Reklam paus..

Ja, jag har då varit i Bålsta, UNDERBART må jag säga.. Ärtan vart kvar även denna gång, hon var inte helt ok i magen, det har härjat magsjuka där som Fjant förmodligen smittade henne med, så jag ville inte dra med skiten hem så att 6 till blir sjuka.. Varken Fjant eller Ärtan fick latja eller ens vara med Extra för att undvika smitta, om det var det som gjorde de eller ej vete 17, men hon vart då inge dålig iaf =) Sen trivs ju Ärtan MKT bättre hos Jenni, man märker på henne att hon är en helt annan hund, där har hon ju en kompis som hon kan leka med så lika villkor, och man slipper övervaka VARJE sekund, som man behöver med Ärtan och Extra, så vi får se vad som sker framöver med henne, hon får nog vara där en hel del skulle jag tippa på..

Jag hann med att skaffa mig en till tatuering när jag var iväg oxå.. Bålsta har fått en studio nu, jajamensan, den va man ju tvungen att prova.. Och så här vart det.. :




Min kära pappa fick äran att skriva "PAPPA" på ett papper, så jag har nu HANS egna skrift på insidan av underarmen..
Tanken var att den egentligen skulle vara mycket mindre, och så skulle mamma ha sin plats där oxå, men den här vart så stor, så mamma får en annan plats på min kropp helt enkelt =)

Nu när skorporna börjar trilla av och det flagnar så ser jag en hel del ojämnheter som jag inte är nöjd med, men det ska fixas till sen vid ngt tillfälle så kommer det bli super.. =) Det är ju sånt man får räkna med..

Och jag och pappa ska åka på en weekend oxå framöver.. Jag har ju länge tjatat att vi ska hitta på ngt när jag är i Bålsta, bara han och jag, för det var banne mig länge sedan, så han kom med förslaget nu att vi ska åka på weekend, kalas ju =) jag är sugen på Riga, men vi får se, pappa kanske vill åka någon annanstans som han inte sagt ännu, och jag kan ju inte bestämma helt själv, vi är ju ändå två som åker =)

Jag ringde mamma här om dagen, fick då reda på att hon är dålig, stackars mamma =( hon äter ngn medicin, och biverkningen är typ reumatisk smärta, eller vad det heter, jätte ont i alla leder och känner sig febrig och frossar och så.. Tänk att det aldrig ska vara nog, tänk att det banne mig aldrig ska räcka.. Jag vet hur det känns för henne, jag tampas själv med det ena och det tredje och mår egentligen aldrig helt bra heller.. Men vi får vara starka, vi måndagsexemplar =)

jag har varit på rätt gott humör under helgen, men idag sa det bara pang, och så vart jag en del nedstämd, jag kan inte sätta fingret på vad det är, eller varför, men det lixom gnager i mig, känns verkligen skit drygt..
Så jag känner att jag skulle vilja kila över till pappa, fika lite, snacka lite skit, få glömma och tänka på annat, men det går ju inte, det är ju ett jävla avstånd som jag fanimig blir så less på ibland..SUCK..


Happ, så måste jag ringa läkaren i veckan oxå, jag har varit hostig som bara den ett bra tag nu, hostar slem, helt genomskinligt kan man väl kalla det, och det är ju knappast normalt för en rökare om man säger så..
Hur som, när jag var i Bålsta så avtog hostan nästan helt, men när jag kom hem igen så satte det igång igen, skit skumt, måste ju isf vara ngt med huset eller nåt, för jag kan ju inte råkat bli botad direkt jag kommer bort, och sen då jag kommer hem igen så blommar det upp, utan att ha en orsak.. verkar bra sjukt isf.. sen hade jag ju min satans förkylning i höstas oxå som höll i sig ett par månader.. Jag kan få huvudvärk å det jävligaste, och lite annat jox.. Så man får väl hoppas att det inte är ngt med / i huset, utan ngt annat, som går att fixa..  men det ska nog gå bra, måste bara komma ihåg att ringa till VC  =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0