grader och bara en jävla massa regn, så jag hoppas att snön kommer någon annanstans, jag vill då inte ha den..
Det var ruggigt som bara den inne imorse, trots att det då var +3 ute, 17,8 grader inne, så det var bara att elda, och snabbt steg värmen i huset och nu är det behagligt, 24,5, men det kommer sjunka till kvällen och då får man elda på lite mer, jag hatar att elda..

Igår såg jag avsnitt 1 på säsong 6 av Nip/Tuck.. Trodde jag sett hela säsong 5, men tji fick jag, för det var en massa som jag missat, så ikväll kan jag börja plöja igenom säsong 5 =) C.Troy och Liz gifter sig när han får canser besked, så det ska bli spännande att se det man missat.. Längtar fan till ikväll, haha..

I-landsproblem #1, jag vete tusan vad jag ska göra för middag idag, kasslern måste väl ätas upp, men det finns ingen sås till det hemma, och jag tänker inte åka och handla bara lite sås.. Får väl se vad man kan rota fram ur frysen..

Jag vaknade med ett satans ryck imorse och var tvungen att springa upp och kolla om gubben åkt till jobbet.. Jag trodde nämligen att han försovit sig eftersom jag inte hörde honom gå upp imorse.. Så det var skönt att jag bara sovit mig igenom det..


Extra i förrigår, körde lite boomerball på fotbollsplanen..






Är du känslig eller blödig ska du inte kolla in det här inlägget..!!

Jag har gråtit idag, en hel del.. Jag såg så hemska bilder på barn, svältande barn..
Alltid har jag tyckt att det är hemskt att se på såna bilder, men nu är det annorlunda, jag har ju börjat bli så blödig.. Vi har det så bra i Sverige, ändå klagar vi så mycket, och jag är en av dom som klagar mycket, som alla säkert vet, fast jag inte har något att klaga över om man ska jämföra så gör jag det..
Jag tycker att det är så hemskt, många barn dör varje minut av svält och sjukdomar och det är så jävla synd om dom.. Hade jag kunnat så hade jag velat rest dit och försökt göra någon nytta på något vis, men det skulle aldrig funka för mig, jag skulle aldrig klara det när jag knappt klarar att ta i vissa dörrhandtag under vissa perioder för att det är så lortigt och äckligt.. I-landsproblem, jag vet, men så är det just nu.. Men jag skulle vilja klara av att åka dit.. Inte för att jag skulle kunna göra så mycket skillnad eller så, men att iaf fösöka skulle vara nog för mig, att bara finnas där för dom.. Kanske när jag botas från min fobi och allt, då kanske man kan göra något sådant..

Den första bilden jag lägger upp är den hemskaste jag såg idag, stackars stackars barn.. Pojken (tror det är en pojke iaf) till vänster påminner om min systers son Walter, kanske därför den är extra hemsk, jag vet inte..
Dom andra är minst lika hemska, absolut, men det var något med den här bilden som lixom fångade mig..











Det kom med en bild på en vuxen oxå, och det är lika illa det, svält öht är fruktansvärt hemskt..








FY FAN alltså.. Det är så jävla orättvist.. Vi kan äta hur många ggr som helst om dagen, ändå klagar vi att mat tex. smakar illa, tänk dom stackarna som skulle bli överlyckliga av att få äcklig mat, dom skulle ju bli överlyckliga att få mat öht.. Tänk om man kunde göra någon skillnad, jag skulle inte tveka en sekund..
Rik är jag ju inte heller, så att skänka pengar skulle inte räcka så långt, för det är inte många kronor på ex. en hundring som faktiskt går till hjälp.. Skulle det däremot vara så att HELA summan skulle gå till mat och kläder till de behövande så skulle nog jag kunna göra iaf lite skillnad med samma hundralapp i månaden..

Usch, jag mår så dåligt av sånt här, tänk att det finns länder där dom har det så här dåligt, det gör verkligen ont i mitt hjärta.. Men en dag, då kanske jag kan göra mer för att hjälpa..

Bla bla bla..

Jaha, då ska vintern komma redan nu då alltså.. Det verkar iaf inte bättre eftersom det nästan öser ner snöblandat regn ut.. Det är ju fortfarande runt +1½ grader ute, men fryser det på inatt så blir det nog en hel del snö.. =(
Jag vill verkligen INTE ha nå snö, fan, man borde bo utomlands så man slipper all jävla kyla och snö.. USCH..


Imorse när jag gick ut med Extra så låg det en kisspöl på farstun, så något djur har satt sig och pinkat på farstun, hur äckligt som helst.. Men vet ju aldrig vad för äckligt djur som pinkat där, (katt var det iaf inte, för pisset va luktlöst), så jag satte på mig plasthandskar och torkade rent pinket.. Tänk om man hade fått det på händerna, fy va äckligt..

Gud jag har verkligen inte ett skit att skriva..

