Mission sluta äta godis..!!

Nu är jag inne på dag 4 utan godis, det går över förväntan, jag är faktiskt lite chockad över mig själv =)
Tro nu inte att jag skippar allt socker, för det gör jag inte =P  jag dricker mindre te, vilket resulterar i mindre socker, iofs, men sockertorsk som jag är så behöver jag iaf lite socker..

Igår fick jag ett sug, och eftersom jag faktiskt her godis hemma så ville jag inte vräka i mig det, så jag poppade lite popcorn istället.. Inte så nyttigt, men eftersom planen är att sluta äta godis, ja iaf varje dag, så är ju popcorn ett bra allternativ tills jag har nått dit..

Nästa vecka får jag hem mina promenadskor som jag hade hos T, dom kommer med posten så jag kan börja gå igen, jag gör inte om mitt senaste stunt, prromenera ca 1 mil med plattsulade sneakers.. Det var inte så poppigt för ryggen kan jag tala om.. Och så börjar mina stjärt-övningar, nu är det fan på tiden att mitt saggy ass får känna på att den lever, måste rycka upp sig en aning tycker jag.. Frittfall klär inte mig  =P

Räknas det förresten som godis att man fikar..? Vi var ju hos syster och svåger idag, och man tackar ju gärna inte nej till lite fika, som bestod av kladdkaka.. Inte ett DUGG nyttigt, men vafan, det är dessutom lördag..
Nej jag tänker nog inte räkna det som godis, och sen har jag sagt att jag får äta godis på helgen, så nu har jag fått min "ranson", plus en glass.. Så nu blir det inge mer förns nästa helg..!!


Skit bra lägenhet dom flyttat till, så mycket bättre än den förra, det kommer bli bra som fan det där =)

Akvariet har jag hemma nu, står i duschen, ska kolla att det inte läcker, ingen höjdare om det släpper ut allt vatten sen när det sår på plats och allt, fuktskada AB, min pappa skulle strypa mig.. =/



Nu ska jag kolla på Defendor..!! =)

Lilla lilla Extra..

Vid 9 tiden i kväll så drog jag iväg till Tesse och hjälpte henne med en grej, innan jag drog släppte jag ut extra för att pinka.. När jag kom hem vid halv 11 frågade pappa det första han gjorde när jag var ut med Extra senast.. Så jag sa ju som det var, hon baja innan middagen, som hon gör varje dag, och pinkade innan jag åkte iväg.. Då droppade han ju bomben, hundfan hade BAJAT på vardagsrumsgolvet..!!

Spytt hade hon oxå gjort, två gånger,  men inte varit dålig i magen, så det gick lixom inte ihop..

Hur som helst så var jag ju sne, såklart, vem blir inte det när hunden bajar inne bara så där..?
Nyss när jag var på sista svängen så föll alla bitar på plats.. Lilla gumman var jätte dålig i magen.. Så det var väl proppen hon kladda ur sig på golvet då, för nu verkligen rann det ur bakdelen på henne.. =(

Hon har stressat runt och varit PISSdryg hela dagen, kanske har hon varit orolig i magen.. Nu är hon iaf utslagen och hängig.. Lilla lilla gumman.. Får så dålgit samvete när jag blir sne, och så kan hon inte rå för det.. Är ju inte hennes fel att hon blir dålig.. Fast hon kunde ju varit bättre på att säga till, isf hade ju pappa släppt ut henne..

Kan dock för all del inte komma på vad hon blivit dålig av.. Hon äter inte grejer ute så där, och hon har varit inne hela dagen idag, förutom när hon rastats, men som sagt, hon äter inte grejer ute.. kan det kanske vara grisörat hon fick igår..? Kanske är lite långsökt, det var ändå över ett dygn sen hon smackade i sig det..
Hon kan vara lite känslig så där med vissa tuggisar, men då dröjer det aldrig SÅ länge, och aldrig att hon fan bajar inne, hon blir bara lite smetig på morgonen dagen efter, men det här kom på kvällen idag.. Fast hon har bajat stora högar idag.. ja jag vet inte vad det kan bero på.. kanske linfröoljan..? Fast hon har ju fått den några dagar nu, och borde väl inte bli dålig NU, hon är ju ganska van vid att få rapsolja..

ja jag vet då inte.. Hoppas bara att hon väcker mig i natt om hon behöver gå ut.. Lilla hjärtat..

