Rubrik..?

kanske dags för en liten uppdatering..

I fredags var vi hos vår hyresvärd och fikade.. Vi hade igen tänkt att vara där en snabbis, för gubben ville hem til 19.00 och se hockeyn.. Men vi var där längre än så.. Vi hade jätte trevligt.. Gubbarna drack wiskey och var ut til den elaka baggen..
Dom är ju lite äldre än oss, men det är lixom så enkelt bara, finns så mycket att prata om och berätta.. Verkligen kul =)

I lördags körde jag gubben till hedemora, han skulle på nån fest, typ.. Stannade hos svärmor ett par timmar och fikade..

Och så igår söndag, då skulle vi rå om varandra och mysa hela dagen och se på film och så.. Men det vart inte så.. Gubben låg mest i sängen och mådde dåligt.. Ont i huvudet och kroppen, kände sig trött och hängig, stackarn..
han är lite risig idag oxå, men verkar må bättre än igår iaf, så det är ju skönt det iaf..

jag börjar vänja mig med håret nu, eller stubben kanske man ska säga =) det lilla håret jag har kvar växer stadigt iaf, så snart får det åka på att rakas igen.. Dock så växer fläckarna, men det hade jag ju räknat med så jag är inte förvånad..
Tycker dock att det börjar bli dags för kallelse till hud specialisten snart, okej att det bara gått 1½ månad, vårdgarantin är ju på 3 månader, men det börjar bli tröttsamt att det ska ta sån satans tid..
nackdelen med rakad skalle är ju att det blir så in i norden kallt, speciellt när jag sitter i soffan, för fönstret bakom drar det från som bara den till och från, och det drar precis i nacken.. Det blir för varmt att ha mössa inomhus hela tiden, så man får så fint stå ut..

Och snart är det födelsedag oxå.. jag vet inte riktigt hur jag ska göra, vara hemma, eller släkt grejen som dom planerat så jäääävla bra och sätta fan just på min födelsedag.. är man enda geniet i släkten så är man..
Jag vill så gärna träffa alla och så, men samtidigt är det ju min födelsedag, och då vill man ju ändå på nåt vis vara hemma.. Aja, det visar sig hur det blir..

Gud jag måste verkligen åka till bålsta snart, saknar dom mina, som FAN..

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha ofta jag hade postat alla dom där jävla 25 inläggen eller vad det nu var säkert mer s shit så irriterande jag mobilblogga o det stod hela tiden fel på sidan blablabla så jag sket i det o la ner men se där det hade postats i sjukt många exemplar hahahaha jaja nu kan jag komma ut på nätet igen iaf efter flera dagars ångest hahaha

2009-03-05 @ 20:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0