Skadedjur..

Jag har väl tyckt att jag har hört konstiga saker i väggarna, och idag så hörde jag det igen, och det kom från väggen rakt framför mig.. Möss eller råttor gnager och klöser i väggarna..
I källarn har dom gnagit på en kartong och förra året gav dom sig på en fodersäck, så att dom finns har vi vetat ett tag, men har man djur inomhus brukar man ju inte märka av dom i väggarna.. Iaf var det så på Gnejs och hos mommo, men tydligen inte här..
Det känns snuskigt och äckligt, och jag som är dyng allergisk tycker av den anledningen att det är ÄNNU äckligare..
Jag hoppas verkligen att dom inte dör i väggarna, fast nu när det är så kallt som det är så kanske det inte luktar så illa, men på sommarn när dom äckliga jävla skadedjuren dör i väggar, FAAN vad det luktar..

Nu eldas det för fullt i stugan, hoppas få att få upp värmen, det är ju så satans KALLT...!!

Visst fan, jag har glömt att ringa mamma.. Skulle ju ringa typ i torsdags och säga om jag skulle komma på kalaset eller inte, men jag kunde ju inte pga tävlingen, och så glömde jag tala om det.. Nu får jag skämmas lite att jag kom på det SAMMA dag och sent på kvällen.. Fan det är ingen ordning på mig när jag har 1047649302 grejer runtomkring.. Usch, nu mår jag dåligt över det, får ringa imorn (om jag kommer ihåg) och be om ursäkt..
FAN va jag är värdelös...!!!!





Min pappa är banne mig bäst..

Yes he is.. Nu har han hjälpt mig ur en jävla knipa alltså, han är så jävla bra min pappa.. Fast jag ville som sagt egentligen INTE be om den hjälpen, men ja, jag var tvungen =(    nu när pappa hjälpt mig så ser livet faktiskt aningen ljusare ut, oket med kack jag hade på axlarna är mycket lättare att kånka på nu..


Sotarna var här i morse, jätte läskiga karlar enligt Extra.. Dom berättade saker ang eldningen som vi inte visste, saker som var allvarliga, hur man skulle elda och så för att inte kaminen mer eller mindre skulle "explodera"..
Märkligt att man inte får reda på sånt här, för vi har eldat så man absolut INTE ska göra med tex. loggs, och att nu göra annorlunda känns helt kack måste jag säga, kommer ta 100 år att värma upp kåken.. Suck, suck och åter SUCK.. Jag är så jävla less på den här jävla skit uppvärmningen i det här huset så jag kan skrika rakt ut..
Fast less är bara förnamnet..
Hade jag istället varit som min gubbe som trivs med typ 17 - 18 grader så hade det inte varit några problem, men jag vill ha iaf över 20 grader, typ 23 kanske.. Men det är dålig jävla isolering och det drar från fönstren, fast det är 3-glas fönster, så även 23 grader tycker jag kan kännas kallt och jävligt rått..
Sen är det inte tätt heller, så när sotaren var uppe på taket och fejade så bara sprutade den in sot från en rör, ja men va kul.. Så det där är ju ngt som måste fixas, men förhoppningsvis så hinner väl vi hitta ngt hus rätt snart så man slipper.. Vi håller tummarna för det..


Så tänk på det gott folk, eldning i kamin, max 2 kg ved i timmen, och om man använder loggs, bara EN åt gången..

...

När allt känns hopplöst, ring pappa..!



Bästa ordspråket ever..

GRATTIS Mamma 50 år..!!

Idag har min mamma blivit en gammal gammal tant, hela 50 år minsan.. =) Hoppas hon haft en bra födelsedag min älskade lilla mamma.. Jag har köpt lite grejer till henne som jag hoppas hon ska gilla, hon kommer nog säkert ha användning för dom =)  Får skicka det på posten eftersom jag inte kommer kunna vara med på kalaset, tyvärr =(

Så började iaf dagen idag med att åka till veterinären, dags för Extras p-spruta, och jag hoppas att den togs i tid nu, annars så får man stå ut med löpet.. Inte för att det är hela världen, men är ju skönt att slippa..
Igår började dagen med att vi gick ut i skogen och plocckade svamp, fy JÄVLAR va kallt det var om fötterna, och fingrarna för den delen med, svampen var ju frusen så den fick man bryta av.. Men vi kom iaf hem med en halv kasse trattisar..