Påsk, vad är det bra för, egentligen..?

Då har påsken passerat, skööönt.. Jag firar inte påsk så, så att slippa allt påsktjat är ganska skönt =)
Helgen bestod av att träffa vänner och släkt, på ett icke påskvis..

Söndagen spenderades ute med vännerna i solen, vi gick en promenad och slog oss sen ner i gräset och bara låg där och slöade i nån timme.. Gräset luktade gott och det var så otroligt skönt, det var banne mig en bra dag..

Det har varit fruktansvärt bra väder hela helgen, så varmt att jag haft shorts på mig, och det har ALDRIG hänt förr i April.. Brukar inte klä av mig förns slutet av maj - början på juni, men nu har man ju inte kunnat låta bli..


Kommande helg blir väl fullt upp, ska till syrran och Christian och kika på nya lyan, sen ska vi väl till norrtälje, faster fyller år.. och nästa vecka har jag planerat att fixa nya akvariet, kommer blir GREAT..!!  =)


Kom just på att det är valborg snart, suck och stön
.. =/


Mina tankar går till CpMorsan som drabbats av magsjukan, usch och fy.. Hoppas du kryar på dig fort.. =)

Det är ganska irriterande..!!

Efter dagens middag fick jag sånt satans bubbel i magen/tarmen.. såklart börjar hjärnan arbeta, "har jag tagit mig i/runt munnen med lortiga fingrar, Har jag ätit något jag kan bli sjuk av, Har jag träffat någon som kan ha smittat mig.." osv osv.. Får såna hjärnspöken att det är äckligt åt det..
Jag HATAR min jävla fobi, jävla fittskit och paja mitt liv..!!

Blir så jävla trött på mig själv att just JAG, som har nog med skit att dras med, måste ha en jävla FOBI som styr och ställer och spökar.. Fan ibland vill man bara dö i sömnen och få slippa skiten..
Fast inte på riktigt, för jag är livrädd för att dö, men bara tanken är schysst ibland..


Idag är det Ricos dödsdag =(  Min älskade älskade vän, jag saknar honom!




Du är på ett bättre ställe nu min vän..





Pissing like a racehorse..

Fan jag har inte druckit så jävla mycket, men igår och idag har jag pissat och pissat och pissat.. Har jag samlat vätska på nå vis eller..? Igår fick jag springa på dass varje halvtimme ungefär, och inga små mängder kom heller..
Idag har det lyckligtvis lugnat sig lite, men det är fortfarande för mycket för att vara normalt..

Irriterande är vad det är..!

Något annat som är irriterande är min bil..!!
Min dörr låter som fan, och det går inte att smörja bort det helt, är väl ngt som gått paj, eller är på väg att tacka för sig.. Inte det enklaste att fixa heller..
Passagerar dörren bakom mig går ibland inte att öppna utifrån, då får man öppna innifrån, och dom ggr man måste göra det så låter det SATAN om den dörrfan när man låser bilen..
Fan, fan och fan, att det alltid är något som ska bråka med mig..!!!

En bra grej är iaf att jag har en sån jävla bra plan för Adolf och Sten.. Dom ska snart få flytta.. Alltså dom ska ju vara kvar här, men dom får nytt boende om man säger så.. Kommer bli så jävla bra..
Christian ska hjälpa mig, han är fan värd en guldstärna, bästaste svågern =)

Synd bara att det kommer ta ett tag innan flytten kan bli av, för när jag har grejerna, då ska det fixas lite, och det kan ta några dagar, men det är värt det =)


Jaha nehe, ut på tomten och lägga löv i säckar, wiiiiiiee, skit kul.. Eller inte..!!

