Smal och fin, precis som det ska vara..

Veckan i Dalarna var bra, vädret var lite tråkigt i några dagar, så det fanns inte så mkt att göra, men i det stora hela så var det bra =)

Igår ringde jag till veterinären, skulle bok tid åt Extra som har skum svansföring ibland, svår att sätta sig och kacka och lite smärtor.. Jag fick en tid samma dag så vi brummade dit..
Veterinären klämde och kände och böjde och hade sig, kunde inte känna ngt, men hon kändes lite stel i bakbenen.. Så skulle hon röntgas.. Fick lugnande och bars in till röntgen.. Där tog dom två plåtar, höfter och ländrygg..
Veterinären hittade inget fel, jag trodde att det var ngt med ryggen, men det såg fint ut, däremot visade det sig att hon har en rätt mild höftledsdysplasi.. Nu skickas inte plåtarna till SKK för bedömning, men veterinären sa att hon skulle nog gissa på grad C.. Alltså inte så farligt.. Och jag som hade befarat att hon skulle ha ngt jätte fel någonstans.. Så lite sjukgympa och tillskott är det som hon behöver..

Fick beröm av ena sköterskan, hon sa att det är där hundar SKA se ut, smala och muskliga, de flesta är för feta och har knappt några muskler, men Extra, hon va perfekt =)  Så musklig är hon ändå inte, eftersom hon haft lite vajkalle med svansföringen så det har inte blivit så mkt motion.. Men nu när det bara är att tuta och köra ska hon snart komma upp i sin sommarform =)

Hon va så loj igår kväll, som en dröm, haha.. Trött och seg från sederingen.. Synd att hon inte är så varje dag, fan hon tiggde inte ens när vi åt, och när hon fick smaka så vela hon inte riktigt ha.. Det är inte likt henne.. =)
Idag är hon sig själv igen, på både gott och ont, hon var fan klockren igår =P

Min farbror Tomas kom förbi igår kväll, han hade åkt hoj från Norrtälje, det är ett par mil.. Fikade och hade det trevligt, sen åkte han igen.. Kul med oväntade besök =)



Extra igår:













Ondskan har flyttat in, med sin banan..



Kommentarer
Postat av: Din svåger

Ser att Extra också har lite problem med sina läppar =)

Skönt att det inte var något allvarligt!

2010-05-21 @ 13:18:29
URL: http://pulvermannen.blogg.se/
Postat av: Madness

haha.. det var pappa som placerade läpparna så, och hon var för trött för att protestera =P

2010-05-21 @ 13:59:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0