jävla äckelnucka!!

Jag och Extra har spenderat hela veckan hos gubben.. Riktigt skönt =)
Vi var och kollade på ett hus, MKT fint och bra, det vill vi ha =) Får hoppas att dom tar vårat bud som va under det dom ville ha.. Vi håller tummar och tår..

Så hann vi ju med årets första grillning oxå, tyvärr gick det inte att sitta ute och äta eftersom solen gömde sig bakom träden, och det blåste nåt fruktansvärt, men gott blev det iaf.. Nu längtar jag som bara fasiken efter sommaren så att man kan sitta ute och äta..

Veckans höjdpunkt var iaf INTE när hippiegrannens jävla nucka la sig helt naken på altanen och solade, vände sig åt vårat håll och lixom särade på benen och visade hela hugget, det hände inte bara en gång heller.. Är man på väg mot huset så kan man inte komma undan att se henne, för man ser i ögonvrån, så pass nära är det.. Jo vänder man bort skallen så ser man ju inte, men då ser man å andra sidan inte vart man sätter fötterna, och det är ju inte att föredra.. =/
Hoppas dom tar budet vi la på huset så man för en gångs skull kan säga till den där idioten och hans satans nucka vad man tycker och tänker om allt dom håller på med.. Det bästa kommer att bli att man slipper irritera sig på den där hippien, men med våran tur kommer han nog vistas i den nya staden, bara för att..

Vem är egentligen så jävla retarded att den lägger sig näck i april och solar, det var inte veckans finaste väder de dagarna hon gjorde det om man säger så.. Det var molnigt och blåste rätt så kallt..
Men det var uppenbart att hon ville visa upp sig, som alltid, för det var när vi gick ut som hon näckade, och gick vi in så gjorde hon det samma, fucking r-tard..!!

Så, nu har jag gnällt av mig en aning, skönt =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0