Sommarens äckliga plågor..!!

Jo men det har lixom börjat nu, spindlarna har börjat hitta hit..!!

På under 3 minuter har jag dödat 5 äckeljävlar runt ytterdörren.. Det är där dom kommer in, i en jävla glipa vi har där, och tar jag inte död på alla jag ser så kryper dom in på mitt rum som ligger typ 1½ meter ifrån ytterdörrn.. Och eftersom mitt hundskrälle inte sköter sitt jobb så blir det JAG som får ta död på dom, och är pappa hemma, ja då får han komma och plocka upp liket..

Fy fan, efter kräks så är spindlar, myror, getingar, huggormar och tvestjärtar något av det viiiiiidrigaste jag vet.. Jag klarar fan inte av dom..!!
Igårkväll sprang en stor jävel över golvet på mitt rum, låg i godan ro och pös i soffan, fick kasta mig upp och dra min toffel på aset.. Sen fick han ligga tills pappa skulle ner på nerevåningen, då fick han ta upp den och kasta skiten..

Så nu sveper blicken över golv och väggar konstant, och jag tror jag ser dom hela tiden..!! Vill verkligen inte ha skiten här inne..
Tror jag ska skaffa mig en spindelskrämma, vissa säger dock att den låter en del, jobbigt ljud, och sånt kan jag inte ha när jag sover.. Får vara vaken hela jävla sommaren då..!!


Jag ÄLSKAR sommaren, men jag HATAR fan alla jävla äckel djur som kommer med den..

hujeda mig..

.. vad det svider i nyllet..!
Står det i en bipacksedel att man KAN bli känslig för solen så ska man nog ta det på allvar och inte spendera tre dagar i solsken, för man kan ju lixom åka på att bränna sig, och det har jag gjort..!

Känns lite tråkigt eftersom jag lär fortsätta med krämerna, och jag har aldrig någonsin varit känslig i solen förr, men det går ju att bota med lite solkräm.. Det hänger ju bara på att jag med mitt guldfisk minne ska komma ihåg det oxå.. Däri ligger lixom problemet.. =/

Som om inte det vore nog så har jag fått tandvärk..! Ngn tandjävel har väl ett jävla hål då, för det gör ont när jag äter.. Eller rättare sagt när jag tuggar på höger sida, annars känns det inte av..
Känns som jag hade nog med utgifter innan, för nu kommer jag bli lusfattig pga det här.. Det är banne mig inte lätt att vara sjukskriven, man får inte så mycket pengar, men att sen åka på att få problem med tänderna är fan dödsstöten när man är fattig som en jävla kyrkråtta...
Får väl prostituera mig eller nåt..

Dessutom är jag trött som en babian.. Det gick lixom inte att somna igår..
Jag är van att somna innan 12 på kvällarna, men igår låg jag vaken och bara vände och vred på mig tills klockan blev runt 3 på natten där någon gång.. Inte nog med det så vaknade jag sen HELA tiden, så när klockan slog 9 imorse var det bara att dra upp sitt trötta jag..


Idag ville jag åka till Bromma Zoo, men jag hittar inte dit, och min ultraelaka far ville inte köra mig dit..!! Guuuuuuud så elakt.. Kanske inte många som tycker att det är elakt, men när man blir kallad för läppapa och får en osmickrande sång på köpet så är det elakt att inte ställa upp för allt psykisktlidande man har åstadkommit..
Så det så..!

Äntligen är det gjooooort =)

Jag har velat göra en medusa ett tag nu, och idag var det dags.. Tur att han hade tid idag, förhade jag fått en tid till imorn hade jag säkert bangat.. Nu hade jag bara strax över 1 timme på mig, så jag hann inte banga.. =)

Såååå, nu har jag min "lilla" stav i överläppen..
Förövrigt så är läkstaven LÖJLIGT lång.. Ser fan inte klokt ut alls.. Och jag sväller knappt någe (knappt svällt efter någon piercing), så ja, det står rakt ut bara.. Och så här ska jag gå i 1-2 veckor, porrigt.. hahaha..

