Usch och fy..

Idag har det varit fruktansvärt tråkigt väder.. grått på himlen och på kvällen regnade det några droppar...

men igår, då var det fint väder och runt 28 grader i solen, och runt 17 i skuggan..

Hämtade upp gubben i borlänge efter festnatten, åkte till ica, köpte grillkol, kött och sånt och tände grillen.. Så årets första grillning är avklarad, och gott som bara den var det.. Dock kunde vi inte sitta ute och äta, det blåste så mycket, dessutom har vi inte fått ut utemöblerna heller, hehe.. Men det gick lika bra att sitta inne  =)

Det märks att vintern är borta nu, eller ja, iss borta, för Hippiens förbannade höns har ju börjat skrika.. Det börjar tidigt, men dom lägger av rätt tidigt oxå, men i sommar blir det andra bullar, SUCK.. Men det här året är det bara för honom att sätta upp ett staket, annars har han nog några hönor för lite, och den dagen skulle vara GULD värd för mig.. Okej det är aldrig bra att bli ovän med sin granne, speciellt inte när den är så idiotisk som Hippien, MEN, innerst inne vill jag att hundarna tar både hans höns och kattjävlarna som skiter lite här och där på våran tomt, och värst är det i växthuset.. Skit äckligt faktiskt..

Och snart ska ju sommarsulorna på, det ska bli skönt att slippa lyssna på dubben när man kör.. =) fan vad jag älskar när vintern går över i vår, man känner sig så.. hmm.. jag kommer inte på ngt bra ord, men man känner sig lixom ny på något sätt.. Det är så skönt..


Nej nu ska Extra få gå sista svängen och skita innan det är dags att nanna kudde..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0