Inställt..

Fick just reda på att mammas operation blev inställd.. Dom hade ringt nu på kvällen..

Jag tycker att det är trist, för mammas skull, men för min skull är det bra, för då slipper jag oroa mig att ngt ska gå fel..
Inte ett dugg kul för henne då hon haft lite ångest och så där, och ställt in sig (mentalt) på att det ska ske och få det överstökat, så nu får hon börja om igen sen, stackars mamma.. =(

Ska se om jag kan få ordning på bilen och åka och hälsa på innan jag åker hem från Bålsta.. SNÄLLA pappa, kan du isf åka med mig, jag vågar absolut INTE åka tåg nu (ja du vet, vågar inte ens äta mat ngn annan lagat), och jag hittar inte riktigt in till mamma, plus att OM det skulle ske ngt så är det bättre om jag har ngn annan med mig som kan ta över ratten..
Vi kan åka med min pärla om vi får ordning på den.. snälla snälla söta rara pappa..

Imorn ska det bli minus, och sen ska det vara kallare väder ett par dagar iaf, man kan bara se framåt några dagar på SMHI..
Känns skönt, för här det en jävla soppa på marken, halt så in i helvete, och blaskigt, det sjunker inte ner i gräset..
Har som en liten pool här utanför.. eller inte nu, för det sjönk till +2.7 grader, och det frös på lite grann, skönt, nu är det inte LIKA idiothalt ute..

Efter samtalet med mamma nyss så bestämde jag mig för att ordna en remiss till en specialist, för struman.. Mamma har ju giftstruma, så det är väl lika bra att kolla upp det där ordentigt eftersom jag EGENTLIGEN ska äta medicin för det, fast det har jag inte gjort på 10 år..

Morfar ringde idag, han ska lägga bud på ett hus ca 1.5 mil ifrån mig =) han kommer inte flytta dit, han bor bra där han bor nu.. Tror han mest vill ha det för marken, han är ju jägare.. Skulle vara kul om han köpte huset, då kommer han ju vara nära mig iaf ibland, då kan jag ju träffa honom lite oftare, brukar gå några år emellan varje gång vi ses, och jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte riktigt känner min morfar.. Skulle ju vara trevligt att få lära känna honom innan han går bort.. Fast han är ju inte så gammal, så det är inte aktuellt än på ett tag skulle jag tro, sen är han ju aktiv och så, man kan inte tro att han är så pass gammal som han är när man träffar honom..

Jag vill oxå bli jägare, kanske ska fixa den där licensen, morfar kan säkert hjälpa mig med det där hur man ska gå till väga och så.. Skulle vara coolt att följa med i skogen och jaga någon gång.. =) fast jag och min stress/ångest mage skulle väl ha svårt för det, samt att min otroliga rädsla för myror säkert skulle förstöra det för mig, haha..
Ja, jag är LIVRÄDD för myror, mest pissmyror, dom är hemska.. usch, ryser bara jag tänker på dom..
Spindlar är samma sak, USCH.. nej nu måste jag sluta tänka på det så jag kan sova inatt.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0