Falun igår..

ja igår var jag då i Falun, hos hudspecialisten.. Fick inte veta ngt nytt, hade ju redan fått diagnos, men jag fick lite recept på nåt skit jag ska smörja in i skallen, men efter att jag idag fått reda på vad det kostar så beslutade jag mig för att INTE hämta ut dom.. För det är sån liten chans att det fungerar, och slänga så mycket pengar i sjön har jag ingen lust med, faktiskt..
Rekvisition på peruk är fixat igår oxå.. Så jag väntar nu på att dom som har hand om det där ska höra av sig och så där.. En peruk om året kommer jag få nu, i 3 år, så hoppas jag att håret kommer tillbaka inom dom tre åren, annars får man förlänge det där..

Så nu är det gjort iaf, besöket dit, så det känns bra, men det var ngn jävla nolla jag var in hos, hon fattade nog inte halv 7 en gång, så hon fick hämta in en annan läkare som fick kolla och bestämma vad som skulle göras, vik ahjälpmedel jag skulle ha osv..


Imorgon är det min dag, då fyller jag ett år äldre, fy fan.. men jag ska ägna en tanke till Borre, Aids-Jocke och CP-Ante, dom fyller på samma dag.. fast CP-Ante känner jag inte, han var bara Bålstas kuf när jag var yngre..
Undrar vad Borre gör numera.. AidsJocke ser man iaf lite då och då, men Borre har jag inte sett på flera år, hoppas han stilat till sig lite och fått ordning och reda på sitt liv..

Och snart är det lördag oxå, då kommer pappa, ska bli så nice =) Nu var det snart TVÅ månader sen jag träffade honom, det är banne mig lång tid.. Så pappa, klä dig ordentligt om fötterna, för här har vi mycket snö =)



Eftersom jag förmodligen kommer äta så mycket skit imorgon, bullar och massa sånt, och få väldigt ont i magen, så åt jag och gubben min fölsemiddag idag istället.. Kotlett med bakadpotatis och vitlöks smör.. Det var verkligen riktigt gott.. Fast mitt kött vart lite väl bränt tack vare en AP kass stekpanna, jag som gillar bränt ändå, men det blev för mkt tillochmed för mig.. Annars var det gott..
Och på lördag när pappa kommer så bjuds det på cheesecake med saftsoppa och frukt på burk =)
mat är väl inte att tänka på då han aldrig vill ha mat när han kommer, bara fika.. Sen lovar jag att han stannar och äter ngn korv på vägen hem.. Undrar om det är för att han inte vill vara till besvär..? Som om han någonsin skulle vara det, pappa lilla, lär dig att tacka ja till mat när du är här..!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis på födelsedagen 13/3, önskar Anneli & Anders

2009-03-13 @ 20:49:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0