Jobbigt bara när den står ut så långt, blir ganska jobbigt när man ska klä sig, eller tvätta nyllet.. men men, det är sånt man får ta, det gäller bara för ett tag.. =)








Don´t mind my mustasch  ;)

Börjar misstänka pestsmitta i mitt akvarium..!

Imorse hittade jag en döende platy i akvariet, hon levde, men var inte långt ifrån att dö, så jag spolade ner na.. Helt sjukt va fiskarna dör.. Iofs så lever dom inte så jävla länge alla ggr när man köper från ngn djuraffär, kan ju vara hur jävla gamla som helst, men det känns ju lagom kul ändå att dom dör som flugor, nästan.. Det är pesten som kommit helt enkelt, ja jag säger då det..

Två platyhonor ska nog ha smått tror jag, blir att köpa ett yngelkar snart.. jag som inte ORKAR att ha yngel just nu, men men.. Det är som det är..


Ska försöka få en tid i veckan för att pierca mig, helst imorn så jag inte hinner fega ur.. Velar lite ifall jag kommer passa i det eller ej, och det vet man ju inte innan, tyvärr, men den har jag suktat efter lääääänge, så det kommer bli av, och blir det fult få man väl bara ta ut skiten då.. Bangar jag den här gången så kommer fler tillfällen sen..

Tänk att man blir så jävla feg när man blir äldre.. Eller ja, man och man, JAG blir feg.. 15 år gammal piercade jag näsan, själv, inte ett dugg skraj.. 16 år gammal piercade jag läppen, inte ett dugg skraj.. 18 - 19 år gammal gjorde jag en genital piercing, inte ett dugg skraj då heller.. Men NU, fy fan asså..!! Kallsvettas nästan bara jag tänker på det.. jaja, det blir nog bra med det oxå.. Klarar man att sätta in en jävla spiral (2 ggr inom loppet av 3 minuter) så grejar man banne mig en jävla piercing...!!!


Hela mitt ansikte kliar och svider.. Fruktansvärt irriterande.. Jag har börjat med mina morgon och kvälls krämer nu, antibiotikan får jag ta sen när jag vågar, för jag drar säkert på mig biverkningarna illamående/kräkning =/
Tack du kära spiral för alla satans jävla biverkningar..!! Men du gör nytta oxå så bara dåligt är det inte, som tur är..


Nu ska jag sova bort den här jävla skit dagen..!

Jävla helvetes fan..!!

Just nu känns tillvaron inte vidare poppig alls.. Gjort är gjort lixom..
Jag vet att jag måste göra det här, men inte en enda fiber i min kropp klappar mig på axeln och tycker att det är det bästa, fast det egentligen kommer vara det.. sen..

Mitt hjärta har gått i 1000 bitar =(

Pga vissa skäl så känns detta SJUKT jobbig.. Annars är inte jag så här blödig, men det här gör fan ONT, och det känns inte så jävla kul när samma smärta krossade mitt hjärta för snart 3 år sen..

Det kommer aldrig läka helt..

My fish tank..

I brist på annat att skriva, eller göra öht, så fotade jag mina fiskar.. Vissa bilder blev inte så bra, men att fota djur, och helst fiskar som blir rädda för ljuset är inte det enklaste..


I mitt akvarium bor:




Två såna här, dvärg guramisar..




Två såna här, blåguramisar.. (blir ganska så fula på bild, tyvärr)




Tre scalarer..








En kamphona..



Tre olika slöjstjärtar..

Först ut en som jag inte vet vad den kallas, men den heter Titti iaf..



Golfbolls slöjstjärten Gullan..



Och sist med inte minst av de tre, en red cap..




Sen finns ett par platysar, grå/blå/svarta, röda och gula..







Malarna är inget att visa, två små fula saker bara..


Fick i lite ny dekor åt dom igår, dom var väldigt misstänksamma mot kulorna.. =)





Jag tror jag fick med alla.. Jo men så ser det iaf ut i min tank =)

Happy happy joy joy..

