Vilken jävla dag..

Tidigare idag åkte vi till Falun, vi skulle köpa en frys som vi hittat på blocket.. Värt att nämna, den frysen skulle placeras i källaren och fyllas med färskfoder, alltså hundmat..
Vi kom hem med frysen, lät den stå (eftersom den legat ner när vi körde hem den), åkte iväg och handlade nästan 60 kg hundmat som skulle in i frysen.. Gubben smackar i kontakten i väggen, och tjoff, den ryker till och ger ifrån sig en sån äcklig jävla lukt, det luktar bränt, fast konstigt bränt..
Gubben fixade och trixade lite med frysen från helvetet, men det blev aldrig nå bra, den puffade ut sin äckliga doft lite då och då.. Det stank verkligen AS i hela huset..

Sen började visst propparna (??) gå, det var ngt sånt iaf, och det var bara att ge upp den frysen.. Jaha, så vad gör man dårå, 60 kg hundmat, får ju inte på långa vägar plats i frysen inne i huset, som dessutom är full med våran mat..
Jomen gubben fick åka till sin mamma, typ 4 mil bort och slänga in allt i deras frysbox.. ja men vad roligt, åka dit varje dag och hämta hundmat så djuren får äta.. Nu går det ju egentligen ingen nöd på dom då det faktiskt finns torrfoder hemma, men man blir ju irriterad..

han som sålde frysen sa ju då vi hämtade den att jo men den funkar, och visst fan går man på det, man ställer sig inte och ber att få peta i en kontakt till en frys för att se om den börjar luktar fitta eller ej..
han sa iaf till gubben att han skulle hämta den imorgon och ge oss pengarna tillbaka, så man kan ju hoppas på det iaf, annars åker vi dit och lämnar skiten och väntar utanför hans dörr tills han ges oss pengarna.. nej, inte riktigt va, men nästan.. Det rör sig bara om 500:- , men det är dyra pengar för ngt som inte funkar..

Så skulle vi kollat på ett hus idag, men jag kände verkligen inte för att åka dit idag, jag hade spenderat större delen av dagen bakom ratten och var SÅ ofokuserad på körningen, och var så degig i huvudet, så vi lämnade återbud för idag..

Och på promenaden idag så rullade sig Extra i skit, TVÅ gånger, nu ligger hon brevid mig i soffan.. Gissa vem som inte duschat..? SUCK.. Jag glömde helt bort, det är verkligen INTE min dag idag

Nu ger jag upp för idag och hoppas att imorgon blir bättre..

God natt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0