Sweet Susie, HA, vilket jävla skämt..!!

Då var midsommar över, nu är det ett helt år kvar, och ett halvår kvar till julafton.. Scary..

Det var en trevlig kväll, bortsett från vissa saker.. Tesse och Bubbe trillade in, med sig hade dom vidret, Sweet Susie.. Han va trevlig och betedde sig normalt, typ, tills Professorn kom, då blåste han upp sig direkt och blev dryg och otrevlig.. jag undrar varför han ser Professorn som ett hot, herre gud, karln har ju inte gjort han ett jävla någe, dessutom är han typ flera år yngre, men det är väl hårt när man är kort och ful och en snyggare karl kommer och tar över blickfånget.. hahaha, kan ju vara det =P
Dessutom verkar Sweet Susie vara en sån som försöker sig på sina polares tjejer, NOT OKEY..!!! Och att bli sur på polarn för att han är i vinnande laget när man spelar kubb och med allvar i rösten kalla sin kompis för Bög och div. andra fula ord, och ska "mäta penis" och putta på sin kompis, helt utan skäl, är heller inte okej, och den personen kan INTE klassas som en vän, punkt slut..!!
Detta ska jag givetvis ta upp med ena berörda parten, såna ska man inte ha som vänner, och man ska banne mig inte skatta dom nå högre än skiten man skrapar bort under skosulan, det är iaf ett som är säkert..!!

Vi spelade iaf kubb och hade det trevligt, det var en skön och soft kväll som bjöd på många skratt.. =)


Det blev lite dåligt med bilder, men här är några iaf..


KubbGlädje alá Bubbe..




Schitkärringen..




MongoMärta..





Och sist men inte minst, Bubbe, som myser för fulla muggar..  =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0