För ovanlighetens skull är jag på ovanligt bra humör idag.. Det brukar ju inte hålla i sig vidare länge, men man får suga i sig så gott det går under tiden.. =)

Men det blir inget positivt inlägg för det, för jag, Fröken Minuspol, måste ju alltid klaga.. That´s my thing lixom =)

Så, here goes.. Mina fiskar dör, dom är elaka med varandra, min nya UR snygga kampfisk Sten är otroligt tråkig, hundarna är dryga, Tippan har ett mystiskt sår på ryggen, det regnar, det blåser, solen försvann lika fort som den kom, jag har säkert en miljon saker att göra osv osv..

Igår tog det mig nästan 3 (tre!) timmar att göra rent akvariet.. Ut med allt vatten, ut med allt grus, ut med all dekor, ja RUBBET, tvättade ALLT..! Under tiden jag gjorde rent så bestämde sig min snyggaste scalare för att dö, tack för den.. En ganska fin platy bestämde sig ungefär samtidigt att den skulle ta sitt liv, så den hoppade ut på golvet, tack för den.. Dock hann jag rädda den.. Men väl i akvariet igen så bestämde den sig för ett nytt självmodrsförsök och la sig bakom pumpen.. Need I say att den tvärdog..? Sååå, TACK för den då..

Hittade oxå sista malen död, tack igen.. Hoppas jag har bättre tur med mina  nya malar..

Nu är det iaf fint där i, med fiskarna alltså.. Jag gav bort mina lortspridande jävla slöjstjärtar som jag hade kvar, eller ja, tre behöll jag, av olika skäl.. Så fick det komma två blåguramis och några nya färgglada platysar.. Målet är att ha guramisar, scalare och platysar bara, I´m working on it.. kamphonan Terese får ju bo kvar såklart, och kanske någon till hona eller två, men dom håller sig ganska mycket undan så man ser dom knappt, blir inte så mycket obalans då..

Jag hade två st teleskop slöjstjärtar, svarta med utstående ögon för den som inte vet.. ganska fulsöta så där.. Hur som så såg jag här om dagen att en av dom simmade konstigt, och såg skum ut så där.. Tog en liten stund innan jag såg att nån dumjävel ätit upp ögonen för den stackarn.. Han simmade alltså runt utan ögon..! Den fick jag ju spola ner i toan.. Letar sen efter den andra, och han hade gömt sig bakom pumpen, och han hade oxå blivit av med ett öga..! Fick ju hiva han å.. Jävla SKIT fiskar..!! Skulle bra gärna vilja veta vem det var..
Har mina misstankar på colombia tetrorna, för dom va fan eleka dom, dom gav jag bort i går, en dog på vägen, HA, rätt åt han..!!

Usch vad mycket fiskprat det blir hela tiden.. Men jag blir så sne när det inte blir så bra och gulligt som jag hade tänkt mig..!

voi voi..

Vilka dagar det har varit, fullt ös.. Efter idag kanske det kan bli någon dags vila och slappande, hoppas jag..
Det har strulat med akvariet, det har strulat med smärta och det har varit stress..

Igår var jag och Tippan på en roadtrip, det blir samma resa idag, men jag hoppas att jag idag slipper köra hem i mörkret.. Jag blir nästan blind i mörkret, så att köra ca 10 mil och knappt se ett smack är fan ingen höjdare.. Det blev ju nästan så att jag sket på mig ett par ggr, men bara nästan..

Det är så skönt nu när snön smälter och det blir varmare ute, men inte lika kul när dom säger att det ska vara strålande sol hela helgen, och så blir det mulet och regn, det tackar vi för, eller inte.. Fan man vill ju kunna vara ute hela dagarna och njuta, och jobba lite på brännan så man slipper se ut som ett vandrande lik för fan.. Blir det inte sol imorgon som det banne mig står på SMHI så ska jag ringa och klaga, det är fan ett som är säkert..!


Nehepp, dags att byta tillbaka gamla pumpen till akvariet då..

RSS 2.0