Så idag gav vi oss iväg till ett annat ställe i skogen och plockade mer svamp, men vi fick inte alls mycket.. Fast Extra spårade ju fram lite svamp åt oss iaf, min duktiga lilla sathund =)

Sen var kvällen idag INTE alls kul.. Jag fick ringa min älskade pappa och be om hjälp med en grej, det var inte poppis kan jag meddela, men hade det inte varit så allvarligt och "akut" så hade jag aldrig bett om den hjälpen, aldrig.. Jag skämdes en hel del att ens berätta som det var, och att ta dom orden i min mun att jag behövde den hjälpen satt banne mig långt in..
Jag har så dåligt samvete, det känns som, ja, jag vet fan inte vad det känns som, det känns mest bara skit, rakt igenom.. Men ibland måste man, även fast man inte vill..
Elak känner jag mig, riktigt ordentligt jävla elak, fast jag inte varit elak, men bara att behöva fråga, fy fan alltså..
Jag har haft ångest och ont i magen hela kvällen efter det samtalet, sprängade huvudvärk fick jag oxå, och allt var pga mitt dåliga samvete att jag var tvungen att vända mig till pappa, som jag egentligen INTE ville..
Jag förtjänar egentligen inte att ha en sån snäll pappa som jag har, jag gör verkligen inte det, jag är bara skit för honom egentligen.. Kanske vore det bättre om han hade fått en annan typ av unge..? ja faktiskt..

Förlåt pappa, jag ville verkligen inte, egentligen, och jag vet att det sätter dig i en jävligt jobbig sits, men ja, jag hade inget val tillslut.. I´m sorry, jag älskar dig..


Luktar det fis så är det Extra...!!

USCH, Extra ligger och smygfiser hela tiden, åt mitt håll oxå.. Det är märkligt, för så här brukar hennes mökar bara lukta när hon är dålig i magen, men det är hon inte idag.. märkligt märkligt..

Inatt hade vi plusgrader, 00:45 var det strax över +4 grader ute, och det var riktigt skönt.. Kunde gå utanför dörren utan att snoret frös till is i näsan.. Jag gick iaf och la mig och det började stört regna.. Det regnade så mycket att det nästan ekade i hela huset, väldigt irriterande när man är trött och vill sova..
Men medans jag låg där och försökte somna så tittade jag lite på tv 4 fakta, handlade om tsunamin, och man fick se lite grejs som folk filmade, och det värsta var när en farbror och en tant (ja direkt unga va dom ju inte) försökte klättra upp på ngn balkong eller vad det var när andra vågen kom.. En person hade sträckt ut sin hand, och när farbrorn nästan fick tag i hans hand så sveptes dom bort, och min första tanke var då att jahapp, det var det, dom lever inte längre.. Och jag tyckte så synd om dom att jag inte kunde se mer på det där programmet, jag var tvungen att byta kanal.. Fan jag är så blödig numera att jag inte kan se sånt längre, verkar det som.. Det var bättre när man var hård och kall och kunde se vad för skit som helst utan att ens reagera..
Eller nej, bättre var det inte, men ja, äsch..

Staffarna fick ett nytt hundhus idag, jätte fint, men det tyckte visst inte dom, för det tog inte många minuter innan dom började tugga på det.. Fan allt för att förstöra, jävla skit djur..

Jag har ju fått ta fram vinterjackan oxå, det är verkligen rått ute, och längre upp i dalarna har dom fått masa snö.. =(  Vi skulle få snöblandat regn igår, men det klarade vi oss utan, tacka faan för det, men det dröjer väl inte länge innan det faktiskt kommer.. Jag HATAR snö...!!!

Frost..

Idag jävlar var det frost ute, fick en chock när jag gick upp, det var banne mig vitt över hela tomten.. Först trodde jag att det snöat, men det var ju bara frosten..

09:45 var jag ut och förevigade frosten..





Så mycket frost, så sent på morgonen i början på oktober, jag har då aldrig varit med om nå liknande.. Snart åker vinterdäcken på.. Fasiken va tråkigt..


Kallt, kallt, kallt..

Så där ja, då har man klarat av astma utredningen då, svaren får jag i nästa vecka..
Cellprovtagningen klarades av i veckan oxå, skönt att förhoppningsvis slippa nåt mer sånt på 3 år nu..

Det börjar bli RIKTIGT kallt ute nu, inatt hade vi -3 grader, och på dagarna är det väl +7 - +8 grader, i skuggan, det är riktigt kallt.. Som pappa sa, nu får man gräva ner sig ett halvår.. Jag hoppas bara att det inte blir lika kallt för förra vintern, vi hade -25 grader rätt länge, och MÄNGDER av snö som låg kvar väldigt länge..
Sommaren går alltid för fort =(
Tur iaf att jag har ett ull-underställ, och lika strumpor, kanske man kan klara av vintern bättre i år..

Imorse drog vi iaf iväg med några av djuren ut till skogen, kändes bra att ha de flesta klar motionerade redan 11:15, sen var det bara att dra in och fixa frukost..

Idag har mitt humör INTE varit det bästa, en del grejer som dragit ner humöret i botten, så varje liten små sak nu på kvällskvisten har gjort mig SKIT arg, fan hur mycket jävla skit ska en människa orka egentligen..?
Det blir nog bättre imorgon, hoppas jag..

RSS 2.0